2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277577 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Biz neden yedek forvet almıyoruz aga ya
alex var devre arası cenk planı vardır

Kenan’da forvet oynar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim bildiğim farklı bir isim yok. Gedsonu evet çok istiyoruz doğru mu? Doğru. Fakat yok 7,5 milyon dolar verip %50sini alalım vs gibi durumlar söz konusu bile değil. Kiralık olarak ilk günden beri zorluyoruz. Benfica'da şampiyonlar liginde oynayacak bir takıma vermek istediğini iletti. O yüzden son güne kadar beklenilecek. Olursa o zaman olur bence. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Eline sözleşmesini verelim nereye giderse gitsin. Bir futbolcu kariyerini hiç mi düşünmez. Boşta kalmayı tercih ediyor.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1432764906152017923

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

1,2 milyona Fernando gelsin

Çevrimdışı Necmi

Eline sözleşmesini verelim nereye giderse gitsin. Bir futbolcu kariyerini hiç mi düşünmez. Boşta kalmayı tercih ediyor.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1432764906152017923
neden boşta kalsın transfer bittimi
renkliler bize transfer kazığı atabilirler :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

neden boşta kalsın transfer bittimi
renkliler bize transfer kazığı atabilirler :D
Alsınlar, çalım atsınlar. Sergen bile ümidini kestiyse daha hayır gelmez. Çalım demişken Halil Dervişoğlu'na dünya para payılıp çalım attık hikayesiyle taraftarlarını kandırmaya çalışıyorlar. Sadece gülüyorum :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Doğru söylüyor, hatta ben artırayım biraz oyuncu takımından ayrılırsa %80 bizde.
Limit açınca açıklayacağız gibi görünüyor. Şmdiye kadar çoktan anlaştığımızı düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Gedson gelmeli gelecektir.
İhtiyacımız var

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson gelirse salihin yerine oynayacağını varsayarsak ilk 11 deki 3. Yerli kim olacak????

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Limit açınca açıklayacağız gibi görünüyor. Şmdiye kadar çoktan anlaştığımızı düşünüyorum.

Anlaşma konusunu bilmiyorum, oyuncuyu satmak istiyorlar fakat piyasadan buldukları fiyatlara değil. Sürpriz bir teklif olmazsa veya kadroda tutmazlarsa kiralayacaklar. O takım da aldığı oyuncuların performansını dibe batıran Gs ve Ft değil biz olacağız muhtemelen. Gs boş hayaller kuruyor oraya gider diye düşünenlerin içi rahat olsun. Bana göre yüzde bir bile değil şansları.

Belki bizim yüzdeli teklifi kabul ederler ama limit yeter mi bilmem.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2021, 21:29:23 Erman1903 ]

Çevrimdışı Karabay

Gedson gelirse salihin yerine oynayacağını varsayarsak ilk 11 deki 3. Yerli kim olacak????
Vallahi bir aydır çözemiyoruz bu denklemi.

En güzeli her maça 2 yerliyle 10 kişi çıkalım, bir şekilde eksik oynamayı öğrenelim kurtulalım şu dertten kederden.

Edit: yalnız sonradan düşündüm bu şekilde de olmuyor. 🤪
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2021, 21:34:00 Karabay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Anlaşma konusunu bilmiyorum, oyuncuyu satmak istiyorlar fakat piyasadan buldukları fiyatlara değil. Sürpriz bir teklif olmazsa veya kadroda tutmazlarsa kiralayacaklar. O takım da aldığı oyuncuların performansını dibe batıran Gs ve Ft değil biz olacağız muhtemelen. Gs boş hayaller kuruyor oraya gider diye düşünenlerin içi rahat olsun. Bana göre yüzde bir bile değil şansları.

Belki bizim yüzdeli teklifi kabul ederler ama limit yeter mi bilmem.
O yüzdeli teklifi yaptığımızı düşünmüyorum. Bence sadece kiralık olarak ilgiliyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vallahi bir aydır çözemiyoruz bu denklemi.

En güzeli her maça 2 yerliyle 10 kişi çıkalım, bir şekilde eksik oynamayı öğrenelim kurtulalım şu dertten kederden.
Defansta bile hangi oyuncuyu keselim desek sol bekte yerli, sağ bekte Rosier'in yeri kesin. Vida mı Welinton mu keseceğiz? Welinton'ı kesmek kolay değil. Bence ilk aşmada kesiği Alex yiyecek kondisyon kazanana kadar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Defansta bile hangi oyuncuyu keselim desek sol bekte yerli, sağ bekte Rosier'in yeri kesin. Vida mı Welinton mu keseceğiz? Welinton'ı kesmek kolay değil. Bence ilk aşmada kesiği Alex yiyecek kondisyon kazanana kadar.

Yabancı yedek stoper işi bu konuyu iyice çıkmaza soktu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yabancı yedek stoper işi bu konuyu iyice çıkmaza soktu.
Montero olmasa stoper de alamayacaktık. Yerli işine çok para gitti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Milli arada Alex'ede iyi bir kondisyon yuklemesi yapilir ve hazir hale getirilir kendisi. Kale ve sol bek'in yerli oyunculardan olusacagi kesin gibi, orta ucluyu yabancilardan olusturursak o zaman kesik yiyen buyuk ihtimalle Larin olur ve Kenan'i o bolgede oynatiriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Milli arada Alex'ede iyi bir kondisyon yuklemesi yapilir ve hazir hale getirilir kendisi. Kale ve sol bek'in yerli oyunculardan olusacagi kesin gibi, orta ucluyu yabancilardan olusturursak o zaman kesik yiyen buyuk ihtimalle Larin olur ve Kenan'i o bolgede oynatiriz.
Bana da kesik yiyecek larin olacak gibi geliyor. Hoca defans kurgusu ile pek oynamayı sevmiyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

Montero olmasa stoper de alamayacaktık. Yerli işine çok para gitti.

Ucuz birileri olabilirdi ama hoca bu konularda biraz takıntılı yönetim Mayıs ayından beri önüne yedek adaylar koyuyor ama hoca istemiyor. Montero falan da istemiyordu, o çoğu konuda böyle en isimlisine göz dikiyor alamayınca oyuncu portföyü olmadığından beğenmediklerine kalıyor arası yok 🙂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maalesef Alex 10 gün sahalardan uzak kalacak sakatlığından dolayı. O hayal ettiğimiz yükleme olmayacak. Tam formunu bulması biraz daha zaman alacak gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★