Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu  [Okunma sayısı 534818 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2021/22 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Zemin sorununu çözmemiz acilen

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/BurakDoser/status/1434202758626828298

token değilmiş diyorlar, acaba demirörenle alakası olabilir mi?

@can1903 bilgin var mı kral
Coin-Demirören ve 1 isim daha sponsorluk verecek. Başkan büyük çalışıyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Yüreği yeten başkan adaylarını seneye mayısta bekliyoruz kongreye, Ahmet Nur Çebi oraya öyle bir gelecek ki karşısına çıksın eski başkan da görelim.

Doğru yolda devam.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

Coin-Demirören ve 1 isim daha sponsorluk verecek. Başkan büyük çalışıyor.
tahmini ne kadar para gelir?
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Yüreği yeten başkan adaylarını seneye mayısta bekliyoruz kongreye, Ahmet Nur Çebi oraya öyle bir gelecek ki karşısına çıksın eski başkan da görelim.

Doğru yolda devam.
eski dosyalar açılıyor galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

tahmini ne kadar para gelir?
sadece coinden 400 milyon tl beklliyorum ben.

Çevrimdışı Nazım Ar

sadece coinden 400 milyon tl beklliyorum ben.

Diğer takımlar ne kadar kaldırdılar?

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı kahyaoglueren

Diğer takımlar ne kadar kaldırdılar?
Ali Koç 436 milyon tl olarak açıklamıştı ilk geliri.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Teixeiranın sağlık durumu iyimiş. Malatya maçında kadroda dortmund maçına hazır olacakmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tokendan bir beklenti var. Kulübün borcunun yaklaşık %20'sine tekabül ediyor.

Diğer bahsedilen sponsorluğu (20-25 milyonluk anlaşma) çok duymadım ama Getir ile görüşüyorlar, o olabilir. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Tokendan bir beklenti var. Kulübün borcunun yaklaşık %20'sine tekabül ediyor.

Diğer bahsedilen sponsorluğu (20-25 milyonluk anlaşma) çok duymadım ama Getir ile görüşüyorlar, o olabilir. (via. Metin Sönmez)
20-25 milyon euro diyorlardı, getirden o kadar para gelmez. başka bir firmadır o

herkese sponsor olup 1.5 milyon dağıttılar bize de aynısı olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Bir kişi de çıkıp yazmamış, Kenan komutan dün gol attı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sor bakalım milli takımı takip eden kaldı mı? Herkes şu bitmek bilmeyen ara bitse de Beşiktaş'ı izlesek diye bekliyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

atana kadar en az 3 tane kaçırdı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

Milli takımda hiç bir Beşiktaşlı oynamasa tek laf etmem. Boşuna sakat veriyoruz, gol atıp maç kazandırsalar da yaranamıyorlar zaten.

Çevrimdışı Erman1903

Sor bakalım milli takımı takip eden kaldı mı? Herkes şu bitmek bilmeyen ara bitse de Beşiktaş'ı izlesek diye bekliyor  :tabe:

Aynen Türk ve Dünya sporunda da sinek uçmuyor, demek ki takımını beğenmeyeler sarıyordu oraya 😁

Çevrimdışı Erman1903

atana kadar en az 3 tane kaçırdı :D

Alexle önlü arkalı iyi oynar o.

Çevrimdışı Necmi

milli maç olduğundan haberim bile yoktu :alala:

Çevrimdışı can1903

Eski başkan şovmen bir spikerin kanalına çıkalım demiş Ahmet nur çebiye, gel kongreye.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Teixeiranın sağlık durumu iyimiş. Malatya maçında kadroda dortmund maçına hazır olacakmış.

Rosier ne durumda acaba, hazırlık maçında sakatlanıp çıkmıştı.
Hiç bir yerde haber yok.

Çevrimdışı levitate

Eski başkan şovmen bir spikerin kanalına çıkalım demiş Ahmet nur çebiye, gel kongreye.
dün başkanın konuşmasını dinledim sürekli KPMG'ye yaptırdıkları raporlardan bahsetmiş

bir dahaki kongrede büyük mevzu var galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Rosier ne durumda acaba, hazırlık maçında sakatlanıp çıkmıştı.
Hiç bir yerde haber yok.
tedbir amaçlı çıkarmışlar birşeyi yok

Çevrimdışı Necmi

renkliler düşünsün nede olsa seneye şl katılma ihtimali en kuvvetli takım yine biziz diğerleri elemeleri zor geçer heleki bu seneki yapılanmalarıyla

Çevrimdışı Orhan_

Abi Atiba 38 Josef 32 yaşında... Ligde kaç tane genç oyuncu bu ikisi kadar efor sarf etmiştir? Geçen sene Josef'in yaptığını kaç genç oyuncu yapabilir bizim ligde? Atiba'yı 38 değil 28, Josef'i 32 değil 24 olarak hesaplamak lazım.

Etiketler: