Benim beğendiğim bir futbolcu ama bir İstanbul kulübünün mutlaka yarısına bilmemkaç milyon euro verip kazanç elde edemeyecek şekilde, bütçesini zorlayarak alması gerekiyor artık buradan dönüş yok. Hayrını da görürler mi emin değilim, zirve beklentiyle gelecek - pek skor yapamayacak muhtemelen yarım sezon falan Mensah muamelesi görür, sakatlanırsa vay haline.
Benzer tarzda 600Bin Euro'ya Miguel Crespo diye bir adam geldi sessiz sedasız işini yapıyor bunu kimse örnek almaz.
Sezon basinda istedigim bir oyuncuydu, Josef’in yanina aradigimiz o 8 numara olabilir mi diye dusunuyordum. Ama ha geldi ha gelecek, Besiktas ile imzaladi, yok Gs’de o kadar cok Gedson transfer haberi ve duyumu geldi ki gina geldi artik kendisinden.
6M euro Tr sartlari dusunuldugunde cok ucuk geliyor bana. Ustune yazilanlar dogru ise fiyasko transfer olur. Su sartlarda 6M verip bir oyuncu aliyorsan ben bu oyuncuyu aliyorum ama ilerde satisindan kar edecegim demen gerekir. Ama satisinin %50’sini Benfica’ya vereceksek ne anladik bu isten. Adami 15M satsan anca amorti edersin kendini. Hayirlisi artik ne diyelim.