2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280794 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

fabian delph aslında çok iyi oyuncudur, solak ve dinamik bir merkez bizde baya da iş görür amma velakin son yıllarda sakatlıktan başını kaldıramıyor ve yaş 31. biraz risk puanı yüksek.

Çevrimdışı doganay

Arkadaslar transferlerimize rakipler gipta ile bakarken cok basarili bir transfer donemi geciriyorken, siz neden bukadar agir elestiriyorsunuz, yersiz  ithamlar bile var.
Ne yapalim takimi 3 kurusluk adamlarla doldurup 5. lige oynayacak bir kadro mu kurulsun! tabi futbol menejrlik oyunlarindaki gibi ucuz wonderkid oyuncular bulunmasini hepimiz isteriz ama bunlar hayal.
Alt yapidan cikan oyunculara 3.ligten anca talipler cikiyorken, bizde oynayacak kalite beklemek nekadar dogru. Anca Ersin ve Ridvan cikti zorlayarak, onlarda tartisiliyor.

Çevrimdışı ALDENYX

Çok pişman olmayız umarım.
Para yok, para nasil fikret baskan abuyu talihi alamadi ayni durum...para vardida bizmi almadık...bu halde batsuhayi ancak bu sekilde aliniyo...bence 😇😏
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı worns

batshuayi seviyesinde oyuncular için konuşulan maliyetler sürpriz değil. genel maaş disiplini bence eski kontratlara karşın kötü gitmiyor, bir iki max kontrat alacak oyuncuya yarışmacı takımlarda her zaman yer olur. seneye epey ederinden fazla kontrattan çıkacağız, daha rahat yapı kurulabilir. ben bir takım iskeleti oluşturduğumuzu ve kiralık ağırlıklı kadrodan kurtulup elimizdeki değerleri arttırdığımızı düşünüyorum bu dönem. opsiyonsuz da olsa performans vereceğini düşündüğümüz bir santrafora gitmekte beis yok. harcama imkanımızla, istediğimiz oyuncu profili uyuşmuyor, mecburen bir şeylerden feragat edilecek. rosier ve ghezzal için gayet doğru da yaparak para harcamışken bir de santrafora 6-7 milyon bonservis ödeyecek halimiz yok.

Çevrimdışı ALDENYX

Su vidyo islerini biraksak iyi olur bence.
Oyle deme benim cocuklar sewiyo...😎 suan alex neden 10 numara degil diye sorular cevapliyorum 90 numara istemiyorlar...

Çevrimiçi murat

bizim maaş limitimiz diyelim ki 20 milyon euro. biz bu 20 milyonu net maaş olarak verdik maç başılar şampiyonluk bonusu gol bonusu asist  bonusu vs sene sonunda 30 milyon hakediş kazandı futbolcular ve 50 milyon olsu ama biz 20 milyon limiti aşmamış oluyoruz galiba.peki bankalar birliği anlaşması, limit filan hikaye.

durun dediğimden farklıysa aydınlatırsanız sevinirim.

Çevrimdışı worns

denswil, pasör stoper. kötü oyuncu değil de bence yine stoper hattımızın asıl ihtiyacı olan oyuncu değil. bir tane temel savunma özellikleriyle fark yaratacak, derinde geçit vermeyecek stoper eklemeyi niye düşünmüyoruz rotasyona bilmem, neyse hayırlısı, solda iş görür ana oyun planında denswil. boylu poslu, kafa toplarında etkili bir arkadaş diye de hatırlıyorum, en azından bu da artı puan.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2021, 21:01:12 worns ]

Çevrimdışı Orhan_

Mischy 4.6 milyon kazanıyormuş. %45lik vergi dilimine giriyormuş. Yani senelik kemiksiz 2.6 milyon gibi bir para kazanıyor. Bundan sonra yapacağınız hesaplar 4.6 milyon poundu bulmak üzerine afaki hesaplar olmasın. Konu hakkında bilgimiz muğlak ama yargılar muhteşem net  :ebebe:

Çevrimdışı worns

Mischy 4.6 milyon kazanıyormuş. %45lik vergi dilimine giriyormuş. Yani senelik kemiksiz 2.6 milyon gibi bir para kazanıyor. Bundan sonra yapacağınız hesaplar 4.6 milyon poundu bulmak üzerine afaki hesaplar olmasın. Konu hakkında bilgimiz muğlak ama yargılar muhteşem net  :ebebe:

napsın insanlar işte asacak kesecek yer bulmuşlar. kesiyorlar. :)

Çevrimdışı Orhan_

Oyle deme benim cocuklar sewiyo...😎 suan alex neden 10 numara degil diye sorular cevapliyorum 90 numara istemiyorlar...

9 tane 10 numara gücünde olduğu için 90 desen :D

Çevrimiçi murat

Arkadaslar transferlerimize rakipler gipta ile bakarken cok basarili bir transfer donemi geciriyorken, siz neden bukadar agir elestiriyorsunuz, yersiz  ithamlar bile var.
Ne yapalim takimi 3 kurusluk adamlarla doldurup 5. lige oynayacak bir kadro mu kurulsun! tabi futbol menejrlik oyunlarindaki gibi ucuz wonderkid oyuncular bulunmasini hepimiz isteriz ama bunlar hayal.
Alt yapidan cikan oyunculara 3.ligten anca talipler cikiyorken, bizde oynayacak kalite beklemek nekadar dogru. Anca Ersin ve Ridvan cikti zorlayarak, onlarda tartisiliyor.
başarısız demiyoruz ki mızrak çuvala sığmıyor yoksa kimse gelen oyuncular kötü demiyor.borç sarmalına girmişiz katlanarak devam ediyor.düze çıkaracak bir proje olur tekrar denk bütçelerle yolumuza devam ederiz kimsenin sesiçıkmaz.kazandığımızdan çok harcıyoruz sorun burada.

Çevrimdışı ALDENYX

N'sakala satılıp yerli bir sol bek (Beğenmiyorum ama Umut Meraş) bulabilsek iyi olacak.

Şu anda Kale hariç hiç bir pozisyonda yerli oynar diyeceğimiz bir mevkii yok takımda.

Bari sol beki de yerlileştirelim, 2 mevkii cepte olsun.
Aslinda sivasin sol beki ugur ciftci 29 yasinda...dengeli bir cocuk nasil olur ?

Çevrimiçi sefaköykartali

Kaan-Ersin takası
Ljajic+2-3m - Dominguez takasına sırta ANÇ dövmesi yaparım.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2021, 21:09:26 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

denswil, pasör stoper. kötü oyuncu değil de bence yine stoper hattımızın asıl ihtiyacı olan oyuncu değil. bir tane temel savunma özellikleriyle fark yaratacak, derinde geçit vermeyecek stoper eklemeyi niye düşünmüyoruz rotasyona bilmem, neyse hayırlısı, solda iş görür ana oyun planında denswil. boylu poslu, kafa toplarında etkili bir arkadaş diye de hatırlıyorum, en azından bu da artı puan.

Her türlü Nikola Maksimovic'i alırım.

Çevrimiçi Necmi

Kap açıklaması var mı ? Yok. Bülent Uslu 2.8 dedi diye maaşı öyle olmuyor. Geçelim onu

adamın net maaşı 4.6 milyon pound. Opsiyon olsa ne olacak ? Hadi opsiyon koydurduk adama kaç milyon maaş ödeyeceğiz ?

En az 4 milyon pound vermemiz gerekiyor. Bizim bu yolu derhal ama derhal terk etmemiz gerekiyor. Acı ama gerçek bu...

Biz hiçbir oyuncuya 4.6 milyon pound veremeyiz. Hala inkar ediyorsunuz ama daha sonra çok daha büyük bir enkaz olacak
verdiğimizi nerden biliyorsun senin yaptığın doğmamış bebeğe don biçmek 😂
O senin dediğin rakamı çebinin vereceğini düşünmüyorum

Çevrimdışı Orhan_

okul dönüşü eve yol yürüyüşüm biraz uzundu.kuruyemişçiye uğrar para durumuna göre ya antep fıstığı ya ayçekirdeği alırdım ama keçi boynuzu eksik olmazdı.çekirdeklerin kabuğunu da cebimde biriktirirdim eve getirirdim :lol:
derste kaloriferin yanında otururdum kaloriferin arkası çekirdek kabuğuyla dolmuştu alttan kağıtları çekip temizlemiştim çöp kovası dolup taşmıştı :lol:

Abi şimdi bütün suçu keçi boynuzuna atmayalım :D.  Fıstık, çekirdek derken eve kadar patlamaya hazır volkan olursun :lol:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Aslinda sivasin sol beki ugur ciftci 29 yasinda...dengeli bir cocuk nasil olur ?
Abdülkerim Bardakçı? Çok mu kötü olur.

Çevrimdışı worns

başarısız demiyoruz ki mızrak çuvala sığmıyor yoksa kimse gelen oyuncular kötü demiyor.borç sarmalına girmişiz katlanarak devam ediyor.düze çıkaracak bir proje olur tekrar denk bütçelerle yolumuza devam ederiz kimsenin sesiçıkmaz.kazandığımızdan çok harcıyoruz sorun burada.

abi aslında maaş bütçesi-gelir dengesi konusunda şu an en iyi durumdaki takımız trdeki yarışmacılar arasında. ama genel finansal durum, borç-faiz yükü filan derken bir işe yaramıyor. işin garibi maaş bütçesini %60-70'ine düşürsen bile yaramayacak. tek başımıza kurtulmamız mümkün değil bizim şu anki tablo içerisinde. hemen hemen aynı dinamiklere sahip dört takım mevcut ve bunlar aslında fiili iflas hallerinin karşın, anlık ihtiyaçları bir şekilde tolere edilerek, aynı düzende devam ettiriliyorlar. aslında batmış durumdayız ama batmamız istenmediği için, bu tabloda kulübün sürmesine imkan tanınıyor kısacası. ya böyle gider ya toptan reform olur. ikincisi bir biçimde olmak zorunda keza rusya filan gibi kulüplerin gelir-gider dengesi bozukluğunu aşırı kamu kaynağı transferiyle çözebilecek bir devlet yapılanması da yok. borç sarmalındaki tüm takımları kapsayacak sarsıcı bir değişiklik olmadığı sürece bizim kopup ekonomimizi düzeltmemiz hayal bence. yarışmanın dayattığı şartlar var. kimse çıkıp ben bir süreliğine yarışmadan çekiliyorum, borç ödeyeceğim diyemiyor. kaldı ki bu türkiye gibi vergisini erken ödeyenin cezalandırıldığına alışık olduğumuz bir düzende doğru mudur o bile tartışılır.

Çevrimdışı doganay

boyle senin yazdigin tonla soylense bunlar rahatsiz edici olmazda. Bircok agir usluple duzenbazlik , katakulli vs gibi ifadelerle yonetimi zan altinda birakan yazilar olunca insan sasiriyor. Sanki Besiktas formunda degilimde farkli bir platformdaymisim gibi hissettim.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe arıyorsan yanlış tercih olur. Bizim de bu tecrübeyi aradığımızı düşünüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

sol bek değil ki o stoper. stoperde de bir işimize yaramaz bence. dağınık bir oyuncu. necip'in geçen sene daha dengeli performanslarını izledim stoperde.

Çevrimiçi Necmi

Gercekten ya adamlar ingiltere de gunes yuzu gormuyorlar ama sahalari hali gibi istisnasiz. Biz okadar hibrit mibrit dedik neden olmuyor su zemin olayi. Profesyoneller ile calismak lazim bu konuda
ingilterede güneş yüzü görmediği için olabilirmi zaten bizim sorunumuz güneşle 😂

Çevrimiçi Necmi

şimdi buna bir fabri kıyaslaması iyi giderdi.1 milyona fabri alıp 6 milyon bonservise satmıştık galiba merti kime satarız.
gs istiyordu 🤔

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★