Senol Güneş ile gençleşme falan olacağını düşünmüyorum. Seneye gençleri yuvadan uçarken göreceğiz gibi görünüyor. İlk isim de Rıdvan olacak.
Aşırı bir gençleşmeye gerek yok, ama 3kusur milyonları kiralık - güncel futbolda yeri kalmayan adamlara basma devri bitmeli. 30+ oyunculardan mümkün olduğunca uzak durulmalı, Çok net, sistemine uyan - performansı sağlam olan istisnalar olabilir, lakin bunlara da elindeki listede en beğendiğin adamsa, ütopik maaşları yoksa bakarsın.
Gençlerle anlaşmanın çok zor olduğunu sanmıyorum ama gitmek istiyorum diyeni zorla tutmanın pek hayrı olmuyor. İşin buraya gelmesi problem, 100Bin Euro bile almıyor sanırım Rıdvan, Güven keza öyle. Bunları yazdan çorba parasına uzatırdın. Ersin'i muhtemelen ben de uzatmazdım, bu civarlarda performansı olan kaleciyle her sezon şampiyonluk kovalayamazsın - gencecik adamı kenarda çürütmenin de anlamı olmaz. He uyguna imzalayıp kiralanabilir orası ayrı, ama gittiği yerde kaçıncı kaleci olur orası bilinmez. Saatçi'yi 3-4 maç izlediğinde uzatman gerekiyordu. Şimdi Şenol Güneş'i duyunca Rıdvan - Serdar ikilisi çark etti, bakalım artık zamanla öğreniriz.