2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273861 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ugurkartalizma

Benden önce yazmışsın  Bende kurucuk işte diyecektim. 25 MT duran top adamı bomboş bırak. Çöp takıma 3 puan ver. Bu sene toteme başlayamadım bir türlü. Her gün bir problem çıkıyor.

Bende Türk oyuncu önereceğim. 8 için. Hiç adı geçmemiş. Gelirse hemen uyumda sağlar. Juve maçında penaltı da aldı.
Bu oyuncu dürümü çok seviyordur kesin

Çevrimdışı can1903

Bitcoin projesinde işlem tamam, kulüp açıklar yakında.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sinan23

Bitcoin projesinde işlem tamam, kulüp açıklar yakında.
Sen aciklarmisin. 😁

Çevrimiçi tolga1903

Salih'i ilk 11 yapıp, ona yerli yedek alacağız.

Gedson'u, Fernando'yu falan da rafa kaldıracağız.

Salih hiç bana atiba'nın alternatifi olabilecekmiş gibi gelmiyor. Hücumda iki maçtır hiç katkı alamıyoruz salih'den, josef atiba mensah/ljajic oynarken bile atiba yerden havadan karıştırabiliyordu rakip ceza sahasını salih'de öyle bir özellik yok bence ve sanki josef salih teixeira oynayacaksa en gerideki oyuncu salih olacak geçen seneki atiba'nın rolünü josef üstlenecek gidişat onu gösteriyor bana göre. Ayrıca hocanın bahsettiği orta saha merkezine yapılacak transferden ziyade bir geleceğe yatırım kupa ve görece düşük seviye lig maçlarında hamle olarak kullanılmak üzere alındı diye düşünüyorum can'ı, orta saha merkezini yerlilere teslim etmektense stoper sol bek ve kaleyi tamamen yerlilere bırakmayı tercih ederdim şahsen.

Çevrimdışı can1903

Sen aciklarmisin. 😁
yok transfer duyumu gibi bir şey değil bu kulüp miktarlarla açıklamasını yapar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sinan23

yok transfer duyumu gibi bir şey değil bu kulüp miktarlarla açıklamasını yapar

Anlaşılan firma için. Dm de yapabilirsin. 😁

Çevrimdışı Zafer55

Meraş haberleri sıklaştığına göre Nskala'nın sağlık durumu sıkıntılı.Yoksa yerli kontenjanı için bile olsa takımda 3.sol bek fazla..hele ki sadece 1 tane sağ beki olan takım için .

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1429916244409528325

Basamak atlayamadığı için biraz düşüşe geçmişti. Çalışır, ritmini bulursa iyi savunmacı.

Biraz cesaretini kaybetti dribbling olarak çok olmasa da pas olarak hücuma katkı verebilen, ortaları da fena olmayan biri onları da eski seviyesine getirebilir.
[ Son Düzenleme: 24 Ağustos 2021, 00:30:54 Erman1903 ]

Çevrimdışı can1903

Anlaşılan firma için. Dm de yapabilirsin. 😁
Anlaşılan firmayı açıklarsam çok kişiye açıklama sözüm var o da sıkıntı yaratır coin toplarken  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

2 günde çok fazla haber çıktı, nsakala'da sıkıntı var galiba
kulağıma bişiler geldi ama ben çok büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum

Çevrimdışı MaDJeR

kulağıma bişiler geldi ama ben çok büyük bi sorun olduğunu düşünmüyorum

Transferlerle ilgili son durum nedir gelişme var mı acaba

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hayaller gedson gerçekler can  :evillol:
Hayırlı olsun ne diyelim.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1429928574048481288?s=21
beleşçiler
bunlar hep bu kadar ağlamanın sonuçları tabi sen bu kadar kotadan ağlarsan kimse oyuncunu isterken bir maliyet ödemek istemez seni maaşdan kurtaracak teklifi yapar tv lere çıkıp bu kotayla transfer yapamayız demenin manası yoktu. bir sorun varsa nasıl çözdüysen kimseye duyurmadan çözerdin o lafları edip 10 tane oyuncu alıyoruz bu ne perhiz ne lahana turşusu

Çevrimiçi Necmi

Hayırlı olsun orta saha kültürü henüz pek oturmamış ama potansiyelli bir çocuk-fiziği ve yeteneği iyi-savunması var. Ne zaman topla gideceğini, nerede pas vermesi gerektiğini öğrenirse seviyesini yükseltir.
boyu kısa ama sol bek yada sol stopere evrilebilirmi sence
bi bu kadar sekizi ne yapacağız oynama şansı bile bulamaz orta sahaya gereksiz transfer

Çevrimdışı Sinan23

bi bu kadar sekizi ne yapacağız oynama şansı bile bulamaz orta sahaya gereksiz transfer

Schalke de kerim Çalhanoğlu var sol açık. O belki sol beke evrilebilir.

Çevrimdışı Erman1903

Valla güçlü bir çocuk savunması da boş değil ama bilmiyorum denemeden bilemeyiz stoper biraz zor sol bek belki ama zaten Umut Meraş gelecek muhtemelen birilerini evirmeye gerek kalmayacak gibi.

Çevrimdışı Erman1903

Schalke de kerim Çalhanoğlu var sol açık. O belki sol beke evrilebilir.

Sol açık değil kanat beki oynatıyorlar o çocuğu baya da kabiliyetli bir hücumcu ama sen savunmasını görsen Allah bilir neler dersin. Muhtemelen bunu yapmadığı için oyuncuyu açık zannetmişin. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★