2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2273877 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı qp 383

Bunlarla da kaç yıllık sözleşme yapmışız arkadaş, doğduğumdan beri her sene adamları göndermeye çalışıyoruz. Yaş haddinden emekli olmalarını bekleyeceğiz herhalde kurtulmak için...

Lens'in rüyası bize kabus oldu  :s20:
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

Lens'in rüyası bize kabus oldu  :s20:

Bir de öyle bir şey vardı, değil mi? 12 yıl önce yaşanmış gibi sanki... Karabasan!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir sekiz numara yeterli, layiç e karşılık da alırsak takasla stoper alırız, bu kadro normal koşullarda perişan eder, anormal koşullarda yine perişan eder , Necmi abi bile engelleyemez 😂🦅🦅

Çevrimdışı yigiter38

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı qp 383

Sezon sonu yime trabsferde aktif olacağız anlaşılan :)

https://twitter.com/srnmkl/status/1428395690636554241

Vida, Josef, Larin, Töre ve Bats ile devam edilir  :)
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimiçi sEuL

Sezon sonu yime transferde aktif olacağız anlaşılan :)

https://twitter.com/srnmkl/status/1428395690636554241

Bence cok iyi durumdayiz, Douglas ve Lens'in kontratlarindan sonunda kurtuluyoruz.
Atiba ile her sene sonu zaten anlasiyoruz, istersek bir yil daha cok kolay imzalatiriz.
Josef takimi ve camia bu kadar sahiplenmisken, fazla para icin bizi birakmaz bizde birakmayiz zaten.
Topal, Adem, Oguzhan, Guven, Tore, ve N'Sakala ile insallah kontrat yenilemeyiz.
Larin sorun cikarabilecek tek arkadas olarak kendisini goruyorum.
Batsman'i bi izleyelimde bu sene sonra bakariz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buralar biraz sessiz kalmış :)

Kaan konusunda bir sorun yok. Şuandaki en büyük konu limitler. Kulüpte limitleri arttırabilmek için oyuncu satışı ve yeni sponsorluklar üzerinde duruyor.

Limitler zorlayıcı bir duruma geldiği için Kaan Ayhan ve Fernando Lucas Martins ile transferi kaparız diye düşünüyorum. Bir ihtimal sadece Kaan'ı alıp transferi kapatabiliriz. Tabi son gün akşam pazarı hesabı şapkadan tavşan çıkarsa şaşırmam.

Gedson için ilgimiz var ama somut bir şey duymadım açıkcası. Olursa sürpriz olur bana. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Marcao'ya bizim maça kadar ceza vermişler.  :money:

Çevrimdışı can1903

Buralar biraz sessiz kalmış :)

Kaan konusunda bir sorun yok. Şuandaki en büyük konu limitler. Kulüpte limitleri arttırabilmek için oyuncu satışı ve yeni sponsorluklar üzerinde duruyor.

Limitler zorlayıcı bir duruma geldiği için Kaan Ayhan ve Fernando Lucas Martins ile transferi kaparız diye düşünüyorum. Bir ihtimal sadece Kaan'ı alıp transferi kapatabiliriz. Tabi son gün akşam pazarı hesabı şapkadan tavşan çıkarsa şaşırmam.

Gedson için ilgimiz var ama somut bir şey duymadım açıkcası. Olursa sürpriz olur bana. (via. Metin Sönmez)
Metin abi Kaan da benimle hem fikir, Gedson da ayrı düşmüşüz. Umarım yanıltırım onu  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı umutow

Boyd o oyuncular arasında en düzgünü. Kadro dışı kalınca bile takımla çalışmak istemişti. Hala kadroyla çalışıyor zaten.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hasic dahil 16 yabancı oyuncumuz var.

Alttaki 4 lüde kamburumuz. Kaçından kurtulabilirsek herhalde ona göre transfer devam edecek.

Ljajic - Douglas - Lens - Boyd

Çevrimdışı kaan1903

Hasic dahil 16 yabancı oyuncumuz var.

Alttaki 4 lüde kamburumuz. Kaçından kurtulabilirsek herhalde ona göre transfer devam edecek.

Ljajic - Douglas - Lens - Boyd
Boyd Rize’ye kiralanmış.
Gerisi kadrodışı Hasiç dondurulur 3 yabancı daha gelir bence.

Çevrimdışı GreenBook

Lens douglas ljajic bundan sonraki kariyerleri açısından iyi bir profil bırakmadılar Beşiktaş’ın adının geçtiği çatı altında ekmek yiyorsan karakter sahibi olman önem teşkil ediyor ama bu arkadaşlar bunun gereğini yerine getiremediler

Çevrimdışı tuncaboylu

Once Ozan, sonra Serdar, simdide Nazim. Neden milletin coplerini alip ellerini rahatlatalim. Gelip Lens, Douglas, Ljajic yada Ozzie’yi alip elimizi rahatlatacaklarsa ne ala. onun disinda bu guzel giden transfer donemini rezil etmeye gerek yok
Nedir bu fener döküntüleri ile ismimiz gecmesi anlamadim
Farkında değilsiniz belki, yerli sağ bek oyuncusu altın değerinde ve giderek de artacak.

Diğer renkli o pozisyona 3 tane yabancı aldı, düşünün artık.

Bilal'in şans bulmasına daha en az 3 sene var. Rosier'i dinlendirmek gerektiğinde güvenilir bir alternatif olur Nazım.

Eğer dedikleri gibi Şehmus Hazer'i verip  bedava alacaksak, kaçırılacsk fırsat değil.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/ResmiTransfer/status/1428446689866747906
Allah allah biz alamıyoruz ama gedson bizi istiyor açıklaması yapmış güçlü teknik direktör.  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Bu Murat Özen çok ilginç bir piyon oldu cidden.

Boyd'un maaşı vergisiyle beraber 1.7 milyon yazmış.

Yeni gelenlerde hiç vergi muhabbeti dönmüyor halbuki.
Bu adamların hiçbir vasfı yok sadece takipçileri olduğu için kendilerini nimetten sayıyorlar.

Ama yeni dünya düzeni bu ne kadar takipçin ve etkileşimin varsa o kadar "muteber" oluyorsun.
The great gig in the sky

Çevrimiçi sEuL

Farkında değilsiniz belki, yerli sağ bek oyuncusu altın değerinde ve giderek de artacak.

Diğer renkli o pozisyona 3 tane yabancı aldı, düşünün artık.

Bilal'in şans bulmasına daha en az 3 sene var. Rosier'i dinlendirmek gerektiğinde güvenilir bir alternatif olur Nazım.

Eğer dedikleri gibi Şehmus Hazer'i verip  bedava alacaksak, kaçırılacsk fırsat değil.
Kaan alinacaksa hic geregi yok bence, elimizde zaten cikarmaya calistigimiz tonla oyuncu var. Seneye Nihat gidince yabanci sinirlamasida kalkar zaten.

Çevrimdışı mrred

Bunlarla da kaç yıllık sözleşme yapmışız arkadaş, doğduğumdan beri her sene adamları göndermeye çalışıyoruz. Yaş haddinden emekli olmalarını bekleyeceğiz herhalde kurtulmak için...
Adam tutalım tekme tokat girsinler malulen emekli edelim
The great gig in the sky

Çevrimdışı Zafer55

Kaan alinacaksa hic geregi yok bence, elimizde zaten cikarmaya calistigimiz tonla oyuncu var. Seneye Nihat gidince yabanci sinirlamasida kalkar zaten.

Seneye nihat gitmezse veya gidipte yerine gelen devam ettirirse toplam 12 yabancı ve ilk 11 de 4 yerli uygulanacak.
  Giderse veya geri adım atılırsa da tamamen bir öncekine yani 11 de yerli zorunluluğu olmayan toplam 14 yabancıya dönüleceğini sanmıyorum.
 Muhtemelen 11 de yerli zorunluluğu olmadan toplam 12 yabancı sınırlaması getirilerek ortası bulunur..
 Bu durumda da bize yine yerli oyuncu lazım olacak...

Çevrimdışı Erman1903

[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2021, 01:26:42 Erman1903 ]

Çevrimdışı murat baltacı

Kaan Ayhan ve orta sahaya gedson yada Fernando alinmasimi bizi daha güçlü kılar yoksa Kaan alıp Adriano kalitesinde bir sol bek almamizmi?
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

Kaan Ayhan ve orta sahaya gedson yada Fernando alinmasimi bizi daha güçlü kılar yoksa Kaan alıp Adriano kalitesinde bir sol bek almamizmi?
hedefine bağlı şampiyonluk için sol bekler yeterli ama orta sahada josefin yedeği yok oynamadığı her maç sıkıntı çektik atibanında yedeği yok salih dolduramaz orayı en önemlisi orta sahadı dikine oynayan dripling yapan oyuncu yok bu kurulan takımda bu tip oyuncu şart gedson yazıyorum başından beri çoğunluk gs ye kapak olsun diye istediğimi düşünüyor tabi o önemli yer tutuyor 😂 ama makinenin önemli bir dişlisi olur gol asistle değerlendiriyorlar ama o mevkide gol katkısından daha önemli şeyler var bizde baskılı oynuyoruz dönen topları alacak driplingle adam geçecek oyuncuya ihtiyaç var beşiktaş için biçilmiş kaftan duran top için fernando diyorlarda unutuyorlar bize ceza sahası civarında faul verilmiyor iki üç frikik golü için değmez

Çevrimdışı GreenBook

Allah allah biz alamıyoruz ama gedson bizi istiyor açıklaması yapmış güçlü teknik direktör.  :sevinc
Emeklilik vakti geldi de geçenler kendiyle çelişebiliyor zaman zaman
Alabiliyorsan al elinden tutanmı var bas parayı al ha alamıyorsan kuru gündem yapmanında anlamı yok