2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273330 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Bizim en az 2 Türk stoper almamız şart

Arda, Bardakçı, Koray veya Kaan 4 lüsünden 2 sini almamız gerek. Yoksa bu oyuncu değiştirme işi başımıza bela olacak

Bu arada herkesin aksine ben Salih ve Kenanı 2 maçtır beğeniyorum.

koray bence alınabilir yerli stoperlerin en iyisi ama neden hiç ilgilenmedik, bilemiyorum.

Çevrimdışı levitate

koray bence alınabilir yerli stoperlerin en iyisi ama neden hiç ilgilenmedik, bilemiyorum.
yerli sayılmıyor o galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

yabancı kuralı saçmalık buna şüphe yok ama artık sızlanmaya da gerek yok. takım kadrosunu inşa ederken kural belli olmuştu. kadronun buna göre kurulması gerekiyordu. bu anlamda kaygılı olduğumu defalarca yazdım. şu an iki temel problem görüyorum, orta saha yapısının bence yine epey arızalı gözükmesi ve kadronun yabancı kuralı eksenli inşa edilememesi.

farklı pozisyonlarında yerliler bulunan, bunları zaman zaman kullanırız diye yola çıkılan kadro yanlıştır. daha ikinci maçtan gördük. takıma katkı sağlasın diye oyuncu sokarken başka bir mevkiyi bozmak zorunda kalıyorsun. ya da ideal 11'ine entegre edemeyeceğin belki de yüksek profil bir yabancıyı yarım yamalak kullanıyorsun, maliyetinin tümüne katlanıyorsun.

olması gereken 3 pozisyonun tamamen yerli oyunculardan kurulması ve kafa rahat yola çıkmaktı. daha hiç transfer yapmadığımız dönemde yazmıştım, yola böyle çıkmak zorundayız diye. kale cebimizdeydi. benim yanında yazılacak adaylarım sol bek ve merkez orta sahaydı. böyle bakmak zorunda da değildik. stoper dersin başka bir şey dersin. bunların önceden planlanması lazım.

biz böyle hareket etmedik ve edecek gibi görünmüyoruz. sol bekte nsakalayla vedalaşmadık. üstüne üstlük yabancı bir merkez orta saha daha bakıyoruz. nasıl olacak bu iş bilemiyorum. hadi stoper aldık diyelim. rıdvan sürekli nasıl oynayacak, en iyi 5 orta sahanın 4ü yabancıyken (diyelim gedson ya da muadili aldın) nasıl sürekli bir tane yerliyi merkezde kullanacağız. elbette yapılır. işte töre atılır necip atılır topal atılır, ama potansiyelimizin maksimumunu bir türlü gösteremeyiz böyle. takım kimyası da sürekli arızaya uğrar.

hocanın yine şapkadan tavşan çıkarmasıyla, şu an planda olmayan bir yerlinin bir anda ekstra perfromans verip bir pozisyonu kapatmasıyla vs. bu sorun çözülebilir. çözülmeyecek bir şey değil. ama bu yine de sene başı planlamasında hatalı davranılmadığını göstermez. geçen sene için de aynı şey geçerliydi. sorunların üstesinden gelmeyi bildik ama kadro yanlış kurulmuştu. bu sene geçen seneye göre olumlu bir dizi şey var ama yine de sanıldığı kadar sorunsuz değiliz. yine temiz bir sezon başı geçirilmediğini söylemeden edemem. orta saha rotasyonu konusunda, hatta direk teixeira konusunda da endişelerim var ama onu transfer sezonu kapandıktan sonra ve hocanın planladığı kurguyu gördükten sonra konuşmak daha doğru olur.
Şu kuralın bizi dibe çekeceği çok belliydi, tff ye dik durup şu kuralı kaldırtamadılar şimdi ne yapsalar boş, ben olsam necip’i stoper oynatırım başka türlü bu işten kurtulamayız. Madem topal’ı aldın atiba yerine iç sahada oda değerlendirilebilir elimizdeki yerliler malesef çok iyi değiller.

Çevrimdışı kaan1903

Sercan’ların yayını dinledim Beşiktaş istese 48 saatte Mert Çetin’i getirir dediler. Öyle birşey olursa alıp getirsinler hemen  Mert Müldürün de bir ara adı geçti Kaan olmazsa Mert Müldürü yoklamak lazım falan Dediler çarşambaya kadar belli olurmuş olumlu olumsuz Kaan.

Çevrimdışı levitate

yabancı kuralı saçmalık buna şüphe yok ama artık sızlanmaya da gerek yok. takım kadrosunu inşa ederken kural belli olmuştu. kadronun buna göre kurulması gerekiyordu. bu anlamda kaygılı olduğumu defalarca yazdım. şu an iki temel problem görüyorum, orta saha yapısının bence yine epey arızalı gözükmesi ve kadronun yabancı kuralı eksenli inşa edilememesi.

farklı pozisyonlarında yerliler bulunan, bunları zaman zaman kullanırız diye yola çıkılan kadro yanlıştır. daha ikinci maçtan gördük. takıma katkı sağlasın diye oyuncu sokarken başka bir mevkiyi bozmak zorunda kalıyorsun. ya da ideal 11'ine entegre edemeyeceğin belki de yüksek profil bir yabancıyı yarım yamalak kullanıyorsun, maliyetinin tümüne katlanıyorsun.

olması gereken 3 pozisyonun tamamen yerli oyunculardan kurulması ve kafa rahat yola çıkmaktı. daha hiç transfer yapmadığımız dönemde yazmıştım, yola böyle çıkmak zorundayız diye. kale cebimizdeydi. benim yanında yazılacak adaylarım sol bek ve merkez orta sahaydı. böyle bakmak zorunda da değildik. stoper dersin başka bir şey dersin. bunların önceden planlanması lazım.

biz böyle hareket etmedik ve edecek gibi görünmüyoruz. sol bekte nsakalayla vedalaşmadık. üstüne üstlük yabancı bir merkez orta saha daha bakıyoruz. nasıl olacak bu iş bilemiyorum. hadi stoper aldık diyelim. rıdvan sürekli nasıl oynayacak, en iyi 5 orta sahanın 4ü yabancıyken (diyelim gedson ya da muadili aldın) nasıl sürekli bir tane yerliyi merkezde kullanacağız. elbette yapılır. işte töre atılır necip atılır topal atılır, ama potansiyelimizin maksimumunu bir türlü gösteremeyiz böyle. takım kimyası da sürekli arızaya uğrar.

hocanın yine şapkadan tavşan çıkarmasıyla, şu an planda olmayan bir yerlinin bir anda ekstra perfromans verip bir pozisyonu kapatmasıyla vs. bu sorun çözülebilir. çözülmeyecek bir şey değil. ama bu yine de sene başı planlamasında hatalı davranılmadığını göstermez. geçen sene için de aynı şey geçerliydi. sorunların üstesinden gelmeyi bildik ama kadro yanlış kurulmuştu. bu sene geçen seneye göre olumlu bir dizi şey var ama yine de sanıldığı kadar sorunsuz değiliz. yine temiz bir sezon başı geçirilmediğini söylemeden edemem. orta saha rotasyonu konusunda, hatta direk teixeira konusunda da endişelerim var ama onu transfer sezonu kapandıktan sonra ve hocanın planladığı kurguyu gördükten sonra konuşmak daha doğru olur.
bu kuraldan çıkış düşüncem larini satıp yerine güven veya kenanı koymaktı

yönetimimiz sağolsun kimseyi satamadı, güven desen aynı kafa devam, kenan bi var bi yok

ama hala güvenden bişey bekliyorum hoca onu bayağı seviyor

rize maçında oyuna aldı herkes salmış maçı hoca hala güvene bir şeyler anlatıyordu :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Nedenini bilmiyorum ama Okay Yokuşku ilk maç kadroya alınmamış.
Kiralık falan bir ihtimal varsa hiç düşünmeden bu oyuncuyu zorlamamız lazım.

Çevrimdışı ozankarakoc

Fakat Welinton'a ne oldu ya... Geçen sezon başında çoğumuzun (başta benim) en büyük kabusumuzdu, büyüdükçe büyüdü, devleşti... Antep maçının da bence tek yıldızıydı. İnanılmaz kritik müdahaleler yaptı, olmadık yerlerden çıkıp atakları kesti. 1 puana üzüldük ama, onu da bulamayabilirdik... Hayretler içinde alkışlıyorum. Kaan gelip, bir anda formayı alıp, Welinton'u aratmayacak performansı gösterebilir mi, şüphedeyim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle vir şey olmaz umarım. Bolon gibi şişirilen oyunculardan birisi. Nsakala'ya rahmet okutur.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1429500673285148688

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Fakat Welinton'a ne oldu ya... Geçen sezon başında çoğumuzun (başta benim) en büyük kabusumuzdu, büyüdükçe büyüdü, devleşti... Antep maçının da bence tek yıldızıydı. İnanılmaz kritik müdahaleler yaptı, olmadık yerlerden çıkıp atakları kesti. 1 puana üzüldük ama, onu da bulamayabilirdik... Hayretler içinde alkışlıyorum. Kaan gelip, bir anda formayı alıp, Welinton'u aratmayacak performansı gösterebilir mi, şüphedeyim.
ligin başında 5-6 maçı çıkartırsak kötü oynadığı maç yokki
o zaman zaten bütün takım kötüydü kabak onun başında patladı
aynı şey nsakala içinde geçerli bak rahatsızlanıp çıktıktan sonra top taşıyamadık
solda fırtına gibi gidip geliyordu rıdvan oynasın diyenler ne olduğunu görmüştür
neyseki eksikleri görmek için iyi bir örnek oldu bu maç en azından buna avunabiliriz

Çevrimiçi Necmi

Böyle vir şey olmaz umarım. Bolon gibi şişirilen oyunculardan birisi. Nsakala'ya rahmet okutur.

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1429500673285148688
nsakalayı aratmayacak yerli forvet yok
geçen sene en iyi performans veren sol beklerdendi.
o nedenle kötünün iyisi bir solbek yerli bulup koyalım
beşiktaş kalibresine yaklaşsın yeter asıl işini yapsın hücum katkısı önemli değil
o işi gedson yapar :D
zaten bir takımda iki tane hücumcu bek olmaz biri hücumcu diğeri savunmacı olur
rosier zaten bekmi kanatmı belli değil :D beşiktaşı bilmesem ve maçını izlesem rosierin bek olduğunu
tahmin etmem kanat olarak bakarım savunmaya desteğinden benden aferin alır

Çevrimdışı MUSTAFA_

beşiktaş kalibresine yaklaşsın yeter asıl işini yapsın hücum katkısı önemli değil
rosier zaten bekmi kanatmı belli değil :D beşiktaşı bilmesem ve maçını izlesem rosierin bek olduğunu
Umut Meraş savunmada çok aksıyor. Savunması iyi olsa yine sesimi çıkarmayım ama o da iyi değil. Alacağımızı düşünmüyorum. 8 günümüz kaldı. Hep beraber görürüz ne olacağını. GS'nin acı sonunu hazırlayacağız gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Her pozisyonda yerliden daha iyi yabancı bulabiliriz, ama kural buna el vermiyor.

Şu kadroda en kolay vazgeçilebilecek ve yerlileştirilecek yabancı oyuncu N'sakala.

O yüzden Umut Meraş, olmuyorsa Caner'i almak en mantıklı hamle.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Her pozisyonda yerliden daha iyi yabancı bulabiliriz, ama kural buna el vermiyor.

Şu kadroda en kolay vazgeçilebilecek ve yerlileştirilecek yabancı oyuncu N'sakala.

Caner takımı zehirleyecek adam. Gerekirse 10 kişi çıkalım ama o herif gelmesin.
Zaten hocada ortalığı karıştırdığının farkına vardığı için hiç düşünmeden biletini kesti.

Çevrimiçi Samet Demir

Caner oynayacağına Necmi abi oynasın. En azından maaş falanda istemez :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı goktasoktay

Ne caneri arkadaşlar, az mantıklı olalım..

Çevrimiçi Samet Ç

N'Sakala, Caner, Umut, Rıdvan hepsi aynı kalibre oyuncular kimi koyarsan koy orası zayıf halka o yüzden oraya para harcamaya gerek yok hoca ligde N'Sakala'yı kesip Rıdvan'ı oynatacak hücumdan fedarkarlık yapmak isyemiyorsa.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kadro fazlasıyla yeterli

Boşuna transfer yapmayalım. Zaten skoru hakemler belirliyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ghezzal kendi takımıyla da antrenman yedi ama çok güçsüz gözüküyor.
Umarım bir an önce toparlar.

Çevrimdışı Sinan23

2 hafta 6 puan bir takıma 2 puanda bizden.

Çevrimdışı goktasoktay

O kadar iğrenç bir düzen var ki…

Çevrimdışı mrred

Sercan’ların yayını dinledim Beşiktaş istese 48 saatte Mert Çetin’i getirir dediler. Öyle birşey olursa alıp getirsinler hemen  Mert Müldürün de bir ara adı geçti Kaan olmazsa Mert Müldürü yoklamak lazım falan Dediler çarşambaya kadar belli olurmuş olumlu olumsuz Kaan.
Mert Müldür çok ama çok iyi bir bek onu almamız imkansız 25 e falan büyük bir takıma transfer olmasını bekliyorum.

Sakatlık falan olmazsa

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Cemali ve Ravili çok kötü kaçırdık...
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Caner bek falan değil

Unutmak lazım
The great gig in the sky