Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 533955 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

pjanici övdük ettik reyiz sakatım deyip restoran geziyor
restoranda maçmı yapıyor😳
Sakatlık geçiren oyuncularda acıkır😂

Çevrimiçi Necmi

Sergen geçen sene neyse şimdide o geçen sene yere göğe sığdırılamıyordu şimdi bu eleştiri niye
Atalarımız dere geçerken at değiştirilmez demiş atalarımız ne derse doğru söyler
Eleştiri birşeyleri düzeltmek için yapılır öldürüp gömmek için değil
Bu kadar para harcadıktan sonra bu gidişden yönetimde memnun değildir sanırım belkide eleştirilerin kendi üzerlerinden kalkması rahatlatmıştır
Yönetimi hocayı bir kenara bırakmak gerekiyor önemli olan beşiktaş biri gider biri gelir taraftarın görevi herkim olursa olsun beşiktaşı başarıya itmektir yanlışlar olabilir ama kervan yola çıktı bu saatten sonra neyi tartışıyoruzki artık önemli olan kervanın bitiş noktasına gidebilmesi gerekirse yükü sırtımızda taşıyacağız yapacak birşey yok

Çevrimdışı Erman1903

Sergen geçen sene neyse şimdide o geçen sene yere göğe sığdırılamıyordu şimdi bu eleştiri niye
Atalarımız dere geçerken at değiştirilmez demiş atalarımız ne derse doğru söyler
Eleştiri birşeyleri düzeltmek için yapılır öldürüp gömmek için değil
Bu kadar para harcadıktan sonra bu gidişden yönetimde memnun değildir sanırım belkide eleştirilerin kendi üzerlerinden kalkması rahatlatmıştır
Yönetimi hocayı bir kenara bırakmak gerekiyor önemli olan beşiktaş biri gider biri gelir taraftarın görevi herkim olursa olsun beşiktaşı başarıya itmektir yanlışlar olabilir ama kervan yola çıktı bu saatten sonra neyi tartışıyoruzki artık önemli olan kervanın bitiş noktasına gidebilmesi gerekirse yükü sırtımızda taşıyacağız yapacak birşey yok

Ben gazı kaçan sodaya soda demiyorum. O gazı kaçmış sodadır. Bu insanoğlunun saati saatine tutmaz kaldı ki senesi tutsun. Tutsa da çevresindeki şartlar değişir insan bunlara göre biçim alır ve verir. Her şey aynı kalacak olsa daha yazdan o tebrik ettiğim kişiye tekrar ettiğim tabiri kullanmam. Zamanında gelsin diye bir tarafımızı yırttığımız adama daha lig başlamadan notunu verdik, laf olsun diye değildi.

Kötü şartlar altında iyi iş çıkarmış, tebrikleri sonuna kadar hak etmiştir. Şimdi ise çok daha iyi şartlarda her türlü imkan kendisine sunulmuşken beklenenden uzak görüntü çizmektedir.

Geçen sezon şampiyonluk beklenen şey değildir, bu sezon ise taraflı tarafsız herkesin ağır favori gördüğü bir kadroyla lige girmiştir. Her ne kadar problemli yapı olsa da kalite bellidir. Bunlarla alınacak neticelere de çevreden aynı tepki gelmez. Planlama, harcama, antrenman 'şans' vb bunlar kendisine aittir. Evren rasgele şans dağıtmaz, her şeyin bir sebebi vardır. Hakemler ve TFF her zaman olduğu gibidir. Bu şartlar altında alınacak bir başarısızlık için bahaneler öne sürülebilir lakin en az geçen sezonki başarı kadar sorumlu olacaktır. Değişmeyen bir şey varsa o benim kendisine verdiğim adalet.

Gs maçı öncesine kadar yaptığım eleştirilerin hepsi (...) sahada sonuç almaya yöneliktir. Son maçtan sonrakiler ise atın artık iş görmeyeceğini düşündüğüm için yapılmıştır.

Kararları biz vermiyoruz, iş göreceğine inanılıyor ki yola devam ediliyor. Ben inanmıyorum, bu yüzden daha fazla uzatmam doğru olmaz.

Bir süre ara vermek benim için en iyisidir. Hepinize saygılar sevgiler.

Çevrimdışı murat

Mevcudun dışında konuştuğum bir konu yoktur, bir tarafımdan uydurmuyorum. Bana göre konuşma vakti gelmiştir ki söylüyorum, belirttiğim tarz hoca tercihi yapılırsa hedefe ulaşma adına şans artacaktır, garantisi yoktur ama görüşüm sabit. Zamanında Avcı'ya yazdıklarıma bakılırsa şu anki yorumlarım oldukça merhametli.

Ben eleştiri yapacağım adamın yüzüne konuşurum, ortaya laf atmam. Yüklenebileceğim sayısız konu var ama forumdaki insanların kalbini kırmamaya çalışıyorum, istesem çoğunuzu küstürürüm. Elime çok fırsatlar geçiyor ama bunları kullanmıyorum, zaten tartışan iddialaşan insanların çoğu zamanla burayı terk eyliyorlar. Şu son maçtan önceki ağır eleştirilerin bir çoğunu gidecek yerlere ulaşsın da dokunsun diye yaptım, bundan keyif almıyorum. Ben hayatım boyunca sert öğretmenlerin daha etkili olduğunu gördüm, o yüzden yöntemim budur. Zaten ortada tatlı dillik bir durum da görmüyorum.

Bak Gs maçına, nasıl strese girdi ortadan ikiye bölüneceğini anlayınca ama köpek gibi top oynadı takım. Bana göre akıl benim, eleştirdiğim baştakiler değil bu yüzden söylediklerime katlanmak zorundalar. Yola gelirlerse haklarını veririz utanmayız.

Soruluyor ben de cevap veriyorum senelerdir anlattığımız şeyler aynı çünkü futbol roket bilimi değil özellikle bizim ülkede cahil adamların oyunudur. Sorunu da çözüme de söylüyoruz, söylediklerimizi yanlış bulanla sabaha kadar tartışırız, zamanında yaptık.

İki yüzlü bir şekilde alkışlamak vb gibi bir şeyi yapmayacağım merak etme, çünkü kadronun şampiyonluk oranının 1,3 olduğunu burada gösterdik. Bu sezon başarı gelirse hocaya rağmen olacaktır oyuncularda bunu yapacak kalite mevcut. Biz o kadro oluşmuş ve lig başlamışken de hocaya güvenmediğimizi söylüyorduk. Ama sen şu Ts maçında yenilirsek ne yapacaksın çok merak ediyorum, inşallah olmaz ben senin iki yüzlü bir şekilde eleştiri falan yaptığını görmek istemiyorum bundan mutlu olmayacağım.

Haydi selametle.
ben eleştirimi sezon başlamadan yaparım sezon başladıktan sonra avcı olmuş sergen olmuş fikret olmuş ahöet olmuş farketmez. Ben beşiktaşı tutuyorum. Kaotik ortamdan  fauda gelmrz. Ben hiç hatırlamıyorum. Hatta hep kırılma yaşamışızdır. Gs maçı da sergenin arkasındaki kamçı nedeniyle değildi. Gs den her anlamda daha iyi takım olduğumuz içindi.
Trabzon maçı yener veya yeniliriz bu sonuçta futbol. Eleştirecek olsam hatay maçı sonrası da eleştiririm ona da 3 puan veriliyor. Varsın beşiktaş yensin ahmet nur çebi üst üste yıllarca beşiktaşı şampiyon yapsın onu eleşrirmiş olan ben haksız çıkayım. Beşiktaşın başkanı kim hocası kimse aşımın üstünde yeri vardır. Sergen hoca gönderilse yerine başka hoca gelse bu sadece yönetime zaman kazandırır beşikyaşa ise zaman kaybettirir. Önce hoca gider sonra yönetim  arkalarından teneke çalınır. Yaktınız beşiktaşı enkaz bıraktılar vs hep aynı terane.Bu ekonomik şartlar altında bende yapılan transferlerin bazılarını anlamlandıramıyorum ama yönetimde orada kalabilmek için bazen ioin ucunu kaçırıyjor. Lig başlarken tarftarın yüzde 90 ı memnundu.Bu yüzde 90 ı memnun eden  başkan ve hoca hedefta aynı kesim tarafından.. Neyse sadede geleyim, eleştirende öven de  önceliğiniz beşiktaş olsun. Ortamı germenin yönetime, hocaya,  futbolcuya giydirmenin hiçbir faydası yok.

Çevrimdışı Nartallo

Bu hafta itibarıyla lig ve Avrupa defterini kapatırız.

Bakalım sezonun kalanı nasıl geçecek.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu hafta itibarıyla lig ve Avrupa defterini kapatırız.

Bakalım sezonun kalanı nasıl geçecek.
Avrupa defteri biter ondan sonra hoca biraz silkelenir. Oyuncular da bir kendilerine gelirler.

Ts maçını alırsak bir ihtimal yarışta kalırız yoksa zor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nartallo

Avrupa defteri biter ondan sonra hoca biraz silkelenir. Oyuncular da bir kendilerine gelirler.

Ts maçını alırsak bir ihtimal yarışta kalırız yoksa zor.

Sergen Yalçın da Şenol Güneş sendromuna girdi. İlk yıl takım halinde iyi futbol, motive bir takım. İkinci yıl Avrupa'da kendini ispat çabası, ligdeki maçlara yönelik herhangi bir hazırlık olmadan çıkma, form durumuna bakmadan ezbere kadro yapma, bireysel kabiliyetlerle (Talisca, Aboubakar gibi) gelen başarılar.

Üçüncü, dördüncü yıl giderek kötüye gidiş ve mutsuz son...

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın da Şenol Güneş sendromuna girdi. İlk yıl takım halinde iyi futbol, motive bir takım. İkinci yıl Avrupa'da kendini ispat çabası, ligdeki maçlara yönelik herhangi bir hazırlık olmadan çıkma, form durumuna bakmadan ezbere kadro yapma, bireysel kabiliyetlerle (Talisca, Aboubakar gibi) gelen başarılar.

Üçüncü, dördüncü yıl giderek kötüye gidiş ve mutsuz son...
Daha dün 1 bugün 2 hemen ben oldum havasına girirse kendini Çemişgezekspor takımının başında ya da o ses Türkiye de bulur.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı almanci

Transferlerin büyük çoğunluğu, Kenan hariç hocanın isteği doğrultusunda yapıldı, Futbolun başındaki söz sahibi olan ilk kişi şu anda kendisi. Nasıl geçen sezonki başarı için aslan payını kendisine verdiysek bu sezon da mevcut durumun sorumluluğu ağırlıklı olarak kendi omuzlarında. Yöneticiyi kızağa çekmek dahil istediği hemen her şey yapıldı, bu sorumluluğu zorla almadı hoca, zaten istediği buydu. Erdal .T ile çalışmam, şu şu oyuncular isterim en az 2-3 yıldız isim, Töreyi isterim, Tesiste hakimiyet vs. Adamın zaten çalışma şartları bunlar yoksa imzalamam dedi. Yönetimin buradaki eksikliği hoca ile pazarlık sürecini kötü yönetmek. İşi düğümlendikten sonra kesip atma cesaretini herkes gösteremez o bir tercihtir camiaya karşı cesaret gösteremedikleri için onları kabahatli bulamam, hazırlıkları yok vb bunlar için bir şey diyemem aksi olsa takdir ederdim.

Transferlerin geç olduğunu düşünmüyorum, Rosier konusu fazla uzadı ve bana göre o paralar verilmemeliydi ama ikinci bir aday bile yoktu istenildiğini bildiğimiz. Sergen yok ben iki liralık şöyle oyuncu buldum dese başkan havada kapar. Herhalde tek sorumlu hoca değil başında yoneticiler var onların da kendilerini düşünmeleri normal - camiaya-hocaya istediği vermek dışında bir şey yapmadılar. Bunlarla mücadele etselerdi başarısızlık durumunda bütün iş üstlerine kalacaktı, güçleri yoktu. Türkiye'de futbol henüz profesyonelleşmiş değil dolayısıyla yönetimler ayakta kalmak için camianın isteklerine boyun eğmek durumunda kalıyorlar. Ben güçlü olana söz sahibine bakıyorum Sergen kurnaz bir adam ve durumdan en güzel şekilde faydalandı yönetim tarafının fazla çaresi yok camia buraya doğru haldir huldur giderken yola çıkmak ve kötü adam olmak istemediler. İşin sonunda güçlü hale gelmiş olabilir ve durumdan karlı çıkmış olabilirler ama başta güçlü olan onlar değildi başarılı olsa yine hoca daha fazla konuşulacaktı.

Bu durumun ideallerle bir alakası yok 1,30 oran verilen kadro top oynamıyor hoca bahaneler anlatıyor yok fake yok şans, yok sakatlık. Aynen öyle zoraki evlilik bir ileri bir geri gider bu takım en son da herkes umudunu keserse hoca gidecek yönetim devam edecektir gidişat bunu gösteriyor. Biz burada hükmü vermiyoruz, herkesin bir görüşü var. Bana göre bu durumdan Sergen ile çıkmak mümkün gözükmüyor eğer geçen sezonki gibi olsaydık o zaman yaptığımız gibi ağırlıklı olarak yönetimi eleştirirdik. Bu sezon yönetime hakemler konusu hariç hiç eleştiri yok neredeyse takımın şu durumda olmasında da payları Hoca'dan çok daha azdır, aksi olsaydı emin ol bu taraftar saf değil geçen sezonki amatörlüklerde yerden yere vuruldular yine farklı olmazdı bu kadar güçlü bir hoca karşısında istifaları istenir Sergen çalışmaya devam ederdi.

Hoca yazın tüm kozlarını öne sürdü ama malesef kendi silahıyla vurulmuş gözüküyor. Böyle olduğu için yönetimi suçlayamam. Bundan sonra ne yapacakları önemli, gidişat nasıl olacak duruma göre aksiyon alacaklar mi yoksa seyretmekle mi yetinecekler, eğer işler kötü giderse hocanın yollanması işin kolay tarafı, Şenol bey mi gelecek, hoca kalacaksa arada ne hamleler yapılacak. Bana göre şu anda üstlerine düşeni yaptılar, Kenan hatası hariç, kendileri hakkındaki kanaatim geçen sezondan daha iyi. Ama tam kanaatim bundan sonra ne yapacakları ile belli olacak asıl işleri yeni başlıyor.

Benim gördüğüm kadarıyla Sergen'in Yönetimden beklentisi kendisine çalışmalarıydı. Olması gereken de buydu. Herşeyi ona bırakmaları değil. Bu işlerde tek Sorumlu olmaz birlikte hareket edilir ama son söz hakkı birisindedir. Bu kadar sorumluluğu kendi üzerine neden alsın zaten kendi TD göreviyle yeterince meşgul olan birisi. Taraftarın arkasında olması oradaki yetkililerin gücünü elinden almaz ki o gücü paylaşmak istemeyen bence Yönetimdi totaliter olan Sergen değildi, ama belki de düşündüğümden daha amatörce bir yapı var ve bu durumda kendi düşündüklerini gerçekleştirebilmek için ipleri kendi eline almak zorunda kaldı. Neresinden tutsam burada tüm sorumluluğu Sergen'e yüklemeyi objektif bulamıyorum kusura bakma.

Çevrimdışı Erman1903

Benim gördüğüm kadarıyla Sergen'in Yönetimden beklentisi kendisine çalışmalarıydı. Olması gereken de buydu. Herşeyi ona bırakmaları değil. Bu işlerde tek Sorumlu olmaz birlikte hareket edilir ama son söz hakkı birisindedir. Bu kadar sorumluluğu kendi üzerine neden alsın zaten kendi TD göreviyle yeterince meşgul olan birisi. Taraftarın arkasında olması oradaki yetkililerin gücünü elinden almaz ki o gücü paylaşmak istemeyen bence Yönetimdi totaliter olan Sergen değildi, ama belki de düşündüğümden daha amatörce bir yapı var ve bu durumda kendi düşündüklerini gerçekleştirebilmek için ipleri kendi eline almak zorunda kaldı. Neresinden tutsam burada tüm sorumluluğu Sergen'e yüklemeyi objektif bulamıyorum kusura bakma.

Abi ne çalışması gözünü seveyim adam bana parsını verin yıldız alın diyor, Töre istiyorum diyor ne istediyse yapıldı ona bu yaz. Godin dedi yerlerde sürünüyor, Nainggolan dediği müptezel 1 hafta içinde transfer olduğu yerde alkolden ehliyet kaptırdı bunların durumları iyiyse iste amenna ama adamlar zaten oynadıkları takımın durumunda baş sorumlu olarak gösteriliyorlardı. Birinin kulübüyle diğerinin kendisiyle anlaşılamadı yoksa yönetim onları da alacaktı. Tabii ki tüm sorumluluğu bir kişiye yüklemek doğru değil. En baştan yönetim güçlü olsa, bir çalışma sistemi olsa hocasını da bu sistemin içinde çalıştırsa her şey çok daha farklı olurdu. Kimse gereksiz sorumluluk almak durumunda kalmazdı. Bunlar benim yıllardır konuştuğum şeyler. Maalesef böyle bir düzen çok uzun zamandır yok, biz de norm bu olduğu için tarafları mevcut düzen içinde değerlendiriyoruz.

Evet yönetim çok matah değil, bu konularda donanımı yok, geçen sezon tek adam düzeninde çalışılmadığı ve yönetim planlamada söz sahibi olduğu için başarısızlık durumunda ağırlık onlarda olacaktı, pek çok taraftar hoca şamp. olamasa da kalması yönünde görüşünü önceden bildirdi-ben dahil. Taraftarın büyük çoğunluğu geçen sezonki başarıda yönetime pay vermedi, birçok kişi yönetime/eksik kadroya rağmen başarılı olunduğunu söyledi. Öyle de oldu biraz, ben mesela yönetime bir kuru tebrikten fazlasını vermedim.

Kusura bakmıyorum, çünkü haklı olduğun taraflar var ama S.Y her ne sebeple olursa olsun tek adam profilinde çalışmayı istedi bu da yönetimin işine geldi. Tek sorumluluk onda değil ama yükün çoğunluğu onun sırtında. Keşke böyle olmasaydı ama maalesef oldu. Kimse başarısız olmak istemez, elbette hoca da mevcut şartlar için doğrunun bu olduğuna inandığı için istedi. Neticeye bakılırsa son zamanların en kaliteli kadrolarından biri ŞL'de 0 çekmeye doğru gidiyor, takımda geçen sezonki amatör ruh gözükmüyor, 'şans' denilen fakat benim için sadece sebeplere bağlı olan şey hocanın yanında değil.

Demek ki neymiş, boyunu aşan işlere bu kadar hevesli olmamak gerekiyormuş, her camia renklilere benzemiyormuş, F.T profili biatçı zihniyete uygun hoca burada pek tutmuyor dolayısıyla ondan akıl almak da çok işe yaramıyormuş.

Yönetim mükemmel olmaktan uzak ama onları oturup bir sistem getirmedikleri için eleştirmeyeceğim, yapsalardı harika olurdu ama zaten hocanın çalışmak istediği sistem bu değil. Sistemi falan bırakalım kendisi zamanında Sportif Direktörle çalışmam diyen birisi.

Bana göre hoca istediğini aldı, sorumluluğun büyük kısmı da onda. Futbol bir sonuç oyunu, 1 senelik kontratı olan hoca için bakılacak şey ise sadece neticedir. Yanlış bir stratejinin doğru olduğuna inandığı ve beklenti altında kaldığı için durumu kulüpte hiçbir zaman olmayan bir işleyişe bağlayamam. Bana göre şu ana kadar sınıfta kalmış gözüküyor şimdi kurtarma sınavlarına girecek. Benim kendisinden beklentim yok, nakavt olmasına çok vakit kaldığını sanmıyorum ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş. Sizler istediğiniz şekilde düşünmekte, umut etmekte özgürsünüz.

Saygılar.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2021, 17:08:39 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

ben eleştirimi sezon başlamadan yaparım sezon başladıktan sonra avcı olmuş sergen olmuş fikret olmuş ahöet olmuş farketmez. Ben beşiktaşı tutuyorum. Kaotik ortamdan  fauda gelmrz. Ben hiç hatırlamıyorum. Hatta hep kırılma yaşamışızdır. Gs maçı da sergenin arkasındaki kamçı nedeniyle değildi. Gs den her anlamda daha iyi takım olduğumuz içindi.
Trabzon maçı yener veya yeniliriz bu sonuçta futbol. Eleştirecek olsam hatay maçı sonrası da eleştiririm ona da 3 puan veriliyor. Varsın beşiktaş yensin ahmet nur çebi üst üste yıllarca beşiktaşı şampiyon yapsın onu eleşrirmiş olan ben haksız çıkayım. Beşiktaşın başkanı kim hocası kimse aşımın üstünde yeri vardır. Sergen hoca gönderilse yerine başka hoca gelse bu sadece yönetime zaman kazandırır beşikyaşa ise zaman kaybettirir. Önce hoca gider sonra yönetim  arkalarından teneke çalınır. Yaktınız beşiktaşı enkaz bıraktılar vs hep aynı terane.Bu ekonomik şartlar altında bende yapılan transferlerin bazılarını anlamlandıramıyorum ama yönetimde orada kalabilmek için bazen ioin ucunu kaçırıyjor. Lig başlarken tarftarın yüzde 90 ı memnundu.Bu yüzde 90 ı memnun eden  başkan ve hoca hedefta aynı kesim tarafından.. Neyse sadede geleyim, eleştirende öven de  önceliğiniz beşiktaş olsun. Ortamı germenin yönetime, hocaya,  futbolcuya giydirmenin hiçbir faydası yok.

Kadronun favori olduğunu zaten tüm ülke söylüyor ama iyiliği kötülüğü sadece bu belirlemiyor. Alanya ve Konya da bizim kadar iyi olmuşlar ki buradalar, kadrolara bakılırsa çeyreğimiz kadar maliyetleri vardır. Kim iyi kim kötü. İyi olduğumuz için mi kazandık yoksa eşek ölürken bir tarafı havalanırmış onun için mi yakında göreceğiz. Kadro herhalde kaliteli, geçen sezona göre daha geniş ama demek ki yöneten formda değil ki geçen sezon bütün olup üstesinden geldikleri sorunlar bu sezon ortaya çıkıyor - yine de ligin oldukça üstünde.

Benim şu son maçtan sonra yaptıklarım eleştiri değil Avcının gidiş döneminde ne yaptıysam o, bunu ayırmak lazım. O anlattığın hoca - yeni hoca ve yönetim döngüsünden ben de sıkıldım ama Türkiye'deki futbol anlayışının hepten değişeceğine dair bir umudum yok. Sorumluluğun büyük kısmı bu sezon hocada ve kendisi iyi gitmiyor, bana göre böyle devam edilirse kalmasının anlamı olmayacak, işleyiş buysa yönetim zaman kazanacaksa kazansın, sonra da gitme vakti gelirse giderler. Üzgünüm ama burada işler böyle yürüyor, başarılar da başarısızlıklar da böyle kazanılıyor benim yaptığım kendimce çarkı döndürmek düzeni işletmekten başka bir şey değil. Çünkü bir planlama sistemi, sportif işleyiş getirmezsen bu işin başka yolu yok. Ben bu foruma ilk girdiğim günden beri bunun mücadelesini veriyorum ama olmuyor. Mal neyse onu konuşuyorum, kadron neyse o, hocan neyse o, yönetim, vs vs olmayan bir şeyi konuşamam. Herkese aynı standart.

Alkış tutan kişi ben değilim, favorisin ve kaliteli oyuncular aldın, sistemin iyi değil favori olmanın dezavantajları var hepsini tek tek anlattım. Şu olacak bu olacak demedik, geçen sezonki kadar konsantre olursan yüksek ihtimal şampiyon olursun, sorumluluğu üstüne alıp kaliteli kadroyla işi götüremezsen yanarsın.

Bana göre hocanın hikayesi bitmiş, başka şekilde başarı ihtimali daha fazla ki böyle konuşuyorum. Bunları söyleyen herhangi bir insan değil, kimse yokken gelsin diyen herkes sokaklardayken gitsin diyen adamım. Sen bence beni başkalarıyla karıştırıyorsun, bunları söylemeye hakkı olan bir kişi varsa o benim, çoğu kişinin de hakkı yok yani öyle söyleyeyim.

Daha fazla yazmak istemiyorum, uzun zamandır yapılan tüm hamlelere her yönüyle açıklık getirmeye çalıştım ve pek sektiğimi düşünmüyorum. Böyle devam edilecekse böyle eder üstüne fazla söz söylemenin faydası olmayacak o yüzden sen de yaz istediğini konuyu kapatalım. Her şey vakti gelince olur.
[ Son Düzenleme: 01 Kasım 2021, 16:28:42 Erman1903 ]

Çevrimdışı can1903

Hala galibiyet peşinde koşuyoruz, bizim çok daha büyük temel sorunlarımız var. Trabzonu da yensek Alanyayı da yensek sorunlarımızı çözmezsek sadece sona yaklaşırken 1-2 adım geriye gelmiş oluruz. Herkes kafasını kuma gömmüş, sorunları çözmeye çalışan yok.

Teknik ekibi etiketliyip paylaşım yapanlar twitterdan blok yemekle meşgul.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Hala galibiyet peşinde koşuyoruz, bizim çok daha büyük temel sorunlarımız var. Trabzonu da yensek Alanyayı da yensek sorunlarımızı çözmezsek sadece sona yaklaşırken 1-2 adım geriye gelmiş oluruz. Herkes kafasını kuma gömmüş, sorunları çözmeye çalışan yok.

Can bizim bu forumda başka bir amacımız yok ki. Şuan beklentimiz ts maçını alıp hocanın kendisine gelmiş olmasını temenni etmek.

Bu beklenti üzerinde olmayanlar zaten şimdiden hocanın bu sene başarısız olacağınız düşünenler ki haksızda değiller.

Çevrimdışı Erman1903

Valla kardeşim İnşallah Ts'yi yeneriz de her şey söylendiği gibi sütliman olur. Böyle olacağını düşünenler herhalde aksi durumda çok kötü olacağını düşünüyor. Ben hiçbir sonucun dikiş tutmaz halimizi değiştireceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bizim oyunda sorun yok. Zaten geçen senede oyunumuz buna yakındı. Sergen veya herhangi bir başka Türk antrenörden avrupai bir oyun bekleyemeyiz maalesef. Bizim antrenörler kendini geliştirmiyor. Bizim asıl sorun sakatlıklar. Bu kadar sakatlık yaşamasak su anda en az 5-8 puan arası fazla puanımız olurdu.
Burda yönetim doğru teşhisi koyması gerekiyor. Suçlu bulunup uzaklaştırılmalı yoksa bütün sezon heba olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim oyunda sorun yok. Zaten geçen senede oyunumuz buna yakındı. Sergen veya herhangi bir başka Türk antrenörden avrupai bir oyun bekleyemeyiz maalesef. Bizim antrenörler kendini geliştirmiyor. Bizim asıl sorun sakatlıklar. Bu kadar sakatlık yaşamasak su anda en az 5-8 puan arası fazla puanımız olurdu.
Burda yönetim doğru teşhisi koyması gerekiyor. Suçlu bulunup uzaklaştırılmalı yoksa bütün sezon heba olur.
Yönetim bu işi bilmiyor ki doğru teşhisi koysun. Spordan anlayan bir direktör olsa sürekli ona rapor verilse konu şimdiye çokdan çözülmüş olurdu.

Teknik ekip hala bir ihtimal avrupada birşey yapabiliriz derdinde. Şu grup aşamaları biterde ligde hala kötü konumda olmazsak belki birşeyler değişir. Aksi halde bütün kulvarlarda bayrak sallarız.

Her halükarda seneye iyi bir yabancı teknik adam için arayışların başlaması gerekir.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Vida da sakatlar kervanına katılmış. Darbeye bağlıymış.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Trabzonu yenip milli araya 4 puan farkla girersek biraz da olsa nefes almış oluruz.

Sakatlık sorunu çözülmeden sadece geçici olarak ortalığın sakinlesmesinden bahsedebiliriz. Bu sezon dalgalanmayı durdurabilecek ancak tam kadro çıkıp oyuncuların alışması. Belki o zaman bir oyun pratiği geliştirebiliriz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Vida da sakatlar kervanına katılmış. Darbeye bağlıymış.
Onun başka kanaması var büyük ihtimalle kontrat ile alakalı hal ve hareketleri çok acayip 2 maçtır

Çevrimdışı AigleBordeaux

Trabzonu yenip milli araya 4 puan farkla girersek biraz da olsa nefes almış oluruz.

Sakatlık sorunu çözülmeden sadece geçici olarak ortalığın sakinlesmesinden bahsedebiliriz. Bu sezon dalgalanmayı durdurabilecek ancak tam kadro çıkıp oyuncuların alışması. Belki o zaman bir oyun pratiği geliştirebiliriz.
onceki milli ara icin ayni seyler soyleniyordu degisen bisey olmadi 4 mac 3 maglubiyet yarin da 5 mac 4 maglubiyet olacak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Nartallo

Dün akşam Başakşehir'e bir penaltı verdiler 90. dakikada...

Pozisyon VAR uyarısıyla incelendi ve penaltı...

Larin'in Galatasaray maçındaki pozisyonun bir benzeri...

O pozisyon tekrar yaşansa yine vermezler bize ne VAR ne sahadakiler...

Başakşehir kadar, Gümüşdağ kadar ağırlığı yok Beşiktaş Yönetimi'nin...

Maazallah kupa falan alsak, futbolcuların üstüne çıkarlar kupanın sapını tutmak için... 

Çevrimdışı zafkan

Futbolcuların maaşları ödenmiyor olabilir mi? Bunlar paradan anlar çünkü. Bu kadar kötü performansın baş sebebi olabilir bence.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı Egos

Futbolcuların maaşları ödenmiyor olabilir mi? Bunlar paradan anlar çünkü. Bu kadar kötü performansın baş sebebi olabilir bence.

daha kuyuya taşı deli attığında çıkarmak için birlik olamıyoruz, akıllılar da atmaya başlarsa yanarız. teknik ekip ve futbolcular için yeteri kadar cephemiz var zaten ağabey.

Çevrimiçi levitate

başkanın en büyük olayı ödemeler olduğu için öyle bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Dün akşam Başakşehir'e bir penaltı verdiler 90. dakikada...

Pozisyon VAR uyarısıyla incelendi ve penaltı...

Larin'in Galatasaray maçındaki pozisyonun bir benzeri...

O pozisyon tekrar yaşansa yine vermezler bize ne VAR ne sahadakiler...

Başakşehir kadar, Gümüşdağ kadar ağırlığı yok Beşiktaş Yönetimi'nin...

Maazallah kupa falan alsak, futbolcuların üstüne çıkarlar kupanın sapını tutmak için...

Tas ustune tas birakmam diyorlardi birde ama ayni hakemi iki hafta verince ben hic duymadim Baskani
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Etiketler: