2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278478 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

yok merti kaleci olduğu için aldırmıştır 😂

Forumdaki başka insanlara Beşiktaş oyuncusunu gömüyorsun derken aynı davranışları görmek ironik olsa gerek.
Ersin düşündüğünüz kadar kötü bir kaleci değil ama ön yargıyı yıkmak için çaba sarf etmeyi de düşünmüyorum.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Forumdaki başka insanlara Beşiktaş oyuncusunu gömüyorsun derken aynı davranışları görmek ironik olsa gerek.
Ersin düşündüğünüz kadar kötü bir kaleci değil ama ön yargıyı yıkmak için çaba sarf etmeyi de düşünmüyorum.
Neyse bu sezon da kalecisiz şampiyon oluruz sıkıntı yok Ersin iyi bir kaleci mi tartışılır ama vasat ve yaşlı Mert'i de abartmaya gerek yok. Umalım ki ikisi de çok iyi performans göstersin ve tartışma kim hak ediyor ekseninde sürsün.

Çevrimdışı tuncaboylu

kaleci için evet özelliklede geçen seneki başaktan
Doğru değil.

Psikolojik olarak Başakşehir'de oynamak çok daha rahat mesela. Hatalı gol yese, 2 gün konuşulmaz.

Futbol anlamında da, bir kaleciye çok top gelmesi kötü bir şey değildir. Hem maç içinde sıcak kalırsın, hem de gol yesen bile mazur görürler.

Çevrimdışı joseph35

Gedson geldi sayıyorum bu durumda 97+ doğumlu yabancı sorunu çözüldü. Hasic'i dondurup veya Boyd'u gönderip, bir kanat, santrafor veya 10 numara yedeği olacak genç bir yabancı alacak mıyız merak ediyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Batshuayi için kap bildirimi yapıldı. Uzun zamandır yapılmıyordu diye biliyorum kap bildirimi. Bir de sanki belli bir seviyenin üstündeki meblağlar için bildirimi yapılması zorunluydu. Acaba bonservisi ile mi geldi diye şüpheleniyorum.

Benim bildiğim 3m ve üzeri için yapmak zorunlu.
Ghezzal ve batshuayiye yaptık.
Yani ikisi de 3me geldi.
Rosier bu sene kiralık geldiği için 3m altı sayıldı o yüzden yapılmadı sanırım.

Çevrimiçi sEuL

Lucas ve Gedson ikilisini birlikte alamiyor muyuz?

Çevrimdışı Mustafa UZUN

umut meraş alıp orayı komple yerlileştirsek fena olmaz kaanla yerli sorunu aşılmış olur onun dışında gerek yok bence yeterli
Gedsonu aldıysak bile ben olsam yarın açıklarım 😂
Ana konularda uzlaşmış olabiliriz ama ben tam olarak bittiğini düşünmüyorum renklinin son hamlesi olur daha can hıraş bir hamle biz ghezzalle anlaştık dedikten sonra masaya 5.5 bıraktılar bozmak için orta sahaları çok kötü durumda taylanla idare etmeye çalışıyorlar çok ağır darbe olur

Bence solbek bölgemiz TR için yeterli, en azından idare eder bir şekilde ama CL için zayıf kalıyor. Bence Umut Meraş da CL için yetersiz kalır. Gözler şu anki kadronun o bölgesinde Adriano kalitesi arıyor  :D

Gedson ile ilgili gs forumlarına ve twittera baktığımda da gördüm ki Gedson işi resmiyete bindiği an psikolojik olarak çok ama çok büyük bir darbe vurmuş olacaz :kop: Hala TR'ye gelirse bize gelir ve sizinle işi olmaz psikolojisindeler. Forumda oluşturdukları kadrolara Kaan Ayhan ve Gedson yazanlar var hala  :evillol: 

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/kartaldergi/status/1427885902722998277

Şöyle adamlara ne gülebiliyorum nede sonuna kadar izleyebiliyorum.
Yok arif sevimmiş yok seyfoymuş falan yok olmuyor bende.

Çevrimdışı Zafer55

Kaan gelmişte olsa bize halen bir stoper lazım.
Godin falan vardı gündemde..Godin mi Luiz mi Boateng.mi falan derken..Kaan la kapatmayız umarım o bölgeyi.

Çevrimiçi umutow

@can1903 hocam gedsonda bir gelişme var mı bugün

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hadi bunlari bende sevmiyorum, ama arif baskan baska seviye, ona gülünmezmi ya, hic kacirmam.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Necmi

burası transfer başlığı ve transfer sezonundayız hakaret etmediğimiz sürece oyuncular hakkındaki yorumlarımızı söyleriz ne zaman tahta kapanır elimizdeki oyuncularla devam edeceğiz o zaman kadromuza sahip çıkarız
ama şimdi kötüye iyi diyerek Beşiktaşın seneye zayıf girmesine katkı sağlayacak değiliz
zaten kulüp tarafından iyi olduğu düşünülse yerine transfer yapılmazdı değilmi
ha bundan sonra takımda kalır pişirilir iyi bir kaleciye döndürülmek istenirse sözüm olmaz
alternatifi olduğu sürece sorun yok ama alternatifi utku olan bir ersin insanın tüylerini ürpertiyordu.

Çevrimdışı kaan1903

Fernando tam fırsat transferi 1.2 ye yıllık biter o iş.

Çevrimdışı can1903

@can1903 hocam gedsonda bir gelişme var mı bugün
Her şey olumlu kral bi problem duymadım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1427951223643201537
gedsondan uzaklaşalım diye renkli basın acayip algıya başladı
herkes almamız için çabalıyor
ben ozanıda yurt dışında isteyen kulüp varmış onunla pazarlık şansını arttırmak için Beşiktaşı gündeme attıkların düşünüyorum
yerliye ihtiyacı olan beşiktaş çok istiyor havasını yaratıyorlar bence

Çevrimdışı kaan1903

Lucas ve Gedson ikilisini birlikte alamiyor muyuz?
Olur aslında Teixeira’yı sol öne Atarsın Larinin pozisyonuna ortayı Souza-Fernando-Gedson yaparsın Salih de rekabete girer.

Çevrimdışı alimm

gedsondan uzaklaşalım diye renkli basın acayip algıya başladı
herkes almamız için çabalıyor
ben ozanıda yurt dışında isteyen kulüp varmış onunla pazarlık şansını arttırmak için Beşiktaşı gündeme attıkların düşünüyorum
yerliye ihtiyacı olan beşiktaş çok istiyor havasını yaratıyorlar bence

https://twitter.com/Ekremkonur/status/1427912892452589574?s=19
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi umutow

Her şey olumlu kral bi problem duymadım
Eyvallah. Şimdi Batshuayi videosunu rahat rahat bekleyebilirim 😂

Çevrimdışı Necmi

Bence solbek bölgemiz TR için yeterli, en azından idare eder bir şekilde ama CL için zayıf kalıyor. Bence Umut Meraş da CL için yetersiz kalır. Gözler şu anki kadronun o bölgesinde Adriano kalitesi arıyor  :D

Gedson ile ilgili gs forumlarına ve twittera baktığımda da gördüm ki Gedson işi resmiyete bindiği an psikolojik olarak çok ama çok büyük bir darbe vurmuş olacaz :kop: Hala TR'ye gelirse bize gelir ve sizinle işi olmaz psikolojisindeler. Forumda oluşturdukları kadrolara Kaan Ayhan ve Gedson yazanlar var hala  :evillol:
boşamı gedson diyoruz :bandit:
hem ciddi ihtiyacımız olan bir noktada hem tff şartlarını karşılıyor
hem bonservisine ortak olursak ciddi yatırım transferi
üstünede kaymaklı geliyor olacak. bu travma atlatılmaz
akşam pazarına bırakmak istiyorlar fiyatı düşsün diye biz masada olduğumuz sürece fiyat hem düşmez hemde kiralık yada yarı bonservisde birinci sırada oluruz. rosierle ghezzal olayını onlara yedirmek lazım bunu yaparkende güçlenerek yapmak ayrı tat
adamlar gedsonu alırlarsa şampiyon olacaklarına inanıyor hemde ciddi ciddi peki biz alırsak nasıl psikolojiye girerler.

Çevrimdışı Nazım Ar

Bu arkadaş komik ve zeki espriler çıkartıyor, zikrettiğin profilden çok farklı. Yine de renkler ve zevkler tabi.