2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278598 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

@can1903 reyiz kim bu yabancı orta saha
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Transfer zamanı böyle söylemler olur. Gerek fiyat düşürme gerekse başka durum için. Bu söylemlere fazla takılmamak lazım. Sonuca bakmak lazım.

İnan abi takılmak istemiyorum ancak düşününce başkan yeterliyiz diyor hoca yeterli olmadığını bilip oyuncu istiyor bunun elimizdeki oyunculara etkisi nasıl olur onu düşünüyorum yoksa farkındayım bizimkiler hala gedson kovalıyor veya ismi hiç duyulmayan geçen sene son gün öğrendiğimiz ghezzal gibi birinin peşinde anlatmak istediğimi anlamışsındır başkanın yalnızca gedson olmayacak demesi yeterliydi ismi henüz çıkmamış bir orta saha oyuncusu için elimizi zayıflatmaz yani şunu söylemek.

Çevrimdışı can1903

Gedson ve EPL'den biri var diye duydum. Bakalım yarın belli olacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

EPL'deki iyiyse o olsun  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/parmamaniac/status/1432420951522783235

Montero'nun alınmak istenmesini saçma bulanlara cevap vermiş hoca. Savunmacılığı belki yeterli bulunmuyor ben buna da katılmıyorum açık alanda yakalandığı djanini pozisyonu hariç derinde asla yetersiz değildi, ben şampiyonlar ligi'nde oynayacağımız 6 maçın hemen hemen tamamında topun arkasında olacağımız açıkken welinton'dan önde görüyorum bu oyuncuyu o arenada. Üzerine bu adamın muazzam bir geriden oyun kurma yeteneği var buna kimse itiraz edemez, adam montero özelinde olmasa da o tür savunmacılara nasıl baktığını açıkça söylüyor tamam godin mi montero mu seçenek sunsan sergen hocanın kimi isteyeceği açık ancak paramız godin'e yetmiyorsa da kesinlikle montero hamlesi saçma değil.

Çevrimdışı abdusta

Rotterdam doğumlu İbrahim.

saygılar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı KAP

Yalnız Sergen'le geç anlaştılar diye yönetimi çok gömen vardı ama Sergen kafam acayip bunaldı hiç bi şey konuşmak istemiyordum dedi, o dönem yazılan haberler vs aklıma geldi de şimdi
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Necmi

Montero'nun alınmak istenmesini saçma bulanlara cevap vermiş hoca. Savunmacılığı belki yeterli bulunmuyor ben buna da katılmıyorum açık alanda yakalandığı djanini pozisyonu hariç derinde asla yetersiz değildi, ben şampiyonlar ligi'nde oynayacağımız 6 maçın hemen hemen tamamında topun arkasında olacağımız açıkken welinton'dan önde görüyorum bu oyuncuyu o arenada. Üzerine bu adamın muazzam bir geriden oyun kurma yeteneği var buna kimse itiraz edemez, adam montero özelinde olmasa da o tür savunmacılara nasıl baktığını açıkça söylüyor tamam godin mi montero mu seçenek sunsan sergen hocanın kimi isteyeceği açık ancak paramız godin'e yetmiyorsa da kesinlikle montero hamlesi saçma değil.
satın alma opsiyonuyla kiralarsan iyi bir yatırım transferi olur ama öbür türlü yedek olsun diye bir yıl kiralanacaksa evet saçma bir transfer olur yabancı kota sorunu varken iyi bir yabancı sekiz gelirse o yerli stoperi deli gibi ararız. çünkü ilerde oyunu etkileyecek değerli bir oyuncunun oynamaması demek oluyor 6 tane şl maçı için transfer yapılmaz hedefin uefaya kalıp kupaya yürümekse tamam anlarım bunu diğer türlü şampiyonluk daha değerli herkes artık gruplara kalma şansımız yok diyor ama yanlış biz şampiyonlar grubunda olacağız şampiyon olursak ve seri başı olacağız bu sene şerif takımı kaldı gruplara şampiyonlar grubundan gelip
o nedenle şampiyonluk önemli

Çevrimdışı celiker1

Yalnız Sergen'le geç anlaştılar diye yönetimi çok gömen vardı ama Sergen kafam acayip bunaldı hiç bi şey konuşmak istemiyordum dedi, o dönem yazılan haberler vs aklıma geldi de şimdi
Anlaştıklarından 1gün önce Şeytan "Sergen olmuyor" diye neden mejaj attığını sorsaydı Sergen'in açıklamaları üzerine Erbatur  o zaman anlardık sorun var mıydı,yok muydu?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle biri yok
Halil Dervişoğlu'nu söyluyor da o da orta saha değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Savunmacı önce rakibi savunmakla yükümlü adı üstünde. Diğer şeyleri de yapmaları bekleniyor günümüz futbolunda sadece savunmak yetmiyor artık. Hee ama istersen ayağın şahane olsun iyi savunma yoksa kıymeti yok. Montero hava topunda etkili olmayan, kademesi Vida - Weli'den düşük ve aynı zamanda pozisyon almada ciddi problemler yaşayan bir oyuncu. Sanıldığı kadar iyi bir ayağı falan da yok üçüncü bölgeye pas, ileri pas gibi konularda Welinton'dan geri. Atağa kaldiran paslarda da aynı istatistiği yapmış, yüzdesi de daha düşük.

Böyle bir oyuncu görmek istiyorsan Szalai'ye bak, 3 kuruşa aldılar Montero'nun ömrü boyunca gelemeyeceği seviyede top oynuyor. Yabancı stoper transferi şu anda bizim için çok doğru bir seçenek değil çünkü orada zaten iki as adamımız var. Hele yedek olacaksa hiç gerek yok. Bu ligde oynayan Montero'dan iyi yerliler var.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2021, 23:38:54 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

epl elneny?
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

az sabret şurda 3 gün kaldı :D
dayanamıyorum abi aklıma takıldı 1 aydır :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Nazım Ar

epl elneny?

Sergen 6 istemiyorum dedikten sonra Elneny gelmez diye düşünüyorum.

Çevrimdışı levitate

bir ara ismi çıkmıştı aklıma tek o geldi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

Geçtiğimiz sezon montero 13,welinton 39 maç 11 de başlamış.
   Yani hoca welintonu monteroya göre 3 kat fazla tercih etmiş. Welintonu beğenmeyen biri olarak montero benim için hayal kırıklığı oldu.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Tam aksine neden Elneny'yi istediğini programda açıkladı. Ancak şu anda alamayız, kontratı bittikten sonra belki dedi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Necmi

epl elneny?
yanlış bilmiyorsam transfer oldu yeni takımını ikna etmek zor olur

Çevrimdışı ugurkartalizma

Fernando Lucas Martins listemizden tamamen çıktı mı? @can1903

Çevrimdışı Necmi

o forvet abi

saygılar
aslında forvet değil forvet arkası gibi