2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277127 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Bu şekilde devam edecekler. Planma planlama diyorlar. Bakalım adı duyulmamış oyuncular da duyacak mıyız?

Bilmem, belki duyarız. Sebepleri malum olan şu transferden bu konu hakkında çıkarım yapmak pek doğru olmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilmem, belki duyarız. Sebepleri malum olan şu transferden bu konu hakkında çıkarım yapmak pek doğru olmaz.
Senol Güneş ile gençleşme falan olacağını düşünmüyorum. Seneye gençleri yuvadan uçarken göreceğiz gibi görünüyor. İlk isim de  Rıdvan olacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

#lar falan açılmış Gedson için Gs’de, bunlar kesin bir teklif yaparlar 8-10 arası taraftarın gazını almak için  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi sEuL

Senol Güneş ile gençleşme falan olacağını düşünmüyorum. Seneye gençleri yuvadan uçarken göreceğiz gibi görünüyor. İlk isim de  Rıdvan olacak.

Twitter'da birkac tweet gordum Ridvan'in menajerine dair - gercekse yani soyleyecek birsey bulamiyorum. Herif fanatik Gs'li ve tweetlerinde oyle seyler yaziyor ki inanamiyorsun (i.e. Ahmet Nur Cebi sana bo. yemek duser vs.). Ridvan'da ne bileyim - her roportajinda Besiktas Besiktas diye algi kasiyorda menajer olarak bu herifle ayni yataga giriyorsa kapi orada nereye gidiyorsa gitsin.

Çevrimiçi Samet Ç

#lar falan açılmış Gedson için Gs’de, bunlar kesin bir teklif yaparlar 8-10 arası taraftarın gazını almak için  :D
Topu Torrent'e atarlar arada o kaynar

Çevrimdışı Erman1903

Aşırı bir gençleşmeye gerek yok, ama 3kusur milyonları kiralık - güncel futbolda yeri kalmayan adamlara basma devri bitmeli. 30+ oyunculardan mümkün olduğunca uzak durulmalı, Çok net, sistemine uyan - performansı sağlam olan istisnalar olabilir, lakin bunlara da elindeki listede en beğendiğin adamsa, ütopik maaşları yoksa bakarsın.

Gençlerle anlaşmanın çok zor olduğunu sanmıyorum ama gitmek istiyorum diyeni zorla tutmanın pek hayrı olmuyor. İşin buraya gelmesi problem, 100Bin Euro bile almıyor sanırım Rıdvan, Güven keza öyle. Bunları yazdan çorba parasına uzatırdın. Ersin'i muhtemelen ben de uzatmazdım, bu civarlarda performansı olan kaleciyle her sezon şampiyonluk kovalayamazsın - gencecik adamı kenarda çürütmenin de anlamı olmaz. He uyguna imzalayıp kiralanabilir orası ayrı, ama gittiği yerde kaçıncı kaleci olur orası bilinmez. Saatçi'yi 3-4 maç izlediğinde uzatman gerekiyordu. Şimdi Şenol Güneş'i duyunca Rıdvan - Serdar ikilisi çark etti, bakalım artık zamanla öğreniriz.
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2022, 02:34:10 Erman1903 ]

Çevrimdışı Necmi

Rizeye kiralamak nedir🤔
Adamı eşek sudan gelene kadar dövüyorsun serilmiş yere dön arkanı git
Yok illaki belinden sıyırıp birde kafaya sıkacaksın
Elinden kapıp zayıflat yetmiyor birde rakibine kirala güçlendir 😂

Çevrimiçi Samet Ç

Gelecek sene için 2 tane santraforla anlaşmışız ama Anç bir isim daha ortaya atmış onunla uğraşılıyormuş transfer yapılma şekli efsane yalnız Şenol zaten karışmıyor
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2022, 02:51:05 Samet Ç ]

Çevrimdışı Erman1903

Ýonetim topçu bilmeyince tanıdıklara gidiyor bildiğim kadarıyla Ekuban'ı da yokladılar

Ekuban zaten tam zaten o model hareket.

Çevrimiçi sEuL

Gelecek sene için 2 tane santraforla anlaşmışız ama Anç bir isim daha ortaya atmış onunla uğraşılıyormuş transfer yapılma şekli efsane yalnız Şenol zaten karışmıyor

Anc kim ki ortaya isim atiyor, baskan olarak mi gorev yapiyor yoksa skouting departmaninin mi basinda belli degil. Hangi maci izledin kimi takip ettin ki ortaya isim atiyorsun.

Allah'im sen bizi ne ile siniyorsun yarabbim.

Çevrimdışı murat baltacı

Gedson süper hamlede kiralanma olayı nedir kaç tane gereksiz yabancı var birini gonderemiyormuyuz olmadı maaşını ver feshet önümüzdeki sezonun transferini yapıp kiralamak yanlış olur ben stoper sol kanat ve bupenza hamleside bekliyorum trazequet kaçmasa iyiydi ghezal iki olurdu kanat sorunu kalmazdı.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi sEuL

Gedson süper hamlede kiralanma olayı nedir kaç tane gereksiz yabancı var birini gonderemiyormuyuz olmadı maaşını ver feshet önümüzdeki sezonun transferini yapıp kiralamak yanlış olur ben stoper sol kanat ve bupenza hamleside bekliyorum trazequet kaçmasa iyiydi ghezal iki olurdu kanat sorunu kalmazdı.

Simdi bizde o bolgede oynayacak cok oyuncu var, Oguzhan - Ozzie - Ozjakup gibi bir suru oyuncumuz var. Bak Salih'i de gonderdik Ozzie'ye yer acmak icin. Simdi Gedson gelse Ozjakup'a ne olacak, olmaz. 10 senedir kimler geldi kimler gecti ama her sene yeni transfer Oguzhan olacak haberleri ile heyecanlaniyoruz  :ebebe:

Çevrimdışı levitate

lacazette falan diyorlar :D yuh diyorum

beş saat içinde ortalık fena karıştı
bipbipbupbup

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/ruyhan/status/1488659821113278465

Cornelious, Sorloth, Mario Gomez, Aboubakar, Muriqi, NKwame vs. bu ligin bug'i belli - fizik gucu yuksek topla iliskisi biraz iyi olan her oyuncu ligin altini ustunu getiriyor. 3 ay sonra 31 yasina girecek Lacazette suan icin yillik $13M aliyor - bu adami TR'ye getirebilmek icin dunyanin parasini veririz. Vida ve Ljajic gibi kontratlardan sonra yonetim dersini almistir diye dusunuyor insan ama gercekten Lacazette gibi oyuncular pesinden kosuluyorsa hicbir ders almamislar demekki.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Gedsonun yüzde 50 sine 6 milyon Euro mı ?

Gerçekten korkunç. Bunu Beşiktaşa hangi akıl aldırıyorsa derhal istifa etsin. Biz en son ne zaman 12 milyon euroya bir orta saha aldık ve onu

25 e falan sattık ? İnsanların aklıyla gerçekten alay ediyorlar
Gerçekten yazıkv ve rezalet.

Çevrimdışı sefaköykartali

Lacazette doğru isim değil. Iri yarı, gomez-cornelius-sörloth tipinde bir santrafor lazım.

Çevrimdışı Talisca1903

Bir gun Erken  uyuyalim dedik ortalik fena karismis Gedson gelmis Lacazatte konusuluyor

Gedson isi Cok Pahali operasyon BenficAnin 15 e satamadigi adami biz hic satamayiz o paralara ama Maasi dusuk gozukuyor en azindan

Lens nsakala yi bir yerlere kiralayip gedsonu biz oynatmaliyiz
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2022, 07:36:12 Talisca1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Abi siz deli misiniz yönetim? Sonraki satıştan yüzde 50 paylı 6 milyon euro verecek kadar gözünüzü kör mü etti bu menajerler hayır bir de adamı küme düşme hattına kiralıyorsunuz al bari oynat ne verebilir rize gedson'a? Tamam gs'nin ve şımarık başkanının azalarak yok olması için yapılacak daha iyi hamle yok peki bizim böyle bir lüksümüz var mıydı gerçekten?

Çevrimdışı mrred

Lacezette ile ilgili olarak şu söylenebilir.

Oynacağınız oyuna göre doğru veya yanlış profil olarak değerlendirilir.

Geçiş oyunu oynayacaksanız mükemmel bir tercih fakat burada oyuncunun maaşı ne olacak ? 2 milyon vereceksek iyi bir transfer

Son vuruşları ve savunma arkası koşularını lyon maçında zaten gördünüz

Bu durumda geçiş oyunu oynatan bir hoca alacaklar duruyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi siz deli misiniz yönetim? Sonraki satıştan yüzde 50 paylı 6 milyon euro verecek kadar gözünüzü kör mü etti bu menajerler hayır bir de adamı küme düşme hattına kiralıyorsunuz al bari oynat ne verebilir rize gedson'a? Tamam gs'nin ve şımarık başkanının azalarak yok olması için yapılacak daha iyi hamle yok peki bizim böyle bir lüksümüz var mıydı gerçekten?

Akıl tutulması, başka bir şey değil.

Galatasaray'ın uğraşılacak hali mi kalmış da, onlara çalım atmaya çalışıyoruz.

Yok küme düşeceklermiş, kaleci ve Gomis transferleri sonrası öyle bir ihtimal mi kaldı sanıyorlar?

Benfica'nın satamadığı adamı, geldiklerinden beri 1 kuruş bonservisli satış yapamayan bu yönetim satacak.

Hayır es kaza 15'e satsan, karın sadece 1.5 milyon olacak.

Çevrimdışı Karabay

Fernandes'i aldıysak Rize'ye kiralamak ne alaka?Umarım böyle bir yanlış yapmayız.Çıksın oynasın,takıma alışsın.Yalnız Gs'ye iyi makara.yapılır şimdi :))
Adam az biraz futbol biliyorsa şimdi onu da unutacak Rizede