Necmi Abi'ye izletin, bir kulp varsa bulur hemen 
bir tanesi baldı ayağına çarptı top

ama çok fazla gereksiz ileri çıktı bunu alışkanlık ederse çok aşırtma yer
bu sene arkasında iyi bir kalecinin olması yaradı rekabete girdi
kaleyi kaptırdığı anda bir daha zor alacağını biliyor
sonuçta bostan korkuluğu değil kurtaracak elbette beni kurtardıkları değil yedikleri ilgilendiriyor
bana yemesi gerektiğini yesin umursamam ama kurtarması gerektiğini yemeyecek kaleci lazım
tolgada çok iyi kaleciydi ama oda kurtarması gerekenleri yiyordu bununda bize bedeli ağır oluyordu.
dün lepzig maçını izledim almanyadaki o maçı tolga almış resmen ne kurtarışlar yapmış
ersin iyi kaleci değil ilerde iyi kaleci olabilir ona sözüm yok ama bu ersin beşiktaşın birinci kalecisi olmaz
hala yer tutmayı bilmiyor hala hava hakimiyeti yok hala topları tutmuyor tokatlıyor çünkü tutmayı bilmiyor tokatladığı toplarıda ceza sahası içine tokatlıyor hala ikinci hamlesi yok bu kaleci için çok önemli
ve çok yavaş bir kaleci kaleci dediğin heleki genç kaleci kedi gibi olmalı ha kaleyide kapatamıyor
karşı karşıyalarda çok kontrolsüz çıkıyor iyi bir forvet onu çok kolay ekarte eder.
iki top kurtardı diye büyük kaleci falan yapmayın bir tane yedi değilmi ben izlemedim yediği golü ama hatalı yediği söyleniyor
bırakın artık şu evlat kontenjanını alt yapı evlat dolu yıllardırda dolup taşyor ama hiç biri ikinci ligde bile 11 e yazılamıyor
siz beni anlamıyorsunuz bu çocuklar a takıma yükseldi ama daha alt yapıda öğrenmiş olmaları gereken şeyleri bilmiyorlar diyorum geçen röportajında aynısını sergende söyledi.
sorun daha doğrusu benim sorunum çıkan çocuklar değil onları alt yapıda yetiştirenler bu çocuklar yıllarca alt yapıda neyin eğitimini almış hiç bir şey yok yetenekli gelmişler alt yapıya aynı şekilde atletizm idmanı yapıp büyümüşler. kafa vurmayı adam karşılamayı yer tutmayı bilmeyen sol bek sürekli yerinide kaybediyor
top tutmayı topu yumruklamayı kaleyi kapatmayı boy avantajına ramen topa çıkmayı bilmeyen bir kaleci
siz onları pohpohlayarak beşiktaşa iyilik yapmıyorsunuz taraftar bunları sorgulasa yöneticilerde ne oluyor der
eksiklerini eleştirdik diye kimse çocukları harcamaz ama en azından harcanması gerekenleri harcarlarda beşiktaşın geleceğini kurtarırız belki rıdvan 20 yaşında boy uzama evresini tamamladı o çocuğu alt yapıda savunmacı olmaması gerektiğin anlayıp orta saha yada kanata evrilmesi gerektiğini düşünmeleri gerekiyordu ama onu yapacak zekada ve bunu umursayan kimse yok orda sorun bu