2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2276499 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

İyi bir hücum 8'i bakılsın. Josef - Gedson diye kurulan merkezde böyle bir oyuncu bulunmazsa hem skor hem de yaratıcılık anlamında sıkıntı olacaktır.
Benim listede Matt O'Riley vardı ama Celtic 15 gün önce çok ucuza kapamış 1.8 milyona.

Çevrimiçi Sinan23

https://www.transfermarkt.com.tr/samuel-lino/profil/spieler/694928

Larin yerine. Bu akşam gol attı diye aklıma geldi de birkaç isim daha var. Aklıma gelince yazarım. Hem sol koridorda driblling yapacak hem de arka direk kafa vs atabilecek oyuncular.

Çevrimiçi Samet Ç

Larin yerine. Bu akşam gol attı diye aklıma geldi de birkaç isim daha var. Aklıma gelince yazarım. Hem sol koridorda driblling yapacak hem de arka direk kafa vs atabilecek oyuncular.
Bu çocuk iyi oyuncu Pinheiro'nun adı geçince yazmıştım buraya bizim ligde epey iş görür

Çevrimdışı Erman1903

Benim listede Matt O'Riley vardı ama Celtic 15 gün önce çok ucuza kapamış 1.8 milyona.

Onlar zaten transferi bizim forumdan falan yapıyor herhalde. Jota'yı paylaşmıştım 1 sene olmadı, Juranovic - Giakoumakis'in de paylaşıldığını hatırlıyorum. Japonlarından da Furuhashi'yi sen paylaşmışsın. Tarasak başkaları da çıkar.

Matt O'Riley League 1'da çok iyi oynamış, o model lazım bize de ama ismi çıksa bizimkiler sümüğünü bile atmaz. Bak mesela bu oyuncunun fazla topla koşusu yok ama elinde Gedson varsa bu tarz adamdan da iyi verim alırsın koşar koşar basit pası bırakır önüne. Isı haritası, oyun içi rakamları tam ihtiyaca uygun, sol tarafı tercih etse biraz daha iyi olurdu.

Benim daha önce yaptığım liste şurada ama hepsi hücumcu değil. Aralarında daha Gedson tipi olanlar da var. Bundan önce Nicolas Gimenez, Ryan Gauld gibi modern 10 tarzı başka oyuncular da paylaşıldı forumda.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=7542.14725

Çevrimdışı Erman1903

Adamda baya iyi savunma kabiliyeti de var.

Çevrimiçi Samet Ç

Sarpreet'i ısrarla yazıyordun güzel iş yapmış. İbrahim Adel'de epey ilginç yetenekmiş.
Sarpreet'in Bayern seviyesini görebileceğine pek ihtimal vermiyorum ama Bundesliga'da Hoffenheim, Frankfurt vb. takımlarda oynayabilecek bir oyuncu. Adel'de ışık var buralarda rahat pişebilir ligler hemen hemen aynı kalitede.

Çevrimiçi Samet Ç

Onlar zaten transferi bizim forumdan falan yapıyor herhalde. Jota'yı paylaşmıştım 1 sene olmadı, Juranovic - Giakoumakis'in de paylaşıldığını hatırlıyorum. Japonlarından da Furuhashi'yi sen paylaşmışsın. Tarasak başkaları da çıkar.

Matt O'Riley League 1'da çok iyi oynamış, o model lazım bize de ama ismi çıksa bizimkiler sümüğünü bile atmaz. Bak mesela bu oyuncunun fazla topla koşusu yok ama elinde Gedson varsa bu tarz adamdan da iyi verim alırsın koşar koşar basit pası bırakır önüne. Isı haritası, oyun içi rakamları tam ihtiyaca uygun, sol tarafı tercih etse biraz daha iyi olurdu.

Benim daha önce yaptığım liste şurada ama hepsi hücumcu değil. Aralarında daha Gedson tipi olanlar da var. Bundan önce Nicolas Gimenez, Ryan Gauld gibi modern 10 tarzı başka oyuncular da paylaşıldı forumda.

http://besiktasarena.com/index.php?topic=7542.14725
Senin o listeden Cifuentes, Evander ve Bohinen epeydir takip ettiğim oyuncular Cifuentes'i bir ara fenerede yazmışlardı kaliteli oyuncu.

Yine O'Riley'nin eski takımı MK Dons'da Scott Twine var mesela oda buralarda epey iş görebilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Erman1903

Sarpreet'in Bayern seviyesini görebileceğine pek ihtimal vermiyorum ama Bundesliga'da Hoffenheim, Frankfurt vb. takımlarda oynayabilecek bir oyuncu. Adel'de ışık var buralarda rahat pişebilir ligler hemen hemen aynı kalitede.

Serpreet'i paylaştığın dönemlerde oyuncu ararken benim de karşıma çıkıyordu ama güvenemedim, altyapı farkı işte. Öyle valla biz büyütüyoruz gözümüzde şu Mustafa Muhammed falan mesela finishing hariç her anlamda daha iyi oynuyor Mısır liginden.

Çevrimdışı Erman1903

Senin o listeden Cifuentes, Evander ve Bohinen epeydir takip ettiğim oyuncular Cifuentes'i bir ara fenerede yazmışlardı kaliteli oyuncu.

Yine O'Riley'nin eski takımı MK Dons'da Scott Twine var mesela oda buralarda epey iş görebilir.

Biliyorum, Evander'i sen daha önce paylaşıyordun ona iyi para isterler Cifuentes'in de değeri arttı. Orada bir bücür var Mathias Esquivel ben onu çok ilginç buluyorum lakin buna hücum 8'i denmez, golcülüğü az. Advanced playmaker tarzı, çilingir pasör - o fizikle nasıl bu kadar yüksek savunma yapıyor belli değil.

Bu listedekiler şu paylaştığın İngiliz çocuklardan daha yüksek savunma yapıyor %20-30. İşte savunmayı biraz aşağılara indirerek bakmak lazım lakin bol skorlu adamları ortalama liglerde dahi pahalı oluyor, ulaşılabilir fiyatlarda çok adam bulamıyorsun.

Scott Twine çok iyi skor yapmış, biraz Bakasetas tarzı almadım değil.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2022, 02:07:44 Erman1903 ]

Çevrimdışı Necmi

onuda yarım dönem konyaya kiralayalım   :D :D :D
yok ya küme düşme potasında olan takımlar varken konyada ne işi var 😳

Çevrimdışı murat baltacı

Bupenzada bizde iş yapabilir kiralık falan çözüp denemek lazım hem larin yerine sol kanadı götürür hemde içeriyi karıştırır bats ve texiraya iş yaptırır forvet oynadığındada bats dan kötü olacağını sanmıyorum enteresan bir oyuncu heleki Şenol Güneş gelirse abou dokunuşu yapabilir kendisine.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Trazequet in sözleşme 2023 bitiş görünüyor başakşehir nasıl kiralıyor bu adamı çözemedim tam bizlik oyuncu ghezal iki olur sağdan soldan dağıtırdik rakipleri Başakşehirde izleyip  önümüzdeki sezona kovalamak lazım
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Trazequet in sözleşme 2023 bitiş görünüyor başakşehir nasıl kiralıyor bu adamı çözemedim tam bizlik oyuncu ghezal iki olur sağdan soldan dağıtırdik rakipleri Başakşehirde izleyip  önümüzdeki sezona kovalamak lazım
Sözleşmesi seneye bitiyor ve 6 aylık kiraladılar.

Bir anormallik yok gibi.

Çevrimdışı tuncaboylu

ha birde bırakın artık bizden çıkacak lafını bizden birşeyin çıktığı yok kulüpler parayı sponsor ve sportif başarıdan kazanır başarıda iyi oyunculardan ve şovu ne kadar iyi yapıp gündemde kalmanla alakalı gelir sizin kafayla göreceğimiz tek şey kulübün sürünmesi olur senin alt yap oyuncunun giydiği formaya kimse bilmem kaç m sponsor olmaz unuttunuz galiba forma sponsoru bulamadığımız zamanları siz para harcamayalım alt yapıyı dizelim oynasın diyorsunuzda sonra ne olacak sen bile ortaya çıkan takımın formasını almazsın maçına gitmezsin sponsor neden gelsin para harcamadan para kazanamazsın bu kapitalizmin değişmez kuralıdır bu oyunu oynuyorsan kurallara göre oynayacaksın gerçek olan bu

Transferle gündemde kalıp sponsorluk kazanılsaydı, Demirören zamanında sponsor yağıyor olurdu.

Fazla para harcamayalım, evet. Geçen sene sportif başarıyı para harcayarak mı kazandık? 50 bin Euro'nun pazarlığını yapıyordu başkan.

Bu sene para harcadık, sene ortasında 20 puan fark yedik.

Feda döneminde Fenerbahçe'nin yarı parasıyla şampiyon olmadık mı?

Farkında değilsiniz, ama 5-6 milyon Euro'lar şu anda Türk futbolu için muazzam paralar.

Yeni yayın ihalesinden gelen para döviz cinsinden 3'te birine düşecek. Geçen ihalede lige senelik 500 milyon dolaf verilmişken, şimdi 150 konuşuluyor.

Dövizle para verecek sponsor bulamıyoruz.

Şampiyonlar ligi bundan sonra hayal.

Forma satışları tribün gelirleri döviz cinsinden kuşa döndü.

E oyuncu da satamıyoruz.

Neyle dönecek bu değirmen?
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2022, 10:35:24 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mrred

Evet Tolgay'ın Boşnak versiyonu ile ilgili nihayet Barcelona Başkanı da açıklama yapmış. Sahada zaten her şey belliydi. Azıcık futbolu farklı yönleri ile

lzleyen biri bu adamın hiçbir şekilde takıma faydasının olmadığını anlardı

"Şişirilmiş bir futbolcu fazla ödemeler tespit ettik"

Kaynak: Ortaçizgi
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Transferle gündemde kalıp sponsorluk kazanılsaydı, Demirören zamanında sponsor yağıyor olurdu.

Fazla para harcamayalım, evet. Geçen sene sportif başarıyı para harcayarak mı kazandık? 50 bin Euro'nun pazarlığını yapıyordu başkan.

Bu sene para harcadık, sene ortasında 20 puan fark yedik.

Feda döneminde Fenerbahçe'nin yarı parasıyla şampiyon olmadık mı?

Farkında değilsiniz, ama 5-6 milyon Euro'lar şu anda Türk futbolu için muazzam paralar.

Yeni yayın ihalesinden gelen para döviz cinsinden 3'te birine düşecek. Geçen ihalede lige senelik 500 milyon dolaf verilmişken, şimdi 150 konuşuluyor.

Dövizle para verecek sponsor bulamıyoruz.

Şampiyonlar ligi bundan sonra hayal.

Forma satışları tribün gelirleri döviz cinsinden kuşa döndü.

E oyuncu da satamıyoruz.

Neyle dönecek bu değirmen?
Yüzde yüz katılıyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Barcelona başkanı böyle açıklama yapıyor ve biz sene sonunda bu herifi alırsak gerçekten "bilinçsizlik" örneği olur.

Adam resmen "pjanici" bize çakmışlar diyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Şuraya forumda paylaşıldığını hatırlamadığım iki santrafor bırakayım. Özellikle Cassierra hoşuma gitti, boy pek uzun değil ama sırtı dönük oyunu kuvvetli, kafa golü çok olmasa da atıyor.

https://www.transfermarkt.com.tr/toni-martinez/profil/spieler/302371

https://www.transfermarkt.com.tr/mateo-cassierra/profil/spieler/362667

Djordje Jovanovic diye bir arkadaş da gözüme çarptı, yeni İsrail'e transfer olmuş. Klasik Sırp modeli fizikli santrafor - kafa golü yüksek.

https://www.transfermarkt.com.tr/djordje-jovanovic/profil/spieler/376460

Çevrimiçi Samet Ç

Santrafora Lacazette veya o tarz maliyetli birini kovalayacaklarına oraya Bas Dost alıp sol kanat transferinden vazgeçip Teixeira'yı sola atıp orta sahaya sözleşmesi biten Isco'yu kovalasınlar böylelikle Teixeira, Ghezzal, Isco ve Bas Dost yüksek maaşlı oyuncularımız olur geri kalan 11 oyuncuları ve yedeklerin maaşları zaten belli bir seviyenin altında.

Çevrimiçi Samet Demir

Santrafora Lacazette veya o tarz maliyetli birini kovalayacaklarına oraya Bas Dost alıp sol kanat transferinden vazgeçip Teixeira'yı sola atıp orta sahaya sözleşmesi biten Isco'yu kovalasınlar böylelikle Teixeira, Ghezzal, Isco ve Bas Dost yüksek maaşlı oyuncularımız olur geri kalan 11 oyuncuları ve yedeklerin maaşları zaten belli bir seviyenin altında.
İsco mu :) yok daha neler

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Ne yapacan kardeşim İsco'yu zirveyi görüp skoru unutmuş bir adam kendini artık pasa vermiş. Türkiye'de nasıl futbola motive edeceğiz onu, senin şu topa vuran alt lig İngiliz topçuyu tercih ederim. Bak Pjanic'de zamanında topa vuruyordu şimdi dağa taşa atıyor. Tekniğini, yeteneğini mi kaybetti yoo bunlar tamamen hedefler ve kafa yapısıyla alakalı.