2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2274535 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Gedson'un Fernando Lucas'tan tek artısı yaşının genç olması. yüksek bir ücrete elimizden çıkarabilecek olmamız. Ama oyuncunun bonservisi bizde olmayacağı için bu artısının bir önemi yok. Fernando Lucas oyun kalitesi olarak daha iyi olurdu bize. Belliki Gedson gelecek Fernando daha iyi olurdu ama.
gedsonu sadece bize vereceği katkıyla değerlendirerek yanlış yapıyorsunuz birde rakibe vermeyeceği katkı üzerinden değerlendirmek lazım dünkü renkliyi izlemedinizmi kadrosu gedson diye yanıp tutuşuyor taylanla falan çözüm bulmaya uğraşıyorlar genç hızlı adamları doldurdular ama onlara ayak uyduracak orta saha yok
Bütün arkadaşlar oyuncuyu golle değerlendiriyor saçma düşünce bu senin golcülerinin o golü atabilmesi için birilerinin topu oraya getirmesi lazım bir takımda herkes golcü olmaz

Çevrimdışı Erman1903

gedsonu sadece bize vereceği katkıyla değerlendirerek yanlış yapıyorsunuz birde rakibe vermeyeceği katkı üzerinden değerlendirmek lazım dünkü renkliyi izlemedinizmi kadrosu gedson diye yanıp tutuşuyor taylanla falan çözüm bulmaya uğraşıyorlar genç hızlı adamları doldurdular ama onlara ayak uyduracak orta saha yok
Bütün arkadaşlar oyuncuyu golle değerlendiriyor saçma düşünce bu senin golcülerinin o golü atabilmesi için birilerinin topu oraya getirmesi lazım bir takımda herkes golcü olmaz

İkisi de tempolu, biri uzun pasçı diğeri topla koşucu. Ben Fernando'yu daha komple orta saha olarak görsem de bu taktikte oyum ikisi arasından Gedson'dan yana.

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimiçi Samet Ç

Kulübü çok bir şey istemiyor da Umut'un gözü açılmış. Maaş beklentisi yüksek deniyor.
800 binden fazla verilmemeli

Çevrimiçi Necmi

İkisi de tempolu, biri uzun pasçı diğeri topla koşucu. Ben Fernando'yu daha komple orta saha olarak görsem de bu taktikte oyum ikisi arasından Gedson'dan yana.
gedsonun en azından bonservisine ortak olmak lazım ben onun şu anki durumundan çok sergen sonrası durumunu  merak ediyorum 22 yaşında gelişmeye açık fernando olmuş bir oyuncu ikisi şu anda denk olsa fernando biraz önde olsa bile gedsonun ne şekil alacağını bilemeyiz leval atlayabilir larin örneği ortada larin sergenin elinde bir senede bu duruma geldi bu sezon sonunda neye evrileceğini düşünemiyorum bu sene kendine daha güvenerek başladı mesela değerlendirirken bunuda dikkate almak gerekiyor

Çevrimdışı Erman1903

gedsonun en azından bonservisine ortak olmak lazım ben onun şu anki durumundan çok sergen sonrası durumunu  merak ediyorum 22 yaşında gelişmeye açık fernando olmuş bir oyuncu ikisi şu anda denk olsa fernando biraz önde olsa bile gedsonun ne şekil alacağını bilemeyiz leval atlayabilir larin örneği ortada larin sergenin elinde bir senede bu duruma geldi bu sezon sonunda neye evrileceğini düşünemiyorum bu sene kendine daha güvenerek başladı mesela değerlendirirken bunuda dikkate almak gerekiyor

Ben mali konularda katı bir insanım, bana göre bahsedilen rakamlar bizim için yüksek. Kendi içinde uygun fiyatlı olması, başkalarının o paraları verebiliyor ya da ligden rakiplerin başka oyunculara saçma paralar harcaması benim için bir oyuncuyu alma kriteri olmaz. Bir oyuncunun bu ligde performans vermesi de onu bana göre süper bir şey yapmıyor, bu ligde özellikle de Sergen ile uçuşa geçebilecek bir sürü oyuncu var dünyada.

Oyuncunun mevcudu iyi, potansiyeli var. Olmuş oyuncunun da iyi bir sistem içinde performansı yükselebilir lakin bana göre merkezde hareketli - çevik bir adam lazım. Bunun için ikisi arasından Gedson derim.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Gedson gelir bu ayın sonuna doğru. Ne yapacaklar oyuncunun turşusunu mu kuracaklar :)
belki kurarlar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yağmurlu havada su yok bu haysiyetsizlere .

Karagümrük, Beşiktaş'tan Utku Yuvakuran'ı kiralık olarak istedi. (Levent Ümit Erol)

Çevrimdışı worns

Yağmurlu havada su yok bu haysiyetsizlere .

Karagümrük, Beşiktaş'tan Utku Yuvakuran'ı kiralık olarak istedi. (Levent Ümit Erol)

adamlarda vivano var. gidip yedek kalabilir, ne gerek var böyle bir yere yollamaya. kaleci arayan 1.lig takımı bulsunlar, gitsin bir tam sezon oynasın, daha iyi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

adamlarda vivano var. gidip yedek kalabilir, ne gerek var böyle bir yere yollamaya. kaleci arayan 1.lig takımı bulsunlar, gitsin bir tam sezon oynasın, daha iyi.
Belçika'ya falan göndersinler abi, 1. ligde çürür gider.

Çevrimiçi Necmi

Belçika'ya falan göndersinler abi, 1. ligde çürür gider.
nereye gittiğinin önemi yok gidince artık dönüşü olmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

nereye gittiğinin önemi yok gidince artık dönüşü olmaz
Neden olmasın, Ersin'i satarsak döner.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

sercan dikme benfica elenirse gedson işi çözülür dedi

benfica 33. dakikada 10 kişi kaldı
bipbipbupbup

Çevrimdışı kaan1903

Bu Roger Guedes nasıl adam serbest kalmış 7,5 m piyasa değeri var sol kanat yaş henüz 24

Çevrimdışı Gökhan Kurt

sercan dikme benfica elenirse gedson işi çözülür dedi

benfica 33. dakikada 10 kişi kaldı

Anlamadım? Elenirse bize mi yollarlar anlamında söyledi?