2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284461 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Ozan transferinde Ahmet Bulutla barışırsak iki al ver yapar Ljajic'i satar ya abim gel bitsin bu hasret. Gedson işinde de varsa çözer.
Saçma sapan adamları İspanya'ya götürebiliyor.

Yönetim menajerlere savaş açarak bir kazanç olmayacağını gördü, artık oyuncu satışları da başlar yakında.

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim menajerlere savaş açarak bir kazanç olmayacağını gördü, artık oyuncu satışları da başlar yakında.
Menejerlere komisyon verse sulh içinde çözülür bu iş.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Kaan'a opsiyon koydurmazsak seneye milli takım stoperine neden opsiyon koydurmadık diyeceğiz. Oyununa biraz haksızlık ediliyor ama Kenan gibi gelince anlarız onu da.

Ozan ise hoca çok istiyorsa ve maliyetli olmayacaksa gelsin, yoksa zaten gerek kalmadı. Gedson çözüp geçelim. Seneye de Vida, imzalamazsa Larin, Nsakala ve kiralikların yerine adam bakarız.

Çevrimiçi Necmi

Ozan transferinde Ahmet Bulutla barışırsak iki al ver yapar Ljajic'i satar ya abim gel bitsin bu hasret. Gedson işinde de varsa çözer.
ozanı alıp kulübün kapıdından içeri sokmadan ispanyaya satarsak olur 😂
Fener yönetimi düşer herhalde

Çevrimiçi Samet Ç

Kaan ve Gedson ile bitireceğiz büyük ihtimal

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş; saha olayları, talimatlara aykırı hareketler, çirkin ve kötü tezahürat gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edildi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Boyd: Portekiz piyasası var. Ahmet Bulut Mendesle elli kere satar.
Ljajic: Ahmet Bulut Rus ileri dolandırır, italyanlara yollar bi şekilde para bile kazandırır.
Douglas: barcelona var cvsinde brezilyaya da yollar.
Lens: bu eşşeği öz babası bile satamaz ya.

Ahmet Buluta yüzde 30u senin diye vereceksin, ne maaş kalır ne bişey.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ozan Tufan, dünyada, Beşiktaşlı karakterine en az uyan adamlardan biri değil mi ya? Yoksa Fenerbahçe formasıyla mı bana öyle görünüyor?!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Samet Demir

Ozan Tufan, dünyada, Beşiktaşlı karakterine en az uyan adamlardan biri değil mi ya? Yoksa Fenerbahçe formasıyla mı bana öyle görünüyor?!
Aynen öyle fakat forumda isteyeni de çok.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

Cano Gedson transferi hakkında daha detaylı bilgi öğrenmen mümkün mü?
Detaylı bir şekilde açıklayacağım abi geceye doğru.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yok yok kesin öyle, uzak dursun zaten. yabanci siniri sacmaligi ile nelerle ugrasmak zorunda kaliyoruz Allahim
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ozankarakoc

Yok yok kesin öyle, uzak dursun zaten. yabanci siniri sacmaligi ile nelerle ugrasmak zorunda kaliyoruz Allahim

Valla, biraz duygusallık olacak ama (ki bizi biz yapan da bu bence) ben Kartal Kayra'yı Ozan'a bin kere tercih ederim.

Çevrimdışı nevzatdemir

Detaylı bir şekilde açıklayacağım abi geceye doğru.

Teşekkürler!

Can Bana da atar mısın o ismi iyi akşamlar

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimiçi sefaköykartali

Gedson + Ozan = 17.
Ozan olmasa da 17 gelecek bu sene. Kaan+Gedson da olur. Ozanı normalde hiç sevmem ama tamamen Sergen Hoca istiyor diye itiraz etmiyorum. Bedavaya alıp bir sezon oynatacak ve sonra piyasasını canlandıracaksa gelsin, yoksa bonservis falan asssla verip rakibi de rahatlatmaya gerek yok.

Çevrimiçi Necmi

en az uyan dedin ya az uyan tarafıda yok

Çevrimdışı can1903

Gedson transferinde oyuncuyla anlaşma tamam.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Gedson + Ozan = 17.
tabi yıllardır feneri yapıyor ya 😂 ama gedson az daha başaracaktı gs yi yapmayı 😅

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1427680778238967816?s=20

Transferler yapılır, oyuncular satılır, alınır, fırsatlar da kaçar yenisi gelir bunlar sportif meselelerdir ama bizim başımızı eğmeyen, Beşiktaş' ı her şeyin hatta kendisinin de önünde tutan bir başkanımız var. Her zaman böyle onurlu insanlar tarafından yönetiliriz umarım.

Çevrimdışı ozankarakoc

Atiba + Josef + Gedson + Necip = 18. Şampiyonluk  :ebebe:

Çevrimdışı GreenBook

Hay ağzına sağlık.. şunlara sağlam bi hançer darbesi indirelim
Gedson da öyle bi oyuncu ki roket roket
Gücüne güç katar bakalım opsiyonu ne olcak

Çevrimdışı GreenBook

Yalnız bu sene ne kadro kurduk
Çebi Başkan biraz eleştirdik ama
Eleştiri elbet olcak ama Başkan harbiden Başkan onu söyleyelim alıyor da alıyor
Sen büyüksün Başkan emrindeyiz

Çevrimdışı ozankarakoc

Sadece iki sezon sonra, ilk onbirde oynatılabilecek yabancı oyuncu sayısı 6'ya iniyor. Yabancılarla sözleşme yaparken bu saçmalığı da düşünmek lazım. Federasyon işi nasıl yokuşa sürüyor, kulüplerin başarılı olmasını nasıl göz göre göre engelliyor. Ülkede işini bilerek, planlayarak yapan kurum sayısı 0.

Kulüpler buna göre plan yapacak, sonra birileri yeni bir federasyon başkanı atayacak, yabancı sınırı kalkacak, elinde kadroya doldurduğun yamuk yumuk yerli oyuncularla kalakalacaksın.

Sanki birileri; ülkeyi, bütün alanlarda güçsüzleştirmek ve itibarsızlaştırmak için, bilerek ve isteyerek, canla başla uğraşıyor gibi...