2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279145 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

nedense ilk çıkan rakamlardan hep daha yükseğe bitiyor transferler.önce isim ortaya atılıyor maaşı sözleşmesi şu kadar diyde bir fiyat konuluyor.taraftar transferi beğenirse fiyata ekleme yapılıyor sanki.siz istediniz biz aldık hiçbir masraftan kaçınmadık misali.
şu ince görmelerine hastayım

abi zaten batshuayi salary diye yazınca hz google da adamın ne kadar maaş aldığı yazıyor. İngiliz kulüpleri bizim gibi değil

bütün maliyetleri açıklamak zorundalar. O sebeple internetteki maliyetler güvenilir. Adamın ne kadar aldığı ahanda burada

yazıyor işte. Herif net 4.6 milyon pound kazanıyor. Bizim taraftar mı saf yoksa biz mi çok akıllıyoz anlamadım

https://www.wtfoot.com/player/michy-batshuayi/ ahanda burada 2.8 maaşmış bunun maç başıları var bonuslar var.

adamın maaşını ödemeyi kabul etmişiz işte. Hala 2.8 diye yutturmaya çalışıyor. Geçmiş olsun 4.6 milyon pound

bayılıyoruz...
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Valla linc yemeyeceksem eger Ghezzal vidyosunuda hic begenmedim. Burada orta okuldaki cocuklar dandik drone’lar ile cok daha guzel vidyolar cekiyorlar. Bizimkiler araba icinden iPhone kamera ile kurye takibi yapiyorlar.
içindeki göndermeler benim için yeterliydi sinemada film seyretmiyoruz sonuçta.

Çevrimiçi murat

bazen yazılanı değilde yazanı eleştirmek için yazıyor insanlar.tuncaboylu transferii parasını vs eleştirmiyor opsiyonsuz olmasını eleştiriyor.birçok şey iyi yapılınca kötünün hiç görülmemesini istiyorlar.şimdi eleştirdikleri fikret ormanın da yaptığı yanlışları yaparken değil sonucunda eleştirdiler.pepe gelirken parasını eleştiren duymadım.vida içinde bedava geliyor diye maaşını normal karşılıyordu herkes.şimdi bonservis verilmediği unutulup maaşı fazla deniyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

nedense ilk çıkan rakamlardan hep daha yükseğe bitiyor transferler.önce isim ortaya atılıyor maaşı sözleşmesi şu kadar diyde bir fiyat konuluyor.taraftar transferi beğenirse fiyata ekleme yapılıyor sanki.siz istediniz biz aldık hiçbir masraftan kaçınmadık misali.
şu ince görmelerine hastayım

abi zaten batshuayi salary diye yazınca hz google da adamın ne kadar maaş aldığı yazıyor. İngiliz kulüpleri bizim gibi değil

bütün maliyetleri açıklamak zorundalar. O sebeple internetteki maliyetler güvenilir. Adamın ne kadar aldığı ahanda burada

yazıyor işte. Herif net 4.6 milyon pound kazanıyor. Bizim taraftar mı saf yoksa biz mi çok akıllıyoz anlamadım

https://www.wtfoot.com/player/michy-batshuayi/ ahanda burada 2.8 maaşmış bunun maç başıları var bonuslar var.

adamın maaşını ödemeyi kabul etmişiz işte. Hala 2.8 diye yutturmaya çalışıyor. Geçmiş olsun 4.6 milyon pound

bayılıyoruz...
Mert'in maaşı da bir garip geldi bana.

@can1903 1.4 milyon Euro derken, bunlar 7 milyon lira diye açıklatıyor muhabirlere.

Aynısını Fikret Orman da yapıyordu. Oyuncular piyasaya göre çok ucuza oynuyordu hesapta, ama borçlar da şiştikçe şisiyordu.

Korkarım aynı senaryoyu izliyoruz.

Çevrimdışı ALDENYX

Taliscadan sonra ne yaptıysak onu
Arkasından el sallamak
Ne yapalım.
Eysani yolladik bunuda yollariz ... feyyazi sergeni yolladik toshack gelmisdi 97 senesinde vidyolara  sergen icin nerde bu cocuk deyip aldigi cevap karsisinda üzülmusdu....😇
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

😳 görmemiştim
Hahhaha
winner hayranıyım abi .en iyisini onlar yapar hep.

Çevrimdışı sEuL

@can1903 1.4 milyon Euro derken, bunlar 7 milyon lira diye açıklatıyor muhabirlere.

Aynısını Fikret Orman da yapıyordu. Oyuncular piyasaya göre çok ucuza oynuyordu hesapta, ama borçlar da şiştikçe şisiyordu.

Mert’in maasini hicbir yerde1.4 olarak gormedim. Bonservisi ile maasini karistiriyor olabilirsin

Çevrimdışı mrred

Kap açıklaması var mı ? Yok. Bülent Uslu 2.8 dedi diye maaşı öyle olmuyor. Geçelim onu

adamın net maaşı 4.6 milyon pound. Opsiyon olsa ne olacak ? Hadi opsiyon koydurduk adama kaç milyon maaş ödeyeceğiz ?

En az 4 milyon pound vermemiz gerekiyor. Bizim bu yolu derhal ama derhal terk etmemiz gerekiyor. Acı ama gerçek bu...

Biz hiçbir oyuncuya 4.6 milyon pound veremeyiz. Hala inkar ediyorsunuz ama daha sonra çok daha büyük bir enkaz olacak
The great gig in the sky

Çevrimdışı ALDENYX

Eğer opsiyon koyarsanız 2 milyon pound verin diyolar kiralama bedeline.
Yani opsiyon koydurmadik, kiralama bedeli Yokmu ? Varsa nekadar ki acep ?
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Necmi

Valla linc yemeyeceksem eger Ghezzal vidyosunuda hic begenmedim. Burada orta okuldaki cocuklar dandik drone’lar ile cok daha guzel vidyolar cekiyorlar. Bizimkiler araba icinden iPhone kamera ile kurye takibi yapiyorlar.
gördüğüm en güzel videoydu onu beğenmemek için renkli olmak lazım 😂

Çevrimdışı tuncaboylu

Mertin maaşı, bonuslarla 1.3, 1.4

Bonuslarda maç başı, şu kadar sayıda maça çıkma vs.
Burada yazdı can @sEuL

Çevrimdışı Orhan_

keçiboynuzu gibi, mutlaka talibi var; ama ben de hiç beğenmiyorum.

Keçiboynuzu sevilmez mi yahu :D Videoyu ben de beğenmedim..

Çevrimdışı tuncaboylu

Mert’in maasini hicbir yerde1.4 olarak gormedim. Bonservisi ile maasini karistiriyor olabilirsin
Mertin maaşı, bonuslarla 1.3, 1.4

Bonuslarda maç başı, şu kadar sayıda maça çıkma vs.
Burada yazdı can @sEuL

Çevrimdışı mrred

Kesinlikle seninle aynı kaygıları taşıyorum. Bu taraftarın transfer fetişizmi bizi mahvediyor kimse farkında değil.

Biz hiçbir oyuncuya 4.6 milyon pound maaş veremeyiz. Korkunç ya inanamıyorum hala...Bu transfer başarısı falan değil

Bu resmen ölüm fermanı imzalama gibi bir şey...
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Kap açıklaması var mı ? Yok. Bülent Uslu 2.8 dedi diye maaşı öyle olmuyor. Geçelim onu

adamın net maaşı 4.6 milyon pound. Opsiyon olsa ne olacak ? Hadi opsiyon koydurduk adama kaç milyon maaş ödeyeceğiz ?

En az 4 milyon pound vermemiz gerekiyor. Bizim bu yolu derhal ama derhal terk etmemiz gerekiyor. Acı ama gerçek bu...

Biz hiçbir oyuncuya 4.6 milyon pound veremeyiz. Hala inkar ediyorsunuz ama daha sonra çok daha büyük bir enkaz olacak
O rakamlar brüt oluyor, Galatasaray'ın zamanında kiraladığı Lemina falan da orada aldığı görünenden %40 daha ucuza geldi.

Batshuayi için 2.8 doğru olabilir yani.

Çevrimdışı sefaköykartali

Kimseye artniyetli muamelesi yapmamak lazım. @tuncaboylu  transfer sezonunun başında da Ghezzal ve Rosier in opsiyonu yok alamayız diyordu, neden opsiyonu yok diye de çokça eleştirdi, daha çok kar edelim, daha ucuza alıp satalım istemekte bir şey yok ki. Şu an Batshuayide de opsiyon olmasını istemesinde bir artniyet görmeye gerek yok, aynı yerden devam ediyor kendince haklı olduğu noktalar da var. Ben de katılmıyorum, piyasaya her sene sadece EPLden 10 tane bizim seviyeye santrafor düşüyor, o yuzden forvet bu sene gelsin oynasın, seneye muadili çok olan bir mevki. Ama herkesin fikri farklı. Böyle şahsileştirmemek lazım.

Çevrimdışı mrred

Hani nerede Alex in ve Ghezzalın Kap açıklaması hala bekliyorum hergün bakıyorum ?

Yahu taraftarı isim transferlerle uyutma sevdasından vazgeçin artık dürüst bir adam diye çebiyi desteklemiştim fakat

bunlar hiç hayra alamet değil. İstediğimiz kadar şampiyon olalım. Türkiye liginde hiçbir oyuncuya 2 milyon eurodan

fazla maaş verilemez. Bunu artık kabul etmemiz gerekiyor. Bizim ligimiz. Avrupanın en büyük ilk 10 liginde bile değil.

The great gig in the sky

Çevrimdışı can1903

700 bin € + maç başı bonusu kılı tüyü 1.4 falan yapıyor. 700 bin sabite oynamaz burda mert.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Kesinlikle seninle aynı kaygıları taşıyorum. Bu taraftarın transfer fetişizmi bizi mahvediyor kimse farkında değil.

Biz hiçbir oyuncuya 4.6 milyon pound maaş veremeyiz. Korkunç ya inanamıyorum hala...Bu transfer başarısı falan değil

Bu resmen ölüm fermanı imzalama gibi bir şey...
4.6m verilme ihtimali yok, ha Gomez gibi oynayıp sene sonunda 5m alırsa bonus hesabı ona bir şey diyemem ama kemiksiz net kazancının aynısını vermek 2.8 yapıyor işte.

Çevrimdışı can1903

Hani nerede Alex in ve Ghezzalın Kap açıklaması hala bekliyorum hergün bakıyorum ?

Yahu taraftarı isim transferlerle uyutma sevdasından vazgeçin artık dürüst bir adam diye çebiyi desteklemiştim fakat

bunlar hiç hayra alamet değil. İstediğimiz kadar şampiyon olalım. Türkiye liginde hiçbir oyuncuya 2 milyon eurodan

fazla maaş verilemez. Bunu artık kabul etmemiz gerekiyor. Bizim ligimiz. Avrupanın en büyük ilk 10 liginde bile değil.
Ghezzalın kapı verdiler sanırım bonservisini falan.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

O rakamlar brüt oluyor, Galatasaray'ın zamanında kiraladığı Lemina falan da orada aldığı görünenden %40 daha ucuza geldi.

Batshuayi için 2.8 doğru olabilir yani.
In July 2016 the striker signed a contract with Crystal Palace that nets him a whopping salary of 5.5 Million Euro (4.7 Million Pound) per year.
https://www.wtfoot.com/player/michy-batshuayi/

net diyor sanki bana mı öyle geldi
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ghezzalın kapı verdiler sanırım bonservisini falan.
maaş ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Net maaş değildir o, brüt maaşıdır. Verginin yüzde 40-50 olduğunu da hesaba katarsak normal bence. Bütçe meselesi bunlar. O bölgeye net golcü istersen rakamlar bunlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Şu Nico Dominguez' ı çok beğendim ya, keşke Ljajicle takaslayıp bişeyler verip alsak.