Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 537675 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı mrred

Valla 1.5 milyona messi alınırsa ben de o işin altını kurcalarım.

Yönetime benden de açık bir göz dağı...
Messiyi alınca şampiyonlar ligi şampiyonu olacağını sanan PSG

zar zor 2.gidiyor.

Futbolda orta sahan yoksa hiçsin

Hem messi hem neymar hem mbappe

peki kim topu kapacak kim pres yapacak. Saçmalık
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

zar zor 2.gidiyor.

sen olaya başka pencereden bakıyorsun messiyi şampiyon olmak için almadılar marka olmak için aldılar psg elit kulüplerin bir tık altındaydı elit olmak için atılmış adım ama yine tutturamadılar

Çevrimiçi Necmi

Messiyi alacaklarına c.ronaldo gelsin. Yani bence.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yani zaten daha yaşlı olduğu için bir veririz 😂

Çevrimdışı Karabay

zar zor 2.gidiyor.

🤔 bu konuda psg yetkililerine ben de çok kırgınım.

Abi manipülasyonun da bir seviyesi olur. Mesela bu mesajımı da alıntılayıp İspanyanın batan futboluna dem vuracaksın değil mi. Dur hatta yardım edeyim, Barcelona tam batıyordu ki piyaniçi bize kakaladı üzerine şakkadanak bir de hocayı kovdu kendine geldi. Konuyu nasıl pyaniçe getirdim ama.

Çevrimdışı mrred

🤔 bu konuda psg yetkililerine ben de çok kırgınım.

Abi manipülasyonun da bir seviyesi olur. Mesela bu mesajımı da alıntılayıp İspanyanın batan futboluna dem vuracaksın değil mi. Dur hatta yardım edeyim, Barcelona tam batıyordu ki piyaniçi bize kakaladı üzerine şakkadanak bir de hocayı kovdu kendine geldi. Konuyu nasıl pyaniçe getirdim ama.
Anlamamakta ısrar ediyorsun pjanic 3 milyon euroyu hak eden bir oyuncu değil

taş çatlasın 600 bin euroluk oynuyor. O yüzden Barcelona bu adamı bize bir güzel kitledi işte.

Herşey sahada belli oluyor işte daha ne konuşuyorsun
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yavaş yavaş yorumcularda farkına vardı . Pjanic oyunun defansif yanında hiç yok demeye başladılar

Günaydın
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

https://twitter.com/kakbas/status/1465367132024324098?s=19

Şuana kadar kur artışından en az etkilenen takım Beşiktaş olmuş.

https://twitter.com/kakbas/status/1465367122452922374?s=19

Doların euroya göre güçlü olması Beşiktaşa olumlu yansıyor. Doların yüzde 1 'lik artışında 10 milyon tl kar yazıyormuşuz. Eurodan ise 1 2 milyon tl kaybediyoruz.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2021, 20:27:28 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı Karabay

Anlamamakta ısrar ediyorsun pjanic 3 milyon euroyu hak eden bir oyuncu değil

taş çatlasın 600 bin euroluk oynuyor. O yüzden Barcelona bu adamı bize bir güzel kitledi işte.

Herşey sahada belli oluyor işte daha ne konuşuyorsun
Ben öyle çok fazla konuşan biri değilim yav. Sen kadar değilim en azından. Anlamıyorsam anlatamadığındandır. O kadar konuşup anlatamamak da ayrı bir meziyet. Pyaniç kötü bir oyuncu değil. Ve bizim içinde bulunduğumuz durumun tek sorumlusu değil. Ancak asıl alıntılama konumuza dönecek olursak. Bak öyle 1. 5 milyona messi gelirse vs diye örnekleme yapıyorsun burada dost ortamı biz anlarız ama başka yerde böyle bir örnek verme.

Çevrimdışı levitate

toplantıda hoca "bazı transferlerde hata ettik" demiş bruh

bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Pjanic de Alex de başka kadrolarda olsa ekmek banarak isteyeceğimiz topçular olurdu. Ama josef le bu üçlü oynayınca bizi çok hareketsiz ve güçsüz bırakıyor. Stoperler sağlam olsa bi nebze yine tutarlardı ama Vida böyle sözleşme sonu gelirken salma yapınca, yanındaki de Welinton olunca orta sahada koşan basan Atiba da artık yokken büyük sıkıntı yaşıyoruz. Merkezimiz ismen en güçlü bölgeyken fizik ve tempo anlamında en zayıf bölgemiz. Veli gibi, Atiba gibi tabiri caizse işin ameleliğini yapacak, koşacak basacak bir oyuncuya ihtiyacımız var. Ha bir de Marcelo gibi fiyat performans bir stoper bulmamız lazım, Montero bence düzenli oynasa kaliteli ve potansiyelli bir stoper.

Çevrimdışı Alper1903

Eğer ki şu senelerdir konuşulan yayıncı kuruluşun dekoder satma endişeleri doğruysa; lig 2. yarı yeniden başlar, 3 büyüklere minimum 12 puan fark takılmasını istemez.

Çevrimdışı levitate

Eğer ki şu senelerdir konuşulan yayıncı kuruluşun dekoder satma endişeleri doğruysa; lig 2. yarı yeniden başlar, 3 büyüklere minimum 12 puan fark takılmasını istemez.

üç büyükler kafayı azıcık kaldırsa ts patlar zaten ama hiç hareket yok daha, hepsi iç sorunlarla uğraşıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Son 5 senedir ikinci kez beşiktaş maçını izlemedim. Kazanacağımıza zerre inancım yoktu. Çok acı...

Benim de izlemeyeli epey zaman olmuştu, açıkçası 4-0 da beklemiyordum. Birkaç maçtır eh buradan toparlanma olur diye bekliyoruz ama hocanın maşallahı var.

Çevrimdışı Erman1903

Bak sen şu sergen yalçına işler sıkışınca Başkanın ayağına gitmeye başlamış . Sen Genel Kurulun seçtiği Beşiktaşın en saygın makamını temsil eden insanı ne hadle ayağına çağırıyordun ? Sırf o twitterdaki davar sürüsü seni destekledi diye
 kendini Beşiktaş'tan üstün mü sandın ?

Beşiktaş başkanının danışmanı taraftarın sesi olduğu iddiasındaki o gerilla grubun odalarında yapılan şeyleri izah ediyor. Yönetimin bunların seviyesine inmesi kabul edilebilir bir şey değil, bu adamları değerli kılıp kendilerini değersizleştiriyorlar. Alsınlar bu arkadaşları yönetime de rahatlayalım. Kulüp çok amatörce yönetiliyor vallahi yazık.

Tutturulmuş bir operasyon, dış güçler söylemi insanları uyutuyorlar. Ulenberg, 9 penaltı falan. Benzer şeyler her sezon oluyor bunlar yeni değil, elinde organizeye dair herhangi bir şey varsa göstereceksin. Ben sana karşı hakemler iyi yönetiyor ya da penaltıların penaltı değil demiyorum, bunlar oluyor ama sebebi sadece 'dış güçler' değil. Öncelikle şu bilinmeli, ligi hak eden takım algısı takımlara verilen kararlarda çok etkili, sana da başka takıma da. Bize öyle bir şeyin hediye edildiği pek görülmemiştir ama en azından adaletli olmaya daha yakın olurlar. Ben bunu savunmuyorum ama bir realite. İki kupalı takım olarak zaten ünvanlarını korumaya çalışacaktın, sen üstüne isim ağırlıklı bir kadro yaparak sempatikliğini de kaybettin. Yani underdog olmanın avantajına sahip olmadığın için rakiplerin daha fazla ciddiye alacak hem de zengin ve ışıltılısın, bizim memleket insanı sevmez böylelerini arabasını çizer yemeğine tükürür illa organize sebep aramana gerek yok. Bunların önüne geçmenin en temiz yolu güçlü olmak, sen sahada geçen sezonki gibi yıkılmazsan önünde duramazlar, her şampiyonluğumuzda böyle olmuştur ama bunu insanlara anlatamıyoruz. Ya da bazı şeyler uğruna görmemek birilerinin işine geliyor. Bunların hepsinden önemli ve aynı zamanda onları içine alan unsur ise Allah'ın bu sezon geçenki gibi sana yardım etmiyor oluşu. Onun sebebini de kendinde araman lazım bir insanın veya grubun hiç mi şansı yaver gitmez, hiç mi bir işi de düzgün olmaz? Onun için de yaradanı suçlamamak gerekiyor herhalde.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2021, 02:12:38 Erman1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

İhale süresi bitiyor.

Yayıncı kuruluş seneye yok, decoder falan satmakla alakaları olmayacak.

Çevrimiçi Necmi

İhale süresi bitiyor.

Yayıncı kuruluş seneye yok, decoder falan satmakla alakaları olmayacak.
bir sene kime sokuştursak kardır diye bakarlar son vurgun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Beşiktaş başkanının danışmanı taraftarın sesi olduğu iddiasındaki o gerilla grubun odalarında yapılan şeyleri izah ediyor. Yönetimin bunların seviyesine inmesi kabul edilebilir bir şey değil, bu adamları değerli kılıp kendilerini değersizleştiriyorlar. Alsınlar bu arkadaşları yönetime de rahatlayalım. Kulüp çok amatörce yönetiliyor vallahi yazık.

Tutturulmuş bir operasyon, dış güçler söylemi insanları uyutuyorlar. Ulenberg, 9 penaltı falan. Benzer şeyler her sezon oluyor bunlar yeni değil, elinde organizeye dair herhangi bir şey varsa göstereceksin. Ben sana karşı hakemler iyi yönetiyor ya da penaltıların penaltı değil demiyorum, bunlar oluyor ama sebebi sadece 'dış güçler' değil. Öncelikle şu bilinmeli, ligi hak eden takım algısı takımlara verilen kararlarda çok etkili, sana da başka takıma da. Bize öyle bir şeyin hediye edildiği pek görülmemiştir ama en azından adaletli olmaya daha yakın olurlar. Ben bunu savunmuyorum ama bir realite. İki kupalı takım olarak zaten ünvanlarını korumaya çalışacaktın, sen üstüne isim ağırlıklı bir kadro yaparak sempatikliğini de kaybettin. Yani underdog olmanın avantajına sahip olmadığın için rakiplerin daha fazla ciddiye alacak hem de zengin ve ışıltılısın, bizim memleket insanı sevmez böylelerini arabasını çizer yemeğine tükürür illa organize sebep aramana gerek yok. Bunların önüne geçmenin en temiz yolu güçlü olmak, sen sahada geçen sezonki gibi yıkılmazsan önünde duramazlar, her şampiyonluğumuzda böyle olmuştur ama bunu insanlara anlatamıyoruz. Ya da bazı şeyler uğruna görmemek birilerinin işine geliyor. Bunların hepsinden önemli ve aynı zamanda onları içine alan unsur ise Allah'ın bu sezon geçenki gibi sana yardım etmiyor oluşu. Onun sebebini de kendinde araman lazım bir insanın veya grubun hiç mi şansı yaver gitmez, hiç mi bir işi de düzgün olmaz? Onun için de yaradanı suçlamamak gerekiyor herhalde.
2 3 gün önce gece ses olsun diye uyurken bende dinlemek için şans eseri girdim seviye yerlerde danışmanın büyük ihtimalle zaten kafa güzel katılmış yayına diğer grup zaten  komedi

Çevrimdışı Erman1903

2 3 gün önce gece ses olsun diye uyurken bende dinlemek için şans eseri girdim seviye yerlerde danışmanın büyük ihtimalle zaten kafa güzel katılmış yayına diğer grup zaten  komedi

Hızlı bir şekilde takipçisi çok hesapları geziyorum genelde, odaya 2-3 dakika kadar baktım. Alkollü olması hoş değil ama beni fazla ilgilendirmiyor, kişinin özel hayatıdır işini yaptıktan sonra istediği kadar kafası güzel gezebilir. Benim asıl kabul edemediğim vasıfsız, pireyi deve yapan, adamcılık uğruna hedef şaşırtmayı vazife edinmiş, kişisel husemet ve mevzuları Beşiktaş için önemliymiş gibi servis eden bu ekibin kaale alınıyor oluşu. Bu adamların husumetler ve milleti birbirine düşürme dışında gündemde kalabilmelerin imkan yok, tek olayları bu, şu hayatta seviyesi en düşük kişilerin tutturduğu yol başka kişilerle uğraşmaktır, neden bu kadar tantana yaptıklarına bu açıdan bakmak lazım. Mahalle kadınlarından beterler. Ana bacı muhabbeti, terbiyesizliğe karşı terbiyesizlikle karşılık verme, dalga geçme, yaratılan hayali düşmanlar üzerinden yönetime gerilla taktikleri uygulama, hangi avamlığı ararsan var. Suç bunlarda değil, zayıf yönetimi bulmuşlar istediklerini yaptırıyorlar, bunları dikkate alanlar ve yönetecek iradeye sahip olmayan kişilerde suç var. İyi yönetici eyler, yapar ve verdiği kararlar sonucunda zaten büyük bir yüzdeyle başarılı olur - başarılı olanın da kendini açıklamasına ihtiyacı olmaz yaptıkları konuşur zaten.

Beceremezsen sahte voleybolcuların uşakları gelir seni böyle tefe koyar, bizim hak ettiğimiz bu kardeşim. Seba falan deyip ağzından köpükler saçan tiplerin prim yaptığı, derdi Beşiktaştan ziyade kişiler olan tipler, o onu dedi bu bunu dedi malesef böyle bir camia olduk.

[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2021, 16:33:48 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kursad_Duran

Pjanic ve Alex yine sakat. Artık antrenörlerin saha kötü deme mazeretide kalmadı. Anlaşılan yönetimde futboldan anlayan biri yok. Yoksa çoktan gönderilmişti Sergen. Kasımpaşa mağlubiyeti sonrası ne yapacaklar acaba?

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Etiketler: