2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2276730 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Son iki seferde Benfica-Kiev-Napoli ve Porto-Leipzig-Monaco kuralarını çekerek, bütün tarihimizin şanslı kura kotasını doldurduk. Bu sene kaçarı yok. 3. torba da olsa, 4. torba da olsa geçen iki seferin intikamını alacak o kavanozun içindeki toplar bizden :)
O intikam lider çıkıp da Bayern ile eşleştiğimiz sene alındı bence, bur daha gerek yok :)

Çevrimdışı ozankarakoc

O intikam lider çıkıp da Bayern ile eşleştiğimiz sene alındı bence, bur daha gerek yok :)

Yani... Hafifletici sebep olabilir :D
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Maskeyi bakkaldan almasalardı iyiydi ama... Ne yapalım, olduğu kadar :)

Kulaklar dışında sorun yok.

Çevrimiçi sEuL

Bakmak isteyen olursa:
UEFA Women's Champions League: SKN Pölten Frauen (AUT) - BJK

Link:
https://tvthek.orf.at/live/Frauen-Champions-League-Qualifikation-SKN-St-Poelten-Besiktas-Istanbul-aus-Turin/14132177

Acar acmaz 4. golu yedik, daha macin 25. dakikasi, umarim kizlarimiz bir sekilde oyunu dengeleyebilirler.

Çevrimdışı ozankarakoc

Kulaklar dışında sorun yok.

— Peki ya gözler?
— Kalbin aynasıdır ihik :D

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Necmi

Acar acmaz 4. golu yedik, daha macin 25. dakikasi, umarim kizlarimiz bir sekilde oyunu dengeleyebilirler.
hemen kapatsaydın 😳

Çevrimdışı levitate

kartal kayra kiralanmış :ı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Maskeyi bakkaldan almasalardı iyiydi ama... Ne yapalım, olduğu kadar :)
telif yememek için öyle yapmışlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu turda elenmek daha iyi, bir dahaki turda Juventus var. 12-0 kazanmışlar ilk maçlarını.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Onlar UEFA sıralamasında 21nci sıradalar, bizimkiler 70 gibi...

Favori takım olarak görülüyorlar Juve ile beraber.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

telif yememek için öyle yapmışlar

Telif yedirmek isteyen gökyüzündeki ışıktan da yedirir abi. O seviyedeki dev firmalar, öyle şeylerin patentlerini alıyorlar ki, evinde yarasa besliyorsun diye kendini mahkemede bulabilirsin :) Bütün hikayeyi Batman'in üzerine kurup, #Batsman diye hashtag açıp, adama çakma Batman kostümü giydirerek teliften kurtulman mümkün değil. Apple, logosunda armut olan diyet planlama şirketine (elma değil armut, bilgisayar şirketi değil diyet planlama şirketi) dava açtı, adamlar logolarını revize etmek zorunda kaldılar :)

Çevrimiçi sEuL

hemen kapatsaydın 😳

Aynen agabey, kapattim direkt zaten.

Once bende mi cenabetlik var diye dusunmedim degil ama benden once de 24 dakikaya 3 gol sigdirmisiz - benle alakasi olmadigina kanaat getirdim ondan  :)

Çevrimdışı can1903

Bizim artık ustalaştığımız önde pres yapma olayına o kadar katkı sağlar ki gedson... Diyorum ya adam gsde bile iş yaptı. Bizde iş yapmama ihtimali yok. Batshuayiden bile garanti transfer olur. @can1903 gelsin artık şu adam  :evillol:
Relax  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Yerli adamda bakmamız lazım sanki.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ozankarakoc

Çevrimdışı kaan1903

Yerli adamda bakmamız lazım sanki.
Can Bozdoğan diyorlar gurbetçi merkez orta saha

Çevrimdışı Nazım Ar

Ozan gitmiş şükür 👋😀

Çevrimdışı ozankarakoc

Ozan gitmiş şükür 👋😀

Bir transfer döneminde her şey mi yolunda gider kardeşim! :)

Çevrimdışı Necmi

Oynatamayacağımız oyuncuyu transfer etmeye gerek yok bence