Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 536568 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/emrekhvcgl/status/1466125789179613189?t=aelHlzE_uU73pBtTW3CBvg

temel bir şeyi bile yapamıyoruz...
Burada takım 10 kişi yalnız.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Burada takım 10 kişi yalnız.

öyle de yine de kimse nerede duracağını bilmiyor nereye pas atacağını seçemiyor çok üzücü

geçen sene başka maçlarda da 10 kişi kaldık ama gayet düzenliydik
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

öyle de yine de kimse nerede duracağını bilmiyor nereye pas atacağını seçemiyor çok üzücü

geçen sene başka maçlarda da 10 kişi kaldık ama gayet düzenliydik
Daha önceki senelerde sanırım Avcı zamanı da olabilir antrenmanlarda bir takımı 11 diğer takımı 10 kişi bırakarak da idman maçı yaptırıyormuş. Bu durumun örnekteki gibi bir sürü formülü vardır. Tabi çözüm aramak isteyene oda.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bu herhalde lig bizim için bitti demenin resmi açıklaması :)

https://twitter.com/Besiktas/status/1466031344966901762
Ben bunu eskiden olumlu bulurdum, lakin bir hazırlık maçında Olcay'ı ıslıkladılar ya, ucuz biletle kimlerin gireceğini biliyoruz artık. Sabaha kadar Sergen ve Quaresma diye bağıracaklar üstüne de oyuncuları ve yönetimi ıslıklayacaklar. İyice rezillik çıkacak.

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş başkanının danışmanı taraftarın sesi olduğu iddiasındaki o gerilla grubun odalarında yapılan şeyleri izah ediyor. Yönetimin bunların seviyesine inmesi kabul edilebilir bir şey değil, bu adamları değerli kılıp kendilerini değersizleştiriyorlar. Alsınlar bu arkadaşları yönetime de rahatlayalım. Kulüp çok amatörce yönetiliyor vallahi yazık.

Tutturulmuş bir operasyon, dış güçler söylemi insanları uyutuyorlar. Ulenberg, 9 penaltı falan. Benzer şeyler her sezon oluyor bunlar yeni değil, elinde organizeye dair herhangi bir şey varsa göstereceksin. Ben sana karşı hakemler iyi yönetiyor ya da penaltıların penaltı değil demiyorum, bunlar oluyor ama sebebi sadece 'dış güçler' değil. Öncelikle şu bilinmeli, ligi hak eden takım algısı takımlara verilen kararlarda çok etkili, sana da başka takıma da. Bize öyle bir şeyin hediye edildiği pek görülmemiştir ama en azından adaletli olmaya daha yakın olurlar. Ben bunu savunmuyorum ama bir realite. İki kupalı takım olarak zaten ünvanlarını korumaya çalışacaktın, sen üstüne isim ağırlıklı bir kadro yaparak sempatikliğini de kaybettin. Yani underdog olmanın avantajına sahip olmadığın için rakiplerin daha fazla ciddiye alacak hem de zengin ve ışıltılısın, bizim memleket insanı sevmez böylelerini arabasını çizer yemeğine tükürür illa organize sebep aramana gerek yok. Bunların önüne geçmenin en temiz yolu güçlü olmak, sen sahada geçen sezonki gibi yıkılmazsan önünde duramazlar, her şampiyonluğumuzda böyle olmuştur ama bunu insanlara anlatamıyoruz. Ya da bazı şeyler uğruna görmemek birilerinin işine geliyor. Bunların hepsinden önemli ve aynı zamanda onları içine alan unsur ise Allah'ın bu sezon geçenki gibi sana yardım etmiyor oluşu. Onun sebebini de kendinde araman lazım bir insanın veya grubun hiç mi şansı yaver gitmez, hiç mi bir işi de düzgün olmaz? Onun için de yaradanı suçlamamak gerekiyor herhalde.
2 senedir bağrınıyoruz taraftarın aklıyla hareket etmeyin. Hitleri de alman halkı desteklemişti ne oldu gördük dünya yok oluyordu. Avamı çok nadir dinliceksin avam bu ya neyini dinlicen ? Adamlara ekonomik kriz var diyoruz çıkar cep telefonunu diyor bu güruhla neyi konuşcaksın... Bir planı stratejisi olan hocalar uzun vadede hep kazanır. Bu işin içinde elbette duygular da var fakat duygu seni bir yere kadar getirir daha sonra tıkanırsın. Avcıya teneke bağlayıp gönderdik adam 40 senedir şampiyon olamayan camiayı şampiyon yapacak. Çok büyük başarı. Şampiyon yaparsa görürsünüz siz şimdi duyguyu falan. Adama looser diyenler şimdi forumda yokları oynuyor. Yahu adama verdiğimiz kadroya bak ljajic burak yılmaz caner bitik gökhan ve diaby falan ya. Bu adam bir ara takımı 2. falan yaptı Gs yi avukat umutun golüyle yendik. Vasatın da ötesinde kadroyla hem de "ödenmeyen" maaşlara rağmen. Bizim taraftar birine taktı mı takıyor Burak Yılmaz hariç :)
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1466429807227555841?t=9ae7A3haPDhPBWJ-OgGJCg

bu hafta menüde montero varmış afiyet olsun
Elbet birgün asıl sorumlulara sıra gelir.

Çevrimdışı Erman1903

2 senedir bağrınıyoruz taraftarın aklıyla hareket etmeyin. Hitleri de alman halkı desteklemişti ne oldu gördük dünya yok oluyordu. Avamı çok nadir dinliceksin avam bu ya neyini dinlicen ? Adamlara ekonomik kriz var diyoruz çıkar cep telefonunu diyor bu güruhla neyi konuşcaksın... Bir planı stratejisi olan hocalar uzun vadede hep kazanır. Bu işin içinde elbette duygular da var fakat duygu seni bir yere kadar getirir daha sonra tıkanırsın. Avcıya teneke bağlayıp gönderdik adam 40 senedir şampiyon olamayan camiayı şampiyon yapacak. Çok büyük başarı. Şampiyon yaparsa görürsünüz siz şimdi duyguyu falan. Adama looser diyenler şimdi forumda yokları oynuyor. Yahu adama verdiğimiz kadroya bak ljajic burak yılmaz caner bitik gökhan ve diaby falan ya. Bu adam bir ara takımı 2. falan yaptı Gs yi avukat umutun golüyle yendik. Vasatın da ötesinde kadroyla hem de "ödenmeyen" maaşlara rağmen. Bizim taraftar birine taktı mı takıyor Burak Yılmaz hariç :)

Avcı gönderilsin diyenlerin en başında ben vardım,  bizde hem teknik olarak hem de oyuncu yonetiminde son derece kötü bir perf. gösterdi ve camiayla bir türlü birleşemedi. Geldiği dönemde favori teknik direktördü ve yüksek bir maaşla geldi, bizim ülkede bunlara çabuk ulaşınca insanların sindirmesi kolay olmuyor, egolar şişiyor. Aynı takımla Sergen'in o sezonun kalanında topladığı puan ortalaması şampiyonluk sezonundan yüksek. Bizden maaşının epey bir bölümü karşılanarak, büyük takımda kötü performans vermiş hoca olarak gitti, tekrar eline alması gereken bir kariyeri vardı. Burada yaptığı bir çok yanlışın doğrusunu öğrendi, bu yüzden ona en ağır eleştirileri yapan ben Ts ile başarılı olacağını da söylüyordum hatta kendisine  American Psycho benzetmesi yapmıştım. Öyle de oldu bizden puanları topladı hep.

Başarılı olacağını düşünsem de şampiyon olabileceğini pek düşünmedim. Zaten bunun fazla önemi de yok önemli olan burada ne yaptıkları, ipler koptuysa kimseyi zorla tutmayacaksın, o vakit Acvı'nın gitmesi gerekiyordu nasıl bir süredir Sergen'in gitmesi hatta yazdan yolların ayrılması gerekiyorsa. Avcı'dan farklı olarak bu sezon belli bir kesimin yaptığı şey onu zorla tutmak.

Taraftarın aklı olayına gelirsek ortalama olarak renklilerden üstün olsak da ülkenin ortalaması çok düşük onun için yapılacak bir şey yok. Twitter'daki ekibin yaptığı şey en avama hitap hedilecek ses tonundan konuşmak, o yüzden bunlar destek buluyor işi biliyor adamlar. Ortalamanın bir çıt üstü insan bile bunların milletin aklıyla alay ettiğini anlar.

Radikal hamle bekliyoruz diyordunuz; hocayla devam ediyoruz, işte radikal karar diyen adam var.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2021, 19:29:31 Erman1903 ]

Çevrimdışı ALDENYX

Bu gune kadar hakem hatasina ne hikmetse maruz kalmamis penalti atma rekoruna kosan ts yi bu kadar puan farki olmasina ragmen sampiyon yapabilecekmi görüceZzzzz loser loserdir daimada loser kalir ha buraqada takan iyi takiyo oyle az mazda degil kisi ssyisi..aylarca  bani bosunami yedik...sehtekar yuzunden
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

Ikinciyle puan farki 6  ilk hedef olarak oyunculara ikinciligi almaliyizi kafalarina kazilamaliyiz...sonradinda ikinci yari ile neler olur bakarız  daha dereden cok balik yuzecek  suuuu durgun degil...

Çevrimdışı ALDENYX

Recep Çetin: “Hakemler eskiden ‘televizyondan izleyip karar vermek kolay’ derlerdi, şimdi televizyondan izleyip doğru karar veremiyolar.”

Çevrimdışı Nartallo

Korkaklar her gün cesurlar bir gün ölür diye bir söz var ya...

Ahmet Nur Çebi'ye çok yakışıyor...

Madem büyük Beşiktaşlı Sergen tazminat bekliyor, vereceksin o tazminatı...

Bunu da açık açık söyleyeceksin, bu istifa etmiyor, tazminat almak için medyadaki şakşakçıları ile baskı kuruyor, anlatacaksın.

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/alperendogan_9/status/1466845740026707968

Oyunculara suç bulmaya gerek yok Welinton'a bile kızamıyorum suçlu belli ama sevildiği için devam ediyor. Giresun maçından önce gönderilip en kötü Şenol gelmiş olsaydı bile bu takım en azından son 5 haftalık kısımda şampiyonluk potasında olurdu.

Çevrimdışı sefaköykartali

-Ağrın var mı?

Ghezzal: "Hayır yok. iyiyim."

Topal Ghezzal değişikliğinin herhangi bir bilimsel, fiziksel, futbol teknik taktiği geçtim iktisadi, siyasi, idari herhangi bir mantığı var mı ya?

Çevrimdışı AigleBordeaux

-Ağrın var mı?

Topal Ghezzal değişikliğinin herhangi bir bilimsel, fiziksel, futbol teknik taktiği geçtim iktisadi, siyasi, idari herhangi bir mantığı var mı ya?
Hoca tazminat peşinde :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hoca maç sonu “Topu ben oynamıyorum ki hehehe”
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

-Ağrın var mı?

tvar tabi ikinci yarı orta sahaya kayıp ağırlık koymaya başlamışta kazayla çıkıp bir gol atar yada attırırsa fena olurdu

Çevrimdışı sefaköykartali

Özellikle anlamaya çalışıp maç sonu demecini izledim. Özetle 1-0 tehlikeli skor, atamazsan yersin ilk yarı çok iyiydik dedi. Ara ara sırıtması çok rahatsız etti beni şahsen. Ghezzal kadar bile camiayı sahiplendiğini düşünmüyorum. Keza onun açıklaması daha yakışır bi açıklamaydı. Cidden 6 ayda bu hale gelmesi çok üzücü. Yönetim biraz yürek koyup şu maçtan sonra sırıtan hocayı gönderirdi. Tazminat istiyorsa bidaha hayatı boyunca gelemez zaten neyse parası verelim gitsin.

Çevrimiçi levitate

öyle deme kardeşim hocanın istediği topçular alınmadı
bipbipbupbup

Etiketler: