2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280066 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Denswil ismi geçiyor, ben olumlu bakıyorum.
Konuşulan rakamlar 1 milyon bonservis ve 1.5 milyon maaş.

Maaşı da 1 milyona çekebilirsek, çok isabetli bir transfer olur bence.

Çevrimdışı Egos

Su vidyo islerini biraksak iyi olur bence.

keçiboynuzu gibi, mutlaka talibi var; ama ben de hiç beğenmiyorum.

Çevrimiçi annoca

ersine yazık olmaz umarım

Çevrimdışı tuncaboylu

N'sakala satılıp yerli bir sol bek (Beğenmiyorum ama Umut Meraş) bulabilsek iyi olacak.

Şu anda Kale hariç hiç bir pozisyonda yerli oynar diyeceğimiz bir mevkii yok takımda.

Bari sol beki de yerlileştirelim, 2 mevkii cepte olsun.

Çevrimdışı sEuL

Denswil ve Reis’in ismi geciyor. Ikisinden biri olursa, kim olmasini istiyoruz?

Oyuncu analizi yapan diger arkadaslarinda goruslerini okumak isterim.

Denswil - Hollandali, 28 yasinda, 1.88 boyunda ve sol ayakli.

Reis - Portekizli, 24 yasinda, 1.92 boyunda ve sag ayakli.

Ikiside gecen sene kiralik gitmisler takimlarindan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ALDENYX

Batshuayi harika bir performans gösterip başka bir takımdan 20 milyonluk teklif alırsa, Chelsea ile olan iyi ilişkilerimiz ile 7 milyona bize verirler mi diyorsun?
o 20 yada vaz gectim 10 m nu versinler madem adam sanki hic gol atmiyormus gibi garip bi elestiri ...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı sefaköykartali

Tek merak ettiğim konu şu: Chelsea madem oyuncu isterse bize 7 ye vermeye hazır, oyuncu da şimdiden ok, bu opsiyon neden kaldırılıyor? :)
Şu anda 7m vermeni istedikleri adam 20-21de 20 maçta 900 dk oynayıp 2 gol 2 asist yapmış, 19-20de ise 25 maçta 750 dk oynayıp 8 gol atmış adam. Bi sene kiralayıp 20+ gol attırsan, ŞLde de gol attırırsan Almanya ve Fransa Liginde piyasası olan, EPLnin alt klasman takımlarında piyasası olan ve formda bir adamları olmuş olacak. O yüzden şu anda 7m o zamanda çok daha fazlası olabilir. Bu yüzden vermemiş olabilirler diyorum şahsen.

Çevrimdışı MUSTAFA_

keçiboynuzu gibi, mutlaka talibi var; ama ben de hiç beğenmiyorum.
Bu video beni de yakalamadı ama Rosier videosu çok iyiydi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

Larinle sözleşme yenileme işi ağırdan yürütüldüğü için kızgınım ama adamın maaşı şuan 1.8

Geldiğinde vermem para bonservise bey 1 milyon verseydi şuan 2 milyon € verip oyuncuyla imzalardın 1.8 alan adama 2 den sözleşme yenile diyemezsin. Adam MVP istatistiği gösterdi geçen sene.
biz ona 5 gol 3 asist yağsın diyemi 1.6 milyon verdik 15 gol 5 asist yapsın diye verdik o biraz abarttı :D

Çevrimdışı enderersoy15

Yönetimin savunulmaya ihtiyacı yok, Larin dışında harika bir transfer dönemi geçiriyorlar zaten.

Ama bu kadar aşikar bir hata varken ortada, bunu da söylemeyecek miyiz?
larin i hata olarak gormuyorum, neden Messi Barcada kalmadi. Koskoca Barca messiyi tutamadi, neymari tutamadi, adam gitmek istedikten sonra sen bisey yapamazsin. rosier bizi istedi geldi, abubakar para istedi gitti. larin de iyi sozlesme pesindedir illaki. Bu arada Dorukan avrupaya gitti diye elestiren var mi yonetimi.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Şu anda 7m vermeni istedikleri adam 20-21de 20 maçta 900 dk oynayıp 2 gol 2 asist yapmış, 19-20de ise 25 maçta 750 dk oynayıp 8 gol atmış adam. Bi sene kiralayıp 20+ gol attırsan, ŞLde de gol attırırsan Almanya ve Fransa Liginde piyasası olan, EPLnin alt klasman takımlarında piyasası olan ve formda bir adamları olmuş olacak. O yüzden şu anda 7m o zamanda çok daha fazlası olabilir. Bu yüzden vermemiş olabilirler diyorum şahsen.

Ben de böyle düşünüyorum zaten, çok büyük fırsat kaçırıyoruz gibi geliyor. Batshuayi bizim 7 milyonu gözden çıkarıp almak isteyeceğimiz performansı gösterdiği anda Chelsea nin sözlü taahhüdü yalan olur gibi geliyor. Hayırlısı olsun bekleyip görelim.

Çevrimdışı tuncaboylu

larin i hata olarak gormuyorum, neden Messi Barcada kalmadi. Koskoca Barca messiyi tutamadi, neymari tutamadi, adam gitmek istedikten sonra sen bisey yapamazsin. rosier bizi istedi geldi, abubakar para istedi gitti. larin de iyi sozlesme pesindedir illaki. Bu arada Dorukan avrupaya gitti diye elestiren var mi yonetimi.

Ben Larin'in gitmek istediğine inanmıyorum.

Kalması için yeterli çaba gösterilmiyor bence.

Çevrimdışı ALDENYX

İnsanları bir görüşe katılamyınca neden art niyetli yapıyorsunuz ki ??? İnsanlar yönetimden veya transfer döneminden memnun olmayabilir bunu her gün defalarca da yazabilir. Sonuçta troll yok ve kendince mantıklı açıklamalar yapabiliyor. Katılmıyorsanız ismini görünce okumadan geçebilir yada aksini belirtebilirsiniz. Zıt görüşe bu kadar karşı olmamalıyız. Burda herkesin aşkı Beşiktaş. Hepimiz hiç bir çıkarımız olmamasına rağmen zaman ayırıp yazıp çizip muhabbet ediyoruz.
suan senin de yaptigin ayni bu onun yorumu begenmezsen okumazsın...zit gorus bir olur iki olur üç olur dört olur beş olur altı olur ....bırakta karsi olanda olsun .... muhabbete dewsm keee😏
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Ben de böyle düşünüyorum zaten, çok büyük fırsat kaçırıyoruz gibi geliyor. Batshuayi bizim 7 milyonu gözden çıkarıp almak isteyeceğimiz performansı gösterdiği anda Chelsea nin sözlü taahhüdü yalan olur gibi geliyor. Hayırlısı olsun bekleyip görelim.
Bence de öyle sözlü mözlu olmaz ama taksit yapmadan Cash 7m ödeyemeyiz maalesef. Çok da üzülmüyorum çünkü forvet yine buluruz. Hatta bu sene de istatistik yapamazsa Sörloth un bonservisini bile alabiliriz bizim seviyelere iner piyasası.

Çevrimiçi murat

Bilemiyorum, hazirlanan bazi vidyolar gercekten cok kalitesiz. Illa vidyo cekecekseniz bi reklam sirketi ile anlasirsiniz yada bu isi bedava yapmaya hazir eminim profesyoneller vardir. Sizlerin hosuna gidiyorsa devam etsinler tabi, zevk meselesi sonucta. Ben cok kalitesiz ve amatorce buldum.

tabi hepsi gezzal kalitesinde olmuyor ama fenerin slimani videosu kalitesine düşmedikten sonra devam etmeli :lol

Çevrimiçi murat

nedense ilk çıkan rakamlardan hep daha yükseğe bitiyor transferler.önce isim ortaya atılıyor maaşı sözleşmesi şu kadar diyde bir fiyat konuluyor.taraftar transferi beğenirse fiyata ekleme yapılıyor sanki.siz istediniz biz aldık hiçbir masraftan kaçınmadık misali.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2021, 19:51:02 murat ]

Şu saatten sonra gelecek transferlerin isterse hepsi kiralık gelsin, çok da üzülmem. Hatta ne kadar az para, o kadar çok katkılık Ghezzalın stoper ve orta saha versiyonunu bulalım, forvete Batshu gelecek artık. Seneye Vida gider, ben hala Larin kalacak diyorum, kalmasa da arkasında Nkoudou gibi as oynatacak kalitede oyuncu var sol kanatta endişem yok. Seneye şampiyon olursak daha da kalite arttırırız olamasak da gelirlerle ve gidecek oyunculardan açılacak 12mye yakın bir maaş gideriyle yine dengeleri kurarız, eksiye düşmeyiz.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2021, 19:50:23 sefaköykartali ]

Çevrimdışı sEuL

tabi hepsi gezzal kalitesinde olmuyor ama fenerin slimani videosu kalitesine düşmedikten sonra devam etmeli :lol

Valla linc yemeyeceksem eger Ghezzal vidyosunuda hic begenmedim. Burada orta okuldaki cocuklar dandik drone’lar ile cok daha guzel vidyolar cekiyorlar. Bizimkiler araba icinden iPhone kamera ile kurye takibi yapiyorlar.

Çevrimdışı enderersoy15

Bence de öyle sözlü mözlu olmaz ama taksit yapmadan Cash 7m ödeyemeyiz maalesef. Çok da üzülmüyorum çünkü forvet yine buluruz. Hatta bu sene de istatistik yapamazsa Sörloth un bonservisini bile alabiliriz bizim seviyelere iner piyasası.
gecen yilin basindaki kadro, transferler, kiralik ovuncular, oynanan oyun, bu yilki tranferler, kiraliklar ve  1 eylule gelince olusacak kadro, nereden nereye.

Çevrimdışı Necmi

😳 görmemiştim
Hahhaha

gecen yilin basindaki kadro, transferler, kiralik ovuncular, oynanan oyun, bu yilki tranferler, kiraliklar ve  1 eylule gelince olusacak kadro, nereden nereye.

Cidden çok büyük fark var, benim için şimdiden çok başarılı geçirdiler zaten, geriye bi stoper kaldı, onu da alacaklar, orta saha almasalar da neden diye eleştirmem, Salih bu lig için fazlasıyla yeterli.

Çevrimdışı Necmi

nedense ilk çıkan rakamlardan hep daha yükseğe bitiyor transferler.önce isim ortaya atılıyor maaşı sözleşmesi şu kadar diyde bir fiyat konuluyor.taraftar transferi beğenirse fiyata ekleme yapılıyor sanki.siz istediniz biz aldık hiçbir masraftan kaçınmadık misali.
pazarlık yapıyoruz ondandır 😂