Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 536137 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Pjanic 1 gol 1 asist 8 kilit pas

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gelsin de bir an önce izleyelim artık. Milli safsatadan fazlasıyla sıkıldık ve bunaldık.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Maçı izledim.Golü penaltıdan attı,asisti korner.Paslar hep klas.Yalnız orta sahada Teixeira beraber süre alırlarsa defansif sıkıntı olabilir özelikle deplasmanda.Sert maçlarda Josef-Atiba önce yazılmalı.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Necmi Abi'ye izletin, bir kulp varsa bulur hemen :evillol:
bir tanesi baldı ayağına çarptı top :D
ama çok fazla gereksiz ileri çıktı bunu alışkanlık ederse çok aşırtma yer
bu sene arkasında iyi bir kalecinin olması yaradı rekabete girdi
kaleyi kaptırdığı anda bir daha zor alacağını biliyor
sonuçta bostan korkuluğu değil kurtaracak elbette beni kurtardıkları değil yedikleri ilgilendiriyor
bana yemesi gerektiğini yesin umursamam ama kurtarması gerektiğini yemeyecek kaleci lazım
tolgada çok iyi kaleciydi ama oda kurtarması gerekenleri yiyordu bununda bize bedeli ağır oluyordu.
dün lepzig maçını izledim almanyadaki o maçı tolga almış resmen ne kurtarışlar yapmış
ersin iyi kaleci değil ilerde iyi kaleci olabilir ona sözüm yok ama bu ersin beşiktaşın birinci kalecisi olmaz
hala yer tutmayı bilmiyor hala hava hakimiyeti yok hala topları tutmuyor tokatlıyor çünkü tutmayı bilmiyor tokatladığı toplarıda ceza sahası içine tokatlıyor hala ikinci hamlesi yok bu kaleci için çok önemli
ve çok yavaş bir kaleci kaleci dediğin heleki genç kaleci kedi gibi olmalı ha kaleyide kapatamıyor
karşı karşıyalarda çok kontrolsüz çıkıyor iyi bir forvet onu çok kolay ekarte eder.
iki top kurtardı diye büyük kaleci falan yapmayın bir tane yedi değilmi ben izlemedim yediği golü ama hatalı yediği söyleniyor
bırakın artık şu evlat kontenjanını alt yapı evlat dolu yıllardırda dolup taşyor ama hiç biri ikinci ligde bile 11 e yazılamıyor
siz beni anlamıyorsunuz bu çocuklar a takıma yükseldi ama daha alt yapıda öğrenmiş olmaları gereken şeyleri bilmiyorlar diyorum geçen röportajında aynısını sergende söyledi.
sorun daha doğrusu benim sorunum çıkan çocuklar değil onları alt yapıda yetiştirenler bu çocuklar yıllarca alt yapıda neyin eğitimini almış hiç bir şey yok yetenekli gelmişler alt yapıya aynı şekilde atletizm idmanı yapıp büyümüşler. kafa vurmayı adam karşılamayı yer tutmayı bilmeyen sol bek sürekli yerinide kaybediyor
top tutmayı topu yumruklamayı kaleyi kapatmayı boy avantajına ramen topa çıkmayı bilmeyen bir kaleci
siz onları pohpohlayarak beşiktaşa iyilik yapmıyorsunuz taraftar bunları sorgulasa yöneticilerde ne oluyor der
eksiklerini eleştirdik diye kimse çocukları harcamaz ama en azından harcanması gerekenleri harcarlarda beşiktaşın geleceğini kurtarırız belki rıdvan 20 yaşında boy uzama evresini tamamladı o çocuğu alt yapıda savunmacı olmaması gerektiğin anlayıp orta saha yada kanata evrilmesi gerektiğini düşünmeleri gerekiyordu ama onu yapacak zekada ve bunu umursayan kimse yok orda sorun bu

Çevrimiçi annoca

Maçı izledim.Golü penaltıdan attı,asisti korner.Paslar hep klas.Yalnız orta sahada Teixeira beraber süre alırlarsa defansif sıkıntı olabilir özelikle deplasmanda.Sert maçlarda Josef-Atiba önce yazılmalı.
defansı kötü değil. nerde duracağını pas yollarını vs iyi biliyor alan savunması yaptığmız için  gayet iyi olucak.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Dün akşam pjanic. Forvetleri bos kaleye kaçırmasa 3 asistle bitirirmis maçı.

https://twitter.com/cheffscout/status/1435535652389539842?s=19

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Sergen hoca Ulenberg midir nedir o konu hakkında yüksek tonda ve iyi konuştu.

Çevrimdışı 38life

Ohoo hoca şimdiden İspanyolca öğrenmeye başlamış. En ufak bi formsuzlukta masaya koyarlar bunları, sıkıntı.

Çevrimdışı Necmi

Ohoo hoca şimdiden İspanyolca öğrenmeye başlamış. En ufak bi formsuzlukta masaya koyarlar bunları, sıkıntı.
hedefi olması iyidir.
hemde yakın hedef olarak görünüyor
şl de başarılı olursak şampiyonlukta gelirse seneye olmayacak gibi duruyor
neden bir senede ısrar ettiği belli

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sergen Yalçın: "Ghezzal'ın menajerleri Pjanic için aradı. Dedim şaka mı? Yok dediler. Sonra Facetime üzerinden Pjanic ile konuştum. İlk sorum, bize gelmek istiyor musun? oldu. Öyle bir elektrik aldım ki, o zaman gel dedim. Bu kadar." (Haber Global)

Çevrimdışı Kursad_Duran

Sergen’in İspanyolca öğrenebileceğine sanmıyorum. Bu yaştan sonra yeni dil öğrenmek için baya çalışkan olmak gerekiyor. Sergen hoca biraz rahat bu konuda.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sergen Yalçın: "Gönül ister ki, her sene şampiyon olalım. Ancak Türkiye'de ikincilik başarısızlık sayılıyor. Teknik direktör arkadaşlarımızı savunmak istiyorum. Bu çok zor iş. Ne kadar seviyoruz kaos yaratmayı. Madem öyle, alın belge teknik direktörlük yapın." (Haber Global)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sergen Yalçın: "TFF, derhal Uilenberg'in işine son vermelidir. Aksi halde bu arkadaş taraftır. TFF, bu arkadaşı bünyesinde tutarsa benim için o da taraftır. Bu açıklamadan sonra ben hakem camiasından çekiniyorum." (Haber Global)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sergen Yalçın: "Uilenberg, Sergen Yalçın da demiyor. Beşiktaş Teknik Direktörü diyor. Sen kimsin böyle bir açıklama yapıyorsun? Senin vasfın ne? Neymiş! Hakemler üzerinde baskı oluşturmuşum. Hakemlere atın diyorsun. Kimsin sen?" (Haber Global)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Sergen hocanin Can hakkinda boyle pozitif olmasi, Josef-Pjanic-Can orta sahasi ihtimali yukseltiyor bence. Ki, en dogru orta saha bu olur.

Ersin
Rosier-Wellinton-Vida-Umut/Ridvan
Josef-Pjanic-Can
Ghezzal(Nkoudou)-Bats-Teixiera(Larin)

Çevrimdışı 38life

Hocanın futbol ile ilgili soruları cevaplarkenki tonuyla evlilik sorusunu cevaplarkenki tonu yüzdeyüz aynı ya. Sesi kapatsan hala futboldan bahsediyor sanarsın. Müthiş ya.  :D

Çevrimdışı 38life

Sergen hocanin Can hakkinda boyle pozitif olmasi, Josef-Pjanic-Can orta sahasi ihtimali yukseltiyor bence. Ki, en dogru orta saha bu olur.

Ersin
Rosier-Wellinton-Vida-Umut/Ridvan
Josef-Pjanic-Can
Ghezzal(Nkoudou)-Bats-Teixiera(Larin)

Bence de en mantıklısı bu. Hem geçen seneki 4-1-4-1 anlayışını bozmamış oluruz. Alex ortada oynarsa çünkü farklı bir şey oynamak zorunda olucaz. Ama Alex'in solda oynaması için baya bir tempo kazanması lazım. onca yıllık Çin macerasından sonra ne zaman o tempoya kavuşur muamma.

Bazı maçlarda Josef ve Can ile önde basıp Pjanic'i regista olarak kullanabiliriz. Aslında çok fazla şey deneyebilecek opsiyonumuz var bu sene. Önemli olan bir an önce optimumu bulup verim almaya başlamak.

Çevrimdışı 38life

Yalnız kimi, neyi, hangi sistemi konuşursak konuşalım asla değişmeyen ve yerinden hiç oynamayan şey Josef De Souza. Allah sakatlıktan korusun. Vazgeçilmezimiz...

Etiketler: