2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280836 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

ingilterede güneş yüzü görmediği için olabilirmi zaten bizim sorunumuz güneşle 😂
yinede ingiltere'de hava sartlari cimler icin cok daha olumsuz, gunese her turlu ihtiyac var. Istanbul'da 1 ay kadar biraz yuksek sicaklik var, hava sartlari cok daha olumlu ingiltere'ye kiyasladigimizda.

Çevrimdışı tuncaboylu

kılıfa uydurmak için düşük maaş gösterilmiştir.hem maaşı düşük gösterildiği için iş bitirici yönetim oluyor hem limite takılmıyorsu.görünürde maaş limiti 20 gerçekte 30 oluyor.ama önceki yönetim aynı şeyi yapıyor onu hesaplarken toplam maaş bonus vs hepsi hesap edilip servis ediliyor.sonra biz maaşları düşürdük oluyor.fikret ormanda şampiyonlar liği takımı kurdu hersene şampiyon oluruz diye hesap etmişti sonuç ortada.
Bonuslar limite dahil olmuyor mu, anlamadım ben.

O zaman herkesle 100 bin Euro'luk sözleşme imzalayalım, bonus olarak da ilk 21'e girdikleri ilk maç maaşın kalanını verelim.

Çevrimdışı tuncaboylu

ağabey nereden buluyorsun bu kriterleri? genel olarak verilen maç başı ücretleri sabit, bu hesapla eğer mert 100 bin liraya oynasa bonuslar maaşının yedi katı olacaktı. garanti ücret almayıp maç başı ücretle anlaşsa sonsuz katına denk gelecekti.

500 tane oyuncu sözleşmesi duydum, maaş kadar bonus alan duymadım.

Eğer limitten yırtmak için yapıyorlarsa, takdir ederim. Hatta yolu buysa, Batshuayi'ye de yapsalarmış keşke.

Am oyuncuları ucuza oynatıyoruz diye göz boyamak için yapıyorlarsa, işte o fena.

Çevrimdışı Orhan_

yinede ingiltere'de hava sartlari cimler icin cok daha olumsuz, gunese her turlu ihtiyac var. Istanbul'da 1 ay kadar biraz yuksek sicaklik var, hava sartlari cok daha olumlu ingiltere'ye kiyasladigimizda.

Çimlerin bakımına yatırım yapıyorlar. Direkt epl yapıyor bu işi.
Öte yandan oraların coğrafyasına baktığında bile niye çimler daha iyi diye merak etmezsin. Krallığın yaklaşık %40'ı grassland olarak geçiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

İş parada bitiyor, adamlar zengin ülke.

Katar'da dünya kupası düzenlenecek işte, ötesi var mı? Katar'ın iklimi çok mu uygun?

Senin ülkende çıkan orman yangınlarına müdahale edecek teçhizat bile yok, bırak stadları çimleri.

Çevrimiçi Necmi

olumsuz değil dünyada çimin eniyinyetiştiği yer ingiltere dünyada çim için en okumsuz koşulların olduğu yer istanbul malesef arabistan çölü bile bizden daha olumlu
Bunu detaylı öğrenmişdim ingilterede iklime uygun çim ekiyorlar 12 ay sorun çıkmıyor çöledw iklime uygun tür ekiyorlar yetişiyor sorun olmuyor türkiye özellikle istanbul iklimi yok her iklimi yaşıyor güneş seven çim ekersen kışın çarpılıyor güneşi sevmeyen çim ekersen yazın çarpılıyor nemi seven çim kuru havada ölüyor kuru hava seven çim nemden gidiyor üstelik bizim stad deniz kenarında ve deniz seviyesi altında buharlaşan deniz stada çöküyor buda tuz ve iyotu taşıyor bütün olumsuz koşullar var

Çevrimiçi Necmi

Katar'da dünya kupası düzenlenecek işte, ötesi var mı? Katar'ın iklimi çok mu uygun?

Senin ülkende çıkan orman yangınlarına müdahale edecek teçhizat bile yok, bırak stadları çimleri.
başka ülkelerde varmı yangına müdahale avustralyada aylarca sürmüştü abd de yanıyor biz bastırdık ama daha onlar devam ediyor afrika kıtasının yarısı yanıyor rusya yanıyor bunların hepsinde bizden büyük yangınlar var bütün dünya salgınla mücadele edemezken bizim edemediğimizi eleştirmek gibi birşey bu 

Çevrimdışı GreenBook

Hazırlık maçında beş gol atmış Adam
Bi opsiyon yapıştır Başkan üzme bizi

Çevrimiçi Necmi

çimin en büyük düşmanı nemdir katarda nem yok oda iklimi bizden daha uygun yapıyor

Çevrimdışı tuncaboylu

başka ülkelerde varmı yangına müdahale avustralyada aylarca sürmüştü abd de yanıyor biz bastırdık ama daha onlar devam ediyor afrika kıtasının yarısı yanıyor rusya yanıyor bunların hepsinde bizden büyük yangınlar var bütün dünya salgınla mücadele edemezken bizim edemediğimizi eleştirmek gibi birşey bu

Avustralya'da yanan orman Türkiye'nin yüzölçümü kadardı, onu 100 tane uçakla söndüremezsin. Avustralya dediğin hepi topu 25 milyonluk ülke, yüzölçümü senin 13 katın.

Senin ormanlarının tamamı deniz kenarında, 15-20 uçak olması gerekirken 2 tane uçakla yaz sezonuna giriyorsun.

Bunun savunulacak bir tarafı yok.

Salgınla da en kötü mücadele eden ülkelerden biriydik. Nüfusa oranla en yüksek vakalardan birine sahibiz. Sen daha dur, şu Afganlar da gelsin de görelim vakaları.

İş bilmezlerin eline düştük, neyse girmeye gerek yok bu konulara.

Çevrimdışı tuncaboylu

çimin en büyük düşmanı nemdir katarda nem yok oda iklimi bizden daha uygun yapıyor
Portekiz'de, İspanya'da İtalya'da da gibi nem var, Roma dediğin şehir İstanbul'un kopyası.

Hele Uzakdoğu'da nemden nefes alamıyorsun, balık gibi solungaç çıkarıyorsun. Orada nasıl yapıyorlar?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Salgınla da mücadele edemedik zaten. Millet günde milyon tane aşılarken Türk bir adam inisiyatif alıp aşı vermese halimiz yine berbattı. Avrupa ulkeleri 10 tane 20 adam mülteci alırken bizim sınırlarda adamlar biner biner geliyor hastalık mı var ne var yine belli değil. Yangın söndüremezsin uçaklara bakım yapmaya para vermeyip çürütürsün, sel olur saçmasapan yere yerleşim kurarsın hes yapma derler yaparsın bütün bilime ters ne varsa yaparsın ondan sonra el açıp iban atarsın. Herhangi bir şeyde olduğu gibi hükumete bağlı federasyon da ne çim yapabilir, ne de takımların ekonomisini yönetebilir. O yüzden borcu falan çok takmayın kimlerin borcu siliniyor 20m taraftarı olan camiaların mi silinmeyecek?

Çevrimiçi Samet Ç

Ozan boş iş burada yeri yok takımın havasını bozmayın boşuna

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Avustralya'da yanan orman Türkiye'nin yüzölçümü kadardı, onu 100 tane uçakla söndüremezsin. Avustralya dediğin hepi topu 25 milyonluk ülke, yüzölçümü senin 13 katın.

Senin ormanlarının tamamı deniz kenarında, 15-20 uçak olması gerekirken 2 tane uçakla yaz sezonuna giriyorsun.

Bunun savunulacak bir tarafı yok.

Salgınla da en kötü mücadele eden ülkelerden biriydik. Nüfusa oranla en yüksek vakalardan birine sahibiz. Sen daha dur, şu Afganlar da gelsin de görelim vakaları.

İş bilmezlerin eline düştük, neyse girmeye gerek yok bu konulara.
bir anda türkiyenin yüzölçümü kadar alanda yangın çıkmadı kontrol etmedikleri için o kadar büyüdü demek istediğim oat diye bütün ülkende her an yanacakmış gibi hazır olamazsın italyada yanıyor ispanyada yanıyor ben 56 yaşındayım bu kadar büyük yangın hatırlamıyorum olasılığı düşük ihtimal için daimi olarak büyük bir uçak filosu bulunduramazsın bunu hiçbir ülke yapamaz kırk yılda bir başına gelir dışardan kiralarsın bu çok daha az maliyetli olur
Pandemiye gelince devlet seni koruyamaz önce sen kendini koruyacaksın cafeler tıklım tıklım kimse maske takmıyor aşı olun diye yalvarıyor insanlar umursamıyor aşı olmasa kıyamet kopardı kopuyorduda şimdi aşı var ama olan yok ne yapsınlar tam kapanmamı bazı sektörler iki yıldır çalışmıyor ben kötü yönetilmeden öteye umursamayan halk görüyorum kaldıki birçok avrupa ülkesi ve abd yanında biz daha iyiyiz rakamlar düşükken gizleniyor deniyordu şimdi yüksek deniyor
Birşeyi eleştireceksen haklı temeller üzerinde olmalı söylentilerle eleştiri olmaz yaparsın bir süre sonra inandırıcılığını kaybedersin sayfalardır eleştiri yaptınız ama bunların hepsi söylenti üzerine kurgulanmış resmi açıklama gelsinde sonra eleştirelim böyle birilerinin oyununa gelmiş olmuyormuyuz
Hele mredd nirvanaya ulaştı net üzerinden bulduğu maaş üzerinden yönetim eleştirmek bu işin nirvanası yönetimi en çok ekeştiren beni bile susturdunuz sizin yüzünüzden savunmaya geçtim 😂 eleştirileriniz o kadar temelsizki ucundan tutamıyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

naaaayn
Sergen'in TV'de yorumcuyken hakkında dedikleri aklıma geliyor ve asla geri dönemez diyorum  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

bir anda türkiyenin yüzölçümü kadar alanda yangın çıkmadı kontrol etmedikleri için o kadar büyüdü demek istediğim oat diye bütün ülkende her an yanacakmış gibi hazır olamazsın italyada yanıyor ispanyada yanıyor ben 56 yaşındayım bu kadar büyük yangın hatırlamıyorum olasılığı düşük ihtimal için daimi olarak büyük bir uçak filosu bulunduramazsın bunu hiçbir ülke yapamaz kırk yılda bir başına gelir dışardan kiralarsın bu çok daha az maliyetli olur
Pandemiye gelince devlet seni koruyamaz önce sen kendini koruyacaksın cafeler tıklım tıklım kimse maske takmıyor aşı olun diye yalvarıyor insanlar umursamıyor aşı olmasa kıyamet kopardı kopuyorduda şimdi aşı var ama olan yok ne yapsınlar tam kapanmamı bazı sektörler iki yıldır çalışmıyor ben kötü yönetilmeden öteye umursamayan halk görüyorum kaldıki birçok avrupa ülkesi ve abd yanında biz daha iyiyiz rakamlar düşükken gizleniyor deniyordu şimdi yüksek deniyor
Birşeyi eleştireceksen haklı temeller üzerinde olmalı söylentilerle eleştiri olmaz yaparsın bir süre sonra inandırıcılığını kaybedersin sayfalardır eleştiri yaptınız ama bunların hepsi söylenti üzerine kurgulanmış resmi açıklama gelsinde sonra eleştirelim böyle birilerinin oyununa gelmiş olmuyormuyuz
Hele mredd nirvanaya ulaştı net üzerinden bulduğu maaş üzerinden yönetim eleştirmek bu işin nirvanası yönetimi en çok ekeştiren beni bile susturdunuz sizin yüzünüzden savunmaya geçtim eleştirileriniz o kadar temelsizki ucundan tutamıyorum
Uçak kiralamak nasıl daha mantıklı oluyor? Kurarsın filonu, yıllık bakımını yapar tutarsın kenarda.

Hatta ihtiyacı olan ülkelere kiralar, para kazanırsın.

Ülkede bir adamın 13 tane uçağı var, 85 milyon insanın 3 tane yangın söndürme uçağı yok.

Şu saçmalığı savunma bana lütfen.

Temelsiz eleştiri ne oluyor, opsiyon koyduramıyoruz işte. Yönetime yakın bütün muhabirler opsiyonun ne kadar gereksiz olduğunu yazmaya başladı, bunu neden eleştirmeyelim?

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1426988760315699205
Şimdi kızacaksınız belki, ama N'sakala satılıp 300-400 bin Euro maaşla 1+1 sözleşme ile Caner alınsa çok kızmam.

Yerli kontenjanı epey rahatlar, hem limitten de 2 milyon yer açılır (N'sakala 1.5-2'ye satılırsa)

Çevrimdışı yusuf koca

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:        
Uçak kiralamak nasıl daha mantıklı oluyor? Kurarsın filonu, yıllık bakımını yapar tutarsın kenarda.

Hatta ihtiyacı olan ülkelere kiralar, para kazanırsın.

Ülkede bir adamın 13 tane uçağı var, 85 milyon insanın 3 tane yangın söndürme uçağı yok.

Şu saçmalığı savunma bana lütfen.

Temelsiz eleştiri ne oluyor, opsiyon koyduramıyoruz işte. Yönetime yakın bütün muhabirler opsiyonun ne kadar gereksiz olduğunu yazmaya başladı, bunu neden eleştirmeyelim?

Çevrimiçi Necmi

Portekiz'de, İspanya'da İtalya'da da gibi nem var, Roma dediğin şehir İstanbul'un kopyası.

Hele Uzakdoğu'da nemden nefes alamıyorsun, balık gibi solungaç çıkarıyorsun. Orada nasıl yapıyorlar?
ben çim firmasının söylediğini söylüyorum bizdede kadımpaşa sahası iyi sorun yaşamıyor sorun bizim sahada deniz seviyesinin altında olmasında ispanyada sıkıntı zaten baş edemediler serme çime döndüler bizim öyle şansımız yok çim çiftliklerine uzağız ilk seferinde yapabildik italyada bulduk ama hep bu şans olmuyor ben olsam alan kiralar orda çim ekimi yapar stada serme yaparım ölünce hop yenisini ser tabi maliyet hesabı yapmak lazım bizim sorun yapay rüzgar tribünü yapacaklardı onu yapmadılar yapılsa nem dorunu çözülür
Bu arada dobermanın lafıyla coşuyorsunuz bence çimde bir sorun yok doberman gsli beydi adı onunla gazı verdi gs hibrit yaptı ya bizim çim bir ay sonra gayet iyi olacak yeni ekilmiş çim ve daha güçlenmedi kök salmadı sıcaklar geçtikten sonra son bahara doğru iyi duruma gelir bunlar hep bilinen şeylerdi iki üç aylık sıkıntılı dönemimiz var o dönem sorun yaşanır demişlerdi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Şimdi kızacaksınız belki, ama N'sakala satılıp 300-400 bin Euro maaşla 1+1 sözleşme ile Caner alınsa çok kızmam.

Yerli kontenjanı epey rahatlar, hem limitten de 2 milyon yer açılır (N'sakala 1.5-2'ye satılırsa)
🤮