Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 536095 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Serdar bizim için tam bir piyango oldu. Mevcut yabancı sınırında ne yaparız diye düşünürken harika bir zamanda iyi performans gösterdi. Bugün dikkatle izledim welinton'u ezbetletmişler takım hücumdayken rakip yarı alanın ortalarına kadar çıkıyor ve pas opsiyonu olmaya çalışıyor, welinton'dan ayağı daha temiz gibi geldi bana biraz kayode ve yatabare'ye hava topu üstünlüğü verdi başlarda sonradan onu da toparladı maşallah diyelim. Profesyonel kariyerinin 3'ncü maçı bu hata da yapacak yeri gelecek gole de sebebiyet verecek belki yarışmacı takım sabretmez diyen çıkabilir ama bu kadar borçlu bir kulübün böyle oyunculara sabretmek zorunda olduğu günler geldi ve geçeli çok oldu. Umarım böyle devam edersin serdar kardeşim.
biraz uğraşsalar ne piyangolar var da, Mehmet topalı almayı marifet sayıyorlar, kolaya kaçacaklar ya akılları sıra,,

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Güven'le vakit geçirmeden sözleşme yenilemek lazım.

Elimizde çok iyi bir jenerasyon yakalama fırsatı var, ama hepsini bedava elden kaçıracağız diye korkuyorum.

Ersin - Rıdvan - Serdar sözleşme bitiş 2023
Eğer önümüzdeki yaz transfer dönemi dokuz doğurmak istemiyorsak Ocak ayında mutlaka sözleşmeleri uzatılmalı.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu sene çok çetin geçecek belli oldu yönetim ve hocayı birkez daha tebrik ediyorum şimdiden şunu anladık kadromuz sağlam olmasa bu sene bizi şampiyon yapmayacaklarmis.

Bizim maçlardaki hakem hatalarına alışkınımda fenerin bu seneki kadar organize şampiyon yapılma amacını görmemiştim hemen hemen her maçı izliyorum hakemlerin vücut dili yönetimi aman fener alehine karar vermiyeyim hata yapmiyayim tutumu her hallerinden belli oluyor.

Ne yapıp edip bı algıyı bu kollanmayi milletin gözüne sokup Bizim maçlardada en azından hakkımız olan penaltıyı alabilmek hakemin vücut dilini tutumunu bir nebze olsun degistirebilmek lazım koca s ne böyle gitmez böyle bitmez tiyatroyuda aştı artık olanlar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bülent Uslu gibi yorumcuların önemi dahada ortaya çıkıyor. Burda çok sevilmesede dinsizin hakkından imansız gelir.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Larin wellinton ve ghezzal koşulara başlamış.

Çevrimdışı ferdi1903

Bülent Uslu gibi yorumcuların önemi dahada ortaya çıkıyor. Burda çok sevilmesede dinsizin hakkından imansız gelir.
Bülent uslu burda neden sevilmiyor? Onun gibi kameralar karsidinda besiktasimizi savunani görmedim, kendisini severim

Çevrimdışı ALDENYX

Ben sewiyorum adami ...çünkü adammmmmmM
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı goktasoktay

Bence de Bülent Usluyu burada sevmeyen çok yoktur. Çünkü adam gerçekten bir çıkar peşinde koşmuyor, en azından şimdilik. Adam bildiğin taraftar, içimizden biri gibi. En azından bana bunu hissettiriyor. Tam bir Beşiktaşlı gibi doğruyu yanlışı takır takır söylüyor.

Ben mesela Zafer Algözü de çok seviyorum.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Burada o havayı almıştım sanki bir ara. Twitter deki Beşiktaş tayfasında var Bülent Usluyu çekemeyenler.
Aslında sosyal medyada biraz kadrolaşıp protesto edilmesi gerekiyor TV100. Bu kadar kolay nasıl kovdular Usluyu?!
Benim bildiğim kadarı ile Kebabciya malum şahıs dediği için yolladılar. Halbuki Sergen Yalçın’a kim bilir neler denilmiştir geçen sene.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Serdar vida tandemi oturdukca defans çok iyi olacak Ersinde oynadıkça gelişir duran toplara çıkar alır adana maçı gibi son dk golleri yemeyiz İnşallah. ozinin güvenin performansı çok iyi nkoudu sürekli sakatlık sorunu yaşıyor güven sık sık şans bulur orada larinle birlikte texirada maç ritmini bulana kadar oziyle değişmeli oynarlar devre arası cenkte gelir forveti yedekler güle oynaya şampiyon oluruz. Ah hasicte iyileşip şu kadro şu jenerasyona girebilse keşke.

Ama hakemler en büyük tehlike bu sene daha şimdiden her hafta skandal üstüne skandal lig kızıştıkca dahada sıkıntı olacak bunlar bir an evvel yönetimin harekete geçmesi medya kanadıninda bu hataları dillendirip dikkat çekmesi lazım dikkatleri cekmezsek çok ugrasiriz.
güven iyi falan değildi iki gol attı diye gözünüzü boyamayın kendi sahanda ilk otuz dakika baskıyla geçirmen gerekir saydım ilk yirmi dakika ayağına sekiz top geldi tamamını rakibe verdi hemde müsaitken böyle yaparsan baskımı kurulur doksan dakikaya bakalım top kaybı %80 falandır herhalde bumu iyi oynamak yatıp kalkıp batsmane dua etsin onun sayesinde ceza sahasında bu kadar boş kaldı yoksa maçta iyi oynadığı iki dakika bulamazsın
Ozi evet daha istekliydi toptan kaçmadı pas opsiyonu yarattı

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ekim 2021, 21:35:39
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Böylesi bir saçmalık dünyanın hiçbir yerinde yok, olamaz. Var gibi temiz bir sistemi bile kendilerine benzettiler.

https://twitter.com/MKaraca1903/status/1444746109440700425?s=19

Çevrimdışı ferdi1903

Böylesi bir saçmalık dünyanın hiçbir yerinde yok, olamaz. Var gibi temiz bir sistemi bile kendilerine benzettiler.

Ya bu nasil bir sacmalikdir, bu nasil bi (...) bu isi düzgün kulanip adil olana puan verilmesi gerekirker bu ne düzenbazliktir, dünyada varmi bunun baska örnegi? Bu konuyu fifaya uefaya götürsün yönetim, (...) Her türlü pisligi düsünmüs (...)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ya bu nasil bir sacmalikdir, bu nasil bi (...) bu isi düzgün kulanip adil olana puan verilmesi gerekirker bu ne düzenbazliktir, dünyada varmi bunun baska örnegi? Bu konuyu fifaya uefaya götürsün yönetim, (...) Her türlü pisligi düsünmüs (...)

ANÇ nin sonuç vermeyen basit açıklamalarla uğraşmasına gerek yok.
Maden burada, direk bu konu üzerine en yüksek perdeden gidip bu konu açığa çıkarılmalı..

Çevrimiçi Samet Demir

Ülkemiz şartları. Ceza yemek istemiyorsan görmezden gel.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2021, 16:19:09
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
1.9 + Bonus ile çözeriz. Ama imza parasına karşıyiz.

Cyle Larin, Beşiktaş'ın 1.75 milyon euro'dan 3 yıllık teklifini geri çevirdi. (Sabah)

Kanadalı golcü, 2.5 milyon euro maaş ve imza parası istedi.

Çevrimiçi Rasim

2 civari imzalayip satmak lazim yoksa gereksiz is :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı underworld

2 aldıktan sonra biraz zor satarız

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Dün akşam TRT spor'da da bahsettiler bu puanlama saçmalığından. Bence de iyi niyetli bir uygulama değil. Çünkü baktığımızda eskiden görmedik diyip geçiştirdikleri (birçoğu aleyhimize olan) pozisyonların birçoğunu var sisteminde görmek zorunda kalıyorlardı. Bu sebepten ben bu uygulamayı var sistemini örtülü olarak bypass etme yöntemi olarak görüyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı zafkan

Bizim süper kupa finali ne zaman yapılacak?
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim süper kupa finali ne zaman yapılacak?
Devre arası yapılır.

Çevrimdışı Ripley

2 aldıktan sonra biraz zor satarız

Satış yapabilmek için bundan sonra futbolcu maaşlarının yarısı bonus veya imza parası adı altında ödenmeli yoksa yüksek maaş alan oyuncuları göndermek veya satmak istediğimizde elde kalıyor.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Acaba Aydın Hasic kadroya neden alınmadı? Sakatlığı geçti bildiğim kadarı ile. Bir ayda hazır duruma gelirse en az 6-7 maçta forma şansı bulabilirdi.
Kontenjan vardı yabancı futbolcu icin.

Çevrimdışı Zafer55

Larin için teklifim:

3 yıllık sözleşme için

#Yıllık 1m€ garanti

#25 gol/asist katkısı yaptığı her sezon için 1,5m€ bonus

#3 yıl "sonunda" toplam 100 resmi maçta oynarsa 1,5m€ imza parası

Etiketler: