2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284836 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Yabancı basın bizimkilerin aksini söylüyor ama inandırıcı gelmedi.

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1427315980246585344
Öyle bir aralık yazmışlar ki, sallama olduğu belli zaten.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bence Kaan bizim oyun planında çok iş görür. Önde oynayan bir takıma daha uygun bir stoper. İtalya ilgiyle burası arasında çok fark var, buraya fiziği oldukça yeter, ayağı da ligin üstünde zaten. Potansiyelinin şu anki formundan daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Bizimle çıkışa geçebilir, daha yaşı da çok genç. Umarım olur, Ljajicle takaslarsak çok ama çok iyi olur, Ersin+3mye de şahsen okey olurum.

Çevrimdışı tuncaboylu

ljajic'den bir yıl futbol oynamadan maaşını alacak bir elektrik alıyorum, bakalım. maaşının yarısını karşılayan bir kulübe kiralasak kardır.

bu arada ljajic ilk sene iyi oynadı, opsiyonunu kullandık filan gibi bir tartışma dönmüş. ljajic'in ilk senesi eh işte bir tık iyiydi, şenol güneş'in profiline daha uygun serbest ofansif oyuncu olarak kullanması sayesinde (ki o sezon bile bence çok kısıtlı sayıda maçta iyiydi) ama yine de kesinlikle 6.5 milyon euro ödenecek bir görüntüsü yoktu. zorunluydu onun satın alma opsiyonu yoksa kimse gidip 6.5 filan vermezdi. 6.5a bonservisini alıp bir yıl ödeme ertelemiştik sadece.

tarihimizin gerek bonservis gerek maaş olarak en kötü transferleri arasında ilk 3e girer arkadaş.
Adam ilk senesinde 27 maçta 9 gol 12 asist yaptı, daha ne yapacaktı?

Şu istatistiği Alex bu sene yapsa, millet sevinçten birdirbir oynar.

Yok Tabata'ymış, en kötü 10 numaraymış. İyiyi de abartıyoruz, kötüyü de.

Şu adamı ufak da olsa bir bonservisle satabilmek mümkündü, ama yapamıyoruz.

Bir de kimi gondermeye çalışsak, işler hep kangrene dönüşüyor. Douglas'ı Malatyaspor'a göndermiştik hesapta, o da açıklanmadı hala.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence Kaan bizim oyun planında çok iş görür. Önde oynayan bir takıma daha uygun bir stoper. Potansiyelinin şu anki formundan daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Umarım olur, Ljajicle takaslarsak çok ama çok iyi olur, Ersin+3mye de şahsen okey olurum.
Ljajic'i kadro dışı bıraktıktan sonra kimseyle takaslayamazsın artık.

Herkes kurtulmak istediğini, yoksa maaşını ödeyeceğini gördü. Kimse Ljajic'e karşılık olarak herhangi bir asset vermez o yüzden.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ljajic kiralık sezonunda net mvp istatistiği yaptı. Gayet de kaliteliydi ama o takımda patlamış bu da bizim için yanıltıcı oldu. 6.5m bonservisi kesinlikle çok paraydı. Adamın maaşı, imajı bilmem nesi bonservisi bize 15mye patladı neredeyse. Lensle ikisinin yükü çok ağır oldu.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ljajic'i kadro dışı bıraktıktan sonra kimseyle takaslayamazsın artık.

Herkes kurtulmak istediğini, yoksa maaşını ödeyeceğini gördü. Kimse Ljajic'e karşılık olarak herhangi bir asset vermez o yüzden.
6m istiyorlar ama o teklifi kimse yapmadı. Serie A da hala piyasası olan bir oyuncu, 2m+Ljajic yapsak bile kardır.

Çevrimdışı doganay

Batshuyi gece 12 de geliyormus , ne demek istiyor ben renklilere +18 yapacagim mi demek bu  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

6m istiyorlar ama o teklifi kimse yapmadı. Serie A da hala piyasası olan bir oyuncu, 2m+Ljajic yapsak bile kardır.
Kadro dışı bırakarak Ljajic'in piyasasını bitirdik.

Ljajic'i isteyen takım transfer döneminin son günlerini bekleyip, maaşının yarısını ödeyerek kiralama teklifi yapar ve kabul edeceğimizi bilir.

Ljajic'i vererek fiyat düşürme şansımız yok yani.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kaan Ayhan’i ben de gram begenmiyorum. Stopper icin yetersiz ama ayagi duzgun olmasindan dolayi orta sahada gorev alabiliyor.

Lig icin yeter li? Bence hemen hemen Wellinton seviyesinde. Kaan gelirse Fernando gibi canavar bir 8 numara cok lazim olacak.

Kaan-Vida
Josef-Fernando

Omurga bu sekil olusur

Welinton seviyesinde ise, gelsin başlasın.

Yerli oyuncu rotasyonuna cidden ihtiyaç var.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ljajic'i isteyen takım transfer döneminin son günlerini bekleyip, maaşının yarısını ödeyerek kiralama teklifi yapar ve kabul edeceğimizi bilir.

Ljajic kendine gelen teklifleri para için reddederek ve manita mevzularından dolayı futbolu unutarak kendi piyasasını büyük ölçüde bitirdi zaten. Yani bonserviste indirim bile sağlasak kardır.

Rhodolfo bile ben burada oynayamayacagim diyip ayrıldı, Ljajic, Oğuzhan, Lens, Douglas gibi Avrupada hala kendi kariyerini sürdürebilecek adamların bu kadar vurdumduymaz olması cidden skandal. Böyle bir kadro planlaması yapıp bu kadar adamı bir araya toplayabilmek cidden büyük başarı. Bütçenin neredeyse 4te 1ini boşa harcıyoruz bu adamlar yüzünden. Gitmeyeni bu takım ortamına sokup son yılların en iyi iskeletini bozmaya gerek yok. Antrenmanlarını diğer sahada yapsınlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Adam gelen tekliflerin hiçbirisini kabul etmemiş. Tahminim yönetimin bonservis beklentisi de yok. Maaşdan kurtulma gayesi var. Yerinde hamle olmuş bence.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam gelen tekliflerin hiçbirisini kabul etmemiş. Tahminim yönetimin bonservis beklentisi de yok. Maaşdan kurtulma gayesi var. Yerinde hamle olmuş bence.
Benzer şeyleri geçen sene Vida, N'koudou ve Larin'e de yaptık. Dün ikisi ilk 11'deydi ve ikisi gol attı.

Sözleşmesinin son senesine girmiş 29 yaşındaki bir adamla olaysız ayrılabilmek bu kadar imkansız olmamalı.

Adamın maaşı 2.250 bin Euro. Oynayamazsa bonus da alamayacak, seneye sözleşme önerecek takım da bulamayacak.

Bu adamı yollayabilelim bir zahmet.

Çevrimdışı worns

Bir de kimi gondermeye çalışsak, işler hep kangrene dönüşüyor. Douglas'ı Malatyaspor'a göndermiştik hesapta, o da açıklanmadı hala.

ilk senesinde iyi oynadığını söylüyorum alıntıladığın mesajda zaten. daha ne diyecektim? :) ayrıca tabata ve on numara hakkında da bir yorum yok. daha da sert tanımlardım yazdığın mesajı da forumun havasını bozmak istemiyorum. bu üslubu dikkate alabilmem mümkün değil. ayrıca ben karşılaştırmadım fakat tabata'yla da gayet karşılaştırılabilir ve bu mukayese kimsenin dangıl dungul konuşmasını gerektirmez keza onun da yarım devrede 7 asisti vardı gönderilmeden.

bana sorarsan utku'yla gökhan töre'yle bile sözleşme uzatmayı beceremeyen, rosier'i ve ghezzal'i getirmesi zaten mümkün olmayan yönetimi (!) hala değerlendiriyor olman bile hata. seninle pek ikili diyaloga girmeyi tercih etmezdim normalde, bu son olsun, can sıktın dayanamadım.

Çevrimiçi Samet Demir

Benzer şeyleri geçen sene Vida, N'koudou ve Larin'e de yaptık. Dün ikisi ilk 11'deydi ve ikisi gol attı.

Sözleşmesinin son senesine girmiş 29 yaşındaki bir adamla olaysız ayrılabilmek bu kadar imkansız olmamalı.

Adamın maaşı 2.250 bin Euro. Oynayamazsa bonus da alamayacak, seneye sözleşme önerecek takım da bulamayacak.

Bu adamı yollayabilelim bir zahmet.

Geçen sene bu adamlar oynarken takımda ljajic yokmuydu? Peki  o halde Ljajic dün 11 de neden yoktuda bu adamlar vardı?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ljajic ile herhangi bir anlaşma imkanımız kalmamıştı ve artık kartlar açık oynanıyor.
Bence yapılması gereken yapıldı, çok fazla üzerinde durmaya gerek yok.

Çevrimdışı doganay

Şu yansıyan görüntü kartal görüntüsü olursa daha güzel olur.
zaten kartal goruntusu  :tabe:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

zaten kartal goruntusu  :tabe:

Hahaha doğru diyorsun. Ben benzetememiştim.  :lol:

Çevrimiçi annoca

bak abi 2-3 gün önceki buradaki yazışmalarımızı hatırla. sen sadece futbolcu satışlarını bonservis olarak görüyorsun. ademin maaşı hakkında bilgin var mı ? alan kişi adem gibi biri için1-3 milyon bonservis ödedi potansiyelli birisi ödenir, peki o maaşını karşılayabilir mi? abartı maaş verildiğinde performans koymazsa elinde patlar.  hatta abartı maaş verirsen iyi performans verse bile elinden çıkarmak istesen çıkaramazsın (dünya kupası vida) ama düşük maaşlı birini kötü performans verse bile anında gönderebilirsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada ljajic ilk sene iyi oynadı, opsiyonunu kullandık filan gibi bir tartışma dönmüş. ljajic'in ilk senesi eh işte bir tık iyiydi, şenol güneş'in profiline daha uygun serbest ofansif oyuncu olarak kullanması sayesinde (ki o sezon bile bence çok kısıtlı sayıda maçta iyiydi)

ilk senesinde iyi oynadığını söylüyorum alıntıladığın mesajda zaten. daha ne diyecektim? :) ayrıca tabata ve on numara hakkında da bir yorum yok. daha da sert tanımlardım yazdığın mesajı da forumun havasını bozmak istemiyorum. bu üslubu dikkate alabilmem mümkün değil. ayrıca ben karşılaştırmadım fakat tabata'yla da gayet karşılaştırılabilir ve bu mukayese kimsenin dangıl dungul konuşmasını gerektirmez keza onun da yarım devrede 7 asisti vardı gönderilmeden.

bana sorarsan utku'yla gökhan töre'yle bile sözleşme uzatmayı beceremeyen, rosier'i ve ghezzal'i getirmesi zaten mümkün olmayan yönetimi (!) hala değerlendiriyor olman bile hata. seninle pek ikili diyaloga girmeyi tercih etmezdim normalde, bu son olsun, can sıktın dayanamadım.

Alıntıladığım mesajında iyi oynadığını değil, eh işte oynadığını ve kısıtlı sayıda maçta iyi olduğunu yazmışsın.

27 maçta 22 gole katkı yaptı adam, daha ne yapsın dedim ben de.

O mesajda da kırıcı bir cümle kullandığımı düşünmüyorum, Tabata'dan bile kötüydü yazan birine de cevap verdim o mesajda, o kısmı neden üstüne alındığını da anlamadım açıkçası.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene bu adamlar oynarken takımda ljajic yokmuydu? Peki  o halde Ljajic dün 11 de neden yoktuda bu adamlar vardı?
Ben pragmatik bakış açısı ile düşünüyorum.

2.250 bin Euro maaş verdiğimiz bir adamı gönderemezsek, kullanmamız lazım. Kadro dışı bırakmak bana israf geliyor.

Bu sene 10 numaralı bir sistem kullanacağız, Sergen hoca Alex tercihi ile bunu belli etti. Alex heyecan yarattı, ama kadroda başka bir 10 numara yok. Var mı?

Alex'in 8 aydır resmi maç yapmadığı ve 45-50 maçlık sezon olacağı kesinken, gönderemezsek devre arasına kadar Ljajic kullanılabilir.

Çevrimdışı Karabay

Alıntıladığım mesajında iyi oynadığını değil, eh işte oynadığını ve kısıtlı sayıda maçta iyi olduğunu yazmışsın.

27 maçta 22 gole katkı yaptı adam, daha ne yapsın dedim ben de.

O mesajda da kırıcı bir cümle kullandığımı düşünmüyorum, Tabata'dan bile kötüydü yazan birine de cevap verdim o mesajda, o kısmı neden üstüne alındığını da anlamadım açıkçası.
Yahu abi her cevabı da alıntılayıp forumun keyfini kaçırmak istemiyorum, genellikle öyle uzun uzadıya karşılıklı konuşmaları da sevmem ama bendim tabatadan kötü diyen. Kötü işte adam. Diğer bazı arkadaşların da dediği gibi geldiği ilk sene kaliteli bir kadro vardı beyim istemese de biraz kıpırdandı ama Beşiktaşın 10 numarası diyemedik hiçbir zaman. Gelmiş geçmiş en kötü 10 numara bana göre. Tabata hiç değilse üzerimize yapışıp kalmadı çekti gitti bu ise gitmiyor. Oyunculuğu kadar karakteri de kötü. Şimdi sen bu adamdan biraz para alamazmıydık diyorsun hangi kalbur üstü takım bunu alır da sana para verir millet aptal mı.