2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277476 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sabah uyanınca pjanic olayı gerçek miydi diye telefona sarıldım.

Çevrimdışı Koa_lAA

bazı hocalar dar kadrolarla daha başarılı olur... misal baskette ergin ataman genelde hep 7-8 kişilik rotasyonla falan oynar.. 12 kişi kullanmaya kalkınca dengesi bozulur... sergen hocada dar kadrolarla oynuyor senelerdir.. anadoluda da böyleydi geçen sene bizde de... bakalım bukadar geniş ve kalibresi yüksek topculardan oluşan kadroda teraziyi kurabilecekmi...

burada topculardaki karakterde önemli... yedek kalınca mızmızlanmazlar umarım...
güzel kadro kuruldu... sağ bek necoyu çok izlicez bu sene... tek sıkıntı o olabilir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levent14

Gedson falan konuşulurken muhtemelen alttan alta çalışılan Pjanic ile ilgili dün gaza basıldı..Gedson dan tek eksiği 1 yıl sonra bizden gidecek olması malesef...

Nasıl bir oyuncu aldık? Bu adam modern 6-8 numaranın tam karşılığı yani yıllardır Oguzhandan bekleyipte alamadığımız herşey bu adamda oluşmuş..Oyunu saga sola çok iyi açabilen,sürekli ileriyi düşünen top ayağına gelmeden ne yapacağına karar verebilen bir oyuncu..Üstelik uzaktan sut ve duran top kullanma özellikleride çok kuvvetli...

Kafasını futbola verirse ghezzalli,josefli,alexli,batsu lı kadroda başarısız olma ihtimali yok...Bu transfer ile gerçekten büyük bir iş yapıldı...

Gedsonuda isterdim ileriye dönük güzel bir yatırım olurdu ama belli ki kulübü bırakmıyor ve kesinlikle yatırımlık bir ekonomi ile yollamayacaklar..Elnenyi şahsen istemedim ihtiyacimizda olduğunu düşünmüyorum bu durumda pjanic gerçekten harika oldu...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kiralık oyuncular dedikleri de, 2 tane kiralık ha. Pjanic ve Batshuayi.

Rosier'i kağıt üstünde kiraladık, satın alındı. Can da iyi çıkarsa, zaten alırız.

Muhtemelen Bats' ı da alırız. Kiralık sadece Pjanic kalıyor.
Sabah sabah çıldırttılar, bir de spiker şunu diyor : "ben başkası ne düşünecek diye fikirlerimi saklayamam" falan filan.
Ulan lale Falcao kazığının ilk girdiği gün yaptığın yayının kaydını bulup bir yerlerine dinletmek lazım ya neyse.

Çevrimdışı Çağrı Öz

https://twitter.com/b_kalafat/status/1433542507703398408?s=19

Bu tweet serisi beni nostalji turuna çıkardı.

Yıl 2010. Sosyal medya henüz popüler değil. Ekşi sözlük'ün utangaç futbol romantikler bol bol George Best, Zico , Socrates fotoğrafları ile bezenmiş bloklar açıyor. "Futbol böyle oynanır aptallar" tandanslı öğütler veriliyor. Total futboldan filan bahsediyorlar. Topun ayaktan çıkış süresiyle Beşiktaş- Kayseri Erciyesspor maçlarını yorumluyorlar. Sağ bekte de Ekrem Dağ oynuyor. Ne günlerdi.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2021, 11:07:15 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Muhtemelen Bats' ı da alırız. Kiralık sadece Pjanic kalıyor.
Sabah sabah çıldırttılar, bir de spiker şunu diyor : "ben başkası ne düşünecek diye fikirlerimi saklayamam" falan filan.
Ulan lale Falcao kazığının ilk girdiği gün yaptığın yayının kaydını bulup bir yerlerine dinletmek lazım ya neyse.
Abi Fenerbahçeliler Çin'den Koreli stoper aldılar diye sevinçten birdirbir oynarlarken biz Pjanic'i getirdik.

Diğer renkilerin yarısını aldıkları Romen oyuncuların isimlerini ve takımlarını kopya çekmeden yazamazlar

Sarsılmaları normal, bunlara gülüp geçmek lazım.

Çok normal yani, biz de onlar N'zonzi, Seri, Lemina, Falcao alırken öyle bakıyorduk.

Çevrimdışı Necmi

Yıl 2010. Sosyal medya henüz popüler değil. Ekşi sözlük'ün utangaç futbol romantikler bol bol George Best, Zico , Socrates fotoğrafları ile bezenmiş bloklar açıyor. "Futbol böyle oynanır aptallar" tandanslı öğütler veriliyor. Total futboldan filan bahsediyorlar. Topun ayaktan çıkış süresiyle Beşiktaş- Kayseri Erciyesspor maçlarını yorumluyorlar. Sağ bekte de Ekrem Dağ oynuyor. Ne günlerdi.
çok hazımsızlık yapmış bütün gece uyuyamamışlar belli 😂

Çevrimdışı tuncaboylu

Atiba-Josef'e alternatif futbolcu getirmekle Salih'e alternatif futbolcu getirmek arasında ne fark varmış acaba? Salih kadronun diğerlerinden daha mı değişmez bir adamı?

Şimdi bunlar sinirden kendilerini öpüyorlar, milli maç arasında gülüp geçin.

Maçlar başlayınca b.k atmalara da başlayacaklar, Pjanic top kazanamıyor, Alex koşmuyor vs.

Asıl o zaman dikkatli olmak ve bunların algısına gelmemek gerekecek.

Çevrimdışı Zafer55

Ersin Mert Emre

Rosier Vida  Welinton Nskala

Montero Serdar Umut Rıdvan

Topal Necip Oğuzhan Salih Can Atiba Josef

Teixeria Pjanic  Gezal Larin Nkoudu Töre

Güven Kenan Batshuayi

Altyapı: Ersin Emre Rıdvan Necip Serdar
TR.    : Mert Topal Salih Umut

Toplam 25 kişi.  4 tane altyapıdan. 4 tane Tr de yetişmiş olma şartı varmış.

Şuan 27 kişi mevcut çıkarılan 2 kişi kim olacak?

Çevrimdışı sefaköykartali

Vida, Lens, Douglas, Atiba, Josef, Töre, Oğuzhan, Nsakala, Topalın sözleşmeler seneye bitiyor. Larin imzalamazsa o da gidecek ama umarım imzalar. Buradan kaba hesapla 12m euro dan fazla yer açılıyor. Pjanic+Batshu da seneye olmayacak dersek 18m limit açılıyor. Şampiyon olsan da olmasan da bütçenin neredeyse yarısı açılacak.

Larin kalırsa seneye stoperler, 6 ve 8 numarayı yenilemek yeterli olacak. Burası da kadronun en yaşlı isimlerinin oynadığı mevkiler. Buralara doğru takviyelerle yaş ortalamasını yükseltmeden kadroyu güçlendirebiliriz. O yüzden maddi anlamda çok zorlanacağımızı düşünmüyorum. Harika işler yaptık, bu sezon da şampiyon olursak ŞLde 3-4 sezon kalıcı olabiliriz, playofflarda da rakipleri eleyebiliriz.

Ama niyeyse millette Falcao ya 7-8mden 3 sene sözleşme veren, feghouliye 3.5 garanti 4 sene sözleşme veren gs ymişiz gibi bir tavır var. Renklilerin korkusunu anlıyorum ama bizim taraftarın endişe etmesine gerek yok, ortada matematik var. Başarısız olsan bile bütçenin yarısı boşa çıkıyor, ŞL gelirlerini de eklersek zarar etmeden çıkarız bu işin içinden, ama ŞLde gruptan çıkarsak veya Avrupa Liginde bir yarı final yapar, ligi de koyarsak daha renklilerle makası açmaya başlarız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Atiba-Josef'e alternatif futbolcu getirmekle Salih'e alternatif futbolcu getirmek arasında ne fark varmış acaba? Salih kadronun diğerlerinden daha mı değişmez bir adamı?

Şimdi bunlar sinirden kendilerini öpüyorlar, milli maç arasında gülüp geçin.

Maçlar başlayınca b.k atmalara da başlayacaklar, Pjanic top kazanamıyor, Alex koşmuyor vs.

Asıl o zaman dikkatli olmak ve bunların algısına gelmemek gerekecek.

İlk başlatacakları polemik "Alex ile Pjanic yan yana oynamaz"
Aslında bunun nasıl olacağını ben de düşünmüyor değilim.

Edit : Bu arada FM profili falan baktım, defansif özellikleri neredeyse Atiba - Josef ile eş. Fiziksel özelliklerde düşük kalıyor.

Çevrimiçi tolga1903

Bir yerli sağ bek ve yerli stoper bulabilsek şu kalan zamanda hiç fena olmazdı. Rosier sakat cezalı iken necip geçince oraya ızdırap oluyor hem takıma hem izleyene. Stoperi hadi necip ile yedekleriz şu sağ beki en azından çözmek lazımdı ama başkan transferi kapattık demiş limit de kalmadı muhtemelen.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersin Mert Emre

Rosier Vida  Welinton Nskala

Montero Serdar Umut Rıdvan

Topal Necip Oğuzhan Salih Can Atiba Josef

Teixeria Pjanic  Gezal Larin Nkoudu Töre

Güven Kenan Batshuayi

Altyapı: Ersin Emre Rıdvan Necip Serdar
TR.    : Mert Topal Salih Umut

Toplam 25 kişi.  4 tane altyapıdan. 4 tane Tr de yetişmiş olma şartı varmış.

Şuan 27 kişi mevcut çıkarılan 2 kişi kim olacak?
Serdar B listesinden girebiliyor, 25 kişilik listede yer almasına gerek yok.

Kalan 26 kişi arasında da bence Can Bozdoğan liste dışı kalabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Edit : Bu arada FM profili falan baktım, defansif özellikleri neredeyse Atiba - Josef ile eş. Fiziksel özelliklerde düşük kalıyor.
Pjanic'i alacağımızı bilsek, bence Alex'i almazdık.

Hatta Ljajic'in verimini de arttırabilir Pjanic'in varlığı.

Çevrimdışı sefaköykartali

750kya Atletico Madrid çıkışlı, geçen sezondan takım aidiyet yüksek, deneyip beğendiğin 99 doğumlu Francisco Montero mu daha iyi yatırım,
7.5 milyona Kopenhag çıkışlı 98li Victor Nelsson mu daha iyi yatırım?

Çevrimdışı murat

Serdar B listesinden girebiliyor, 25 kişilik listede yer almasına gerek yok.

Kalan 26 kişi arasında da bence Can Bozdoğan liste dışı kalabilir.
bence olması gereken tooal. Topalı zaten avrupa için değil yabancı kuralı nedeniyle lig için aldık. Gözden çıkatıldıysa 2. Sıra ozi

Çevrimiçi yaço58

Ligin en iyi orta sahası bizde Josef pjanic Alex ile yedekleri Salih atiba can ligin en iyi kale rotasyonu bizde ligin iyi sağ beki en iyi sağ açığı geçen senenin mvpsi bizde geçen sezon fantastik istatistik yapmış larin bizde daha ne olsun emeği geçenlere helal olsun kimse bu kadar muazzam geçeceğini beklemiyordu en güzeline gelenlerin sadece 2si 31 yaşında ve sadece 2si kiralık gerisi tapusunu bizde

Çevrimdışı murat

Başkan fm oynayan beşiktaşlılar için sezon başı transferle uğraşmasın diye büyük çaba sarfetti. İnşallah sene sonu gelen oyuncuları nasıl göndeririz değilde nasıl elde tutarız diye düşüneceğimiz bir sezon olur.

Çevrimdışı levent14

Atiba-Oğuzhan-Sosa tandemi gibi olur..Gayet oluru var bence

Çevrimdışı murat

Belli de olmaz belki bu sene atiba zirve performansını yaşayabilir. Atibayla rekabet zordur. Diğerleri atibayla rekabette zorlanabilir :D

Çevrimdışı murat

Bu arada 2046 ziyaretçi bizi takip ediyor. Sanırım renkli bir çoğu :lol: özenmişler besbelli :evillol: beşiktaşlı olsalar üye olurlardı değil mi?  :lol:

Çevrimdışı Nazım Ar

750kya Atletico Madrid çıkışlı, geçen sezondan takım aidiyet yüksek, deneyip beğendiğin 99 doğumlu Francisco Montero mu daha iyi yatırım,
7.5 milyona Kopenhag çıkışlı 98li Victor Nelsson mu daha iyi yatırım?

İstatistik sitelerine bakmak lazım "topla kendi ceza sahasının sol çizgisinden çıkarken yan hakeme gülümseyerek göz kırpışı" falan gibi Montero'ya fark attığı bir istatistik vardır mutlaka bonservis farkını açıklayacak.