2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286388 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ozan'dan zerre haz etmiyorum, ama çok ucuza gelirse denenebilir mi diye düşünüyorum. Bizim takımda normal bir insana döner mi acaba?

Diğer renklilerin toksik bir yapısı var, bu oyunculara da sirayet ediyor.
iyide bu doğuştan böyle :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

bence bizim böyle bir niyetimiz yokta fener kurtulmak istiyor anadolu takımına gönderemez gitmez çünkü anca bize ikna edebilirler o yüzden yolunu yapıyorlar bizimmi aklımıza geldide basketciyle takas etmek istedik
hem büyük ihtimal yüksek bonservisle vermek basketciyide yüksek bonservisle alıp ffp den delik açmak istiyorlar
diyelim bize10 m ye verdiler bizdende basketciyi 10 m ye aldılar ozandan aldıkları on m ffp de artı haneye geçer ama baskete harcadıkları 10 m futbolda hesaba katılmaz böylece ffp için 10 m euroluk transfer kapısı açarlar bizim için bir önemi yok ffp de değiliz
fenere ciddi kıyak geçmiş oluruz şu anda aldıkları oyunculara lisans çıkaramadılar daha sanırım çünkü kimseyi satamadılar bize stoperi satmaya çalıştılar sanırım aynı yöntemle olurdu yemedi şimdi ozanı kakalamaya çalışıyorlar.

Biz bunu yapamayız, limitimiz yok.

Basketten aldığımızı futbola gösteremeyiz.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada aklıma bir şey takıldı:

Federasyon Avrupa gelirlerinin 3'te 2'sini kullanma hakkı verdi, güzel.

Seneye şampiyon olursak, ön eleme oynayacağız. Onu geçersek gelirimiz 30 milyon Euro, geçemezsek 5 milyon Euro.

Şimdi neye göre limit belirlenecek?

Transferler için tur atlamayı beklersek, yeterli transfer yapamayınca ön elemeyi geçemeyiz.

Saçma bir paradoks var.
zaten bu sene için verdi avrupada oynayan takımlara destek kararı
seneye başka şartlar oluşur başka kararlar alınır birtek bize yarıyor bu zaten
renklilere anca devre arası yarar

Çevrimiçi Samet Ç

bence bizim böyle bir niyetimiz yokta fener kurtulmak istiyor anadolu takımına gönderemez gitmez çünkü anca bize ikna edebilirler o yüzden yolunu yapıyorlar bizimmi aklımıza geldide basketciyle takas etmek istedik
hem büyük ihtimal yüksek bonservisle vermek basketciyide yüksek bonservisle alıp ffp den delik açmak istiyorlar
diyelim bize10 m ye verdiler bizdende basketciyi 10 m ye aldılar ozandan aldıkları on m ffp de artı haneye geçer ama baskete harcadıkları 10 m futbolda hesaba katılmaz böylece ffp için 10 m euroluk transfer kapısı açarlar bizim için bir önemi yok ffp de değiliz
fenere ciddi kıyak geçmiş oluruz şu anda aldıkları oyunculara lisans çıkaramadılar daha sanırım çünkü kimseyi satamadılar bize stoperi satmaya çalıştılar sanırım aynı yöntemle olurdu yemedi şimdi ozanı kakalamaya çalışıyorlar.
Bence yönetimin böyle bir niyeti var ama hocanın onay vereceğini düşünmüyorum Caulker'da olduğu gibi.

Çevrimiçi Necmi

Biz bunu yapamayız, limitimiz yok.

Basketten aldığımızı futbola gösteremeyiz.
bonservis maaş limitine girmiyorki bildiğim giriyorsa zaten çoktan patladık
ama limitimiz var batsman dan sonra 4 M kalmıştı 10 eklendi cezasız %20 geçebilirizde
32 limitti 10 daha eklendi 42 oldu %20 de geçebiliyoruz 50 biz şu anda 31 harcadık
böyle bir katakulle çevirme imkanımız var fenerde ona göz dikti transferleri bitirdik çünkü
en fazla 3 daha harcanır finiş olur şu anda görünen 16 boşta kalacak fenerde sanırım buna göz dikti :D

Çevrimdışı can1903

O zaman ikinci hayırlı olsun gelsin :D Yeni orta saha hayırlı olsun. İsmi net değil ama umarım İngiltere'deki oyunculardan biri olur. Ozan'ı istemeyenlerdenim. Sehmus'u isteyen parasını versin.

Bunu yazmayacaktım ama şimdi ismi bana Twitter’da sormuşlar buraya yazmak elzem oldu.

Fernando Lucas Martins İle anlaşma tamam. Fakat daha iyisi çıkar mı diye halen bakıyorlar. En kötü ihtimalle Fernando Lucas Martins ile imzalayacağız. (via. Metin Sönmez)
Bana gerek kalmamış Metin abi şovunu yapmış  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tuncaboylu

bonservis maaş limitine girmiyorki bildiğim giriyorsa zaten çoktan patladık
ama limitimiz var batsman dan sonra 4 M kalmıştı 10 eklendi cezasız %20 geçebilirizde
32 limitti 10 daha eklendi 42 oldu %20 de geçebiliyoruz 50 biz şu anda 31 harcadık
böyle bir katakulle çevirme imkanımız var fenerde ona göz dikti transferleri bitirdik çünkü
en fazla 3 daha harcanır finiş olur şu anda görünen 16 boşta kalacak fenerde sanırım buna göz dikti :D

Bonservis federasyon limitine ekleniyor abi.

O yüzden Batshuayi'ye opsiyon koyduramadık ya işte, Chelsea 2 milyon kiralama bedeli istedi diye.

Zaten sayılmasa, istediğin kadar transfer yap. Batshuayi'yi 3 milyona kiralarız, 2.9 milyonluk maaşını Chelsea öder. Biz de limit harcamadan Batshuayi almış oluruz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fernando ne kadar maaş talebinde bulundu?

Çevrimiçi Samet Ç

1.8 milyon diyorlardı 1 ay önce zaten o zaman anlaşılmıştı

Çevrimdışı sEuL

Sacma bir kural daha vardi yabanci oyunculardan birinin en az 97 dogumlu olmasi gerekiyor diye. Hasic sakat ve yararlanamayacagiz uzun bir sure, alinacak bir sonraki yabancinin bu kurala uymasi temennisi ile.

Çevrimdışı can1903

1.4-1.6 arası diye duydum uzun zaman oldu onla anlaşalı ordan free çıkmasını bekliyorduk. Anlaşma okey ama ben hala başkalarını kovaladığımızı düşünüyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Sacma bir kural daha vardi yabanci oyunculardan birinin en az 97 dogumlu olmasi gerekiyor diye. Hasic sakat ve yararlanamayacagiz uzun bir sure, alinacak bir sonraki yabancinin bu kurala uymasi temennisi ile.
Oraya 1 tane yabancı alınacak

Çevrimdışı Nazım Ar

Ozan'dan zerre haz etmiyorum, ama çok ucuza gelirse denenebilir mi diye düşünüyorum. Bizim takımda normal bir insana döner mi acaba?

Diğer renklilerin toksik bir yapısı var, bu oyunculara da sirayet ediyor.

Dönmez. Ozan fbye gitmeden önce de sıkıntılı bir arkadaştı.

Çevrimiçi Necmi

Bence yönetimin böyle bir niyeti var ama hocanın onay vereceğini düşünmüyorum Caulker'da olduğu gibi.
bende ondan ümitliyim ama yerli olduğu için onay verir
üç tane a milli oyuncu almış oluyoruz heleki bedava gelirse korkum o

Çevrimiçi Necmi

1.4-1.6 arası diye duydum uzun zaman oldu onla anlaşalı ordan free çıkmasını bekliyorduk. Anlaşma okey ama ben hala başkalarını kovaladığımızı düşünüyorum.
gedsonu kovalıyoruz :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Baktım sen ortalarda yoksun. Ben de salayım dedim :D Sahne yine senin. Sen yaz bildiklerini :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

gedson 99 doğumlu ben onu kovaladığımızı düşünüyorum
hasiçden bu sene faydalanamayız zaten stoper olayın çözdüğümüz andan itibaren ona yükleneceğiz büyük ihtimal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Londradan 1 orta sahayla anlaştık fakat kafada soru işaretleri var. (Hoca bize lazım olan bir tip değil diyor)

Lofthus Cheeki vermeyeceklerini bildirdiler.

Hocanın orta sahada önceliği Gedson,Elneny,Ozan,Fernando.

Hocanın geçen sezondan Gedsona ve ilk geldiği sezondan Elnenye olan tutumunu herkes biliyordur. Şartları bu ikili için zorlamaya devam ediyoruz.

Ozan Tufan işindeki Şehmus+para muhabbeti dillenmeseydi olma ihtimali çok yüksekti. Ali Koç gelecek olan tepkiden dolayı karar vermekte zorlanıyor.

8 numara için net tahminimi yarın sabah yapacağım şuan 2 isim arasında git gel yaşıyorum  :tabe:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bu arada aklıma bir şey takıldı:

Federasyon Avrupa gelirlerinin 3'te 2'sini kullanma hakkı verdi, güzel.

Seneye şampiyon olursak, ön eleme oynayacağız. Onu geçersek gelirimiz 30 milyon Euro, geçemezsek 5 milyon Euro.

Şimdi neye göre limit belirlenecek?

Transferler için tur atlamayı beklersek, yeterli transfer yapamayınca ön elemeyi geçemeyiz.

Saçma bir paradoks var.

Sorunun cevabı değil ama konuyla alakalı olduğu için yazmak istedim.

Nedense Türk spor camiasında artık takımlarımız Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacakmış gibi bir algı oluştu. Bu tam olarak gerçeği yansıtmıyor.

Süper Lig'i şampiyon bitiren takımın grup aşamasına kadar karşılaşabileceği en güçlü rakipler UEFA ülke sıralamasında 11. ve 12. olan ülkelerin şampiyonları olacak. (önümüzdeki sene için Sırbistan ve Avusturya görünüyor şu anda)

Diğer Türk takımlarının durumunu bilmiyorum ama biz mevcut puanımızla bütün eleme turlarında seribaşı olacağımız için Playoff turuna kadar Belarus, Macaristan, Bulgaristan, Moldova, Azerbaycan, Kosova, Arnavutluk gibi ülke sıralamasında 18 ile 51. sıralar arasındaki ülkelerin takımlarıyla eşleşeceğiz.

Playoff turunda ise bildiğim kadarıyla seribaşı sistemi yok, 8 takımın hepsi birbiriyle eşleşebiliyor. Eğer bu sene gruplara kalmak için Playoff oynuyor olsaydık rakiplerimiz FC Salzburg, Young Boys, Malmö, Sheriff Tiraspol, Brondby, Ferencvaros, Ludogorets veya Dinamo Zagreb takımlarından birisi olacaktı. Belki Salzburg haricinde normal şartlarda zorlanmadan elememiz gereken takımlar kısacası.

Öyle eskisi gibi Arsenal'le, Benfica'yla, Monaco'yla eşleşme ihtimali yok yani.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Londradan 1 orta sahayla anlaştık fakat kafada soru işaretleri var. (Hoca bize lazım olan bir tip değil diyor)

Lofthus Cheeki vermeyeceklerini bildirdiler.

Hocanın orta sahada önceliği Gedson,Elneny,Ozan,Fernando.

Hocanın geçen sezondan Gedsona ve ilk geldiği sezondan Elnenye olan tutumunu herkes biliyordur. Şartları bu ikili için zorlamaya devam ediyoruz.

Ozan Tufan işindeki Şehmus+para muhabbeti dillenmeseydi olma ihtimali çok yüksekti. Ali Koç gelecek olan tepkiden dolayı karar vermekte zorlanıyor.

8 numara için net tahminimi yarın sabah yapacağım şuan 2 isim arasında git gel yaşıyorum  :tabe:
Gedson işi tamam demiş Bülent Uslu. Büyük ihtimalle kiralık gelir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Gedson işi tamam demiş Bülent Uslu. Büyük ihtimalle kiralık gelir.
Kaynağına saygı duymakla beraber Bülent Uslunun transfer haberlerine güvencim hiç yok. Lakin olursa müthiş iş.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaynağına saygı duymakla beraber Bülent Uslunun transfer haberlerine güvencim hiç yok. Lakin olursa müthiş iş.
İlgilendiğimiz oyuncular iyi. Ozan dışında kim gelirse gelsin sevinirim :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Elimizde tuttuğumuz oyuncu iyi. Ozan dışında kim gelirse gelsin sevinirim :)
Ben Ozan gelsin diyorum bu arada. Isındım şu 1-2 günde  :photo: