2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2276473 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

ben şahsen 12 milyon değer biçtiğim yatırımımı on günlüğüne bile rize'ye hamza hoca'nın ekibine göndermem.

neresinden bakarsam saçma geliyor.
Insaallah sakatlik felan olmaz

Çevrimdışı Talisca1903

Kesinlikle

öyle yapsaydık 2 milyon cebimizde kalırdı hem de kendi oyuncumuza yatırım yapmış olurduk
Burada kimseyi suclamam Pjanic&Gedson olayinda kim olsa Pjanic secer

Çevrimiçi tolga1903

Oyuncuyu rize'ye kiralamanın tek mantıklı ve akla yatan açıklaması dünkü bu gs'nin yaşlı muhabiri süleyman rodop'un attığı twitteki durum. Aslında oyuncu 8 milyon euro'ya mâl oldu ve rizespor sırf 6 ay gelsin oynasın diye 2 milyonunu ödedi yoksa 6 ay topa değmeyen adamı küme düşmenin en ciddi adayına ve 5 para etmez hocasına niye kiralayım? Yani tahir kıran sırf gs düşmanlığından 6 ay için 2 milyon euro gibi acayip bi rakamı ödemiş çok komik olay aslında ya düşününce:)

Çevrimdışı sefaköykartali

Gedson'un yarısını sene başında Euro 10 lirayken almadık, şimdi aynı paraya Euro 15 lirayken alıyoruz.

Sorarlarsa, planlama deriz.
Parayi peşin vermiyoruz, kuru da sabitlemiyoruz o yüzden bir şey farketmiyor ki abi.

Çevrimiçi sEuL

Oyuncuyu rize'ye kiralamanın tek mantıklı ve akla yatan açıklaması dünkü bu gs'nin yaşlı muhabiri süleyman rodop'un attığı twitteki durum. Aslında oyuncu 8 milyon euro'ya mâl oldu ve rizespor sırf 6 ay gelsin oynasın diye 2 milyonunu ödedi yoksa 6 ay topa değmeyen adamı küme düşmenin en ciddi adayına ve 5 para etmez hocasına niye kiralayım? Yani tahir kıran sırf gs düşmanlığından 6 ay için 2 milyon euro gibi acayip bi rakamı ödemiş çok komik olay aslında ya düşününce:)
Biz bonservisi icin 6M verecegiz, Rize ise 3 ay (lig mayista bitiyor) icin 2M verecek. Mantiksiz geliyor kusura bakma.
Su sartlarda gicikliginada olsa hicbir klup 3 ayligina 2M Euro veremez hicbir futbolcuya.

Çevrimdışı doganay

bu arada rizeye yolladık ama kasap bi stoper sert dalsa 6 milyon çöpe gidecek

bari avrupada bir yere yollasalardı

bizde de oynasa , Rize'de de oyansa ayni rakiplerle karsilasacak. Stoplerle ayni kasaplar yani degisen birsey yok.

Çevrimdışı doganay

adamin bonservisinin yarsina 6m verdik diyenler , hatali hesap yapiyor. Benfica'ya satisindan %50 pay odeyecegiz. Ornegin adam belki tum kariyerini burda oynaycak ozaman para vermiyecez tamami bizim gibi olacak. yada diyelim insallah oyle olmaz ama 5-6 sene oynadi sonra bekleneni veremedi. serbest biraktik yada 1m euro'ya sattik ,Benfica'ya sadece 500 bin oderiz.

Çevrimiçi tolga1903

Biz bonservisi icin 6M verecegiz, Rize ise 3 ay (lig mayista bitiyor) icin 2M verecek. Mantiksiz geliyor kusura bakma.
Su sartlarda gicikliginada olsa hicbir klup 3 ayligina 2M Euro veremez hicbir futbolcuya.

Valla evet mantıksız ama o adamdaki gıcıklık falan değil bitirmeye ant içmiş gibi gs'yi:) elbet bir kazanım elde etmiştir bizimkiler 2 milyon çok fazla tabi 3 ay için ama o adam dün ortada hiçbir şey yokken durduk yerde yazdı bunu 6 biz 2'de rize diye hatta ağır dalga geçildi kendisiyle bugünse geldiğimiz durum ortada. Yani düşünüyorum düşünüyorum böyle yatırım yaptığın 23 yaşındaki çocuğu neden rizespor'a kiralarsın anlam veremiyorum

Çevrimiçi sEuL

Valla evet mantıksız ama o adamdaki gıcıklık falan değil bitirmeye ant içmiş gibi gs'yi:) elbet bir kazanım elde etmiştir bizimkiler 2 milyon çok fazla tabi 3 ay için ama o adam dün ortada hiçbir şey yokken durduk yerde yazdı bunu 6 biz 2'de rize diye hatta ağır dalga geçildi kendisiyle bugünse geldiğimiz durum ortada. Yani düşünüyorum düşünüyorum böyle yatırım yaptığın 23 yaşındaki çocuğu neden rizespor'a kiralarsın anlam veremiyorum

Ben yanlis anlamis olabilirim ama basinda cikan haberlere gore biz sene sonu icin Benfica ve Gedson ile anlastik. Bu sezonun sonuna kadar Gedson Benfica'nin oyuncusu olarak devam edecek - yani bizim Gedson'u baska bir klube kiralama gibi bir durumumuz yok. Sezonun geri kalani icin Gs'de, Basaksehir ve Rize'de Gedson'u kiralayabilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

İyi bir hücum 8'i bakılsın. Josef - Gedson diye kurulan merkezde böyle bir oyuncu bulunmazsa hem skor hem de yaratıcılık anlamında sıkıntı olacaktır.
Josef-gedson-alex t. Olmaz mı

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2022, 17:57:16 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://twitter.com/souza5/status/1488881953986297864

baba ya gelmiş geçmiş en büyük gs düşmanı :D

umarım uzun yıllar bizde kalır ya adamın kötü maçı yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Josef-gedson-alex t. Olmaz mı

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pjanic - Josef - Alex'den daha verimli olacağı kesin ama çok iyi işleyeceğinin garantisi yok. Ben normalde tek 6 iki 8 oyunu seviyorum. Alex gibi 10 numara bile denemeyecek forvet arkasıyla elimde Gedson benzeri iki futbolcu olmadan plan yapmam. Bana göre Alex olsa da olmasa da oraya bir 8 daha gerekiyor, Alex sol tarafta veya önde kullanılmayacaksa savunması iyi olan bir hucum 8'i alırım. Josef - Gedson - x bazen de Gedson - X - Alex oynatabilirim.

Yok eğer Alex 10 numara olarak tercih edilmeyecekse bu 8'in savunmasından biraz feragat ederek daha skorer olanını tercih edebilirim.

Çevrimdışı tuncaboylu

adamin bonservisinin yarsina 6m verdik diyenler , hatali hesap yapiyor. Benfica'ya satisindan %50 pay odeyecegiz. Ornegin adam belki tum kariyerini burda oynaycak ozaman para vermiyecez tamami bizim gibi olacak. yada diyelim insallah oyle olmaz ama 5-6 sene oynadi sonra bekleneni veremedi. serbest biraktik yada 1m euro'ya sattik ,Benfica'ya sadece 500 bin oderiz.
Başka bir senaryoda adamı patlatıp 20 milyona satsak, edeceğimiz kâr 4 milyon Euro.

Bu adamı sene başında da bu paraya alabiliyorduk, almadık.

Adam 6 ay oynamadı, değeri düştü, Avrupa'da transfer penceresi kapandı; aynı paraya aldık. Bu izansızlıktan başka bir şey değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Parayi peşin vermiyoruz, kuru da sabitlemiyoruz o yüzden bir şey farketmiyor ki abi.
peşin almadıktan sonra çok farketmez.
Farkeden şu: Belirsizlik ve kur şokuna rağmen, aynı riski almış olduk.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gs'nin iki yıl peşinde koşup alamadığı adamı bir günde alıp lig sonuncusuna kiraladık. 35 yasindayim ben böyle bir kapak görmedim

Çevrimdışı celiker1

Transfer limitimizin olduğundan dolayı Gedson'u 1 temmuzda kadromuza katabileceğimiz,oyuncunun maç eksiği olmaması  ve yarım dönem ücretide ödenmesi maksatıyla kiraya verilmesinin daha iyi olacağının Benfica ile karşılıklı olarak  düşünülmesi ve avrupada transferin kapanmasından dolayı tek seçeneğin Türkiye ligi olduğu için Rizespor'a kiraya verildiği söyleniyor.

Hepsini bırakımda Gs'nin istediği oyuncuyu alıp küme mücadelesi verdiği takıma kiralamak gelmiş geçmiş en alfa hareket değil mi?(!)😂 (futbol eğlenmek içindir.Eğlenmenize bakın)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Ben yanlis anlamis olabilirim ama basinda cikan haberlere gore biz sene sonu icin Benfica ve Gedson ile anlastik. Bu sezonun sonuna kadar Gedson Benfica'nin oyuncusu olarak devam edecek - yani bizim Gedson'u baska bir klube kiralama gibi bir durumumuz yok. Sezonun geri kalani icin Gs'de, Basaksehir ve Rize'de Gedson'u kiralayabilir.

O da olabilir kulübün açıklamasından ne zamana dair transfer edildiği anlaşılmıyor ama bugünden açıklandığına göre biz alıp kiraladık gibi geliyor bana da orası biraz muamma hala anlam veremedim adam rize formasıyla uçaktayken bizim kulüp oyuncuyu bildirdi ilginç transfer

Çevrimdışı celiker1

Gedson Fernandes'in özellikleriyle %100 ihtiyacımız olan transfer olduğunu,kontrat şartlarına baktığımda da maddi kayıp yaşâma ihtimalimizin olmadığını düşünüyorum.Özellikleri,yaşı,üzerine koyabilme ihtimaline bakıldığında bu transfer için yönetimi kutlarım.Rakibini madara etmede cabası.Umarım böyle vaatkar,kadro mühendisliğine uygun,genç oyuncu transferleri ile devam ederler.Ceyhun Kazancı ile başlıyor dedikleri değişimin gercek,planlı adımıdır umarım bunlar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

1 forvet 1 kanat gelecek sezon için masada, bitme ihtimali yüksek. Planlama tutar mı tutmaz mı bilmem ama bu işleri sevdim.  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

İyi bir hücum 8'i bakılsın. Josef - Gedson diye kurulan merkezde böyle bir oyuncu bulunmazsa hem skor hem de yaratıcılık anlamında sıkıntı olacaktır.

bence orta saha özellikleri hiç olmayan, eski moda bir on ya da ikinci forvet tipi bir şey alınır. talisca gibi. hatta ahmet bulut, şenol güneş vs havalarından gittiğimize göre bu isim direk talisca da olabilir. son derece demode bir orta sahamız ve oyunumuz olur. fakat işin garip yanı bu türkiye'de muhtemelen başarılı olur.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1488878734132359174

bu nasıl bir üçlü allahaşkına ya  :D bu adamlar seviye olarak nasıl birbirinin alternatifi olabilir.

ekuban tabii ki   :lol: