2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280099 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ucuz birileri olabilirdi ama hoca bu konularda biraz takıntılı yönetim Mayıs ayından beri önüne yedek adaylar koyuyor ama hoca istemiyor. Montero falan da istemiyordu, o çoğu konuda böyle en isimlisine göz dikiyor alamayınca oyuncu portföyü olmadığından beğenmediklerine kalıyor arası yok
Elindekilerden maksimum verimi alsında kimi aldığımız pek de önemli değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

Maalesef Alex 10 gün sahalardan uzak kalacak sakatlığından dolayı. O hayal ettiğimiz yükleme olmayacak. Tam formunu bulması biraz daha zaman alacak gibi görünüyor.

Hayirlisi bakalim, kadromuz gecen seneye gore genis ve halen transferler bekleniyor. Alex'te insallah en kisa zamanda formunu yakalar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Kale, Kaan, umut oynayacak

Çevrimdışı sEuL

Çevirinin komikliği :D Ne alaka şimdi :D Korkmayın bu kadar :D

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1432780227093180417

https://twitter.com/demarkesports/status/1432780460606767104

Romano'da teyit ettigine gore umarim B planimiz olan Lucas ile yada genc potansiyelli bir oyuncu ile anlasiriz. Benfica'nin nazini falan ......

Çevrimdışı MUSTAFA_

Romano'da teyit ettigine gore umarim B planimiz olan Lucas ile yada genc potansiyelli bir oyuncu ile anlasiriz. Benfica'nin nazini falan ......
Benfica satmayacaksa kiralayacak demektir. Kiralarsa da ilk sırada biz varız

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Zafer55

Gedson gelirse salihin yerine oynayacağını varsayarsak ilk 11 deki 3. Yerli kim olacak????

Gedson(veya muadili) gelirse :

1-Sol kanatta kenan/töre kullanacaz
2-stoperde Necip/Topal kullanacaz
3-josef yerine topal kullanarak topal-gedson ile josef-salih ikililerini  dönüşümlü kullanacaz
4-Ortayı josef gedson salih(can/ozi) yapıp alexi sol kanata çekecez

Çevrimdışı Erman1903

Elindekilerden maksimum verimi alsında kimi aldığımız pek de önemli değil.

Öyle tabi maksimum verim alabileceksek oyuncu gelmese de olur. Ben ideale ve şu anda yapılmak istenene göre konuşuyorum, aldın aldın aldın gayet güzel ama şimdi hücrenin çekirdeğine - takımın merkezine koyacağın en önemli oyuncuda belki tasarrufa gideceksin 4-2-3-1'e döndün Alex'i taşıyacak merkez lazım 1-2 lira verip en basit ve temel malzemelerden yerli stoperi çözemedin limitten. Seneye yerli 4 sonrakinde 5. Şimdi beyefendimiz bu seneyi güzel geçirsin diye Vida ile sözleşme uzatıp limitte yer açmaya falan çalışıyoruz yerli sınırı kalkmaz ise seneye kafadan 3 yabancı stoper olacak yine defansta bir sol beki yerli yapıp geçeceğiz merkeze ve ileriye.

Biraz teknik ekibin planında öncelikleri iyi belirlememesi biraz da kendi başarısını öne koyma işte buraya gelirsin. Bu sezon yaptığı planla başarılı olmak zorunda karşısında sadece Terim yok, çömez Erol gitti - kindar Abdullah da fena takım kurmadı. Bakalım göreceğiz neler olacak efsane olmak zordur ama böyle bir dediğini iki etmeyen para harcayan bir yönetim varken işi götüremezsen haberin olmadan kestane oluverirsin o yüzden sıkı tutması lazım.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2021, 22:25:22 Erman1903 ]

Çevrimdışı celiker1

Gedson gelirse salihin yerine oynayacağını varsayarsak ilk 11 deki 3. Yerli kim olacak????
Ön taraf Josef,Gedson,Ghazzal,Texieria,Larin,Batshuayi olsun,Welinton yerine isterse Necip,Topal oynasın.Ah Kaan Ayhan ah!Kurallar dahilinde eksiksiz kadro olurdu Gedson ve Kaan Ayhan ile.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Nazım Ar

İlk defa oluşan kadro taraftarın genelini memnun ediyor gibi, korkutucu 😀

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlk defa oluşan kadro taraftarın genelini memnun ediyor gibi, korkutucu
Beğenmeyen taş olur. İlla bir hamle birisini üzer ama genel anlamda fena olmayan bir transfer dönemi geçiriyoruz. Tabi planlı harket etmediğimiz çok nokta var. Bunları minimuma indirmek lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Beğenmeyen taş olur. İlla bir hamle birisini üzer ama genel anlamda fena olmayan bir transfer dönemi geçiriyoruz. Tabi planlı harket etmediğimiz çok nokta var. Bunları minimuma indirmek lazım.
topala bile laf edemedim :bandit:

Çevrimdışı Erman1903

topala bile laf edemedim :bandit:

Topal iyidir iyi, çok temiz bir karakter lazım onun gibiler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beklediğim duyum geldi hadi hayırlısı
Ne demek istiyor anlamadım ben valla

Çevrimdışı caner.eryigit

Ne demek istiyor anlamadım ben valla
Gedson mu bilemem de biri alınacak o bölgeye ben öyle anladım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gedson mu bilemem de biri alınacak o bölgeye ben öyle anladım
Gedson olsun artık ligin bilen biri

Çevrimiçi Necmi

avrupa da transfer saat 01.00 damı bitiyor

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ş.L. listesi'ni nezamana kadar vermeliyiz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi mayguntr

avrupa da transfer saat 01.00 damı bitiyor
Her ulkenin 12sine kadar galiba, ingiltere 2 saat ilerde.

Çevrimdışı levent14

Benfica Gedsonu göndericek bence ama son ana kadar.ne koparırsak kar kafasindalar