2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277725 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

bonus olmamasına ihtimal vermiyorum, maç başı ücreti de 20b eurodan az olmayacaktır.
Olsa açıklanır bonuslar limite yansımıyor yok ki açıklanmamış

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaan Ayhan olayı sadece bizim medyada köpürtülüyor.1 cümle bile yabancı basında yok.

saygılar
Epeydir görünmüyordun abi, hoşgeldin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olsa açıklanır bonuslar limite yansımıyor yok ki açıklanmamış
Kimse açıklamıyor bonusları, ancak adamı göndermeye çalıştığımız zaman 2.250 maaşın 4 milyon maliyeti olduğunu öğreniyoruz.

Öte yandan bu maliyetler normal. Avrupa'da santrafor piyasası böyle, yapacak bir şey yok.

Ha vardı, maaşı yüksek diye Burak'ı göndermeyebilirdik ya da Abou ile daha mantıklı bir sözleşme yapabilirdik.

Onlar için de geç artık.

Çevrimiçi Samet Demir

Kimse açıklamıyor bonusları, ancak adamı göndermeye çalıştığımız zaman 2.250 maaşın 4 milyon maliyeti olduğunu öğreniyoruz.

Öte yandan bu maliyetler normal. Avrupa'da santrafor piyasası böyle, yapacak bir şey yok.

Ha vardı, maaşı yüksek diye Burak'ı göndermeyebilirdik ya da Abou ile daha mantıklı bir sözleşme yapabilirdik.

Onlar için de geç artık.
Burakın gitmeside abunun gitmeside bizim hayrımıza oldu bence. Tabi bunu daha net söyleyebilmek için sene sonu mevcut forvetlerin istatistiklerinide görmemiz gerekiyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Batshuayi'ninde lisansı çıktı.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Büyük ihtimal kadronun son hali bu olacak.

Çevrimdışı GreenBook

Gedson ve Kaan beklemesindeyiz

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kaan Ayhan olayı sadece bizim medyada köpürtülüyor.1 cümle bile yabancı basında yok.

saygılar

reis sende hoşgeldin
saygılar

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/haber365spor/status/1427984374813773826

:photo:

2.5 milyon euro kiralama ücretini vermez bizimkiler hiç zannetmiyorum 2 senelik kiralarlarsa talisca gibi anca öyle mantıklı olur

Sergen bu sene Dortmund vari çabuk ve dikine hücum yaptıracak tahminimce bu yüzden Gedson veya Fernando iyi olur 8 için ayrıca Larin yerinede  N'Koudou'nun daha çok oynayacağını düşünüyorum

Açık konuşayım N'kodounun en büyük eksisi kaba tabirle kafasını kullanamamasıydı. Bal yapmayan arıydı. Ama ilk maç ve ligin sonlarına doğru gayet kafasını kullanmaya başladı. Eğer Rize maçı gibi oynayacaksa Larin'den daha önde olur.

Onlar için de geç artık.

Geçen sene burak olsaydı şampiyon olamazdık bu kadar net konuşuyorum.
Burak bizlik bir adam değil, evet atar ama oyunda yok eli belinde sırf gelince atınca diye bir adam olmaz. Yani geçen seneki oyun stiline aykırıydı. Abou 6 milyon euro almış sen 4ten aşağı kabul ettiremezdin. Gerçekçi olmak lazım o teklif geldiği an abou gitmişti zaten.

Çevrimdışı Koa_lAA

en büyük korkularımdan biriydi kostüm giydirme işine girmeleri... gerçekten giydirmişler.. kostüm nedir yahu... formayı giydir çok istiyorsan bi de maske tak yüzüne batman in geç karşı kıyıya :/

Çevrimdışı Zafer55

Gedson ve Kaan beklemesindeyiz
Ben ilave olarak NET stoper + fırsat forvet beklemesindeyim 😎

en büyük korkularımdan biriydi kostüm giydirme işine girmeleri... gerçekten giydirmişler.. kostüm nedir yahu... formayı giydir çok istiyorsan bi de maske tak yüzüne batman in geç karşı kıyıya :/

Avrupa'da da beğenildi video. Telif yememk için batman kostümü giydirmediler değişik bir şey giydirdiler. Ama ben bundan ziyade beklentileri yükseltilmemesi taraftarıydım. Şimdi böyle baskı oluşturabilir. Negredo'da yaptık aynı moku.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2021, 19:36:04 Samet Ç ]
Yorgo

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/Besiktas/status/1427963499477553155

Mükemmel bir video.

Uzun zamandır izlediğim en iyi video. Giriş gelişme ve sonuç iyi kurgu bence.

Zaten Batman serilerinin film müziklerini yapan Hans Zimmer hayranıyım.

Umarım Hans babadan telif yemeyiz.

Not: Her hafta en az bir kez dinlediğim film müziğini videoda olduğunu duyunca çok beğendim

The great gig in the sky

Çevrimiçi Mehmet57

Gedson genc ve cok tempolu bir isim, lakin Fernando cok daha meziyetli bir futbolcu.

Çevrimdışı murat

Gedson  hiç dikkatimi çekmedi. 8 oynuyor atibayla karşılaştırıyorum atiba 10 ise gedson 4. Karşılaştırmayı mensah ile mi yapmak gerekiyor.

Gedson  hiç dikkatimi çekmedi. 8 oynuyor atibayla karşılaştırıyorum atiba 10 ise gedson 4. Karşılaştırmayı mensah ile mi yapmak gerekiyor.

Gelince dikkatini çeker abi sıkıntı yok
Gedson bize cuk diye oturur
Adam geçen sene tırt gsyi bile öyle böyle son maça kadar getirdi.
Çok etkileyici bir adam, geçen sene mensah bir karagümrük maçında kıpırdadı 5 attık
Gedson hem ondan daha kaliteli hemde daha çok performans vermeye yönelik.

Bizim artık ustalaştığımız önde pres yapma olayına o kadar katkı sağlar ki gedson... Diyorum ya adam gsde bile iş yaptı. Bizde iş yapmama ihtimali yok. Batshuayiden bile garanti transfer olur. @can1903 gelsin artık şu adam  :evillol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Batshuayi, Beşiktaş'ın tarihindeki ilk Belçikalı futbolcu oldu.

Çevrimdışı Necmi

geçen sene gs yi yarışta tutan oydu aldığın an müthiş güç katar gs ye gitmediği için kadrosu çöp olur