2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269376 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Her pozisyonda yerliden daha iyi yabancı bulabiliriz, ama kural buna el vermiyor.

Şu kadroda en kolay vazgeçilebilecek ve yerlileştirilecek yabancı oyuncu N'sakala.

O yüzden Umut Meraş, olmuyorsa Caner'i almak en mantıklı hamle.
caner mi  :bandit: ağzına biber sürerim
caneri bu takımın içine sokmak el bombasının pimini çekip atmak demek
caner yabancı değil ama caner yerlide değil caner hiçbirşey değil
unut hemen gece gece böyle laflar edilirmi :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Caner oynayacağına Necmi abi oynasın. En azından maaş falanda istemez :)
katılıyorum
ölümüm mabette olur :D
tek maçta ölüp Beşiktaşın ölümsüzleri arasına girmek  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

renkliler avrupa gelirlerinin 2/3 ni transfere aktararak tff nin beşiktaş lehine şike yaptığını söylüyor
 :alala:  şöyle bir düşündümde bu alınan karar harbi birtek bize yarıyor :D
henüz belli olmadığı için onlar hiç avrupa geliri yazdıramıyorken biz zart diye 20 m yazdırdık :D
gruplara kalsalar bile 2 küsur falan yazdırırlar herhalde  :evillol: bu konferans liginin ayak bastı parası kaç para acaba

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Umut geliyor.

Defans kötü olsun razıyız yeter ki ön taraf bir şekilde topu soksun.

https://twitter.com/RudyGaletti/status/1429559428538322954?s=19

Çevrimdışı Nazım Ar

Umut geliyor.

Larin, Batshuayi, Ghezzal aynı anda sahada olacaksa orda köybaşıyla oynamaya bile razıyım

Çevrimdışı levitate

Umut geliyor.

nsakala gidiyor mu o zaman?

gerçi adam rahatsızlandı durumu belli değil kim alsın

rıdvana geçmiş olsun o zaman
bipbipbupbup

Çevrimdışı alimm

Umut geliyor.

Aklın yolu bir... Haftalar önce çok dil döktük fakat bunun için lig maçı yapmak gerekiyormuş demekki...

Aslında son günlerde mert müldür ismi geçiyor, bir şekilde kiralayabilsek çok hoş olabilir... Defansif aksiyonlarında ii performans verir...
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2021, 05:55:07 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir imkanı varsa elimizi çok net rahatlatacak oyuncu Okay Yokuşlu' dur.

Çevrimiçi murat

yabancı kuralı saçmalık buna şüphe yok ama artık sızlanmaya da gerek yok. takım kadrosunu inşa ederken kural belli olmuştu. kadronun buna göre kurulması gerekiyordu. bu anlamda kaygılı olduğumu defalarca yazdım. şu an iki temel problem görüyorum, orta saha yapısının bence yine epey arızalı gözükmesi ve kadronun yabancı kuralı eksenli inşa edilememesi.

farklı pozisyonlarında yerliler bulunan, bunları zaman zaman kullanırız diye yola çıkılan kadro yanlıştır. daha ikinci maçtan gördük. takıma katkı sağlasın diye oyuncu sokarken başka bir mevkiyi bozmak zorunda kalıyorsun. ya da ideal 11'ine entegre edemeyeceğin belki de yüksek profil bir yabancıyı yarım yamalak kullanıyorsun, maliyetinin tümüne katlanıyorsun.

olması gereken 3 pozisyonun tamamen yerli oyunculardan kurulması ve kafa rahat yola çıkmaktı. daha hiç transfer yapmadığımız dönemde yazmıştım, yola böyle çıkmak zorundayız diye. kale cebimizdeydi. benim yanında yazılacak adaylarım sol bek ve merkez orta sahaydı. böyle bakmak zorunda da değildik. stoper dersin başka bir şey dersin. bunların önceden planlanması lazım.

biz böyle hareket etmedik ve edecek gibi görünmüyoruz. sol bekte nsakalayla vedalaşmadık. üstüne üstlük yabancı bir merkez orta saha daha bakıyoruz. nasıl olacak bu iş bilemiyorum. hadi stoper aldık diyelim. rıdvan sürekli nasıl oynayacak, en iyi 5 orta sahanın 4ü yabancıyken (diyelim gedson ya da muadili aldın) nasıl sürekli bir tane yerliyi merkezde kullanacağız. elbette yapılır. işte töre atılır necip atılır topal atılır, ama potansiyelimizin maksimumunu bir türlü gösteremeyiz böyle. takım kimyası da sürekli arızaya uğrar.

hocanın yine şapkadan tavşan çıkarmasıyla, şu an planda olmayan bir yerlinin bir anda ekstra perfromans verip bir pozisyonu kapatmasıyla vs. bu sorun çözülebilir. çözülmeyecek bir şey değil. ama bu yine de sene başı planlamasında hatalı davranılmadığını göstermez. geçen sene için de aynı şey geçerliydi. sorunların üstesinden gelmeyi bildik ama kadro yanlış kurulmuştu. bu sene geçen seneye göre olumlu bir dizi şey var ama yine de sanıldığı kadar sorunsuz değiliz. yine temiz bir sezon başı geçirilmediğini söylemeden edemem. orta saha rotasyonu konusunda, hatta direk teixeira konusunda da endişelerim var ama onu transfer sezonu kapandıktan sonra ve hocanın planladığı kurguyu gördükten sonra konuşmak daha doğru olur.
evet olması gereken buydu yerlinin yedeği yerli abancının ki yabancı olmalıydı.yoksa 1 değişiklik için iki hatta 3 değişiklik yapmak zorunda kalıyorsun.bunun böyle olacağını yazmıştık.yapılacak şey stoperleri ligdeki yerli arda ,abdülkerim ile tamamlayıp en az bir welington kadar oynamasını beklemek.sol bek için umut meraşı da almalıyız.kale yerli.diğer ikibölge stoper sol bek ve 8 numara arasından form durumuna,sakatlığa göre belirlenir.sadece 3 bölge değil 4 bölge yerlileştirmek esnekliğimizi arttırır. olası sakatlık cezalı durumunda bir bölge perte çıkabilir.

Çevrimiçi murat

Caner oynayacağına Necmi abi oynasın. En azından maaş falanda istemez :)
necmi abi bedava küfür yemez :lol:

Çevrimiçi murat

Bir imkanı varsa elimizi çok net rahatlatacak oyuncu Okay Yokuşlu' dur.
hiç işimize yaramaz diye düşünüyorum.mehmet topalın genc hali.8 numara biraz kreatif olmalı.6 olarak düşünüyorsan josef yedek kalacak kural nedeniyle.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hiç işimize yaramaz diye düşünüyorum.mehmet topalın genc hali.8 numara biraz kreatif olmalı.6 olarak düşünüyorsan josef yedek kalacak kural nedeniyle.

8 numara için Gedson olacağını düşünerek yazmadım.
Okay 6 numara ve stoper pozisyonlarında oynayabilir. Geçen sene EPL ' de de oldukça iyi maçlar çıkardı.
Bize geride joker tabirinde oyuncu lazım. Sadece sol bek mevkiyi yerlileştirmeye çalışmanın bir faydası olmayacak.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2021, 09:49:22 Özgür Gültekin ]

Çevrimdışı Nartallo

Her şeyi transferle çözmeye çalışıyoruz.

Umut Meraş alıp Rıdvan'ı sol bek rotasyonunda 3. alternatif mi yapacağız. Kaan Ayhan alıp Welinton'u yedeğe mi atacaz.

Hem hem Alex, hem Ghezzal, hem Batsuhayi, hem Larin oynasın diyorsak bir yerlerde Necip, Rıdvan, Mehmet Topal oynayacak.

Antep Recep Niyaz ile, Kenan Özer ile dişe diş oynuyor, bizim takımın da mevcut kalitesiyle Rıdvan'ı kaldırması lazım.

Bana kalırsa esas sorunumuz dinamizm. Salih, Josef, Atiba orta sahası hiçbir şey yapmadan maçı bitirdi.

N'Sakala ve Larin biraz tempo yaptı, 15 dakikada bitiriyorduk maçı.

Çevrimiçi Samet Demir

Her şeyi transferle çözmeye çalışıyoruz.

Umut Meraş alıp Rıdvan'ı sol bek rotasyonunda 3. alternatif mi yapacağız. Kaan Ayhan alıp Welinton'u yedeğe mi atacaz.

Hem hem Alex, hem Ghezzal, hem Batsuhayi, hem Larin oynasın diyorsak bir yerlerde Necip, Rıdvan, Mehmet Topal oynayacak.

Antep Recep Niyaz ile, Kenan Özer ile dişe diş oynuyor, bizim takımın da mevcut kalitesiyle Rıdvan'ı kaldırması lazım.

Bana kalırsa esas sorunumuz dinamizm. Salih, Josef, Atiba orta sahası hiçbir şey yapmadan maçı bitirdi.

N'Sakala ve Larin biraz tempo yaptı, 15 dakikada bitiriyorduk maçı.
Orta sahaya josefin yanına dinamizm katacak adam lazım. 

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Mert
Rosi - vida - kaan-umut
Ati - cosef
Gezal - tekşeyra - larin
Bat

Yap tahtayı kapa

Çevrimdışı annoca

Cemali ve Ravili çok kötü kaçırdık...
ravili çok beğeniyordum daha da alamayız başak avrupa yaparsa büyük ihtimal kendini orada da gösterirse çağların yolundan gider. burak ince var şimdi altınorduda onu kaçırmazlar inş. can bozdağoan nasıl bilmiyorum ama salihe yedek olarak burağın olmasını isterim. oyun tarzını xaviye benzetiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Fernando 1.4 milyon maaş istiyormuş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ravili çok beğeniyordum daha da alamayız başak avrupa yaparsa büyük ihtimal kendini orada da gösterirse çağların yolundan gider. burak ince var şimdi altınorduda onu kaçırmazlar inş. can bozdağoan nasıl bilmiyorum ama salihe yedek olarak burağın olmasını isterim. oyun tarzını xaviye benzetiyorum.

Burak İnce bizde süre alamaz. Geleceğin yıldızı potansiyeli var ama o başka.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Umut meraş'ı falan istemiyorum, rıdvan yeterli.
Kaan yada bir türk stoper alınabilir.
Birde gedson.
Bu ligte defansı iyi olan değil hücümu iyi yapan takım kazanır.

Çevrimiçi Necmi

Birde gedson.
rıdvanın yeten hiç bir tarafı yok bir yerli sol bek alınmalı rıdvanın beşiktaş ayarında olmayacağını anlamak için on yılmı bekleyelim necipi sol bek yapalım o zaman en azından savaşacağına emin oluruz stoperde yerli şart tff ye haklılık payı vermemek içinde gidip milli takım havuzundan alacaksın yeni oyuncu çıksın istiyorlarsa bir zahmet oturup yetiştirsinler biz milli takıma oyuncu yetiştirmeyimi dert edeceğiz tff bizim borçları dert ediyormu

Çevrimdışı annoca

umut geleceğine sol ayaklı bi stoper koyalım sol beke çakılı oynasın daha iyi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Birde gedson.
Rıdvan yeterli olsa ne olacak ki, adam sakatlansa ya da cezalı olsa, ileriden bir yabancı çıkarıp N'sakala'yı koymak zorunda kalacağız.

Mevcut kurallara göre sol bek ve yedeği yerli olmalı, keşke başta böyle planlasaydık.

Çevrimdışı tuncaboylu

umut geleceğine sol ayaklı bi stoper koyalım sol beke çakılı oynasın daha iyi.
Öyle bir yerli de yok elimizde.

Çevrimdışı annoca

bizim lig çok üst düzey değil rıdvan yetmesede yeterli. yeterli olmayan kenana verilmeyen penaltıya verdiğimiz tepki. her sene aynı terane. 2-3 maç bizim böyle gidiyor 2-3 maç renklilere böyle kıyak çekiliyor.  marcelo gelsede fark etmez.

Çevrimiçi Necmi

Rıdvan yeterli olsa ne olacak ki, adam sakatlansa ya da cezalı olsa, ileriden bir yabancı çıkarıp N'sakala'yı koymak zorunda kalacağız.

Mevcut kurallara göre sol bek ve yedeği yerli olmalı, keşke başta böyle planlasaydık.
transfer döneminin başında daha söyledik bunu ama töre ile sözleşme yenileyen zaten niyetini başta göstermiş oluyor ghezzal yedeğini yerli yapmak ne diyeyim alexi almışsın zaten ghezzali yedekler onun boşalttığı yeri dolduracak adamında var ama daha ikinci maçta kafalarındaki niyeti belli ettiler ghezzal çıkarıp töre koyarak mantıklı olan her beşiktaşlının yapacağı şey nsakala çıkartıp rıdvan koymaktı bats ve alexi oyuna sokup onlara orta açacak adamı oyundan çıkarıp son derece bencil egoist birini oyuna sokmak hangi futbol aklı sergen