2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285501 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

Ben pragmatik bakış açısı ile düşünüyorum.

2.250 bin Euro maaş verdiğimiz bir adamı gönderemezsek, kullanmamız lazım. Kadro dışı bırakmak bana israf geliyor.

Bu sene 10 numaralı bir sistem kullanacağız, Sergen hoca Alex tercihi ile bunu belli etti. Alex heyecan yarattı, ama kadroda başka bir 10 numara yok. Var mı?

Alex'in 8 aydır resmi maç yapmadığı ve 45-50 maçlık sezon olacağı kesinken, gönderemezsek devre arasına kadar Ljajic kullanılabilir.
sergen hoca bakkala 2 paket sigara aldırmak için kullanır anca. faydası yok ki. şu an tüm ipler sergen hocanın elinde sergen kesmese kadro dışı bırakılır mıydı? işine yaramıcak belli ki

Çevrimdışı Karabay

sergen hoca bakkala 2 paket sigara aldırmak için kullanır anca. faydası yok ki. şu an tüm ipler sergen hocanın elinde sergen kesmese kadro dışı bırakılır mıydı? işine yaramıcak belli ki
Yedek 10 numara diye layiçe güvenen yolda kalır. Bir senedir o işi atiba gayet güzel yapıyor. Yine yapar.

Çevrimdışı tuncaboylu

bak abi 2-3 gün önceki buradaki yazışmalarımızı hatırla. sen sadece futbolcu satışlarını bonservis olarak görüyorsun. ademin maaşı hakkında bilgin var mı ? alan kişi adem gibi biri için1-3 milyon bonservis ödedi potansiyelli birisi ödenir, peki o maaşını karşılayabilir mi? abartı maaş verildiğinde performans koymazsa elinde patlar.  hatta abartı maaş verirsen iyi performans verse bile elinden çıkarmak istesen çıkaramazsın (dünya kupası vida) ama düşük maaşlı birini kötü performans verse bile anında gönderebilirsin.

Bu dediklerinin hepsi doğru.

Benim transfer döneminin başından beri söylediğim şey de bu zaten.

Ama burada konu başka. Senin elinden çıkaramadığın bir adam varsa ve maaşı yüksekse, kadro dışı bırakmak bence israf.

Ha takım içindeki huzuru bozuyordur, eyvallah.

Neyse, bekleyelim bakalım. Belki yönetim Ljajic'i gitmeye zorlamak için böyle bir hamle yapmıştır ve karşılığını alır.

Transfer dönemi sonunda Ljajic kadroda olursa bence kadro dışı kararı kaldırılıp oyuncudan istifade edilmeli.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu abi her cevabı da alıntılayıp forumun keyfini kaçırmak istemiyorum, genellikle öyle uzun uzadıya karşılıklı konuşmaları da sevmem ama bendim tabatadan kötü diyen. Kötü işte adam. Diğer bazı arkadaşların da dediği gibi geldiği ilk sene kaliteli bir kadro vardı beyim istemese de biraz kıpırdandı ama Beşiktaşın 10 numarası diyemedik hiçbir zaman. Gelmiş geçmiş en kötü 10 numara bana göre. Tabata hiç değilse üzerimize yapışıp kalmadı çekti gitti bu ise gitmiyor. Oyunculuğu kadar karakteri de kötü. Şimdi sen bu adamdan biraz para alamazmıydık diyorsun hangi kalbur üstü takım bunu alır da sana para verir millet aptal mı.
Bonservisi alındıktan sonra beklentileri hiç karşılayamadı, çok büyük bir transfer hatası da oldu bence.

Yani o konuda seninle hemfikiriz.

Ama Tabata konusunda katılmıyorum. En şaibeli transferlerden biriydi.

Demirören'in Beşiktaş'ın kasasından iş ortağının başkanı olduğu Gaziantep'e para transferi için kullandığı bir transferin öznesi olduğu için çok ayrı bir yeri var o adamın bende.

https://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/730865-yildirim-yardim

Çevrimdışı Karabay

Bonservisi alındıktan sonra beklentileri hiç karşılayamadı, çok büyük bir transfer hatası da oldu bence.

Yani o konuda seninle hemfikiriz.

Ama Tabata konusunda katılmıyorum. En şaibeli transferlerden biriydi.

Demirören'in Beşiktaş'ın kasasından iş ortağının başkanı olduğu Gaziantep'e para transferi için kullandığı bir transferin öznesi olduğu için çok ayrı bir yeri var o adamın bende.

https://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/730865-yildirim-yardim
Tabatanın şaibesi değil ama konu. Adam geldi, bekleneni veremedi (verememiş hali bile layiçten iyi) ve çekti gitti. Bu gitmiyor.

İlla satalım tamam, diyelim bu layiç fenerde oynuyor ve bize satmak istiyorlar, ilk sen ortalığı yakarsın. Oyunculuğu bundan çok daha iyi durumdaki ozan için bile ufak bir kalkışma çıktı forumda. Ozan bir de yerli üstelik. Ortada bu gerçek varken en az senin seviyende bir başka takım bu adama para verip alır mı. Almaz. E geriye alt seviyeler kalıyor ki onlarda zaten para yok.
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2021, 22:39:46 Karabay ]

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/_BESIKTAS_FR/status/1427347631139954704?s=19
Golcü yolda 8 numaraya fernando gelecek görünen birde Kaan Ayhanı alırsak çok iyi olur

Çevrimiçi Necmi

Ljajic'i kadro dışı bıraktıktan sonra kimseyle takaslayamazsın artık.

Herkes kurtulmak istediğini, yoksa maaşını ödeyeceğini gördü. Kimse Ljajic'e karşılık olarak herhangi bir asset vermez o yüzden.
kadro dışı bırakmasanda gitmiyor en azından şimdi takım bulup oynamazsam bir sene sonra gidecek takım bulamam der bütün teklifleri reddeden kadro dışı bırakılır italyada adama 300 bin euro maaş verdiler ne piyasasından bahsediyoruz şimdi belki menejeri sıkar kendini bir takım bulmak için gayet beğendim bu kararı

Çevrimdışı underworld

Layiç sınırı çok zorladı.
Yapılan zor olsada maalesef mubah.

Çevrimiçi yaço58

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1427354923738570754?s=19
Böyle ismi çıkıpta gelmeyen olmadı Kaan artı fernando ile kapatacağız gözüken transferi tenklilerin en iyi transferi yine hakemler maalesef saha içinde kalıp eze eze şampiyon olmalıyız hocaya hakkettiği kadroyu veriyor yönetim ve yaş olarak da çok iyi bir kadro kemik kadromuz belli Kaan gelirse 2 kiralık oyuncumuz olacak

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1427354923738570754?s=19
Böyle ismi çıkıpta gelmeyen olmadı Kaan artı fernando ile kapatacağız gözüken transferi tenklilerin en iyi transferi yine hakemler maalesef saha içinde kalıp eze eze şampiyon olmalıyız hocaya hakkettiği kadroyu veriyor yönetim ve yaş olarak da çok iyi bir kadro kemik kadromuz belli Kaan gelirse 2 kiralık oyuncumuz olacak
alakasız olacak ama kaan geliyorsa + larin gitmeyecekse boyd yabancı olarak yazılır bu sene

kadro dışı diyorlardı ama bugün antrenman fotolarında vardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Tabatanın şaibesi değil ama konu. Adam geldi, bekleneni veremedi (verememiş hali bile layiçten iyi) ve çekti gitti. Bu gitmiyor.

İlla satalım tamam, diyelim bu layiç fenerde oynuyor ve bize satmak istiyorlar, ilk sen ortalığı yakarsın. Oyunculuğu bundan çok daha iyi durumdaki ozan için bile ufak bir kalkışma çıktı forumda. Ozan bir de yerli üstelik. Ortada bu gerçek varken en az senin seviyende bir başka takım bu adama para verip alır mı. Almaz. E geriye alt seviyeler kalıyor ki onlarda zaten para yok.

Burada biraz pazarlama ve ikna yeteneği işin içine giriyor. Bu konuda çalışmak lazım.

Temmuz başında Boyd'u da ilk kamp kadrosuna almadık mesela, sonra bu karardan döndük ertesi gün.

Ozan'ı hiç sevmem, ama uygun maliyetle (1.5-2 milyon) alınmasına karşı çıkmayacağımı yazdım.

Hatta N'sakala satılacaksa, sol beki full yerli yapmak için Caner bile düşük maaş 1+1 kontratla alınabilir dedim.

Ljajic için transfer dönemi sonun kadar bekleyelim bakalım, gitmezse ne yapmalıyızı o zaman fikir yürütürüz

Çevrimiçi sefaköykartali

Yahu sözleşmeyi imzalarken zorla imzalamıyoruz tabii ki sözleşme var ama sevgilisi aldattı diye depresyona giren Ljajic, manita yüzünden tribe giren Oğuzhan gibi adamlara yaptırımların en ağrını yapmalıyız. Profesyonel sözleşme imzalayıp özel sektörde işini doğru düzgün yapmayan adamı bile şutluyorlar, bunlar istediği kadar berbat etsin yine de bir şey yapamıyoruz.

Lens geçen sezon istese hollandada feyenoord ayarlarında bir takımda forma bulurdu, Ukrayna piyasası da var, Douglas desen brezilya piyasası var, cvsinde barcelona var, yani isteseler her türlü kariyerlerine devam ederler, ama bir senelik ücret için bunu mahvediyorlar, bizim de bütçemizin dörtte biri böyle adamlara gidiyor boşu boşuna.

Hiçbiri olmasa bu adamlar süper ligde üç büyükler dışında rahat forma bulurlar, o kadar maaş bulamazlar ama 30 40 maç oynayacakları bir takım bulabilirler.

Gerçekten oyuncu alırken karaktere de çok dikkat etmek gerekiyor. Bu kadar karakter anlamında sorunlu adamların hepsini bir araya toplayan, İmzaları kalplere atıyoruz diyip mahkemeye veren karaktersiz hoca, sıkıntılı topçularla çok iyi kadro planlaması yapmışlar. Şu anda o imzaların bedelini ödüyoruz, eski yönetimi de güzel anıyoruz.

Çevrimiçi Rasim

Batman in ucagini takip eden varsa numarasini yazabilirmi? :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/_BESIKTAS_FR/status/1427347631139954704?s=19
Golcü yolda 8 numaraya fernando gelecek görünen birde Kaan Ayhanı alırsak çok iyi olur
Ne zamandır aklıma takılıyor:

Fernando için 8 deniyor devamlı, ama kariyeri boyunca ön libero oynamış görünüyor.

6 numara mı düşünülüyor acaba, Josef'i 8'e kaydırıp?

Çevrimdışı tuncaboylu

kadro dışı bırakmasanda gitmiyor en azından şimdi takım bulup oynamazsam bir sene sonra gidecek takım bulamam der bütün teklifleri reddeden kadro dışı bırakılır italyada adama 300 bin euro maaş verdiler ne piyasasından bahsediyoruz şimdi belki menejeri sıkar kendini bir takım bulmak için gayet beğendim bu kararı
Arabistan'dan falan teklif gelmiyor nu bu herife?

Bu Araplar hep almak istediğimiz adamlara salca oluyorlar, göndermek istediğimize de olsunlar bir kez?

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1427342071468285961
Benficaya gidiyor olabilir yazmışlar yorumlara. Kimiside lazio demiş. Genel olarak arkadaşı tebrikde etmişler.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Benficaya gidiyor olabilir yazmışlar yorumlara. Kimiside lazio demiş. Genel olarak arkadaşı tebrikde etmişler.
konyaspor diyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk hafta itibariyle bu sene ligdeki takımların çoğu epey zayıf görünüyor.

Ligi düşünerek hamle yapacaksak, bence stopere çok para bağlamaya gerek yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İlk hafta itibariyle bu sene ligdeki takımların çoğu epey zayıf görünüyor.

Ligi düşünerek hamle yapacaksak, bence stopere çok para bağlamaya gerek yok.

Belki biraz abartı olacak ama en azından stoper yetiştirmek için hazır canavar gibi hücum hattı kurulmuşken iç saha maçların bir çoğunda Serdar Saatçi ile oynardım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Belki biraz abartı olacak ama en azından stoper yetiştirmek için hazır canavar gibi hücum hattı kurulmuşken iç saha maçların bir çoğunda Serdar Saatçi ile oynardım.
Ya da sağ bekte Bilal'i de deneyebiliriz. Rosier'i de diri tutmuş oluruz.

Çevrimdışı XiaoHan

Masabaşı oyunları, TFF ve MHK yardımı bile  :steamed: zevk almanıza engel teşkil etmeyecek Süperlig  :ishock:
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ya da sağ bekte Bilal'i de deneyebiliriz. Rosier'i de diri tutmuş oluruz.

Bilal'i sanki hoca çok yetersiz görüyor. Kadroya da almıyor, hazırlık maçlarında da hiç oynamadı.
Ancak Serdar tuttuğu bir oyuncu, ona şans verebilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilal'i sanki hoca çok yetersiz görüyor. Kadroya da almıyor, hazırlık maçlarında da hiç oynamadı.
Ancak Serdar tuttuğu bir oyuncu, ona şans verebilir.
Bu sene kupa maçlarında oynamaya başlar

Çevrimiçi Necmi

Arabistan'dan falan teklif gelmiyor nu bu herife?

Bu Araplar hep almak istediğimiz adamlara salca oluyorlar, göndermek istediğimize de olsunlar bir kez?
bizim ligi bizden iyi takip ediyorlar beşiktaşın bile oynatamadığı oyuncuyu ne yapalım diyorlardır 😂