Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 536126 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2021, 23:11:53
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2021, 23:12:13
  • Beylikdüzü-İstanbul

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2021, 23:14:06
  • Beylikdüzü-İstanbul
Rıdvan'ın kendisi de farkında değildi bence.

Gökhan Keskin: Rıdvan kardeşim gol pozisyonunda sana faul yapılmış bunu görüyoruz neden itiraz etmiyorsun anlamıyorum.

Çevrimdışı celiker1

@MUSTAFA_ dediğin doğru sanırım.

Murat Şahin: Pjanic, Atiba ve Larin Milli takıma gitmeyecek. Ghezzal Milli takıma çağırılmadı.
Ceyhun Kazanci acıklama yaptı;Vida ve Atiba gidiyor.Ghazzal gitmiyor.Kanada'nin 3maci varmış."İlk 2 mac
 için Larin kesin gitmeyecek,son mac için belli değil ama mesafenin uzunluğundan dolayı herhalde gitmez "dedi.Milli ara sonrası Topal ve belki Nkoudou donmez"dedi.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Ersin Rıdvan Serdar Necip...
Bu akşam 4 tane altyapıdan çıkmış oyuncumuz aynı anda sahadaydı.
Hazırlık maçları vs dışında böyle bir durum hatırlamıyorum.
Nihat Yasin Savaş Aydın çıkmıştı toschak döneminde. Savaş ve Aydın kaybolup gitmişlerdi kısa sürede ama acaba 4 ü aynı anda oynadılar mı emin değilim.

Çevrimdışı 38life

90 dakikanın sonunda RıdvanYılmaz 🤍

Puan kaybetseydik kendini suçlayacaktı ve kafaya takacaktı. Bu duygusallıktan kurtulursa çok daha iyi bi konuma gelir.

Çevrimdışı 38life

Ersin Rıdvan Serdar Necip...
Bu akşam 4 tane altyapıdan çıkmış oyuncumuz aynı anda sahadaydı.
Hazırlık maçları vs dışında böyle bir durum hatırlamıyorum.
Nihat Yasin Savaş Aydın çıkmıştı toschak döneminde. Savaş ve Aydın kaybolup gitmişlerdi kısa sürede ama acaba 4 ü aynı anda oynadılar mı emin değilim.

Muhteşem bir şey bu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Güven'le vakit geçirmeden sözleşme yenilemek lazım.

Elimizde çok iyi bir jenerasyon yakalama fırsatı var, ama hepsini bedava elden kaçıracağız diye korkuyorum.

Çevrimdışı mellfred

Ceyhun Kazanci acıklama yaptı;Vida ve Atiba gidiyor.Ghazzal gitmiyor.Kanada'nin 3maci varmış."İlk 2 mac
 için Larin kesin gitmeyecek,son mac için belli değil ama mesafenin uzunluğundan dolayı herhalde gitmez "dedi.Milli ara sonrası Topal ve belki Nkoudou donmez"dedi.
atiba 2 maç saha oynarsa en gazla milli olacak demişti biri forumda
olsun da bıraksın milli takımı artık
daha son seyehatin jet lagi atlatamadı

Çevrimiçi tolga1903

Serdar bizim için tam bir piyango oldu. Mevcut yabancı sınırında ne yaparız diye düşünürken harika bir zamanda iyi performans gösterdi. Bugün dikkatle izledim welinton'u ezbetletmişler takım hücumdayken rakip yarı alanın ortalarına kadar çıkıyor ve pas opsiyonu olmaya çalışıyor, welinton'dan ayağı daha temiz gibi geldi bana biraz kayode ve yatabare'ye hava topu üstünlüğü verdi başlarda sonradan onu da toparladı maşallah diyelim. Profesyonel kariyerinin 3'ncü maçı bu hata da yapacak yeri gelecek gole de sebebiyet verecek belki yarışmacı takım sabretmez diyen çıkabilir ama bu kadar borçlu bir kulübün böyle oyunculara sabretmek zorunda olduğu günler geldi ve geçeli çok oldu. Umarım böyle devam edersin serdar kardeşim.

Çevrimdışı mellfred

çimlerin  bu maçta görece daha iyi olması yönetime olumlu mu yazar olumsuz mu bilemedim
demek ki parayı basınca halıyı seriyorlar
böyle büyük organizasyon kurup zemini çemişgezek park bahçeler amirliğine bırakmamak lazım

Çevrimdışı mellfred

oğuzhan biz optimistlere hayaller kurduruyor. azıcık güçlense
oğuzhan josef piyanic
ortasahası seyrine doyulmaz

Çevrimiçi Mehmet57

Yerli stopper ararken Serdar’in cikisi ile en azindan Kaan Ayhan hatasindan kurtulduk. Ikinci Kenan vakasi olurdu.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

oğuzhan biz optimistlere hayaller kurduruyor. azıcık güçlense
oğuzhan josef piyanic
ortasahası seyrine doyulmaz
Rosier'e güzel pas attı gerçekten.

Çevrimdışı levitate

Güven Yalçın:

"Beşiktaş için çok çalışıyorum."
"Hocam bana güveniyor."
"Hocamın güvenini boşa çıkarmak istemiyorum."

(beIN Sports)
hocanın nsakaladan sonra favori oyuncusu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

çimlerin  bu maçta görece daha iyi olması yönetime olumlu mu yazar olumsuz mu bilemedim
böyle büyük organizasyon kurup zemini çemişgezek park bahçeler amirliğine bırakmamak lazım
gerekli ekipmanlar alınmış ondan olabilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

hiç alakası yok çim aynı çim sadece sakatlanan oyuncu olmadı olsa herkes çimi suçlardı yine üç günde çimmi düzelirmiş sadece biraz uzun biçmişler saç ayıp örter misali işde daha öncede yaptılar aynı taktiği çimleri uzun tuttular bir kaç haftada unuttu herkes şimdide kökler güçlenene kadar uzun tutarlar sonra normal kesime dönerler milli takım arasında zaten bayağı toparlar tam gelişme mevsimi insanlar zemin bozuk diyordu bozuk zemin yeniden yapmadan düzelmez zaten tff den gelip sahayı incelemişler ve iyi raporu verilmiş sakatlıklara sebep arıyordu çimin ağzı yok nasılsa at suçu çime olsun bitsin kimsede bu zemin yeni yapıldı demedi aynı köklenme sorunu gs stadındada vardı onlar oynamadı sıcakların geçmesini bekledi sanırım

Çevrimdışı Necmi

Renklilerin zoruna gitmiş
Herhalde çok ümitlikerdi puan kaybedeceğimizden
Bundan sonrası onlar için kabullenilmiş çaresizlik olacak
Heleki milli takımlara gitmeyip oyuncular birlikte idman yaparsa  milli ara sonrası takım zımba olur vay başağın haline

Çevrimdışı Necmi

Milli aradan sonra zor periyoda girdiğimizi söylüyorlar kimse rakiplerin maçlarına bakmıyor 😂
Bizimki zorsa onlarınki cehennem çukuru olur başak maçı olmazsa gs maçında liderliği geri alırız bence

Çevrimiçi yaço58

Yalnız bize penaltı çalmayan (...) herif rakibin tek muallak pozisyonunda anında penaltıyı çaldı bu kadar art niyet olmaz pozisyonda çok basitti bize vermedikleri bunun yanında yüz bin kere penaltı (...)

Çevrimdışı murat baltacı

Serdar vida tandemi oturdukca defans çok iyi olacak Ersinde oynadıkça gelişir duran toplara çıkar alır adana maçı gibi son dk golleri yemeyiz İnşallah. ozinin güvenin performansı çok iyi nkoudu sürekli sakatlık sorunu yaşıyor güven sık sık şans bulur orada larinle birlikte texirada maç ritmini bulana kadar oziyle değişmeli oynarlar devre arası cenkte gelir forveti yedekler güle oynaya şampiyon oluruz. Ah hasicte iyileşip şu kadro şu jenerasyona girebilse keşke.

Ama hakemler en büyük tehlike bu sene daha şimdiden her hafta skandal üstüne skandal lig kızıştıkca dahada sıkıntı olacak bunlar bir an evvel yönetimin harekete geçmesi medya kanadıninda bu hataları dillendirip dikkat çekmesi lazım dikkatleri cekmezsek çok ugrasiriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Altyapıdaki gençler transfer edilen yerli oyunculardan 10 kat daha fayda sağlıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Cezadan dolayı bu sene ilk kez
maca gidemedim.Televizyondan zemin onceki maclara göre daha iyi gözüktü.Sizce?
Bana da öyle geldi. Dipten kalkan toprak bu maçta yok gibiydi. Kökler güçlenmiş demek ki. Şu aradan sonra daha iyi olacaktır inşallah.

Çevrimdışı ilhan mansız

Daha önce Güvenin en az 5 maç üstüste 90 dk oynaması gerektiğini yazmıştım, çok yetenekli ve kuvvetli bir oyuncu,,ayrıca dün Oğuzhan’da gayet başarılıydı

Etiketler: