2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279165 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Savunmacı önce rakibi savunmakla yükümlü adı üstünde. Diğer şeyleri de yapmaları bekleniyor günümüz futbolunda sadece savunmak yetmiyor artık. Hee ama istersen ayağın şahane olsun iyi savunma yoksa kıymeti yok. Montero hava topunda etkili olmayan, kademesi Vida - Weli'den düşük ve aynı zamanda pozisyon almada ciddi problemler yaşayan bir oyuncu. Sanıldığı kadar iyi bir ayağı falan da yok üçüncü bölgeye pas, ileri pas gibi konularda Welinton'dan geri. Atağa kaldiran paslarda da aynı istatistiği yapmış, yüzdesi de daha düşük.

Böyle bir oyuncu görmek istiyorsan Szalai'ye bak, 3 kuruşa aldılar Montero'nun ömrü boyunca gelemeyeceği seviyede top oynuyor. Yabancı stoper transferi şu anda bizim için çok doğru bir seçenek değil çünkü orada zaten iki as adamımız var. Hele yedek olacaksa hiç gerek yok. Bu ligde oynayan Montero'dan iyi yerliler var.

Abi senin oyuncu portföyüne ve bilgine güvenirim bilirsin tanımadığım oyuncu geldiği gibi sana sorarım, bu oyuncu için hiç anlaşamıyoruz seninle. Geriden oyun kurma becerisi welinton'dan iyi diyorsan bu oyuncunun fener deplasmanı gibi içerdeki gs maçı gibi, yine içerdeki istim üstündeki başakşehir maçı ve formda trabzon maçı gibi ligdeki en üst düzey maçlarda oynadığını da göz önünde tutman gerek. Welinton'un geriden oyun kurma diye bir özelliği yok abi sağ beki hariç kolay kolay başarılı pası yok adamın maç içinde çıldırtıyor beni derin veya uzun pas denerken. Üzerine topun arkasına geçtiğimizde kesinlikle esprisini kaybediyor welinton bak önde oynadığımız maçlarda gerçekten fark yaratan stoper onun bilincine vardı artık taraftar ama oyunun her sekansını da önde kurgulayamazsın alper potuk falan paspas ediyor welinton'u doğru zamanda yakaladığında.

Belki istatistikler welinton/vida ikilisine yaklaştırmıyor bu elemanı ancak ben izlediğim maçlarda gördüğüm montero'yu beğeniyorum bizde oynayacak kabiliyette görüyorum ve gelirse umarım haksız çıkarsın:)

Çevrimdışı Necmi

Fernando Lucas Martins listemizden tamamen çıktı mı? @can1903
hocanın tavrına bakarsak çıkmamış sordular cevap vermedi yuvarladı dört oyuncu var diye :D

Çevrimdışı Erman1903

yanlış bilmiyorsam transfer oldu yeni takımını ikna etmek zor olur

Yerinde, sezon sonu sözleşmesi bitiyor. Umarım gelmez, onu izlerken karnıma ağrılar giriyor. Josef'in yarısı kadar savunma katkısı olan, basit pas ve yer tutma dışında hiçbir esprisi olmayan bir futbolcu. İstesek Josef'de oynar öyle. Ayrıca bu oyuncu etliye sütlüye ikili mücadeleye falan da girmez Alex'in olduğu bir takımda onları daha fazla yapan oyuncular lazım arkada. Josef gibi biri bir de yanına topla hareketli senin adam Gedson tarzı.

Elneny oynayacaksa tam verim için bir adet Gedson bir de Gedsonun ofansifi lazım. Arsenal gibi takımda bile adamın ileri pas yapması esprilere konu oluyor.

Çevrimiçi tolga1903

Geçtiğimiz sezon montero 13,welinton 39 maç 11 de başlamış.
   Yani hoca welintonu monteroya göre 3 kat fazla tercih etmiş. Welintonu beğenmeyen biri olarak montero benim için hayal kırıklığı oldu.

Oyuncuyu tamamen satın aldırmaz sergen yalçın beğenmese, zaten bahsedilen videoda da geliştirebilir yönleri olduğunu ancak bizim ligde oynamaya çalıştığımız oyun için önemli bir özelli olduğunu işaret ediyor. Belki bonservisi alınırsa verdiği şans artar geçen sene avrupa yoktu oynadığı maç sayısı artacaktır

Çevrimdışı ugurkartalizma

hocanın tavrına bakarsak çıkmamış sordular cevap vermedi yuvarladı dört oyuncu var diye :D
Hayırlısı bakalım, nasılsa piyangodan kim çıkacak 1-2 güne göreceğiz

Çevrimiçi tolga1903

satın alma opsiyonuyla kiralarsan iyi bir yatırım transferi olur ama öbür türlü yedek olsun diye bir yıl kiralanacaksa evet saçma bir transfer olur yabancı kota sorunu varken iyi bir yabancı sekiz gelirse o yerli stoperi deli gibi ararız. çünkü ilerde oyunu etkileyecek değerli bir oyuncunun oynamaması demek oluyor 6 tane şl maçı için transfer yapılmaz hedefin uefaya kalıp kupaya yürümekse tamam anlarım bunu diğer türlü şampiyonluk daha değerli herkes artık gruplara kalma şansımız yok diyor ama yanlış biz şampiyonlar grubunda olacağız şampiyon olursak ve seri başı olacağız bu sene şerif takımı kaldı gruplara şampiyonlar grubundan gelip
o nedenle şampiyonluk önemli

Satın alacağız dedi abi ama yüzde 50'sini yine sanırım atletico taktı oyuncuyu tamamen vermiyor

Çevrimdışı Necmi

Abi senin oyuncu portföyüne ve bilgine güvenirim bilirsin tanımadığım oyuncu geldiği gibi sana sorarım, bu oyuncu için hiç anlaşamıyoruz seninle. Geriden oyun kurma becerisi welinton'dan iyi diyorsan bu oyuncunun fener deplasmanı gibi içerdeki gs maçı gibi, yine içerdeki istim üstündeki başakşehir maçı ve formda trabzon maçı gibi ligdeki en üst düzey maçlarda oynadığını da göz önünde tutman gerek. Welinton'un geriden oyun kurma diye bir özelliği yok abi sağ beki hariç kolay kolay başarılı pası yok adamın maç içinde çıldırtıyor beni derin veya uzun pas denerken. Üzerine topun arkasına geçtiğimizde kesinlikle esprisini kaybediyor welinton bak önde oynadığımız maçlarda gerçekten fark yaratan stoper onun bilincine vardı artık taraftar ama oyunun her sekansını da önde kurgulayamazsın alper potuk falan paspas ediyor welinton'u doğru zamanda yakaladığında.

Belki istatistikler welinton/vida ikilisine yaklaştırmıyor bu elemanı ancak ben izlediğim maçlarda gördüğüm montero'yu beğeniyorum bizde oynayacak kabiliyette görüyorum ve gelirse umarım haksız çıkarsın:)
dünyaanın en iyi stoperide olsan bazı oyuncular seni pas pas eder montero welintonun hiç bir konuda gölgesi olamaz kritik maçlar diyorsun ilk yarı ve çoğunda mecburiyetten oynadı neden ikinci yarı oyun kızıştığında sergen onu hiç düşünmedi ben necipin stoper oynadığını ama monteronun oynamadığını biliyorum çok yetersiz ama olurmu olur düşük bonservisi olursa yatırım olarak alınır ama yanına bir yerli almak koşuluyla yoksa alınmaz tek stoper alacaksak yerli olmalı ve 11 oyuncusu olmalı

Çevrimdışı tuncaboylu

Montero'nun bonservisi ile alınması konuşuluyor.

1.5-2 civarında bir paraya bitirilirse, çok başarılı bir yatırım yapılmış olur.

3. stoper olarak sırıtmayacak ve gelecekte iyi para etme ihtimali olan bir oyuncu.

Çevrimdışı Necmi

Satın alacağız dedi abi ama yüzde 50'sini yine sanırım atletico taktı oyuncuyu tamamen vermiyor
atletico nun oyun tarzına uygun, olursa onlar için ideal bir stoper olur ama bizim oyun tarzımıza uygun değil biz maçların %90 ını önde basarak oynuyoruz stoperlerin orta sahaya hatta hücuma çıkmasını istiyoruz basit örnek vidanın atamadığı kafa vuruşunda ortayı açan welintondu sanırım 10 kişi oynadığımız bölümde oldu pozisyon yanlış hatırlamıyorsam

Çevrimdışı Necmi

Montero'nun bonservisi ile alınması konuşuluyor.

1.5-2 civarında bir paraya bitirilirse, çok başarılı bir yatırım yapılmış olur.

3. stoper olarak sırıtmayacak ve gelecekte iyi para etme ihtimali olan bir oyuncu.
99 doğumlu şartınıda karşılıyor onu alırsak fernando nunda yolu açılmış oluyor

Çevrimdışı Erman1903

Bak ben oyuncuyu beğenmiyor değilim gayet iyi bir karakter savunması da kötü denmez toplam katkısı yerinde ama işte bazı eksikleri var bunlardan hava topunun yükselmesi mesela güç o bir handikap, fazla seri de sayılmaz ben kadraja giremediği pozisyonları hatırlıyorum. Bunun çok fazla bilgiyle de alakası yok senin kadar izledim istatistiğini okuyorum. Bu oyuncu bilinenin aksine mesela ikili mücadelelerde gayet iyi. Şimdi pas sayısına şöyle bakmak lazım bu çocuk geriye oynamamış öyle bir durum var bu açıdan daha çok ileriye oynuyor, böyle bir tarzı var yani yalan değil ama çok da büyütülecek kadar bir süper oyun kuruyor durumu yok. Şöyle bir güzelliği var yüzdeli ara pası atıyor ama stoperde ne kadar gerekli orası tartışılır, ama yapıyor yani. Ama şimdi bu oyuncuyu tutup Ruiz ile karşılaştırırsak bence ayağı ondan iki tık falan daha geri, o öndekilerin ağzının içine atıyordu topu.

Alper Potuğu zaten biz o maç star yaptık sinir etti beni lakin Weli'den çok Rosier ile alakalı bir durumdu kafası yerinde değildi herhalde o maçta, Dicko'da pislik çıkarıyordu mesela. Welinton fazla bir kalitesi yok ama adam iyi oynuyor yani yapabileceğim bir şey yok :). Bir de ben Hava topu kademe gibi işlere stoperde takık bir insanım tercih meselesi.

Mesela Salih'e iyi dedim adam geldi kötü oynuyor ama bunun benlik bir durumu yok zaten gözlerimizin önündeki futbolcu ligin en iyi yerli 8 performansını verdi diyebiliriz geçen sezon ama o da bana göre bize Alanya'dan gelenlerin başta yaşadığı sıkıntı yaşıyor gibi. Bir süre sonra daha iyi olacaktır. Ben hiçbir şeyi haklı çıkmak veya iddialaşmak için söylemem, konuşulması gerekiyordur onun için söylerim. Eğer aksi olsaydı ağır favori dediğim takımın hocasına bir yol olmaz gibi sözleri sarf etmezdim. Bir şeye herkesin iyi demesi çok sağlıklı bir durum değil, herkesin kötü demesi de öyle. Montero'ya mesela %50'den fazla taraftar şu an biraz şüpheyle bakıyor bu durumda senin gibi şu anda iyi diyenlerin olması da lazım. Zaten çocuk daha 21 yaşında elbet biraz gelişecek oynarsa stoper bu kanat adamı değil bazı şeyler zamanla oturur.

Çevrimdışı tuncaboylu

99 doğumlu şartınıda karşılıyor onu alırsak fernando nunda yolu açılmış oluyor
Tutarsa 10'a İtalya'ya satarsın, tutmazsa aldığın .paraya memleketine gider.

Risksiz transfer olur.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Savunmacı önce rakibi savunmakla yükümlü adı üstünde. Diğer şeyleri de yapmaları bekleniyor günümüz futbolunda sadece savunmak yetmiyor artık. Hee ama istersen ayağın şahane olsun iyi savunma yoksa kıymeti yok. Montero hava topunda etkili olmayan, kademesi Vida - Weli'den düşük ve aynı zamanda pozisyon almada ciddi problemler yaşayan bir oyuncu. Sanıldığı kadar iyi bir ayağı falan da yok üçüncü bölgeye pas, ileri pas gibi konularda Welinton'dan geri. Atağa kaldiran paslarda da aynı istatistiği yapmış, yüzdesi de daha düşük.

Böyle bir oyuncu görmek istiyorsan Szalai'ye bak, 3 kuruşa aldılar Montero'nun ömrü boyunca gelemeyeceği seviyede top oynuyor. Yabancı stoper transferi şu anda bizim için çok doğru bir seçenek değil çünkü orada zaten iki as adamımız var. Hele yedek olacaksa hiç gerek yok. Bu ligde oynayan Montero'dan iyi yerliler var.

%100 katılıyorum. Savunmacı adam önce savunmayı bilecek sonra ekstralarını düşünürüz.
Golcü adam önce gol atacak, takımı oynatıyormuş, çok iyi duvar oluyormuş falan hikaye. Önce o topu kalenin içinden geçirecek.

Montero defansta pozisyon alması çok sıkıntılı bir adam. Çok çok gereksiz ve saçma bir hamle olur.

Çevrimdışı Necmi

savunma oyuncusundan önce savunma beklenir hücuma katkısı artı olur ama hücumu savunmasından iyiyse rosier gibi o yetenekte yolu epl değil türkiyeye düşer çünkü orda savunma oyuncusunun önce savunmayı nasıl yaptığına bakarlar bizde taraftar oyuncunun hücuma verdiği katkıya bayılıyor onun içinde caner gibi adamlar hala prim görüyor
savunmayı iyi yapıyorsa bir savunmacı iyi savunmacıdır birde hücuma etkili katkı veriyorsa süper savunmacıdır sergenin dediği gibi haddimizi bilelim o süperlerin yolu buraya düşmez anca işin tek tarafını iyi yapan oda çok zorlayarak yolunu çeviririz.
şu welintondan ne istiyor insanlar verdiği performans vidanın üstündeydi mükemmele yakın bir sezon geçirdi son 10 yılda bize katkı veren stoperler olarak düşünürsek ilk 3 e girer welintonada nsakalayada çok halsızlık ediliyor taraftarın istediği şeye sahip olsalar zaten burda olmazlar

Çevrimdışı Erman1903

%100 katılıyorum. Savunmacı adam önce savunmayı bilecek sonra ekstralarını düşünürüz.
Golcü adam önce gol atacak, takımı oynatıyormuş, çok iyi duvar oluyormuş falan hikaye. Önce o topu kalenin içinden geçirecek.

Montero defansta pozisyon alması çok sıkıntılı bir adam. Çok çok gereksiz ve saçma bir hamle olur.

Sadece sporda değil diğer işlerde de böyle. Dönerciysen öncelikle dönerin iyi olacak, çorban - şıran da güzelse daha iyi. Futbolda şimdi bu eşik yükseldi hangi bölgede olursan ol ayağın kütük gibi olmayacak, biraz hücuma da katkı vereceksin ama ana görevini iyi yapamıyorsan kıymeti olmaz amatör eğlendirirsin açık vermene bir yere kadar tahammül edilir.

Çocuğun belli başlı bazı eksikleri var ben daha fazla gömmeyeyim. Bazı konularda sanılandan daha iyi, bazılarında sanılan kadar iyi değil, konuştuğumuz konularda ise problemli gözüküyor. Savunma bir alışkanlık işi bu çocuk ise daha genç gelişecektir ama ben o eksikleri büyük ölçüde kapayacağının garantisini veremem, serbest vuruşlarda falan da çok alakasız yerlerde duruşları var bu temel bir şey gelişebilir ama onu yapsa hava topunu yine kaçırabilir. Bir de bazı topçular var adamlar geldiklerinden beri yardırıyorlar hani oynayan da oynuyor yani.

Yabancı, genç ağırlıklı sol stoper listesi attım ben ama yine de şu durumda alınmasını doğru bulmuyorum. Adana'daki genç çocuğa 1,5 teklif yapıldı diye Ertan üzerinden haber saldılar bana göre bu 2-2,5'a bırakırız demek oluyor, Montero'tarzında ama bence daha iyi. Konya'daki arkadaşı da 2,5'a bırakacağız demişlerdi ama sakatlandı falan hocanın beğendiğini duyuyoruz ama bilemiyorum. Bence yerli almalıyız, eğer yabancı sayısını böyle yedek stoperle doldurursak ileride bir ihtiyaç olması durumunda arada takviye falan da yapamayız bence sağlıklı olmaz.

Çevrimdışı Zafer55

Programda kaan ayhan ismi hiç geçmedi(eğer ben kaçırmadıysam) Bu tip programlarda önceden sorulmaması rica edilen sorular olabilir. Acaba bu sebeple mi hiç adı geçmedi🤔.Zira kaan gündemi epeyce meşgul eden a milli yerli bir oyuncu.

Yerli bir stoper almadan 8 numara için adı geçen gedson/fernando gibi isimler nasıl kadroya yazılabilecek mevcut 8+3 kuralında.

Teixeria nın solda gezall tarzı oynaması dışında benim aklıma mantıklı bir çözüm gelmiyor.

Çevrimdışı Nazım Ar

Genç, eksiksiz, potansiyelli stoperi ucuza biz alamayız.O bakımdan Montero iyisir. Gerekli midir bilmem ama kuzeylisine 7, korelisine 2 lerin konuştuğu yerde 750k verip oynatma hakkını alıyorsan bedavadır. Vida gittiğinde yerini alır. Zarar etmezsin maaşını abartmazsan.

Fbnin çocuğu örnek göstermeyin "neredeyse şampiyon olduğun" sezonlar kral oyuncu çıkarmak kolaydır, bizim Llajic veya geçmişte Lens gibi. Geçen sene şampiyonluk kaçarken o çocuğa da gayet giydirdiler ki haklıydılar.

Çevrimdışı can1903

Fernando Lucas Martins listemizden tamamen çıktı mı? @can1903
yok abi, hala olma ihtimali var da düşük görüyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gedson falan olmaz dimi son gün.

Çevrimdışı Zafer55

Çevrimdışı Erman1903

Genç, eksiksiz, potansiyelli stoperi ucuza biz alamayız.O bakımdan Montero iyisir. Gerekli midir bilmem ama kuzeylisine 7, korelisine 2 lerin konuştuğu yerde 750k verip oynatma hakkını alıyorsan bedavadır. Vida gittiğinde yerini alır. Zarar etmezsin maaşını abartmazsan.

Fbnin çocuğu örnek göstermeyin "neredeyse şampiyon olduğun" sezonlar kral oyuncu çıkarmak kolaydır, bizim Llajic veya geçmişte Lens gibi. Geçen sene şampiyonluk kaçarken o çocuğa da gayet giydirdiler ki haklıydılar.

(...) sen de başkalarının kötü örneklerini verme o zaman - başkalarının başarısızlığı bu kulüp için bir ölçü olamaz.

Onlar kral oyuncu falan çıkartmadılar, biz burada sahaya çıkmadan o oyuncuda cevher olduğunu - iş yapacağını söyledik zaten 3. Dünya liginde ne oynuyorsa burada da aynı şeyi yapıyor.

Eksiksiz oyuncu yok gibi bir şey ama bu ligde oynayacak stoper çok. 2,5 3 liraya kıralını alırsın - veya düşenlerden seçersin burası EPL değil kıytırık bir lig. Zaten Montero'da altı üstü İspanya 2 de oynadı.

(...) beğenmediğin Min-jae Kim - Montero'dan iyi topçu.
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2021, 03:02:51 Erman1903 ]

Çevrimdışı murat baltacı

Montero iyi oyuncu uygun bonservisle alınırsa güzel iş olur ancak bize şuan weniltonu kesecek oyuncu lazım yerli olursa daha güzel olur olmuyorsada Marcelo kalitesinde stoper alınmalı montero yatırım transferi olur ancak
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayırlı olsun.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1432458273823891458
%50'sini 750 bine alıyormuşuz.

Umarım dediği gibi bu akşam biter, pazarlık uzarsa 2 gün sonra %30'unu 1 milyona alma riskimiz var :evillol: