2 3 gün önce gece ses olsun diye uyurken bende dinlemek için şans eseri girdim seviye yerlerde danışmanın büyük ihtimalle zaten kafa güzel katılmış yayına diğer grup zaten komedi
Hızlı bir şekilde takipçisi çok hesapları geziyorum genelde, odaya 2-3 dakika kadar baktım. Alkollü olması hoş değil ama beni fazla ilgilendirmiyor, kişinin özel hayatıdır işini yaptıktan sonra istediği kadar kafası güzel gezebilir. Benim asıl kabul edemediğim vasıfsız, pireyi deve yapan, adamcılık uğruna hedef şaşırtmayı vazife edinmiş, kişisel husemet ve mevzuları Beşiktaş için önemliymiş gibi servis eden bu ekibin kaale alınıyor oluşu. Bu adamların husumetler ve milleti birbirine düşürme dışında gündemde kalabilmelerin imkan yok, tek olayları bu, şu hayatta seviyesi en düşük kişilerin tutturduğu yol başka kişilerle uğraşmaktır, neden bu kadar tantana yaptıklarına bu açıdan bakmak lazım. Mahalle kadınlarından beterler. Ana bacı muhabbeti, terbiyesizliğe karşı terbiyesizlikle karşılık verme, dalga geçme, yaratılan hayali düşmanlar üzerinden yönetime gerilla taktikleri uygulama, hangi avamlığı ararsan var. Suç bunlarda değil, zayıf yönetimi bulmuşlar istediklerini yaptırıyorlar, bunları dikkate alanlar ve yönetecek iradeye sahip olmayan kişilerde suç var. İyi yönetici eyler, yapar ve verdiği kararlar sonucunda zaten büyük bir yüzdeyle başarılı olur - başarılı olanın da kendini açıklamasına ihtiyacı olmaz yaptıkları konuşur zaten.
Beceremezsen sahte voleybolcuların uşakları gelir seni böyle tefe koyar, bizim hak ettiğimiz bu kardeşim. Seba falan deyip ağzından köpükler saçan tiplerin prim yaptığı, derdi Beşiktaştan ziyade kişiler olan tipler, o onu dedi bu bunu dedi malesef böyle bir camia olduk.