2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278342 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Bu haberlerin hepsini yonetim cikarmiyorsa bende birsey bilmiyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu haberlerin hepsini yonetim cikarmiyorsa bende birsey bilmiyorum.

Yönetimin bu haberlerden çıkarı ne?
Oyuncunun menajeri çıkarıyor dersen anlarım ama yönetime anlam veremedim.

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar yakın zamanda yurt dışı yapar Rıdvan içinde 5 milyon istiyormuş yönetim onu bile alamıyorlar 3 vermişler

Çevrimdışı Erman1903

Serdar yakın zamanda yurt dışı yapar Rıdvan içinde 5 milyon istiyormuş yönetim onu bile alamıyorlar 3 vermişler

Görünüşe göre bedavaya gidecek 4 + pay ile satar en azından bedava gitme rezaletini yaşamazdık. Yazın futbolcu düşmanı Aykut varken, kimseler bilmezken uyguna Cemali'yi alabilirdik şimdi iyi para isterler ya da kendileri oynatırlar. Saatçi zaten gider, şimdiden iyi takımların takibinde. Oyuncu yönetiminde çok büyük zafiyet yaşıyoruz.

Çevrimdışı levitate

marcao kereme 20 istenen yerde rıdvanın 25 görmesi lazım

3 nedir ya onu teklif edenle pazarlık bile etmezsim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bu beceriksiz yönetim öyle veya böyle elinde asset olan Ersin - Rıdvan - Serdar ile sözleşme uzatamaz, 3 ü de önümüzdeki sene ocak ayında yeni takımlarıyla sözleşme imzalarlar.

1.5 yıl daha süreleri var ve insanlar şimdiden böyle düşünüyor, gerçekten çok üzücü

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

marcao kereme 20 istenen yerde rıdvanın 25 görmesi lazım

3 nedir ya onu teklif edenle pazarlık bile etmezsim

Yönetimin ne oyuncu pazarlamayı biliyor ne de fiyatı kendi belirleyebileceği şekilde kozu elinde bulundurabiliyor. Rıdvan sözleşme konusunda sıkıntılı, bilinmeyen bir şey değil. Kulüpler köşeye sıkıştığını bildikleri için bu rakamları teklif ediyorlar.

TSL'den 20-25'e çıkan bek oyuncusu olmaz, ama elinde kontratın olsaydı bu istatistiklerle 7 civarına pazarlardın - 10 bile göremezdin muhtemelen.

Çevrimdışı levitate

Yönetimin ne oyuncu pazarlamayı biliyor ne de fiyatı kendi belirleyebileceği şekilde kozu elinde bulundurabiliyor. Rıdvan sözleşme konusunda sıkıntılı, bilinmeyen bir şey değil. Kulüpler köşeye sıkıştığını bildikleri için bu rakamları teklif ediyorlar.

TSL'den 20-25'e çıkan bek oyuncusu olmaz, ama elinde kontratın olsaydı bu istatistiklerle 7 civarına pazarlardın - 10 bile göremezdin muhtemelen.

ya 20-25 lafın gelişi tabi ama 3 verildiğini ve bunların 5 istediğini duymak çok utanç verici bence. en salak kulüp bile minimum 6-7 falan kaldırıyor ve senin assetlerin onlara kıyasla daha kuvvetli, cidden akıl almaz bir türden beceriksizlik bu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Ljajic ve nsakala yı kiralık bile göndermeyi başaramayıp kadro dışı bırakan yönetimden mi oyuncu satmasını bekliyorsunuz

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yönetim kalırsa tüm oyuncuları yok pahasına satar ya da elinden bedava kaçırır. Sonra Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmez olurlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

ya 20-25 lafın gelişi tabi ama 3 verildiğini ve bunların 5 istediğini duymak çok utanç verici bence. en salak kulüp bile minimum 6-7 falan kaldırıyor ve senin assetlerin onlara kıyasla daha kuvvetli, cidden akıl almaz bir türden beceriksizlik bu

Sana piyasayı, bu kulüplerin mantığını şöyle anlatayım da açık olsun. EPL harici liglerde işini bilen adam zaten bek oyuncusuna fazla para düşürmez, yapacağı listenin en üstlerinde 5M civarı bekler olur. Bunların kralını 6-7'ye alırsın. Fransa - İtalya gibi liglerde zirve harici takımlar bonservissiz 700-1,3 arası maaşı olan adamları alıp işini de görebiliyor örneği çok. Muhtemelen daha üst sıralarda hedeflediği oyuncu vardır senin adamın için çıkmaz oralara. Olsaydı bir 3 sezonluk kontratın 7 civarından pazarlaman mümkündü ama tam istediğin rakamı muhtemelen yine bulamazdın, 5'in biraz üstü artı pay bulman mümkündü ama garantisi yok. Şöyle söyleyelim, benim burada geçen sezon paylaştığım Pablo Maffeo 3,5M zorunlu satınalma opsiyonuyla Mallorca'ya kiralandı. Şu anda La Liga'nın iyilerinden biri. Sidikli ligimizdeki bekler için kolay kolay hayal ettiğimiz rakamlara çıkan olmaz.

He bak Rıdvan'ın kontratı olur, önümüzdeki sezon da şimdi yaptığı gibi bir ayak daha yukarı çıkar performansı o zaman 9-10'dan pazarlayıp 7-8'lere yaklaşabilirsin.

Önümüzdeki sezon sonu kontratı bitecek 4,7M değerindeki futbolcu için 3M teklif çok kötü değil tam rakamı veren çıkmaz - ben de daha yukarısını yapmazdım. Ama o açılış teklifidir, sen biraz aşağı inersin, Lyon çıkar ortada buluşursunuz.

Mevcut yönetim oyuncu satışı yapamaz.

Çevrimiçi tolga1903

Ben de şunu anlamiyorum bu kulüp niye her oyuncuyla sözleşme konusunda sıkıntı yaşıyor? Altyapısından çıkardığı veletle de sözleşme sıkıntısı yaşıyor abubakarla da yaşıyor larinle de yaşıyor hocası sergenle de yaşıyor sözleşme sıkıntısı yaşamadığı bi ljajic lens douglas var bunlar nasıl yönetici gs çat diye elindeki en değerli iki oyuncusu marcao ve keremle uzatıyor daha 1 sene kalmadan mesela çok mu zengin kulüp çok mu akıllı yönetiliyor yoo sadece enayi değil elinde nakde çevirebilecek oyuncusunu erkenden bağlıyor. Artık yeter bu kadar istenilmeyen büyük kulüp olmaz eskisehir'den alıp adam ettiğin fırlama bile avrupa'ya gidiyorum diye ts'ye kaçtı bunlar yönettiği yerin farkında değil cidden çok sıkıldım şu yönetimden hocayı getirmeye fırsat olmadan keşke şunlar gitse de bi kurtulsak küçük düşürüyorlar bu kulübü

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetimin bu haberlerden çıkarı ne?
Oyuncunun menajeri çıkarıyor dersen anlarım ama yönetime anlam veremedim.
kendi beceriksizliklerini futbolcu üzerinden saklamaya çalışıyorlar Şampiyonluk senesinde Rıdvan Ersinle  5 yıllık yapsalardı hiç sorun olmazdı işler artık futbolcu lehine döndü başladı kalemşörler larin gs görüşüyor, Rıdvanın menajeri şöyle dedi felan bu açıklamalar yeni değil ayrıca geçen seneki açıklamaları ayrıca başkana küfürlü konuşmları taraftara ve Beşiktaşıma ağza alınmayacak sözleri var.
Bu adama bırakılır mı bu çocuk kovacan gitsin klubün kapısından sokmayacan çok acizler çok

Çevrimdışı Talisca1903

başıma bir iş gelmezse ben FO yönetimini bile özledim bunların elinde oyuncak oldu koca klüp.Bir an önce gitseler artık bu nedir ya Beşiktaşın başkanına taraftarına küfür edecek menajer sonra da gelip benim gencecik oyuncumun haklarına sahip olacak.

Tekrar hatırlatayım bu adamın açıklamaları yeni değil önceki senelerde attığı twitlere bir bakın benim midem kalktı kapıya sokmam ben bunları bırak futbolcumu vereyim

Çevrimdışı Erman1903

Ben de şunu anlamiyorum bu kulüp niye her oyuncuyla sözleşme konusunda sıkıntı yaşıyor? Altyapısından çıkardığı veletle de sözleşme sıkıntısı yaşıyor abubakarla da yaşıyor larinle de yaşıyor hocası sergenle de yaşıyor sözleşme sıkıntısı yaşamadığı bi ljajic lens douglas var bunlar nasıl yönetici gs çat diye elindeki en değerli iki oyuncusu marcao ve keremle uzatıyor daha 1 sene kalmadan mesela çok mu zengin kulüp çok mu akıllı yönetiliyor yoo sadece enayi değil elinde nakde çevirebilecek oyuncusunu erkenden bağlıyor. Artık yeter bu kadar istenilmeyen büyük kulüp olmaz eskisehir'den alıp adam ettiğin fırlama bile avrupa'ya gidiyorum diye ts'ye kaçtı bunlar yönettiği yerin farkında değil cidden çok sıkıldım şu yönetimden hocayı getirmeye fırsat olmadan keşke şunlar gitse de bi kurtulsak küçük düşürüyorlar bu kulübü

Öncelikli sebep kulübünün bir futbol kültürüne sahip olmaması, ne kısa ne de uzun dönemde altı dolu stratejiler ortaya koyamıyorsun. Ne yöneticilerinin herhangi birinde böyle bir vasıf var, ne de maaşlı çalışan - teknik ekip değişse de devam eden kıymetli personelin. Yöneticisi, hocası her gelen sil baştan yapıyor - kafasına göre at koşturuyor. Sen dünyanın en vasıfsız topçusu Kenan'ı transfer edip bu gençlerinden 10 kat maaş veren camiasın, hangi işi doğru yapabilirsin?

Scouting ve planlama 0, üzerine bir de berbat bir tüccarsın bunun da ötesinde elindekinin değerini bilmeyen ve onları kaybeden avelin biri. Kiralık topçulara ağzı açık bakan, takımında oynattığın adamları dahi ligin en iyileri diye satın alıp verim alamayan cahil kulüpsün. Hepsinin üstüne bir de ne var biliyor musun; Beşiktaş'ı yeterince sevmiyor kıymetlerini kendi malın gibi görmüyor - sahip çıkmıyorsun. İş rüyalara dalmak olunca da taraftardan hiçbir farkın yok, 3-4 bas maaşları yarın ne de olsa gideceksin olmayacak rüyaların için harcayabildiğin kadar harca.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2022, 19:38:37 Erman1903 ]

Çevrimiçi tolga1903

Öncelikli sebep kulübünün bir futbol kültürüne sahip olmaması, ne kısa ne de uzun dönemde altı dolu stratejiler ortaya koyamıyorsun. Ne yöneticilerinin herhangi birinde böyle bir vasıf var, ne de maaşlı çalışan - teknik ekip değişse de devam eden kıymetli personelin. Yöneticisi, hocası her gelen sil baştan yapıyor - kafasına göre at koşturuyor. Sen dünyanın en vasıfsız topçusu Kenan'ı transfer edip bu gençlerinden 10 kat maaş veren camiasın, hangi işi doğru yapabilirsin?

Scouting ve planlama 0, üzerine bir de berbat bir tüccarsın bunun da ötesinde elindekinin değerini bilmeyen ve onları kaybeden avelin biri. Kiralık topçulara ağzı açık bakan, takımında oynattığın adamları dahi ligin en iyileri diye satın alıp verim alamayan cahil kulüpsün. Hepsinin üstüne bir de ne var biliyor musun; Beşiktaş'ı yeterince sevmiyor kıymetlerini kendi malın gibi görmüyor - sahip çıkmıyorsun. İş rüyalara dalmak olunca da taraftardan hiçbir farkın yok, 3-4 bas maaşları yarın ne de olsa gideceksin olmayacak rüyaların için harcayabildiğin kadar harca.

Kulüp 1903'de kurulmuş sene 2022 ve hala herhangi bir kültür edinememiş olması utanç verici değil mi?  Biz göremeyeceğiz muhtemelen bu cehaletin aşıldığını. Ama biter azalarak biter devam etsinler böyle yeni nesilin bizden sonrakilerin ilgisini çekecek onlarca şey var ve vaktine çok daha fazla önem veriyor, sıradanlaşırsın var olan ulusal gücün bile kaybolur gider devam etsinler bunu yapmaya iş işten geçecek bir gün belki de geçti biz farkında değiliz.

Çevrimdışı Erman1903

Kulüp 1903'de kurulmuş sene 2022 ve hala herhangi bir kültür edinememiş olması utanç verici değil mi?  Biz göremeyeceğiz muhtemelen bu cehaletin aşıldığını. Ama biter azalarak biter devam etsinler böyle yeni nesilin bizden sonrakilerin ilgisini çekecek onlarca şey var ve vaktine çok daha fazla önem veriyor, sıradanlaşırsın var olan ulusal gücün bile kaybolur gider devam etsinler bunu yapmaya iş işten geçecek bir gün belki de geçti biz farkında değiliz.

Bir zamanlar vardı ben sonlarına yetiştim, Demirören gelip bizi hiç olmadığımız bir modele çevirdi - F.O ile işi toparlamıştık ama son döneminde al-al mantığıyla kontrolü kaybetti başa döndük. Bu yönetim de başarı gelince aynı hataya düştü mum diktik. Kulüp satılmadığı sürece buradan çıkış çok zor bir ileri iki geri. Biz başarıyı yönetmeyi bilmiyoruz belki önümüzdeki sezonu da yakarsak sonrakinde bir şansımız olabilir :lol:

Çevrimiçi tolga1903

Bir zamanlar vardı ben sonlarına yetiştim, Demirören gelip bizi hiç olmadığımız bir modele çevirdi - F.O ile işi toparlamıştık ama son döneminde al-al mantığıyla kontrolü kaybetti başa döndük. Bu yönetim de başarı gelince aynı hataya düştü mum diktik. Kulüp satılmadığı sürece buradan çıkış çok zor bir ileri iki geri. Biz başarıyı yönetmeyi bilmiyoruz belki önümüzdeki sezonu da yakarsak sonrakinde bir şansımız olabilir :lol:

Kesinlikle başarıyı yönetmeyi bilmiyoruz anahtar kelime. Geçen sene gelen tesadüfi başarının devamında 2017/2018 sezonu geçirmiş bir kulübün aynı şeyleri tekrarlanmasını kabul edemiyorum yahu hiç mi akıllanmazsın. Neyse öncelikli temennim seneye dibe vurup çıkmak falan değil bu yönetimden kurtulmak bunlarla biz düze falan çıkamayız abi olmaz bu adamlardan

Çevrimdışı Erman1903

Kesinlikle başarıyı yönetmeyi bilmiyoruz anahtar kelime. Geçen sene gelen tesadüfi başarının devamında 2017/2018 sezonu geçirmiş bir kulübün aynı şeyleri tekrarlanmasını kabul edemiyorum yahu hiç mi akıllanmazsın. Neyse öncelikli temennim seneye dibe vurup çıkmak falan değil bu yönetimden kurtulmak bunlarla biz düze falan çıkamayız abi olmaz bu adamlardan

Aslında tam olarak tesadüfi denemez eksikleri olan, riskli ve sezon içinde kötü yönetilmiş bir planımız olsa da ayağımızı yorganımıza göre uzattığımız ve özverili olduğumuz için başarılı olduk. Tabii ki dibe vurmak bir temenni olamaz, ben de onu durumu açıklamak adına nükteden söylüyorum.

Bu yönetimin en önemli özelliği niyetlerinin kötü olmaması bence, yani talan peşinde değiller bu yüzden şans yanlarında oluyor. Ama şu saatten sonra ne olur bilemiyorum, sadece böyle olmak sürdürülebilir başarı için yetmeyecektir. Yöneticileri sadece gidin diyerek göndermek mümkün değil, camia bu isteğini sandıkta gösterecek. Açıkçası Şenol Güneş planı ile kaybedeceklerini pek sanmıyorum, bir aday çıkacak mı - planı projesi ne olacak onu da bilmiyoruz. Belki gelen daha da pişman edecek o zaman da bunları arayacağız.

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1488607550241218560

Ne Fernandes'mis be arkadas, baska oyuncu kalmadi 7 kitada sanki GS, FB ve biz adamin pesinden kosuyoruz. Gelsede buralara yine kiraya gelecek, sezon basindan beri 100 dakika oynamis bir oyuncuyu hazirlayip Benfica'ya yeniden gonderir Turk klupleri. Bu sezonda Turkiye'ye gelmezse ama yandik, cocugun yasida genc (23) - yeni Diego Forlan'imiz olur. 10 sene boyunca her transfer doneminde artik Gedson geldi gelicek  :lol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gedson için 6 M Euro teklif etmişiz.
İns gerçek değildir.

Çevrimdışı sefaköykartali

Gedsonu sene sonuna kadar bi yerde oynatıp seneye alalım isterim de seneye 4 yerli olacak, nereye yerli koyacağız? Kaleci sol bek stoper dışında yerli oynatacak mevki yok adam akıllı. Gedson josef yerli orta sahası kuracaksın bunun için uygun bir yerli oyuncu da yok piyasada.

Çevrimdışı Erman1903

Ne Fernandes'mis be arkadas, baska oyuncu kalmadi 7 kitada sanki GS, FB ve biz adamin pesinden kosuyoruz. Gelsede buralara yine kiraya gelecek, sezon basindan beri 100 dakika oynamis bir oyuncuyu hazirlayip Benfica'ya yeniden gonderir Turk klupleri. Bu sezonda Turkiye'ye gelmezse ama yandik, cocugun yasida genc (23) - yeni Diego Forlan'imiz olur. 10 sene boyunca her transfer doneminde artik Gedson geldi gelicek  :lol:

Benim beğendiğim bir futbolcu ama bir İstanbul kulübünün mutlaka yarısına bilmemkaç milyon euro verip kazanç elde edemeyecek şekilde, bütçesini zorlayarak alması gerekiyor artık buradan dönüş yok. Hayrını da görürler mi emin değilim, zirve beklentiyle gelecek - pek skor yapamayacak muhtemelen yarım sezon falan Mensah muamelesi görür, sakatlanırsa vay haline.

Benzer tarzda 600Bin Euro'ya Miguel Crespo diye bir adam geldi sessiz sedasız işini yapıyor bunu kimse örnek almaz.