2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269939 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ne detaylarmış arkadaş. 2. hafta bitti, al şu Douglas'ı artık.
ne detayı olduğunu bende merak ediyorum Beşiktaş vermeye dünden razı zaten
üste paramı istiyorlar acaba :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

ne detayı olduğunu bende merak ediyorum Beşiktaş vermeye dünden razı zaten
üste paramı istiyorlar acaba :alala:
yabancı kontenjanları doluymuş yer açacağız diyor

Çevrimdışı Zafer55

şunu ciddiye almak nedense hiç içimden gelmiyor
aspordan herhangi birini ciddiye almak zaten akıl karı birşey değil
haberi yapmadan önce nasıl beşiktaşa zarar verecek şekilde haberi işleriz diye toplantı yapıyorlardır

Hangi camia ne istiyorsa ona göre haber yapıyorlar..Bizim camia olumsuzluk arayıp bulan bir camia..az sorunu kendine çok dert edinen, kendi kendine gaza gelmeyip aksine kendi kendini strese sokan bir yapımız var.Şu son dönemde gs ile yaşanılan rosi gezal salih gedson kaan durumlarında roller tersine olsaydı yani biz gs de kiralık oynayan adamları almaya çalışıp alamasak üstüne bizim ilgilendiğimiz adamları gs alsa bizde gidip çiçildau vs adamlara 5 er 6 şar m€ versek  çıldırırdık herhalde.Ama adamlar mutlu 😁
Birinin hocası öbürünün başkanı belli değildi..Biz ne yaptık 1 ay sergen kontratı kaosu yaşadık.
Onlar övünerek biz gerilerek besleniyoruz 😊

Çevrimiçi Necmi

Hangi camia ne istiyorsa ona göre haber yapıyorlar..Bizim camia olumsuzluk arayıp bulan bir camia..az sorunu kendine çok dert edinen, kendi kendine gaza gelmeyip aksine kendi kendini strese sokan bir yapımız var.Şu son dönemde gs ile yaşanılan rosi gezal salih gedson kaan durumlarında roller tersine olsaydı yani biz gs de kiralık oynayan adamları almaya çalışıp alamasak üstüne bizim ilgilendiğimiz adamları gs alsa bizde gidip çiçildau vs adamlara 5 er 6 şar m€ versek  çıldırırdık herhalde.Ama adamlar mutlu 😁
Birinin hocası öbürünün başkanı belli değildi..Biz ne yaptık 1 ay sergen kontratı kaosu yaşadık.
Onlar övünerek biz gerilerek besleniyoruz 😊
gs nin bu yaz yaşadıklarını allah düşmanımın başına vermesin (düşündümde versin :D)
ama mutlu olduklarını sanmıyorum pamuk ipliğine bağlılar bizim gedsonu almamız bir kenara masada olduğumuza bile inanmamak için kendilerini kandırıyorlar :D
hala isteyen olmazsa onlara döneceklerine eminler.
bizim konusunda haklısın tff kararı mesela 2/3 olayı direk bizim için alınmış bir karar ama çok önemsizmiş gibi davranıyoruz o karar olmasa transfer yapamazdık renkliler gruplara kalmadan ekleyemiyorlar üç kuruş alacakları halde tek kuruş ekleyemiyorlar biz üçte ikisini ekledik bile bu karar renkliler şampiyon olduğunda alınsaydı şimdi neler söylüyorduk kaos yaratmakta üstümüze yok üstelik kaosların bize zarar verdiğini bildiğimiz halde
ben transferlerden tatmin oldum valla bundan sonrası çilek olur ama yerli konusunda sürekli eleştireceğim  :D
gedsonu alınca bakalım nasıl övünecekler bundan merakla bekliyorum :D

Çevrimdışı can1903

Gedsonu da Kaanı da kulüpleri vermeyeceğini bildiriyor ama biz ne hikmetse sürekli görüşmeye devam ediyoruz sürekli teklif yapıyoruz.

Külahımıza anlatın da dinliyelim bari.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Nazım Ar

Kaan, Umut falan iyi güzel de ben hala koskoca Beşiktaş'ın bir Necip, bir Serdar Kurtuluş kadar oynayacak bir futbolcuyu 15 senedir altyapıdan nasıl çıkaramadığına akıl sır erdiremiyorum. Hani yıldız çıkarıp satmayı geçtim bana 15 senede bir rotasyon oyuncusu veremeyen altyapıyı lağvederim gider.

O değil de diğer takımların penaltıları ne de güzel çalınıyor, trabzonnda aldı maçı penaltıyla, bu akşam en az 1 tane de gsye yazın, plase 2, 4 e kadar yolu var. Beşiktaş'ımın ayağını kırsalar devam.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çok salakça bir karar hem kendisi hem takımı icin.

Alexander Sörloth'un yeni takımı, Real Sociedad oldu.

RB Leipzig, Norveçli golcüyü İspanyol ekibine kiraladı. (DHA)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu an Hatay' da oynayan Fatih Kuruçuk bonservissiz transfer yaparken bizim aklımız neredeydi?
Şimdi Kaan mı olsun, Mert mi gelsin papatya falıyla uğraşmazdık.

Çevrimdışı MaDJeR

Şu an Hatay' da oynayan Fatih Kuruçuk bonservissiz transfer yaparken bizim aklımız neredeydi?

Yabancı kuralından dolayı tüm çöp yerliler güzel gözükmeye başladı herkese  :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Kaan, Umut falan iyi güzel de ben hala koskoca Beşiktaş'ın bir Necip, bir Serdar Kurtuluş kadar oynayacak bir futbolcuyu 15 senedir altyapıdan nasıl çıkaramadığına akıl sır erdiremiyorum. Hani yıldız çıkarıp satmayı geçtim bana 15 senede bir rotasyon oyuncusu veremeyen altyapıyı lağvederim gider.

O değil de diğer takımların penaltıları ne de güzel çalınıyor, trabzonnda aldı maçı penaltıyla, bu akşam en az 1 tane de gsye yazın, plase 2, 4 e kadar yolu var. Beşiktaş'ımın ayağını kırsalar devam.
beşiktaşın alt yapısını kim çalıştırıyor bir bak sonra neden adam yetişmediğini sormazsın
biz oyuncu değil iyi aile çocuğu yetiştiriyoruz o nedenle çıkanlarda rakibine çarpmamak için bir metre uzağında duran hanım evlatları oluyor. top tutmayı bilmeyen kaleci kafa vurmayı bilmeyen savunma oyuncusu yetişiyor

Çevrimiçi Necmi

Çok salakça bir karar hem kendisi hem takımı icin.

Alexander Sörloth'un yeni takımı, Real Sociedad oldu.

RB Leipzig, Norveçli golcüyü İspanyol ekibine kiraladı. (DHA)
tüh fenerliler ne hayal kurmuştu üstelik :D

Çevrimiçi Necmi

Gedsonu da Kaanı da kulüpleri vermeyeceğini bildiriyor ama biz ne hikmetse sürekli görüşmeye devam ediyoruz sürekli teklif yapıyoruz.

Külahımıza anlatın da dinliyelim bari.
birilerine vermeyeceklerini bildiriyorlardır can hemen basını suçlama :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yabancı kuralından dolayı tüm çöp yerliler güzel gözükmeye başladı herkese  :biggrinking:

elde boşta ne varsa o, senin daha iyi alternatif varsa o da olur.
çöp olmayan yerliler zaten Avrupa'da ama senin portföyünde varsa birileri paylaş bilelim.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2021, 22:34:32 Özgür Gültekin ]

Çevrimdışı Zafer55

Sezon başı gündeme gelseydi istermiydik?
Ben hemen transfermarkt tan verilerine bakardım:
Karagümrükte geçtiğimi sezon 14 maç
Ondan önceki sezon alt ligte 18 maça 11 çıkmış..yaşı 23
Sonuç = istemezdim
(Yaş 18-19 olsa gelecek adına olabilir derdim sadece)

Çevrimdışı MaDJeR

elde boşta ne varsa o, senin daha iyi alternatif varsa o da olur.
çöp olmayan yerliler zaten Avrupa'da ama senin portföyünde varsa birileri paylaş bilelim.

Çöp oyuncu alacağıma Necip'i stoper oynatırım daha iyi. 

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sezon başı gündeme gelseydi istermiydik?
Ben hemen transfermarkt tan verilerine bakardım:
Karagümrükte geçtiğimi sezon 14 maç
Ondan önceki sezon alt ligte 18 maça 11 çıkmış..yaşı 23
Sonuç = istemezdim
(Yaş 18-19 olsa gelecek adına olabilir derdim sadece)

Eğer Serdar Saatçi süre alamayacaksa ben isterdim.
Açıkçası Hatay'a gitmesine de çok şaşırmıştım.
Diğer taraftan bakıldığında yabancı kuralının böyle olacağı en baştan beri biliniyordu, şimdi mesajlara bakıyorum da herkeste ben söylemiştim havası var.
transferden daha önemlisi sahada olacak yerli oyuncularımız kimler olacak yerli kadromuz zayıf dediğimde pek cevap yazan olmamıştı.
Neyse her şey bağıra bağıra geldi, ligin büyükleri bir rüzgar yaptı ama tepeden sesinizi kesin mesajı gelince boykot falan unutuldu.
Şimdi bu süreci en hasarsız biçimde atlatmak için ne gerekiyorsa bakılacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çöp oyuncu alacağıma Necip'i stoper oynatırım daha iyi.

Ben de diyorum ki : çöp olmayan yerli alternatifini söyle.
Öyle popülist yorumlara gerek yok, Necip'in stoper performansını da biliyoruz.

Çevrimdışı Sinan23

Fatih kurucuk iyi olsa takımında kalırdı. Tipinden ve fiziginden dolayı Bundesliga defans wonderkidlerine benziyor. Ama en fazla Atınç olur. Çok kez izledim. Şu basaktan rizeye giden çocuğu da beğenmiyorum. Cemali mi neydi. Defansı hiç yok. Bizim maçta tüm pozisyonlar da suçu var. Bu arada Hatay çok zayıf kalmış. Ortasahada oynattiklari bonus kafa arsenalin 4 sene önce aldigi Fransız çocuğa benziyor diye çakmışlar bunlara. Adam hücum ve defansta eksik oynattığı için Hatay tehlikeli olamadı. Boupendza tuttu diye St Louis almışlar. 26 yaşına kadar birşey olamamis. Domino's ligue de takılmış. Bonusun yerine traore yedekteyse acilen onun girmesi lazım.

Çevrimdışı MaDJeR

Ben de diyorum ki : çöp olmayan yerli alternatifini söyle.
Öyle popülist yorumlara gerek yok, Necip'in stoper performansını da biliyoruz.

Popülist yorumla ne alakası var ki ? Yabancı kuralından sonra nerede vasat yerli oyuncu var nasıl olur acaba diye düşünülüyor herkes tarafından . Kaan dışında pek yok işte..

Çevrimiçi Necmi

Popülist yorumla ne alakası var ki ? Yabancı kuralından sonra nerede vasat yerli oyuncu var nasıl olur acaba diye düşünülüyor herkes tarafından . Kaan dışında pek yok işte..
vasat olmayan yerli oyuncumu var burda kimsenin ayılıp bayıldığını görmedim
ama mecburiyetten kötünün iyisini bulmaya çalışıyorlar
kaandada beşiktaşın stoperi olacak durum yokda işde yoklukta isteniyor
bunların hepsi ilerdeki oyuncuları sahada tutabilmek için isteniyor
sonuçta maçı kazanmak için gol atmak gerekiyor bunun içinde en iyi hücum oyuncularının sahada olması lazım kötü stoper yada bek sana sezonda üç dört gol yedirir onuda çıkartma şansın var ama ön tarafı oturtamazsan istediğin kadar iyi savunmacıların olsun isterse mükemmel olsun sana kazandıracağı bir puan olur

Çevrimdışı Zafer55

Eğer Serdar Saatçi süre alamayacaksa ben isterdim.
Açıkçası Hatay'a gitmesine de çok şaşırmıştım.
Diğer taraftan bakıldığında yabancı kuralının böyle olacağı en baştan beri biliniyordu, şimdi mesajlara bakıyorum da herkeste ben söylemiştim havası var.
transferden daha önemlisi sahada olacak yerli oyuncularımız kimler olacak yerli kadromuz zayıf dediğimde pek cevap yazan olmamıştı.
Neyse her şey bağıra bağıra geldi, ligin büyükleri bir rüzgar yaptı ama tepeden sesinizi kesin mesajı gelince boykot falan unutuldu.
Şimdi bu süreci en hasarsız biçimde atlatmak için ne gerekiyorsa bakılacak.
Benim hiç bir fikrim olmayan bir oyuncu...
Ama yorumunuzdan anladığım kadarıyla alternatif bir stoper olarak görüyorsunuz..Alternatif  olarak elde Serdar var, Necip var yerli olarak...Hatta M.Topal.
 Yerli oyuncu  planlamasına olan eleştirinize katılıyorum..Ama bizim fatih yerine 11 e direk yazabileceğimiz yerli bir stopere ihtiyacımız var.Fatihi istememe sebebim bu..Fatih 11 e direk yazılır derseniz bilşey diyemem zaten..izlemedim kendisini.

Çevrimdışı MaDJeR

vasat olmayan yerli oyuncumu var burda kimsenin ayılıp bayıldığını görmedim
ama mecburiyetten kötünün iyisini bulmaya çalışıyorlar
kaandada beşiktaşın stoperi olacak durum yokda işde yoklukta isteniyor
bunların hepsi ilerdeki oyuncuları sahada tutabilmek için isteniyor
sonuçta maçı kazanmak için gol atmak gerekiyor bunun içinde en iyi hücum oyuncularının sahada olması lazım kötü stoper yada bek sana sezonda üç dört gol yedirir onuda çıkartma şansın var ama ön tarafı oturtamazsan istediğin kadar iyi savunmacıların olsun isterse mükemmel olsun sana kazandıracağı bir puan olur

Aynen , Kaan bile yerli olmasa acaba diyeceğimiz oyuncuyken , Fatihler vs. hiç olmaz bence. En iyi ihtimal Kaan olmuyorsa sol beki Umut Meraş yapıp geçmek lazım bence.. Stoper 2 lisi çok kritik dandik adam olmamalı.

Çevrimiçi Necmi

Benim hiç bir fikrim olmayan bir oyuncu...
Ama yorumunuzdan anladığım kadarıyla alternatif bir stoper olarak görüyorsunuz..Alternatif  olarak elde Serdar var, Necip var yerli olarak...Hatta M.Topal.
 Yerli oyuncu  planlamasına olan eleştirinize katılıyorum..Ama bizim fatih yerine 11 e direk yazabileceğimiz yerli bir stopere ihtiyacımız var.Fatihi istememe sebebim bu..Fatih 11 e direk yazılır derseniz bilşey diyemem zaten..izlemedim kendisini.

zafer bu saatten sonra umduğunu değil bulduğunu alır ilk 11 e yazarsın yapacak bir şey yok
yedirdiğinden fazlasını atmak için dua ederiz :D

Çevrimiçi Necmi

Aynen , Kaan bile yerli olmasa acaba diyeceğimiz oyuncuyken , Fatihler vs. hiç olmaz bence. En iyi ihtimal Kaan olmuyorsa sol beki Umut Meraş yapıp geçmek lazım bence.. Stoper 2 lisi çok kritik dandik adam olmamalı.
üçüncü yerliyi nerde kullanacaksın orta sahanın merkezindemi forvettemi yoksa sağ kanattamı
salihi merkeze koyarsan en iyi stoperler bile iflah etmez josef yerine topal koysan yine aynı biz zaten pozisyon vermeyen bir takımız o nedenle feda edilecek alan sol bek ve stoper ileri ucu bozamayız kimi oynatmasan felaket olur.

Çevrimdışı MaDJeR

üçüncü yerliyi nerde kullanacaksın orta sahanın merkezindemi forvettemi yoksa sağ kanattamı
salihi merkeze koyarsan en iyi stoperler bile iflah etmez josef yerine topal koysan yine aynı biz zaten pozisyon vermeyen bir takımız o nedenle feda edilecek alan sol bek ve stoper ileri ucu bozamayız kimi oynatmasan felaket olur.

Yapacak bir şey yok maalesef.. Kaan'ı umarım alabiliriz ve ek olarak Rıdvan da form tutar Ersin+ Kaan + Rıdvan (Umut Meraş) yaparız..  Veya bazı maçlarda stopere Necip'i atacağız :/