2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2272379 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

pürüz çıkaran olmalı, yoksa "onun transferini engelledik, bununkini kaptık, asrın kadrosunu kurduk." ile başlayan sezonların hayrı dokunmuyor. necmi ağabeyden daha tehlikeli tek şey şampiyonluk bekleyen necmi ağabeydir; ne istediyse oluyor, burnundan getirelim.

Kesinlikle böyle umutlu başlangıçlar bize yaramıyor. rahat batar bize..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gedsonu aldığımız an gs yıkılacak tek endişem inatlasip bonservissiz fernandoya çökmeleri.

Takım muazzam oldu zayıf nokta solbek kaldı orayada akşam pazarı Adriano kalitesinde biri düşerse Avrupa'da bile başarı gelir UEFA kupası falan kovalamak lazım bu kokuşmuş ligden hayır yok hakemler ilk haftadan başladı operasyona oyun olarak yanımıza yaklaşacak rakip yok ittire ittire yine şampiyonluk yarışına sokacaklar renklileri.

Beni de endişelendiren noktalardan biri bu. Diğeri ise hırs yapıp Fernando'nun çok iyi oynaması ve Gedson'un vasat kalması.
Josef' te bize gelmeden önce hem fb ye hem gs ye önerilmiş ama kabul edilmemiş. Sonrasında bize gelip muhteşem oynadı.

Çevrimdışı Nazım Ar

Zaten Fernando bize Gedsondan daha iyi olur, hem daha meziyetli hem de daha tecrübeli bir futbolcu. Vücudunu daha iyi kullanıyor ve ayakları daha düzgün. Yaşı da maliyeti de ideal.

Başından beri söylüyorum Gedsonu 1 yıllığına kiralık getirmenin veya 10-15 milyonluk korkunç taahhütlere girip bonservisle almanın bize tek getirisi gsyi ağlatmak olacaktır. Kimisi için bu yeterli, ben çok sıcak bakmıyorum. Gelirse de hayırlı olsun deriz napalım.

Çevrimdışı Zafer55

Nazım Sangare?
Mevki: sağ bek
Ben kabulüm. Rosier den başka sağ bek yok takımda ..Bilal e hoca henüz 1 dak süre vermedi maalesef.. O nu seneye kullanacaz inşallah

Çevrimdışı Zafer55

Gedsonu da alalım Fernandoyu alalım anasını sattim..Josef i stopere  çekeriz.😁

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu sene Ghezzalin dinlendiği maçlarda N'Kodou, Larin, Batshuayi yapar mıyız acaba? Şöyle tercihen fenerbahçeye karşı öne geçmişken 2. Yarıda falan. 3 5 2 den 7 2 1 e nasıl döneceğini şaşırır Slimfit reis.

Çevrimdışı can1903

Yeni sponsorluklar zamanı.  :sevinc :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yeni sponsorluklar zamanı.  :sevinc :photo:
Yönetimin en büyük eksisiydi.
Bakalım ne olacak.

Çevrimiçi Necmi

Zaten Fernando bize Gedsondan daha iyi olur, hem daha meziyetli hem de daha tecrübeli bir futbolcu. Vücudunu daha iyi kullanıyor ve ayakları daha düzgün. Yaşı da maliyeti de ideal.

Başından beri söylüyorum Gedsonu 1 yıllığına kiralık getirmenin veya 10-15 milyonluk korkunç taahhütlere girip bonservisle almanın bize tek getirisi gsyi ağlatmak olacaktır. Kimisi için bu yeterli, ben çok sıcak bakmıyorum. Gelirse de hayırlı olsun deriz napalım.
kontenjanımız yok gedson 97 doğum şartını karşılıyor alınmazsa sakat hasiç yazılacak 13 yabancıyla devam edeceğiz ve üç yakın arkadaşı alınca brezilya çetesi kuruyoruz hemde bütün orta saha biriyle sorun yaşasan hepsine yansır göze alınmayacak bir durum bu şimdi herşey yolundada yarın yedek kalmaları bile sorun olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

@atakankurt2 : "Beşiktaş, Kaan Ayhan için Sassuolo'ya önce kiralama, ardından da 4 M€ bonservis bedeli teklifi yaptı. Sassuolo, 6 M€ istedi. Sergen Yalçın varsa yoksa Kaan Ayhan diyor. Pazarlıklar kıran kırana devam ediyor."

Çevrimdışı Orhan_

Bu sene satın aldığımız adamlar tatmin edici performanslar gösterirse seneye çoh daa güzel ve raad bi transfer sezonu bizi bekliyor olacak. Neredeyse bütün gereksiz oyunculardan kurtulacağız. Onların yerine de şöyle yemede yanında yat adamlar getirilirse Cl'de kupayı alırız  :icool:

Çevrimdışı Orhan_

Batsman'i Rosier'le aynı odaya koyarsak, Rosi'nin de kulağa fısıldarsak, Batsman seneye kendini Nevzat Demir'e zincirler. Olayları karıştıran Greenpeace sponsorluğunda beleşe santrforumuz olur.

Çevrimdışı mrred

Sanılanın aksine nazım sangare çok iyi oyuncu havadan karadan rakibe geçit vermiyor. Topla ilişkisi kademe anlayışı da

iyi bindirmeleri de muntazam. Olmasını çok isterim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Mehmet57

Sabah ise gittim geldim, Fernando hala gelmemis.

Umarim en kisa zamanda gelir. Aradigimiz kan. Fernando +Josef yapalim, orta sahamizdan ote gecen takim cikmaz ligde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1428389854900019209
Bu Murat Özen çok ilginç bir piyon oldu cidden.

Boyd'un maaşı vergisiyle beraber 1.7 milyon yazmış.

Yeni gelenlerde hiç vergi muhabbeti dönmüyor halbuki.

Çevrimdışı tuncaboylu

Douglas ve Lens'i de bir yerlere gönderebilirsek,  bence kadro epey temizlenmiş olacak.

Çevrimdışı ozankarakoc

Douglas ve Lens'i de bir yerlere gönderebilirsek,  bence kadro epey temizlenmiş olacak.

Bunlarla da kaç yıllık sözleşme yapmışız arkadaş, doğduğumdan beri her sene adamları göndermeye çalışıyoruz. Yaş haddinden emekli olmalarını bekleyeceğiz herhalde kurtulmak için...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk