2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2276997 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Şuan mevcut şartlarda CM oynuyor olsam :

Larin'i satar Gedson u alır
Can ve Umut meraş ı kadroya ekleyince,
Godin gibi baba bir stoper alırdım.Kaan olursa sağbek ve stoper için alternatif olurdu.

Kale ve sol bek yerli👍
3. Yerli : salih-can-oğuzhan dan biri

Solda alex - sağda gezal- ortada josef-gedson-salih

Göbeği: atiba-topal-ozi/can.  ile
kanatları  : nkodu-töre-kenan-güven ile yedeklerdim.

Bu sistemde Larin'in gol katkısını Alex mi verecek yoksa Gedson/Salih mi? Alex Larinin her anlamda zıttı bir futbolcu, Larin gibi topsuz oyunda gol katkısı olmaz, kaybolur gider. Diğer ikisinden hiç umudum yok Gedson gole çok uzak bir oyuncu.

Çevrimdışı Zafer55

Bu sistemde Larin'in gol katkısını Alex mi verecek yoksa Gedson/Salih mi? Alex Larinin her anlamda zıttı bir futbolcu, Larin gibi topsuz oyunda gol katkısı olmaz, kaybolur gider. Diğer ikisinden hiç umudum yok Gedson gole çok uzak bir oyuncu.

Larin yaptığı doğru koşular, doğru yerde doğru zamanda bulunma becerisi ile çok skor yaptı.

Alex de santrafor da oynamış bir oyuncu.. yani nerde duracağını nereye koşacağını biliyordur.

Geçen sezon solda Larin sağda gezal çok iyi işler yaptı.. Ben maçları izlerken sağda da bi ların olsa demedim..solda da bir gezal olsa keşke dedim hep..
Larini hem beğenir hem severim..ama önceki mesajımda yaptığım kurguda larin yedek için lüks oluyor..piyasası varken,kontratında son yılındayken satarım sevdiğim larini.

Çevrimdışı can1903

Yönetim hamleleriyle beni hem şaşırtıyor hem de mutlu ediyor, keşke yabancı sınırı için de kuralı kabul etmemk için herşeyi yapsalardı.@can1903 çok teşekkürler verdiğin bilgiler için, son haberler nedir kaan ve gedson olayında var mı yeni gelişmeler?
Ben Kaanın da gedsonun da beşiktaşa geleceğini düşünüyorum, muhabirler farklı düşünüyor bakalım kim haklı çıkacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Stadın zeminini sordurdum son maç kötü gibiydi, milli ara sonrası iyi duruma geleceğini söylüyolar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

Ben Kaanın da gedsonun da beşiktaşa geleceğini düşünüyorum, muhabirler farklı düşünüyor bakalım kim haklı çıkacak.

onlar olmazsa kim gelir

fernando + başka yerli birisi?
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2021, 15:01:58 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

Ben kaan + gedson + A class stoper geleceğini düşünüyorum

Olmadı Gedson + A class stoper o da olur

O da olmadı herhangi bir stoper 😊

Geçen sene 3 dü bu sene 2 stoperimiz var halihazırda !

Çevrimdışı can1903

onlar olmazsa kim gelir

fernando + başka yerli birisi?
Koray, Mert Çetin olabilir Umut işi biterse belki yabancı stoper olabilir. Orta sahaya plden birileri düşebilir de bence hem gedson hem kaan bitecxek.

Çevrimdışı Zafer55

Bilal, Bandırmaspora kiralanmış.Hayrılı olsun.

Artık Kağıt üzerinde de tek Sağ bekimiz Rosier.

Çevrimdışı Necmi

Ben kaan + gedson + A class stoper geleceğini düşünüyorum

Olmadı Gedson + A class stoper o da olur

O da olmadı herhangi bir stoper 😊

Geçen sene 3 dü bu sene 2 stoperimiz var halihazırda !
sanki topalı stoper olarak aldılar sürekli stoperde denedi sergen

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bilal, Bandırmaspora kiralanmış.Hayrılı olsun.

Artık Kağıt üzerinde de tek Sağ bekimiz Rosier.
N'sakala'yı sağ bekte yedek olarak denesin Sergen.

Umut'u alarak sol beki yerlileştirelim.

Çevrimdışı Zafer55

sanki topalı stoper olarak aldılar sürekli stoperde denedi sergen
Adanademir maçında ortasahada başladı..stoperde necip-vida vardı..necip çıkınca topal stopere geçti..15 dakka sonra da yerini serdara bıraktı.. diğer hazırlık maçlarındaki durumu bilmiyorum ama..topalı josef&atibaya destek olarak aldılar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Zafer55

N'sakala'yı sağ bekte yedek olarak denesin Sergen.

Umut'u alarak sol beki yerlileştirelim.
Nsakala futbol oynayabilecek durumda ve bununla beraber Umut alınıyorsa hoca da öyle birşey düşünüyor olabilir aslında..
Umut ve can isimlerinden sonra ben hocanın stoperi yerlileştirme derdinde pek olmadığını düşünüyorum.Stoperde welingtondan iyi bir adam lazım bize (yerli veya yabancı) kaan öyle bir isim mi bilmiyorum.

Çevrimdışı worns

umut'u normalde pek sevmem. potansiyel aralığı öyle geniş bir oyuncu değildir, türkiye'den gitmeden de öyle düşünüyordum, le havre kariyeri yanıltmadı.

ama bugünlerde sıcak bakmaya başladım 1 milyon euroya alınmasına. pek alternatif yok malesef. tek opsiyonu olarak gördüğüm uğur çiftçi'de öyle ahım şahım bir adam değil. ayrıca sivas'ın as adamı ve onlar da yerli sınırlamasıyla uğraşacaklar, transferin bu döneminde kolayca satmayacaklardır.

umut her yönüyle vasat bir arkadaşımız. dripling üzerinden değil pasla çıkmayı sever. orta sahaya gelmeyi vs bilir. pozisyon alması filan çok kötü değil. ama bunların hiç birini iyi düzeyde yapamıyor. çok fail yaratacağı bir oyunu da olmaz ama. sağda rosier olduğu için sol bekin pasör özellikleriyle öne çıkmasını topla oynama oyununda isteriz. rıdvan'da ısrar edilmesini bu özelliklere sahip olduğu için istiyorum. umut da bu oyuna uyar. çok ekstra bir geriden çıkış katkısı sunmasa da idare edecektir en azından rolüyle uyumlu oynamayı biliyor. en önemlisi ise elbette umut-rıdvan rotasyonunun elimizi yabancı meselesi konusunda bir parça daha rahatlatması olacak.

Çevrimiçi Rasim

simdi gazisehir macinin özetini izledim de hakketten bu Ridvan dan olmaz Senol Günesin dedigi gibi rüya aleminde gibi geziniyor cocuk ne olmus bu cocuga yahu milli takima secildi diye :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı worns

+ karşılaştırmalı bakarsak, kaan'a 4-5 milyon para ödeyip ya da ödeyeceğimizi taahhüt edip yanlış bir yatırım yapmaktansa (o paraya uzun vadede sorun çözecek stoper alınır) umut'un 1 milyona alınmasını daha mantıklı buluyorum. merkez orta sahada bir yerli kullanabileceğimizi halen düşünmekteyim. salih bana o ışığı veriyor.

Çevrimdışı kaan1903

Kaan’a 4-5 m bağlanacağına Mert Çetin (Kiralık ) +Yabancı stoper yapılması daha mantıklı. Ertan’la Sercan yayında demişti Beşiktaş Mert’i istesin 48 saatte İstanbul’a getirir diye farklı bir durum mu varmış ne onda.

Çevrimiçi Samet Ç

Tövbe estağfurullah. Uğur Boral'ı da geri alalım oldu olacak.
Umut Meraş'ın yerine tercih ederim 500 bin euro maaşla

Çevrimdışı joseph35

Gedson'un Fernando Lucas'tan tek artısı yaşının genç olması. yüksek bir ücrete elimizden çıkarabilecek olmamız. Ama oyuncunun bonservisi bizde olmayacağı için bu artısının bir önemi yok. Fernando Lucas oyun kalitesi olarak daha iyi olurdu bize. Belliki Gedson gelecek Fernando daha iyi olurdu ama.