2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281493 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı qp 383

Tek eksiğimiz saha zemininin düzeltilmesi kaldı. Bu kaliteli takıma düzgün çim şart.
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Adamın tek olayı uzun top ve freekick bunun için bir adama 2.250 vermek delilik. Kaldı ki bunları yapabilecek elimizde oyuncu var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Çağrı Öz

Adamın tek olayı uzun top ve freekick bunun için bir adama 2.250 vermek delilik. Kaldı ki bunları yapabilecek elimizde oyuncu var.

Abi Allah’ını seviyorsan git uyu ya.

Çevrimdışı enderersoy15

Senin için mükemmel benim için berbat bir transfer evet tam olarak bu

bakalım zaman kimi haklı çıkaracak.

Yaşayıp görelim.
Burada soylemek istedigim Sergen Yalçın'ın Hatay maçı öncesi soyledigi söz: Görecegiz cumartesi günü neler olacağını,

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çok büyük risk alarak pjanic açık ara iyi transfer değil diyorum.

İsteksiz ve güçsüz. Juventus ve Barcelonada bu şekilde oynayan biri Beşiktaşta neden istekli ve güçlü olsun.

Umarım yanılırım. İnşallah iyi olur

Güçlü, istekli, çalışkan bir futbolcu olduğunu iddia eden kim peki? Pjanic sanki bu yönleriyle öne çıkan bir futbolcuymuş da gizli gerçeği sen ortaya çıkarıyormuşsun gibi konuşuyorsun. Herkes biliyor eksi yönlerini zaten.

Çevrimiçi sefaköykartali

Pjanic ten kimse deli gibi top kapsın, bassın isteyen yok. Adam ters kanada bi top salar, ŞLde gruptan çıkarır. Bi frikik olur sana deplasmanda puan çözer. ŞL listesi verildikten sonra bence sınırlama kalkmazsa yerli bir stoper çözeriz diyorum ben.

Çevrimdışı Orhan_

Senin için mükemmel benim için berbat bir transfer evet tam olarak bu

bakalım zaman kimi haklı çıkaracak.

Yaşayıp görelim.

Benim için mükemmel transfer dediğim yeri alıntılayıp gösterir misin bana? Bu senin için berbat bir transfer, benim için ise diğerleri gibi "bi izleyip görelim" durumunda. İyi çıkması temennim ama şu an kötü çıkacak diye sevinmemezlik edemem. Sen üst perdeden ego kusmaya devam et.

Ayrıca "sidik" ve "yarış" olmak üzere iki keyword veriyorum sana. Şu kurduğun cümle ile ilgili bunları birleştirip bir tutarlılık eleştirisinde bulun ayna karşısında.

Çevrimdışı Çağrı Öz

İşlerim dolayısyla şehir dışındaydım, bu transferi arkadaşlar söyleyince inanamadım. Gördüğüm en absürt transferlerden birisi.

Bu yıl takımda bir sürü yetenekli adam var ama bir başıboşluk seziyordum. Bu yüzden bazı çekincelerim vardı.

Oyun akışına akıl koyabilecek şahane bir oyuncu alındı. Kollektif bir hücum anlayışından rol paylaşımı yapılmış bir oyun yapısına evrilmede direkt katkı yapacak pjanic.

Muazzam.

Çevrimiçi mayguntr

Pjanic cidden kimsenin beklemedigi bir transferdi. Gedsonu olumune isteyen kisilerin Pjanici begenmemesi de ilginc. Ikisinin savunma yonunde cok bir fark yok, Pjanice uygun format hazirlanirsa ligin icinden geceriz. Son maclarda Ghezzali kapat yeter diye cikiyodu takimlar, Alex-Ghezzal-Pjanici ortak kullanabilecegimiz bir oyunda dar alanda oynayacagimiz maclarda kimse bize dayanamaz.

Bu arada RIP Josef :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

TK1025 from Istanbul to Sarajevo https://fr24.com/THY6AF/2900d369

Uçak bu galiba

Edit: değilmiş
C56X  uçağın kodu burdan ara  :D

Çevrimdışı 38life

Miralem Pjanic  FM21 profili

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/alperendogan_9/status/1433489197202018305

bu yaz dönemi çok iş yaptı

Yaz dönemi benim için en önemli ism bu adam oldu. Zaten severdim hayranı oldum. Videolarına izlemeden like atıyorum  :evillol:

Yağlama çalışmaları başlamış  :D

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1433496290269270019

Transfer inanılmaz zordu ahmet nur çebi ve ceyhun bey işin içine girip halleti reis

Çevrimdışı goktasoktay

Çok büyük risk alarak pjanic açık ara iyi transfer değil diyorum.

İsteksiz ve güçsüz. Juventus ve Barcelonada bu şekilde oynayan biri Beşiktaşta neden istekli ve güçlü olsun.

Umarım yanılırım. İnşallah iyi olur
Kumaşı, kalitesi belli oyuncu. Kendini göstermek isteyecektir tekrar bence. Bu kadar olumsuz olma. Sen bu işten anlayan adamsın. Ayrıca kendi oyuncumuz , sahada görmeden bu kadar gömme.

Hala şaşkınım ben bu operasyona

Çevrimiçi Necmi

sanırım daha olayın şokundan çıkamadın  :D
git kendine sert bir kahve yap birde sigara yak bir sakinleş sonra yaz  :D

Çevrimdışı Orhan_

İstanbul'a 480 kmsi kaldı. Hızı yaklaşık 800 km... X=V.T'den T=0,6 saat.. Yani 36 dakika kalmış... Verilen saatlerle matematik hesapları tutuyor. Hadi hayırlısı :D

Çevrimdışı 38life

Bu da Pjanic gelmeseydi o bölgede oynayacak olan Salih'in profili. Gördüğünüz gibi, müthiş güçlü, istekli. Defansif özellikleri hep yemyeşil maşallah. Güç 20, Agresiflik 20, Pozisyon Alma, top kapma 20.

Çevrimdışı mrred

Güçlü, istekli, çalışkan bir futbolcu olduğunu iddia eden kim peki? Pjanic sanki bu yönleriyle öne çıkan bir futbolcuymuş da gizli gerçeği sen ortaya çıkarıyormuşsun gibi konuşuyorsun. Herkes biliyor eksi yönlerini zaten.
Kimsenin eksi yönünden bahsettiğini okumadım.

Herkes pjanic gelmiş geçmiş en iyi transfer havasında . Herkes mutluluktan uçuyor. Herkes Beşiktaş tarihinin en iyi transferi diyor.

Ben de diyorum ki net iyi transfer değil. Ayrıca tam bir menajer transferi olduğunu da düşünüyorum. Adem Ljajici zorla göndermeye

çalıştığımız için Pjanici aynı menajerlik şirketi bize çakıyor. Bunlar benim görüşlerim diğerleri de forumun %99 nun görüşü

%99 mu haklı yoksa ben mi haklıyım zaman gösterecek.
The great gig in the sky

Tam bir oyun kurucu adam. Josef'in işini de o konuda rahatlatabilir. Topa sahip olma oranımızı yükseltecektir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

sanırım daha olayın şokundan çıkamadın  :D
git kendine sert bir kahve yap birde sigara yak bir sakinleş sonra yaz  :D
Zaman her şeyin ilacı bekleyip görelim
The great gig in the sky

Kimsenin eksi yönünden bahsettiğini okumadım.

Herkes pjanic gelmiş geçmiş en iyi transfer havasında . Herkes mutluluktan uçuyor. Herkes Beşiktaş tarihinin en iyi transferi diyor.

Ben de diyorum ki net iyi transfer değil. Ayrıca tam bir menajer transferi olduğunu da düşünüyorum. Adem Ljajici zorla göndermeye

çalıştığımız için Pjanici aynı menajerlik şirketi bize çakıyor. Bunlar benim görüşlerim diğerleri de forumun %99 nun görüşü

%99 mu haklı yoksa ben mi haklıyım zaman gösterecek.

Gelmiş geçmiş en büyük transfer diyemeyeceğim. Menejerden ziyade lüks fırsat transferi diyelim. Fakat gayet yeterli bir oyuncu. Yıllardır böyle bir oyuncu eksikliğimiz vardı. Ben salih'i de beğeniyorum. Salihin daha fazla defans yapabilen türü bu arkadaş. Ekstra olarak eksiğimiz olan +uzaktan şut ve + frikik + kornere ek adam vs gibi küçük detaylara da ihtiyacı olabilir. Görüşüne saygı duyuyorum abi ama ben katılmıyorum. Öyle 20-30 asist gol katkısı vermeyecektir ama oyun kurulumu ve takımı toplama açısından kritik bir katkı sağlayabilir. Tabi @Erman1903 abinin de veriler ve kendi futbol hakkındaki görüşleri ışığındaki yorumlarını da merak ediyorum.

Bu da Pjanic gelmeseydi o bölgede oynayacak olan Salih'in profili. Gördüğünüz gibi, müthiş güçlü, istekli. Defansif özellikleri hep yemyeşil maşallah. Güç 20, Agresiflik 20, Pozisyon Alma, top kapma 20.

Salihte pjanicte bizim oyuncumuz. Böyle tartışmaya can kurban  :lol: Salih ligteki en iyi yerli ortasaha bence. Ha en iyi ortasaha buysa sizin seviyenize diye küfür edebilirsin ama gerçek bu.