2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279728 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

4.6m verilme ihtimali yok, ha Gomez gibi oynayıp sene sonunda 5m alırsa bonus hesabı ona bir şey diyemem ama kemiksiz net kazancının aynısını vermek 2.8 yapıyor işte.
Gomeze de 3 falan diyorlardı 5.5 çıktı

Kulübün maaşı açıklamaması kuşkularımı arttırıyor. Neden Murat Özen Bülent Uslu falan açıklıyor koca beşiktaşın

futbolcusunun maaşını? Onlar kim ya ? Onlara verilen bilgilerin doğru olduğuna inanmıyorum. Maşa bile değiller

maşanın maşasının maşası falanlar yani.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bilemiyorum, hazirlanan bazi vidyolar gercekten cok kalitesiz. Illa vidyo cekecekseniz bi reklam sirketi ile anlasirsiniz yada bu isi bedava yapmaya hazir eminim profesyoneller vardir. Sizlerin hosuna gidiyorsa devam etsinler tabi, zevk meselesi sonucta. Ben cok kalitesiz ve amatorce buldum.
Ben video iyi olmus kötü olmus demiyorum zaten, ama yapilmasi taraftariyim, yani birakmaya gerek yok, cogu videolarimiz baya iyi ve kaliteli, arada bir araya kötüleri sıkışiyor, okadarida olcak, hepsinin ayni  kalitede olmasini beklyemeyiz zaten, devre arasi transferleriyle her yil 10+ topcu geliyor, 2 yilda 20 video demek.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

In July 2016 the striker signed a contract with Crystal Palace that nets him a whopping salary of 5.5 Million Euro (4.7 Million Pound) per year.
https://www.wtfoot.com/player/michy-batshuayi/

net diyor sanki bana mı öyle geldi
"Net" orada fiil olarak kullanılmış, net ücret anlamında değil.

Çevrimdışı sEuL

Gomeze de 3 falan diyorlardı 5.5 çıktı

Kulübün maaşı açıklamaması kuşkularımı arttırıyor. Neden Murat Özen Bülent Uslu falan açıklıyor koca beşiktaşın

futbolcusunun maaşını? Onlar kim ya ? Onlara verilen bilgilerin doğru olduğuna inanmıyorum. Maşa bile değiller

maşanın maşasının maşası falanlar yani.
Batshuayi’nin maasi sanirim 3.5M Pound, https://salarysport.com/football/player/michy-batshuayi/

Çevrimdışı mrred

Net maaş değildir o, brüt maaşıdır. Verginin yüzde 40-50 olduğunu da hesaba katarsak normal bence. Bütçe meselesi bunlar. O bölgeye net golcü istersen rakamlar bunlar.
hayır özellikle net salary ve tax free salary diye arattım çıkan sonuç 4.6 milyon hatta bazı yerlerde 4.8
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

700 bin € + maç başı bonusu kılı tüyü 1.4 falan yapıyor. 700 bin sabite oynamaz burda mert.
Burada bir katekulli oluyor ama.

Bonus dediğin maaşın %40'ı olur en fazla, bunlar maaş kadar bonus vermeye başladı.

Çevrimdışı mrred

Batshuayi’nin maasi sanirim 3.5M Pound, https://salarysport.com/football/player/michy-batshuayi/

3.5 milyon pound ise 4.2 milyon euro falan oluyor.

2.8 nerede 4.2 nerede...
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

hayır özellikle net salary ve tax free salary diye arattım çıkan sonuç 4.6 milyon hatta bazı yerlerde 4.8
Benim fikrim değişmedi. Ben oyundan da o kadar hatırlıyorum maaşını. Daha önce oyunda aldığım bir oyuncu. Daha fazla ise de limiti delsek diyenler konuşmasın derim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

In July 2016 the striker signed a contract with Crystal Palace that nets him a whopping salary of 5.5 Million Euro (4.7 Million Pound) per year.
https://www.wtfoot.com/player/michy-batshuayi/

net diyor sanki bana mı öyle geldi

"This means the average man needs to work for at least 13.6 years to earn the same as Bat(s)man earns in only 1 month."

Bu bence çok daha feci bir durum.

Çevrimdışı sefaköykartali

Ersin-Kaan Ayhan takası diyorlar twitterda. Aslı astarı var mı acaba?

Çevrimiçi murat

şu ince görmelerine hastayım

abi zaten batshuayi salary diye yazınca hz google da adamın ne kadar maaş aldığı yazıyor. İngiliz kulüpleri bizim gibi değil

bütün maliyetleri açıklamak zorundalar. O sebeple internetteki maliyetler güvenilir. Adamın ne kadar aldığı ahanda burada

yazıyor işte. Herif net 4.6 milyon pound kazanıyor. Bizim taraftar mı saf yoksa biz mi çok akıllıyoz anlamadım

https://www.wtfoot.com/player/michy-batshuayi/ ahanda burada 2.8 maaşmış bunun maç başıları var bonuslar var.

adamın maaşını ödemeyi kabul etmişiz işte. Hala 2.8 diye yutturmaya çalışıyor. Geçmiş olsun 4.6 milyon pound

bayılıyoruz...
benim adım külyutmaz :lol: bazılarını ilk görüşte bazılarını da tekrar tekrar yaşayınca görüyorum.ben ki azılı fikret orman hayranıyım ama pepenin maaşını vidanın aldığı parayı eleştirmişim ama fikret orman hayranıyım.şimdi de ahmet nur çebi düşmanıyım.oysaki benim fikrim aynı.beşiktaş herzaman mücadele eden ve arkadaşlığın üst düzeyde olduğu ve içine birkaç yıldızın öncülüğünde başarılı olmuştur.yıldız sayısı çoğaldıkça paralar büyüdükçe başarılar uzaklaşıyor.o başarının bol yıldızla gelmesi için bol da para lazım.defans oyuncusundan da yıldız olmaz ve bazı yıldızları da kendimiz oldurmamız lazım(larin , rosier,)geleceğe de yatırım lazım.yoksa her sene 6-7 transfer ve buna bağlı olarak menejer komisyonu vs bir sürü masraf.futbolcular yaşlandıkça istekleri de çoğalıyor.genç yaşlarda daha eğlence odaklı bakarken yaş ilerledikçe daha ticari bakıyorlar.takımda yaşlı ve yıldız isim çoğaldıkça para da büyüyor.biz bunu transfer yapılırken söyleyince itici duruyoruz onlar ise başarısız olunca işi yönetime yıkıp geçiyorlar.şu an gayet makul görünen rakamlar gerçekten makul mü tartışılır.konulan limitler filanda 4 büyükleri durduramıyor.maaş düşük gösterilip bonuslara maç başılara yükleniyoruz.örneğin layiç 2.250 mi alıyor 4.200 mü belirsiz.layiç için yanlış görünen rakamlar şimdi x futbolcu için verildiğinde bonuslar dahil normal karşılanıyor ama ne verim alacağimız meçhul.verim alamazsak suçlu tabi yönetim.bu gün alkışlanan yönetim o zaman hain,   olacak.neyseki bu yönetim satış yapamıyor hırsız denmez en azından.

Çevrimdışı Nazım Ar

4.6 m değildir o. Aynı mantıkla van Aanholt da 2.8 m pound alıyordu (3,3 m euro) gs yersek 1.8 m euro veriyormuş.

Çevrimdışı Egos

Bonus dediğin maaşın %40'ı olur en fazla, bunlar maaş kadar bonus vermeye başladı.

ağabey nereden buluyorsun bu kriterleri? genel olarak verilen maç başı ücretleri sabit, bu hesapla eğer mert 100 bin liraya oynasa bonuslar maaşının yedi katı olacaktı. garanti ücret almayıp maç başı ücretle anlaşsa sonsuz katına denk gelecekti.

Çevrimiçi murat

Mert'in maaşı da bir garip geldi bana.

@can1903 1.4 milyon Euro derken, bunlar 7 milyon lira diye açıklatıyor muhabirlere.

Aynısını Fikret Orman da yapıyordu. Oyuncular piyasaya göre çok ucuza oynuyordu hesapta, ama borçlar da şiştikçe şisiyordu.

Korkarım aynı senaryoyu izliyoruz.
kılıfa uydurmak için düşük maaş gösterilmiştir.hem maaşı düşük gösterildiği için iş bitirici yönetim oluyor hem limite takılmıyorsu.görünürde maaş limiti 20 gerçekte 30 oluyor.ama önceki yönetim aynı şeyi yapıyor onu hesaplarken toplam maaş bonus vs hepsi hesap edilip servis ediliyor.sonra biz maaşları düşürdük oluyor.fikret ormanda şampiyonlar liği takımı kurdu hersene şampiyon oluruz diye hesap etmişti sonuç ortada.

Çevrimiçi murat

Keçiboynuzu sevilmez mi yahu :D Videoyu ben de beğenmedim..
ergenlik yıllarında faydasını bilmeden her gün yerdim.gençlere tavsiye etmiyorum :lol:

Çevrimdışı mrred

4.6 m değildir o. Aynı mantıkla van Aanholt da 2.8 m pound alıyordu (3,3 m euro) gs yersek 1.8 m euro veriyormuş.
Gs Kap açıklamasında sadece maaşı mı söylemiş? Yada doğru soru şu kap açıklamasında maaş açıklaması var mı  :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimiçi murat

700 bin € + maç başı bonusu kılı tüyü 1.4 falan yapıyor. 700 bin sabite oynamaz burda mert.
şimdi buna bir fabri kıyaslaması iyi giderdi.1 milyona fabri alıp 6 milyon bonservise satmıştık galiba merti kime satarız.

Çevrimdışı Orhan_

ergenlik yıllarında faydasını bilmeden her gün yerdim.gençlere tavsiye etmiyorum :lol:

:kop:  :kop:  Çok yemesin gençler tabii de arada bi tadına baksınlar :D
Abi akşam akşam iyi güldürdün.

Çevrimdışı mrred

Tahminim 2.8 maaş kalanları da maç başı şekliden ödeyeceğiz. Maç başı en az 30 bin eurodur.
Sonuç olarak adam 40 maç oynarsa 4 milyon para alacak bizden. Kupa maçlarında oynamaz zaten
Ligde 38 maç en az 5 6 maç ceza ve sakatlıktan kaçırsa şampiyonlar liginde zaten oynayacak o yüzden alıyoruz.

adam en az 37-38  maç oynar.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Ripley

Şu Tottenhamın sahaya bak ya bir kere bizim de böyle bir sahamız vardı ne güzeldi o günler. Ama adamların sahaları her sene böyle merinos mübarek hem de bütün stadları, ingiltere ,italya, almanya,ispanya adamlar sahalarına bakıyor valla. Bizim geçen sene çimlerde hastalık vardı dediler peki bu sene ne var? sahalar neden böyle?

Maçın sonuna kadar en ufak çim kalkması falan olmadı bir de.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2021, 20:43:36 Ripley ]

Çevrimdışı doganay

Gercekten ya adamlar ingiltere de gunes yuzu gormuyorlar ama sahalari hali gibi istisnasiz. Biz okadar hibrit mibrit dedik neden olmuyor su zemin olayi. Profesyoneller ile calismak lazim bu konuda

Çevrimiçi murat

:kop:  :kop:  Çok yemesin gençler tabii de arada bi tadına baksınlar :D
Abi akşam akşam iyi güldürdün.
okul dönüşü eve yol yürüyüşüm biraz uzundu.kuruyemişçiye uğrar para durumuna göre ya antep fıstığı ya ayçekirdeği alırdım ama keçi boynuzu eksik olmazdı.çekirdeklerin kabuğunu da cebimde biriktirirdim eve getirirdim :lol:
derste kaloriferin yanında otururdum kaloriferin arkası çekirdek kabuğuyla dolmuştu alttan kağıtları çekip temizlemiştim çöp kovası dolup taşmıştı :lol: