2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277727 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

İstatistik sitelerine bakmak lazım "topla kendi ceza sahasının sol çizgisinden çıkarken yan hakeme gülümseyerek göz kırpışı" falan gibi Montero'ya fark attığı bir istatistik vardır mutlaka bonservis farkını açıklayacak.
fark ne bilşyormusun gs liler marcao lyundama ozan kabak vs farketmiyor iyi olmasada dünya yıldızı muamelesi yapıyor biz ise mitroviö roco ruiz montero  tosç welinton vs kim olursa olsun kötü taraflarını görüp aşağı çekiyoruz. Marcao lyundama nın yaptığı hataların 3 te 1 ini bizim oyuncumuz yapsa asıp keserdik.

Çevrimdışı Nazım Ar

Çevrimiçi yaço58

Berbat transfer juvede bacada oynaması hicbirsey ifade etmiyor şaka bir yanada hem gedson hem elnenyi rakibimizi aldırmadı hemde a class bir adam çektik josef pjanic Alex 3ude çok iyi maşallah nazar degmesin

Çevrimdışı Erman1903

İstatistik sitelerine bakmak lazım "topla kendi ceza sahasının sol çizgisinden çıkarken yan hakeme gülümseyerek göz kırpışı" falan gibi Montero'ya fark attığı bir istatistik vardır mutlaka bonservis farkını açıklayacak.

Öyle bir durumu yok, Gs Nelsson ve Cicaldau transferlerinden toplam 8-10M kazık yedi. Eğer kriterimiz bu kadar kötü şeyler olursa doğru bir yere varamayız. Bence çıtayı biraz daha yükseklere koyalım. Beşiktaş'ın asıl rakibi kendisi olmalı, ya da piyasada bu aralıkta en iyi hamle yapanlar.

750Bin verilmiş yedek bir oyuncu olarak bakılıp tanıdık/temiz karakter olması göz önünde bulundurulursa eksikleri olmasına rağmen iyi transferdir Montero. Sınır dolayısıyla yerli biri tercih edilebilirdi lakin içeriden düzenleme olacağına dair bilgi alınmış olabilir. + Montero insan olarak çok iyi biri, hayatta her şey performans - kalite vb değil.  İyi çocuk, onu buraya geri getirmek pozitif karma olarak yazılır.

Çevrimdışı Necmi

Ligin en iyi orta sahası bizde Josef pjanic Alex ile yedekleri Salih atiba can ligin en iyi kale rotasyonu bizde ligin iyi sağ beki en iyi sağ açığı geçen senenin mvpsi bizde geçen sezon fantastik istatistik yapmış larin bizde daha ne olsun emeği geçenlere helal olsun kimse bu kadar muazzam geçeceğini beklemiyordu en güzeline gelenlerin sadece 2si 31 yaşında ve sadece 2si kiralık gerisi tapusunu bizde
evet  ikisi 31 yaşında biri 32 diğeride 35 yaşında :D 35 yaş gereksizdi olmasa yaş ortalamamız renklilerden düşük olurdu herhalde

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Seneye daha rahatlariz gibi.

Bazı gerizekalı renklilerin Pepe'li , Talisca'lı sezona laf atıp yanlış yolda oldugumuzu söylemelerine ithafen paylaşıldı.  :biggrinking:

Çevrimdışı Necmi

Öyle bir durumu yok, Gs Nelsson ve Cicaldau transferlerinden toplam 8-10M kazık yedi. Eğer kriterimiz bu kadar kötü şeyler olursa doğru bir yere varamayız. Bence çıtayı biraz daha yükseklere koyalım. Beşiktaş'ın asıl rakibi kendisi olmalı, ya da piyasada bu aralıkta en iyi hamle yapanlar.

750Bin verilmiş yedek bir oyuncu olarak bakılıp tanıdık/temiz karakter olması göz önünde bulundurulursa eksikleri olmasına rağmen iyi transferdir Montero. Sınır dolayısıyla yerli biri tercih edilebilirdi lakin içeriden düzenleme olacağına dair bilgi alınmış olabilir. + Montero insan olarak çok iyi biri, hayatta her şey performans - kalite vb değil.  İyi çocuk, onu buraya geri getirmek pozitif karma olarak yazılır.
ben monteroyu çok fazla beğenmiyordum ama yaşı itibariyle o paraya %50 sini almak büyük başarı atletico dan alıyorsun adamlar için çekirdek parası
tutar tutmaz bunu zaman gösterecek ama kağıt üzerinde karakter olarakta yetenek olarakta ve takım ihtiyaçlarını gözetme olarakta çok başarılı bir transfer dönemi yaşadık gerisi sergene kalmış 56 yaşındayım ilk defa şu bölgede ne yapacağız dediğim bir yer yok ama orta sahadaki yoğunluğun azaltılması lazım o kadar rekabetin olduğu bölgeyi idare etmek kolay değil hadi necipi savunma hattına kaydırırsın orta saha opsiyonundan çıkarırsın ama ozi ve topal bana fazla geliyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Bazı gerizekalı renklilerin Pepe'li , Talisca'lı sezona laf atıp yanlış yolda oldugumuzu söylemelerine ithafen paylaşıldı.  :biggrinking:

Sağdaki listeye Batshuayi ve Pjanic'i de eklemek lazım.

Çevrimdışı Necmi

bizim yolumuzdan renklilere ne
şimdi oturup onların hazımsızlıklarınımı dert edeceğiz
sallayın gitsin ben eğlenerek okuyorum çoğu birşey bilmeden laf olsun beri gelsin konuşması yapıyor
dertleri tasaları beşiktaşın kadrosu olmuş hele gs bu sene bizden ağır darbe yedi hazmı kolay değil tabi
başkanları transfer yapmak için başka kulüpden izin alacak değilim dedi ama bütün transferlerinde kenarda el pençe divan durdu izin almak için bizde vermedik birine lafı böyle yedirilir  :D
hastalanıp hastaneye yatmış sanırım doğruysa geçmiş olsun diyelim bir an önce sağlığına kovuşsun
en son bize böyle çıkış yapan azizdi şimdi evinde emeklilik yapıyor emekli etmek için bayağı parada harcadık :bandit:
beğenilir beğenilmez ama büyük takım refleksi budur arkadaşlar it dalaşına girmen gerekiyorsa terettüt etmeden gireceksin laf edene lafını yedireceksin büyük olmanın koşulu budur. efendilik büyüklükle aynı potada olmaz efendilik isteyen bizimle iyi geçinecek haddini bilmeyenede bedeli ne olursa olsun kafasına odunu geçireceksin
büyüklük ben büyüğüm demekle olmuyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Seneye Vida gider. Abou tarzı bir forvet alırsak tamamdır.  :ok:

Çevrimdışı Necmi

evet ama ljajic çıkacak vida ile de yeni kontrat görüşmeleri yapılıyor sanırım o rakamda düşecektir 3 lük sadece batshuai kalır elimizde tahminim vida anlaşır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Başkan fm oynayan beşiktaşlılar için sezon başı transferle uğraşmasın diye büyük çaba sarfetti. İnşallah sene sonu gelen oyuncuları nasıl göndeririz değilde nasıl elde tutarız diye düşüneceğimiz bir sezon olur.
yanlış görünen bir transfer yok bir alex soru işareti ama iyi verim alacağımızı düşünüyorum onda biraz atiba huyu var pjanic batshuayi kiralık zaten seneye ikisinide tutmak için takımlarının gözünün içine bakarız gibi rosier ghezzal kendini ispatladı gençler zaten yatırım transferi mertten kurtulmak isteyeceğimizi sanmıyorum iyi bir kaleci karakteride düzgün  sıkıntılı bir durum yok şu anda maaş olarak önümüzdeki sene itibariyle ghezzal maaşı yüksek napacağız diyebileceğimiz biri olur kötü giderse iyi giderse maaşı sorun olmaz
maaş skalamız kötü değil

Çevrimiçi tolga1903

Şimdi oyuncu ayak basmadan çok kötü transfer muamelesi yapmak doğru değil ancak gerçekten de bizim yapımıza uyacak mı bu pjanic @Erman1903 ? Takım bizim ligde bile 98km ile son sırada koşu mesafesinde bu her şeyi aciklamaz tabi ki çok önde oynuyoruz karagumruk maçı hariç topu biz koşturuyoruz vs ancak şampiyonlar ligi için son derece yetersiz dortmund ajax falan 120'lerde koşarken.

Bir kere şampiyonlar ligi'nde en az 5 maç ben josef pjanic alex merkezi beklemiyorum belki tamamında çıkmaz bunlarla yani bence savunma direncinin yalnızca josef'e bırakıldığı durumlarda çok sorun yaşar bizim takım. Öte yandan ligde ise stoperi yerli yapamadığımız her durumda kenan'ın sol önde oynaması harici hamle nasıl yapacak hoca belki en merak ettiğim husus bu. E kesmeye kalksan lig için welinton vida ikilisi ideal ikilimiz welinton açık alan stoperi vida iyi kesici bunların yerini oynatmayım desen ya gökhan töre ghezzal'i kesecek ya da en olası şekilde kenan sol öne gececek. Acaba diyorum yabancı sınırının revizesi sözü falan mı aldık ki son gün böyle bir oyuncuyu indirdik dün biraz dillendi bu yabancı sınırı meselesi ama pjanic sayesinde pek konuşulmadı forumda.

Çevrimdışı o2bucak

Şampiyonlar ligi kayıt listesini paylaştı klüp.

Çevrimiçi mayguntr

Şimdi oyuncu ayak basmadan çok kötü transfer muamelesi yapmak doğru değil ancak gerçekten de bizim yapımıza uyacak mı bu pjanic @Erman1903 ? Takım bizim ligde bile 98km ile son sırada koşu mesafesinde bu her şeyi aciklamaz tabi ki çok önde oynuyoruz karagumruk maçı hariç topu biz koşturuyoruz vs ancak şampiyonlar ligi için son derece yetersiz dortmund ajax falan 120'lerde koşarken.

Bir kere şampiyonlar ligi'nde en az 5 maç ben josef pjanic alex merkezi beklemiyorum belki tamamında çıkmaz bunlarla yani bence savunma direncinin yalnızca josef'e bırakıldığı durumlarda çok sorun yaşar bizim takım. Öte yandan ligde ise stoperi yerli yapamadığımız her durumda kenan'ın sol önde oynaması harici hamle nasıl yapacak hoca belki en merak ettiğim husus bu. E kesmeye kalksan lig için welinton vida ikilisi ideal ikilimiz welinton açık alan stoperi vida iyi kesici bunların yerini oynatmayım desen ya gökhan töre ghezzal'i kesecek ya da en olası şekilde kenan sol öne gececek. Acaba diyorum yabancı sınırının revizesi sözü falan mı aldık ki son gün böyle bir oyuncuyu indirdik dün biraz dillendi bu yabancı sınırı meselesi ama pjanic sayesinde pek konuşulmadı forumda.

SL de bence hoca Pjanic, Josef-Atiba yapacak. Alexi oynatacagini zannetmiyorum ilk maclarda.

Ligde de Kenan solda oynar, Ridvan/Umut sol bek, Ersin/Mert kalede.

Çevrimiçi annoca

can bozdoğanda iyi birşeyler yapacak gibi duruyor. inş bu yıl gelişimine devam eder

Çevrimdışı Erman1903

ben monteroyu çok fazla beğenmiyordum ama yaşı itibariyle o paraya %50 sini almak büyük başarı atletico dan alıyorsun adamlar için çekirdek parası
tutar tutmaz bunu zaman gösterecek ama kağıt üzerinde karakter olarakta yetenek olarakta ve takım ihtiyaçlarını gözetme olarakta çok başarılı bir transfer dönemi yaşadık gerisi sergene kalmış 56 yaşındayım ilk defa şu bölgede ne yapacağız dediğim bir yer yok ama orta sahadaki yoğunluğun azaltılması lazım o kadar rekabetin olduğu bölgeyi idare etmek kolay değil hadi necipi savunma hattına kaydırırsın orta saha opsiyonundan çıkarırsın ama ozi ve topal bana fazla geliyor

Aynen çıtır çerez parası. Transferi birçok değerin ortalamasını alarak değerlendirmek lazım, piyasa-performans-karakter-mali durum-alternatifler-yabancı sınırlaması vb bunlar uzar gider. Böyle baktığımız zaman temiz iş yaptık. Şunu söylemek lazım ama, oyuncuya Napoli vb gibi kulüplerin ilgisinden bahsediliyordu, görüldüğü gibi olmadı - oyuncunun tamamına maksimum 2-2,5M civarı teklifler almıştır diye düşünüyorum, takımı da bizim oyunculara piyasa yaptırdığını bildiği için bizi tercih etmiştir. Sonuçta dünyanın başına yeni bir felaket gelmediği sürece piyasanın bir daha bu kadar düşük olması pek yüksek bir ihtimal değil. Çok daha kıymetli, ofansif oyuncular falan da çıtır çerez fiyatlara transfer yaptı.

Seviyesi oldukça aşağılarda bir ligin çok üzerinde bir kadro kurduk. Bana göre Pjanic gelmeden önce de böyleydi. O oyuncuyu da şöyle değerlendirmek lazım: Kriterin nedir? Performans mı, taktiğe uygunluk mu, kalite mi. Yoksa bunların hepsinin ortalaması mı? Sadece ona da değil tüm transferlere böyle bakmalı. Eğer kriterin kalite ise en iyi tercih Pjanic'dir ve bunun tartışması yoktur.  31 değil 33-34'de olsa bu oyuncu o pasları atar-serbest vuruştan gol yapar. 35 yaşında da olsa bu kadar yüksek bir teknik ile sahada kötü durması fazla mümkün değildir. Yok eğer tempolu atletik oyuncu lazım diye bakarsan bu oyuncunun at gibi koşup, ileride pres yapacak ve arkadaşlarının eksiğini kapatacak en iyi oyuncu olmadığı da aşikardır. Hedef her zaman şampiyonluk, bu kadronun kurulma sebebi de bu, hatta ülke dışında güzel işler yapabilmek. Dolayısıyla Pjanic etkinliği merkezde oynayan ve oyunun şekline direkt etki eden bir futbolcu olarak bu hedeflere ne kadar ulaştuğın ya da ulaşmadığın sonucunda ortaya çıkar - Alex'de böyledir mesela. Bunlar assolistler, çok iyi söyleyebilirler ama çalgıcılar uyumlu olmazsa o muziğin pek keyfi olmaz. Hee ama öyle bir lig ki senin yüksek kaliten kendi içindeki bazı eksiklerini kolayca tolere etmeni sağlayabilir: sana penaltı çalmıyorlardı şimdi serbest vuruş vermeye bile korkacaklar. Çilingirin bir Ghezzal'dı, şimdi Alex + Pjanic hatta bir de Salih 4 tane var - otobüsü çeken boku yer.

Ortada biraz fazlalık oldu, özellikle Ozzy başka bölgelerde değerlendirilemediği için şu an en gereksiz oyuncu pozisyonunda. Necip yine iyidir, stoper - sağ bek merkez nerede eksiğimiz olsa koyarız. Topal bana göre Josef'in en net alternatifi, gerektiğinde yerine koyabilir ya da skoru aldığımızda Alex arkası Josef-Topal klasik çift 6'ya falan dönebiliriz kadro olmasının bir ziyanı yok. Necip-Topal gibi yerliler hiçbir şey yapmasalar da takıma antrenman yaptırırlar ben bu tarz oyuncuların her kadroda bulunması gerektiğini düşünürüm.

Çevrimdışı Erman1903

Bir önceki mesajımda senin sorularının bir kısmının cevabı bulunuyor dostum, yerli olayı hocayı en çok uğraştıracak konu olarak gözüküyor, diğerleri tatlı sıkıntılar ve Pjanic'in tarzı bir tercih meselesi. Ben daha tempolu birini tercih ederdim, ama kalitesi yüksek adam isteyen onu tercih edebilir. Bu tempo konusunun bizim ligde çok sorun olacağını zannetmiyorum, kalite ile işi çözüp takım yorulursa defansife dönebilirsin sonuçta 5 değişiklik hakkı var bu durum için bulunmaz nimet.

Bana kalsa Gedson tarzı adam alıp Push the tempo modunu açardım, zaten iş çözecek kaliteli ayaklarımız vardı. Tercih meselesi, saygı duymak lazım - başarı gelmezse zaten taraftarın %80'i falan unutacak saygıyı - bu kadro şampiyonluk için kuruldu.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2021, 15:07:46 Erman1903 ]

Çevrimdışı sefaköykartali

Buraya son transferleri eklersek totalde ne kadarlık bir maaş ödememiz gerekecek acaba?

Çevrimdışı Necmi

ekşiden

“beşiktaş ancak formasını alır” diyecek fırsat bile verilmeden gerçekleşmiş transfer..

Çevrimdışı Zafer55

Gidenler                          Gelenler

Abubakar                           Batshuayi
Mensah                              Teixeria
Cenk                                  Kenan
Dorukhan                           Salih
Ljaic                                   Pjanic
Utku                                   Mert
                                          Umut
                                          Can
                                          Topal
  İlave olarak geçtiğimiz sezon ikinci yarıda kirada olan Güven de şuan kadroda..Onunla beraber geçtiğimiz sezondan 4 kişi fazlamız var...
   Gidenlerden alınan şampiyonlukta büyük katkı verdi diyebileceğim Sadece Abu var. Ama Hoca gidenlerin hepsini az/çok  kullandı(veya mecbur kaldı)
   Geçen sene çoğu maça 2 yedek kaleciyle çıktığımızı, 13-15 kişiyle şampiyon olduk dediğimizi de düşünürsek. Pcr sürprizleri,5 değişiklik hakkını etkin kullanabilme gibi şartlarla da beraber 4 kişi fazla olmanın kadroda şişkinlik değil zenginlik yaratacağını düşünüyorum.
  Yerli stoper ve/veya yedek bir sağ bek transfer beklentim an itibari ile karşılanmamış olsa da.Bundan daha iyi bir transfer dönemi yaşamadım..Emeği geçenler var olsun

Çevrimdışı Erman1903

ekşiden

“beşiktaş ancak formasını alır” diyecek fırsat bile verilmeden gerçekleşmiş transfer..

Bizim ülkede herkesin beğendiği şeylere biraz şüpheyle yaklaşmak lazım lakin Alex gelmeden önce 'Alex - Ghezzal aynı takımda olursa ligi izlemem' diye yorum atan Fenerli arkadaşın şimdi ne düşündüğünü çok merak ediyorum :)
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2021, 15:31:40 Erman1903 ]

Çevrimiçi Mehmet57

Ersin/Mert
Rosier-Wellinton-Vida-Umut/Ridvan
Josef-Pjanic-Can
Ghezzal-Batshuayi-Teixeira

Çevrimdışı Orhan_

Bizim ülkede herkesin beğendiği şeylere biraz şüpheyle yaklaşmak lazım lakin Alex gelmeden önce 'Alex - Ghezzal aynı takımda olursa ligi izlemem' diye yorum atan Fenerli arkadaşın şimdi ne düşündüğünü çok merak ediyorum :)

Önceden baskete dönüyorlardı ama bu arkadaş artık sporla ilgili bir şey izlemez (: