gedsonun en azından bonservisine ortak olmak lazım ben onun şu anki durumundan çok sergen sonrası durumunu merak ediyorum 22 yaşında gelişmeye açık fernando olmuş bir oyuncu ikisi şu anda denk olsa fernando biraz önde olsa bile gedsonun ne şekil alacağını bilemeyiz leval atlayabilir larin örneği ortada larin sergenin elinde bir senede bu duruma geldi bu sezon sonunda neye evrileceğini düşünemiyorum bu sene kendine daha güvenerek başladı mesela değerlendirirken bunuda dikkate almak gerekiyor
Ben mali konularda katı bir insanım, bana göre bahsedilen rakamlar bizim için yüksek. Kendi içinde uygun fiyatlı olması, başkalarının o paraları verebiliyor ya da ligden rakiplerin başka oyunculara saçma paralar harcaması benim için bir oyuncuyu alma kriteri olmaz. Bir oyuncunun bu ligde performans vermesi de onu bana göre süper bir şey yapmıyor, bu ligde özellikle de Sergen ile uçuşa geçebilecek bir sürü oyuncu var dünyada.
Oyuncunun mevcudu iyi, potansiyeli var. Olmuş oyuncunun da iyi bir sistem içinde performansı yükselebilir lakin bana göre merkezde hareketli - çevik bir adam lazım. Bunun için ikisi arasından Gedson derim.