2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279955 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

piyanic tam olarak kişisel olarak keyif alarak izlediğim tarza sahip
oğuzhandan bitmek bilmez umudumun sebebi de budur
iflaz olmaz biz ozzyciler artık onu aramayacağız
tam olarak defanstan topu çıkaracak adım atarken adam eksiltebilecek büyük bir yetenek
tabiki takımda görmek lazım kağıt üstünde olmuyor bu işler
yarattığı beklentinin üstüne çıkmasına bile gerek yok
kiralık olması da ayrıca kendini motive edecektir
ben acayip heyecanlıyım
tanrı utandırmasın
Şu ana kadar okuduğum en sağlıklı yorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

inişe geçerken yavaşlar ama 38-39 olur o
atatürke inecek herhalde

Çevrimdışı mrred

çok uzattın ama insanlar bırakta biraz keyiflensin
ne olacağını maçlarda görür yanlış varsa eleştiriyi yaparız
60 m bonservis görmüş bir oyuncuya istediğin kadar kötü de
kötü olmaz ne yapar burda birlikte görürüz
her takımın kendi gerçeği vardır bu takımda geçen sene larin 19 gol attı
nasıl bu kadar net olabilirsin beşiktaş gerçeği o istatistiklerle anlatılmıyor malesef.
İnsanlar beni alıntılıyor ben de cevap veriyorum. Cevapta mı vermeyim ?

Ortaya konuşuyorum sanki suç işlemişim gibi beni alıntılıyorlar. Fikir beyan etmek suç mu ya

İlla herkes övecek mi ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

Ben de diyorum ki transferin ilk saatlerinde neden adamın eksi yönlerinden bahsedilsin, senin böyle bir beklentiye girmen mantıksız. Burası uluslararası futbolcu değerlendirme forumu değil ki, burası Beşiktaş "taraftar" forumu.

Atiba'ya Gomez'e fevkalade transfer demeye ne var. Alem biliyor zaten :D Ayrıca Ljajic'e bonservis verilmiş Pjanic kiralık. Burada bile mantıksızlık var transfer değerlendirmende. N'koudou'ya olur vermişsin. N'koudou anca son 6 ayda "olur" noktasına gelmiş bir futbolcu. %50'sine kaç para bonservis ödediğimizi unuttun herhalde? Senin idare eder dediğin Ghezzal ligin mvp'si, olmasa Ş olmazdık dediğimiz adam. Amafiziki olarak senin tabirinle "mıymıy" olduğu için 10 sene şampiyon yapsa da "idare eder" olarak kalacak sanırım. Atletizm takımı değiliz ki biz. Oyunculara uygun rol dağılımı yapılırsa fizik kalitesi düşük oyunculardan da maksimum verim alınabilir.
atiba ve gomez alındığında söylenenleri unuttunmu herkes gömüyordu :D

Çevrimdışı kahyaoglueren

Pjanic transferi Bırakmam kampanyasını da tekrar alevlendirmis gibi duruyor. Ayrıca Kartal Yuvası organizasyonu gelebilir.

Çevrimdışı goktasoktay

Ghezzal idare eder

Senden bunu duymak beni üzdü açıkçası. Buna hiçbir şekilde katılamam. Adam bizi geçen sene şampiyon yaptı resmen.

Pjanic ile ilgili ben de gelmiş geçmiş en iyi transfer demedim, yazan da olmadı sanki hatırladığım.

Bu kadar kariyerli, isimli ve erişmemizin zor olduğu bir oyuncuyu kiralamış olmamıza inanamadım açıkçası.

Futbol kağıt üstünde oynanmıyor. Sahada neler yapacağız bekleyip görelim. Şu an en büyük temennim senin yanılman zira hem takım başarılı olur, hem de sen de dahil hepimiz mutlu oluruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Kimsenin eksi yönünden bahsettiğini okumadım.

Herkes pjanic gelmiş geçmiş en iyi transfer havasında . Herkes mutluluktan uçuyor. Herkes Beşiktaş tarihinin en iyi transferi diyor.

Ben de diyorum ki net iyi transfer değil. Ayrıca tam bir menajer transferi olduğunu da düşünüyorum. Adem Ljajici zorla göndermeye

çalıştığımız için Pjanici aynı menajerlik şirketi bize çakıyor. Bunlar benim görüşlerim diğerleri de forumun %99 nun görüşü

%99 mu haklı yoksa ben mi haklıyım zaman gösterecek.
sen haklı çıktın berbat oynadı başınız göğemi erecek beşiktaş iyi olsun yeter transfere baştan berbat diyerek bakış açınızı ortaya koydunuz ben beğenmedim ama inşallah faydalı olur demek çok zor olmamalı

Çevrimdışı 38life

Salihin maliyeti pjanicin neredeyse 1/3 ü

Hayır 3 yıl üzerinden hesaplaman gerekir.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Valla forumdaki hava gayet gelmiş geçmiş en iyi transfer gibi .Geriden okuya okuya geliyorum. Dünya yıldızı diyen mi

dersin çok büyük topçu diyen mi ne ararsan var. Hiç kötüleyen görmedim. Herkes övüyor . Övüldüğüne göre ezici bir çoğunluk

bu transferin harika bir transfer olduğunu düşünüyor. Ben ise berbat bir transfer olarak görüyorum. Bu arada transfer ölçütlerim

şu şekilde ;

Atiba Fevkalade transfer
Gomez harika transfer
aboubakar iyi transfer
elneny iyi transfer
Ghezzal idare eder
Rosier idare eder
nkoudou vasat transfer ama iş görür
nsakala eh işte faydalı transfer
ljajic berbat transfer
lens skandal transfer

Pjanic ile ljajic aynı seviyede transfer gram farkları yok.
Oyuncunun bir sürü üstün meziyeti var. Defansif yönüde o kadar sanıldığı kadar fena değil. Zaten sırf frikik, adam eksiltme, ara pasları ve dönen topları direk değerlendirme yetenegi ile ligin çok üstünde bir oyuncu. Ayriyeten dil ve takima alışma sorunuda olacağını sanmıyorum (çok iyi Fransızca konuşuyor ayriyeten takımda iki tane jugo var).

Geldiği lig Süperlig ve Beşiktaş harici gitmesi olası takımlar Juve, Chelsea ve Bayern’di. Bumu şimdi Llayic seviyesinde? Maliyet olarak bile daha düşük llayicten.

Çok iyi transfer.

Çevrimdışı 38life

Valla herkesçe haklı çıkmak veya haksız çıkmak diye bir şey yok ki. Benim için bu sene Pjanic kötü oynarsa sebebi Sergen hoca, iyi oynarsa sebebi Pjanic'tir. Hadi bakalım nasıl haksız çıkıyorum. Mümkün değil.  :lol:

Çevrimdışı Nazım Ar

Kimsenin eksi yönünden bahsettiğini okumadım.

Herkes pjanic gelmiş geçmiş en iyi transfer havasında . Herkes mutluluktan uçuyor. Herkes Beşiktaş tarihinin en iyi transferi diyor.

Ben de diyorum ki net iyi transfer değil. Ayrıca tam bir menajer transferi olduğunu da düşünüyorum. Adem Ljajici zorla göndermeye

çalıştığımız için Pjanici aynı menajerlik şirketi bize çakıyor. Bunlar benim görüşlerim diğerleri de forumun %99 nun görüşü

%99 mu haklı yoksa ben mi haklıyım zaman gösterecek.

Valla geçen sene başına şöyle bir gittim hemen her konuda yanılmışsın zaten hocam, içim rahatladı. :)

Çevrimdışı mrred

Ben de diyorum ki transferin ilk saatlerinde neden adamın eksi yönlerinden bahsedilsin, senin böyle bir beklentiye girmen mantıksız. Burası uluslararası futbolcu değerlendirme forumu değil ki, burası Beşiktaş "taraftar" forumu.

Atiba'ya Gomez'e fevkalade transfer demeye ne var. Alem biliyor zaten :D Ayrıca Ljajic'e bonservis verilmiş Pjanic kiralık. Burada bile mantıksızlık var transfer değerlendirmende. N'koudou'ya olur vermişsin. N'koudou anca son 6 ayda "olur" noktasına gelmiş bir futbolcu. %50'sine kaç para bonservis ödediğimizi unuttun herhalde? Senin idare eder dediğin Ghezzal ligin mvp'si, olmasa Ş olmazdık dediğimiz adam. Amafiziki olarak senin tabirinle "mıymıy" olduğu için 10 sene şampiyon yapsa da "idare eder" olarak kalacak sanırım. Atletizm takımı değiliz ki biz. Oyunculara uygun rol dağılımı yapılırsa fizik kalitesi düşük oyunculardan da maksimum verim alınabilir.
Ben o örnekleri neyi berbat neyi harika gördüğümü anlatmak için verdim. Bu arada hocayı trtsporda dinlemedin sanırım. Adam

açık açık şampiyonlar liginde "tempoya yetişirsek" şansımız var dedi. Tempoya atletik oyuncularla yetişirsin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı abdusta

Vay be,Pjanic beşiktaş tarihinde Quarezmadan sonra en iyi 2ci transfer olacak..Uçak inmek üzere

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mrred

Valla geçen sene başına şöyle bir gittim hemen her konuda yanılmışsın zaten hocam, içim rahatladı. :)
Doğrudur sen haklısın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

piyanic tam olarak kişisel olarak keyif alarak izlediğim tarza sahip
oğuzhandan bitmek bilmez umudumun sebebi de budur
iflaz olmaz biz ozzyciler artık onu aramayacağız
tam olarak defanstan topu çıkaracak adım atarken adam eksiltebilecek büyük bir yetenek
tabiki takımda görmek lazım kağıt üstünde olmuyor bu işler
yarattığı beklentinin üstüne çıkmasına bile gerek yok
kiralık olması da ayrıca kendini motive edecektir
ben acayip heyecanlıyım
tanrı utandırmasın

Aynı noktadayım. Maalesef ben de bu tarz "mıymıy" oyuncuları seviyorum. Oğuzhan'dan uzun süre ümidimi kesmemiştim ama bi süredir artık hiç umudum kalmamıştı. Pjanic ile umarım güzel bi kan uyuşması yakalarız da güzel şeyler seyrederiz.

Çevrimdışı Necmi

uçak denizin üzerinde kayboldu

Çevrimiçi umutow

Pjanice net oyun kurucu mu tartışılır denmiş. Yok artık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bursa da ki Hayat hastanesinden kaçak rapor ayarladılar sanmıştım tam aferin işi biliyorlar diyecektim sabihaya yöneldi  :evillol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi mayguntr

İçinde insan faktörü olan bir konuda haklılık tartışmak oldukça komik bir şey. CM oynamıyoruz bunlar insan ve bir hayat yaşıyorlar. Adam gelir ve burada psikolojik sorunlar yaşar oynayamaz, hocayla zıtlaşır oynayamaz vs vs. Ya da tam tersi olur riskli bir transferdir ama öyle bir uyar ki muazzam bir performans verir. Teknik detaylara girmeyeceğim, elbet de fikrim var ama kendimi sizin kadar futbol profesörü hissetmiyorum ne yazık ki.

Bu forumda en sıkıldığım şey insanların ego savaşları. Pjanic ile ilgili iddiasıını ortaya atan mrred'den bahsetmiyorum sadece. Genel bir söylem bu. Kendi gözleminizi tabiiki yazın da göreceğiz kim haklı çıkacak muhabbetlerinizi özelden yapın mümkünse. Futboldan çok anladığınızı zannediyor olabilirsiniz, gidin spor yazarı falan olun o zaman olabiliyorsanız. İzin verirseniz bence(!) muazzam olan bu transferin keyfini çıkaralım. Sonra sene içerisinde ilk puan kaybında ben demiştim diyerek damlarsınız zaten.

Gecen sene o kadar cok kisi vardi ki boyle ben dedim demek icin gezinen, maglubiyetlerden sonra forum cekilmez toksik bir yere donusuyordu. Lideriz yazdigimda, yine bir olumsuzluk bulmaya calisan kisiler vardi ben biraz su an ki ulkenin durumuna da veriyorum, milletin psikolojisi bozuk, her seye negatif bakiyor keyif alamiyorlar.

Çevrimdışı Orhan_

Yahu ben fikrimi ortaya söylüyorum herkes beni alıntılıyor

Ben kimseyle yarış içinde değilim kendi halimde takılıyorum işte

Umarım çok çok iyi oynar ben yanılırım. Herkesin aynı fikirde olma mecburiyeti yok ki.

Herkes işine baksın ben fikrimi yazdım

Burada herkesin her yazılana cevap verme hakkı var diye biliyorum. Sen birinin fikrine "berbat" yazmayı hak görüyorsan insanlar da senin fikrine karşıt cevap yazma hakkına sahip. Bu suçlama demek değildir. Öncelikle bunun farkına var. Meseleyi haklılık ve %99'luk dilime getirdiğin için yarış içinde değilim desen bile bal gibi yarış içinde olduğun görünüyor. Beşiktaşlı olduğuna inanmasam haklı çıkmayı dört gözle beklediğini bile söyleyebilirdim ki, bu durumun kıyısında geziyorsun. Bunu istersen bir eleştiri olarak okursun istersen sallamadan devam edersin, kendi bileceğin bir şey.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sağlık kontrolü ne kadar sürüyor acaba ? Altunizadeye götürürlerse sıkıntı 40-50 dakika sürer gidiş maslak Acıbadem’e götürseler köprüyü motorla geçmesi daha rahat olur tffye bildirmeden direkt uefaya fax edemiyor muyuz ya çok gerildim
Yaw aaa dedirtip boğazlarına baksınlar, tamam. Ne kontrolü, herif hayatında sakatlık geçirmemiş maşallah.

Çevrimdışı ozankarakoc

Sergen Hoca'nın Pjanic transferinden dolayı aşırı mutlu olduğunu tahmin ediyorum. Top ayağına yakışıyor. İnce dokunuşlar, ince bilek hareketleri, isabetli paslar, frikikler... Tam onluk işler... Takıma alışmış, form tutmuş Pjanic ve Alex, hocanın hayallerini süslüyordur. Yönetim yapacağını yaptı. Sıra hocada... Yolu açık olsun, ayağına taş değmesin.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk