2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287389 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Londradan 1 orta sahayla anlaştık fakat kafada soru işaretleri var. (Hoca bize lazım olan bir tip değil diyor)

Lofthus Cheeki vermeyeceklerini bildirdiler.

Hocanın orta sahada önceliği Gedson,Elneny,Ozan,Fernando.

Hocanın geçen sezondan Gedsona ve ilk geldiği sezondan Elnenye olan tutumunu herkes biliyordur. Şartları bu ikili için zorlamaya devam ediyoruz.

Ozan Tufan işindeki Şehmus+para muhabbeti dillenmeseydi olma ihtimali çok yüksekti. Ali Koç gelecek olan tepkiden dolayı karar vermekte zorlanıyor.

8 numara için net tahminimi yarın sabah yapacağım şuan 2 isim arasında git gel yaşıyorum  :tabe:

anlaştığımız eleman kim

elneny işi olmaz bence rotasyon oyuncusu oldu orada
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Ozan gelsin diyorum bu arada. Isındım şu 1-2 günde  :photo:
Aman pü pü pü. Allah yazdıysa bozsun. Yerli kuralı batsın. Sergen ve başkanın istemesi kötü. Ali Koç bıraksa gelecek. Diren Ali Koç :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Kaynağına saygı duymakla beraber Bülent Uslunun transfer haberlerine güvencim hiç yok. Lakin olursa müthiş iş.
o canselle paslaşıyor sanıırım

Çevrimdışı can1903

anlaştığımız eleman kim

elneny işi olmaz bence rotasyon oyuncusu oldu orada
İsteyene özel mesajdan atabilirim lakin açık açık yazmayacağım. (Daha önce ismi çıkmadı.)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

o canselle paslaşıyor sanıırım
Bence haber vermek içni gündemden düşmemek için biraz sallıyorlar abi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Kaan Ayhanı alırsak çok pişman oluruz. Uzun zamandır izlediğim en kötü defans oyuncusu. Wellintonu öper başımıza koyarız.

Merak eden açsın Kaanın oynadığı Sassuolo maçlarına baksın. Neredeyse bunun oynadığı her maç tuttuğu adam gol atmış. Ne ne zaman müdahale edeceğini biliyor, ne nerede duracağını.

kaan ayhan konusuna katılıyorum

söylendiği kadar paraları asla hak etmiyor ve bizim seviyemizde olduğu bence şüpheli
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

kaan ayhan konusuna katılıyorum

söylendiği kadar paraları asla hak etmiyor ve bizim seviyemizde olduğu bence şüpheli
Yerli kuralı saçmalığı yüzünden oluyor hep bunlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

İsteyene özel mesajdan atabilirim lakin açık açık yazmayacağım. (Daha önce ismi çıkmadı.)
Bana atabilir misin? Uyku tutmadı bari oyuncu videosu izleyeyim
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ozan umarım gelir. Bu yabancı sınırı varken resmen maden bu herif. Sergen ile performans artışı garanti. Mükemmel olur gelirse. Unutmayın adam yerli. Yaşı da genç.

Çevrimdışı Sinan23

Bana atabilir misin? Uyku tutmadı bari oyuncu videosu izleyeyim

Loftus olmamasina çok üzüldüm. Gene Chelsea li mi acaba?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Açıkçası Godin, Cacares gibi isimlerden sonra inanılmaz mutlu olurum.

Costa, Dzeko gibi 35'likler yerine 27'lik Batshuayi geldi.

35'lik stoperler yerine de 26 yaşında milli stoper geliyor.

Farkında mısınız bilmiyorum, ama en az 3 sene transfer gerekmeden devam edilebilecek bir iskelet kuruluyor.

Katılıyorum kaan yerine koray günteri alsınlar
artı olarakta genç olarak 8 gedsonu alsınlar
burda hep beraber sarılalım  :evillol:
O zaman işte sırta bir anç dövmesi yapılma vakti gelebilir.

elbette gs yi kızdırmak işin kaymağı ama geleceği olan bir oyuncu sergenin elinde
çok başka bir yere gider atiba veda etmeden onun yanında böyle bir genç oyuncu alınsın istiyorum
yani bir lens değil hem çok iyi transfer olur hemde gs yi yerle bir eder.
bir taşla iki kuş vurmak denir buna
bizim artık atibanın yerine adam düşünmemiz lazım bunu atiba varken yapmak doğru olur
bu arada maaş sınırını zorlamıyoruz şu anda 14 M euro fazlamız var
yanlış bilmiyorsam şu anda 31 M deyiz 35 M limitimiz vardı tff nin yeni aldığı kararla 45 yada 50 ye çıkıyor

gs umrumda bile değil.
gedson ilk geldiğinde iyi transfer demiştim burda.
Oyunu hızlandırma bakımından gerek nkodou(inşallah bir maçlık değildir) batshuayi gedson teixeira gibi hızlı 4lüyle oynarsak takımın oyun hızı çok artabilir ki geçen sene mıy mıy pas yaptığımız zamanlar açamadığımız defansları açmamız sağlar.
Sonuçta 11 kişi defans yapıcaklar bize.

Kaynağına saygı duymakla beraber Bülent Uslunun transfer haberlerine güvencim hiç yok. Lakin olursa müthiş iş.

Bülent usluyu severim ama can1903 reis harici gerisi yalan  :steamed: :steamed:

İlgilendiğimiz oyuncular iyi. Ozan dışında kim gelirse gelsin sevinirim :)

bu konuda @tuncaboylu 'ya katılıyorum. Ozan cüzzi bir miktarda gelirse ağzımı açmam.
Sonuçta bu adamı en iyi oynatan Sergen var başımızda
Oynat sat yapardık diyeceğim de yönetim satış konusunda pek iyi olmadığı için Türk statüsünde işimize yarar bari diyorum.

Gedson + Ozan bu lige ambargo koydurur. Stopere kim gelirse gelsin idare ederiz zaten iyi stoperlerimiz var. Kaan da olur Koray da olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Ozanın gelişine bir şartla ses etmem, üstüne para verirse gelmek için. Kaö sezondur fenerli garibanları takıma alıp şampiyonluk, kupa gördürüyoruz sevabına. Artık yeter hayır kurumu mu burası?

Çok zengin ve çok güçlü olan kanadalıyı kadroda tutmak gerek mutlaka. 2.5 bile verilir hak ediyor sonuna kadar. Yönetime güvenim tam. Bedavaya elden kaçırmaz başkan onu.

Çevrimdışı can1903

Bülent usluyu severim ama can1903 reis harici gerisi yalan  :steamed: :steamed:
Ahahahah cansın kral  :sevinc

Çevrimdışı can1903

Gedson + Ozan bu lige ambargo koydurur. Stopere kim gelirse gelsin idare ederiz zaten iyi stoperlerimiz var. Kaan da olur Koray da olur.
Gedson+Ozanı alıyorsak Salihi falan gönderiyoruzdur  :kop:

Gedson+Ozanı alıyorsak Salihi falan gönderiyoruzdur  :kop:
Hoca ikisini de istemiyor mu?

https://twitter.com/futbolarena/status/1427398976542740482

Ben size bir şey diyeyim mi bu adam çok duygusal ve kırık biri belli ki.
Biz böylelerinden iyi verim alabiliriz, bu adam ya çok sağlam tutucak ortalığı tozu dumana katıcak. Ya da samatta kafasında dönecek. Bundan emin oldum.

Çevrimdışı Necmi

Ben size bir şey diyeyim mi bu adam çok duygusal ve kırık biri belli ki.
Biz böylelerinden iyi verim alabiliriz, bu adam ya çok sağlam tutucak ortalığı tozu dumana katıcak. Ya da samatta kafasında dönecek. Bundan emin oldum.
çizgi film izleyip oyuncak topluyormuş :D
duygusal yedek kalmayı sevmeyen kalınca olay çıkaran tipmiş
oyuncu yönetimini yaparsak büyük verim alırız nkoudou zaten arkadaş ortamına
hızlı uyum sağlatır

Çevrimdışı can1903

Hoca ikisini de istemiyor mu?
İkisini de istiyor da çok şişer abi orası 2 transfer daha geldiğinde