2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2272392 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

2 günde çok fazla haber çıktı, nsakala'da sıkıntı var galiba
N'sakala'yı gönderemiyorsak, sağ bekte Rosier'in yedeği olarak kullanabiliriz belki.

Çevrimdışı underworld

İyi hamle.

Salih'i 11'e koyup bununla yedekleyeceğiz.

Sol beke de Meraş'ı alıp, N'sakala'yı satarak transferi kapatalım.
Salih 11

Buna gerçekten inanıyor musun?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benim anlamadığım herkes ne olmayacağını söylüyor ama hatırlatayım hepimiz farkındayız.
kalede yerli oyuncu kullandığımız durumda en azından 11 için 2 tane yerli kullanmak zorundayız.

Soru şu : transfer imkanı da olduğunu varsayarak bu kadromuzda daimi 11 de oynayacak 2 yerli kim?

Diğer soru : Bu yerlilerden 2 si de sakatlık-ceza maçtan çıkarmak zorunda kalırsak yerlerine oynayabilecek 2 yerli oyuncu kim?

Yine hatırlatıyorum, burada yazan arkadaşların hiç biri ağaç kovuğundan çıkmış değil ve oyuncuları az çok tanıyor. Bu nedenle ne olmayacağını değil, ne olabileceği konusunda yorumlar gelirse sevinirim.

Çevrimiçi Samet Demir

Salih 11

Buna gerçekten inanıyor musun?
Bizim takımda yerli oyunculardan 11 e yazabileceğin kimler var

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Benim anlamadığım herkes ne olmayacağını söylüyor ama hatırlatayım hepimiz farkındayız.
kalede yerli oyuncu kullandığımız durumda en azından 11 için 2 tane yerli kullanmak zorundayız.

Soru şu : transfer imkanı da olduğunu varsayarak bu kadromuzda daimi 11 de oynayacak 2 yerli kim?

Diğer soru : Bu yerlilerden 2 si de sakatlık-ceza maçtan çıkarmak zorunda kalırsak yerlerine oynayabilecek 2 yerli oyuncu kim?

Yine hatırlatıyorum, burada yazan arkadaşların hiç biri ağaç kovuğundan çıkmış değil ve oyuncuları az çok tanıyor. Bu nedenle ne olmayacağını değil, ne olabileceği konusunda yorumlar gelirse sevinirim.
Yerli kuralı yüzünden son maçta ghezzal oyundan çıktı töre girdi yerine.

Söyleyeceklerim bu kadar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de bunu demeye çalışıyorum.

Gedson adı geçerken Salih ne alaka diyor insanlar, ama kural böyle.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Anlıyorum ama aslında sorular net.
Sanki bu 2. soruya cevap gibi ama asıl kritik 1. soru.

Çevrimdışı underworld

Bizim takımda yerli oyunculardan 11 e yazabileceğin kimler var
Kale + Kaan + umut

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı underworld

Kaan ve umut diye oyuncumuz yok kadroda.
İşte bir plan yok.
Godin, jedson, fernando çıksın oynasın

Çevrimiçi Samet Demir

İşte bir plan yok.
Godin, jedson, fernando çıksın oynasın
Plan olsa ne olacak ki. Bu yerli kuralı nedeniyle 1 milyon edecek adam 3 milyon oldu. Ayrıca yerli oyuncu havuzunda bizim takıma alıp 11 e koyabileceğimiz kaç oyuncu var. Mesela gie Trabzon forumuna bak. Son maçtan sonra köybaşı hakkında neler yazmış adamlar.

Ayrıca salihi beleşe diğer takımlar alsaydı ağzımızın suyu aka aka biz neden almadık derdik. Umutda kaan da mevkisine göre salihden aldığımız verimin fazlasını veremeyecekler.

Sorun apaçık belli. Başka yerlerde aramaya gerek yok. Bu kuralın ortadan kalkması lazım.

Çevrimdışı kaan1903

daha ligin 2. Haftası olmuş Salihi dar ağacına çıkarmışsınız henüz hazır değiliz bi 5-6 hafta geçsin oyuncuların durumu o zaman değerlendirilir. Bu ne acele. Kaldı ki ben Kenan’ında Salih’i de beğendim. İlk maç özellikle .. zamanla takım kaynaştıkça performansları artacaktır..

Çevrimiçi Necmi

Kale + Kaan + umut
töreyi oyuna sokmak en son seçenek bile değil gerekirse stopere necip alırdım sekize salih sokardım ama pozisyona bile giremeyen oyuncuyu forvete sokmazdım ne salih nede kaan geçen hafta hiç bir şey vermedi antep gibi deplasmanda onlarla başlamayacak her tür kombinasyonu denerdim

Çevrimdışı underworld

töreyi oyuna sokmak en son seçenek bile değil gerekirse stopere necip alırdım sekize salih sokardım ama pozisyona bile giremeyen oyuncuyu forvete sokmazdım ne salih nede kaan geçen hafta hiç bir şey vermedi antep gibi deplasmanda onlarla başlamayacak her tür kombinasyonu denerdim
Katılıyorum

Çevrimiçi Necmi

daha ligin 2. Haftası olmuş Salihi dar ağacına çıkarmışsınız henüz hazır değiliz bi 5-6 hafta geçsin oyuncuların durumu o zaman değerlendirilir. Bu ne acele. Kaldı ki ben Kenan’ında Salih’i de beğendim. İlk maç özellikle .. zamanla takım kaynaştıkça performansları artacaktır..
hazır değilse oynatma beş eksikle çıkmış maçın başında en önemli oyuncusunu sakat vermiş antepe bu kadar değerli puanı bıraktıysan tabiki eleştirileceksin fikstüre bakınca bu puanların ne kadar değerli olduğunu görürüz ligin en kötü antepine puan bıraktık o puanı bırakırkende golcülerimizin hepsi kulübede oturuyordu zamanında oyuncu değiştirsek yine kaybetmezdik baktın kötü oldu kadro devre arası değişmez diye kuralmı var mecburmusun 65-70 i beklemeye öyle bir kuralmı var
Salihi nasıl beğendin oyundayken bütün hızımızı ve pres gücümüzü kaybediyoruz orda necip oynasa daha baskın olurduk

Çevrimiçi Necmi

Salihi oturmuş saat gibi işleyen takıma koyarsan sırıtmaz ama şu takımda ısrar edersen iki maç daha oynattığında ipini çekersin

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

N'sakala'yı gönderemiyorsak, sağ bekte Rosier'in yedeği olarak kullanabiliriz belki.
ters ayaklı bekler moda olmuşken denenebilir

nsakala ile ne kadar denenebilir gerçi o ayrı konu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı kaan1903

hazır değilse oynatma beş eksikle çıkmış maçın başında en önemli oyuncusunu sakat vermiş antepe bu kadar değerli puanı bıraktıysan tabiki eleştirileceksin fikstüre bakınca bu puanların ne kadar değerli olduğunu görürüz ligin en kötü antepine puan bıraktık o puanı bırakırkende golcülerimizin hepsi kulübede oturuyordu zamanında oyuncu değiştirsek yine kaybetmezdik baktın kötü oldu kadro devre arası değişmez diye kuralmı var mecburmusun 65-70 i beklemeye öyle bir kuralmı var
Salihi nasıl beğendin oyundayken bütün hızımızı ve pres gücümüzü kaybediyoruz orda necip oynasa daha baskın olurduk
Antep maçında iyi oynayan var mıydı Antep maçını kaybetmemizin sebebi Salih mi yani oynatmadan nasıl hazır hale getireceksin. Oynaya oynaya alışacaklar. Eleştirmeye başlarsak Ghezzal da Rosierde 2 haftadır yoklar ona bakarsan bu onları kötü oyuncu mu yapıyor 

Çevrimdışı Sinan23

yok transfer duyumu gibi bir şey değil bu kulüp miktarlarla açıklamasını yapar

Teşekkürler. Zaten işim gereği işlem yapamıyorum coin vs de. Peki sen beğendin mi maddi olarak en iyisidir inşallah.

Çevrimdışı can1903

Teşekkürler. Zaten işim gereği işlem yapamıyorum coin vs de. Peki sen beğendin mi maddi olarak en iyisidir inşallah.
Bence maddi olarak iyi bi anlaşma olmuş lakin anlaşmanın açıklanacağı dönem doğru mu emin değilim kulüp açıklayıp Beşiktaşta para var dedirtmek istemiyor sanırım. Bende daha önce açıklanması taraftarıydım Batshuayi,Alex bu sponsorluk işlerinde etki yaratacak transferlerdi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Zafer55

Şuan mevcut şartlarda CM oynuyor olsam :

Larin'i satar Gedson u alır
Can ve Umut meraş ı kadroya ekleyince,
Godin gibi baba bir stoper alırdım.Kaan olursa sağbek ve stoper için alternatif olurdu.

Kale ve sol bek yerli👍
3. Yerli : salih-can-oğuzhan dan biri

Solda alex - sağda gezal- ortada josef-gedson-salih

Göbeği: atiba-topal-ozi/can.  ile
kanatları  : nkodu-töre-kenan-güven ile yedeklerdim.

Çevrimdışı Akil Emre

Bence maddi olarak iyi bi anlaşma olmuş lakin anlaşmanın açıklanacağı dönem doğru mu emin değilim kulüp açıklayıp Beşiktaşta para var dedirtmek istemiyor sanırım. Bende daha önce açıklanması taraftarıydım Batshuayi,Alex bu sponsorluk işlerinde etki yaratacak transferlerdi.
Yönetim hamleleriyle beni hem şaşırtıyor hem de mutlu ediyor, keşke yabancı sınırı için de kuralı kabul etmemk için herşeyi yapsalardı.@can1903 çok teşekkürler verdiğin bilgiler için, son haberler nedir kaan ve gedson olayında var mı yeni gelişmeler?