2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2277405 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Egos

denedi iki transferde yiyip bitirdiler bugün lensi aldı diye herkes sövüyor ama larin hasiç aldı diye teşekkür edeni görmedim

can gelse de 2021 yılına dönsek, yine tarihin tozlu raflarını solumaya başladık.

Çevrimdışı tuncaboylu

denedi iki transferde yiyip bitirdiler bugün lensi aldı diye herkes sövüyor ama larin hasiç aldı diye teşekkür edeni görmedim
Mitrovic transferi de hevesini kırdı muhtemelen. Hırvat milli takımına yükselmiş genç stoperin bonservisine 4 milyon verilir miymiş? Senelerce konuşuldu.

Çevrimdışı Necmi

can gelse de 2021 yılına dönsek, yine tarihin tozlu raflarını solumaya başladık.
tarih değilki larini konuşuyoruz

Çevrimdışı Egos

tarih değilki larini konuşuyoruz

haklısın ağabey. ben fikret orman, şenol güneş, fabri, mitrovic falan konuşuyoruz sanıp galeyana geldim birden.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben bu ozan güzellemelerini zamanında caner içinde dinledim caner ozandan daha kabul edilir oyuncuydu
Ozanı sindirebilmek için sağlam miğde olması lazım benimki o kadar sağlam değil
+1903, Ozan bizim formamızı giyecek kalitede değil, teknik,taktik,mental,karakter hiçbir kriteri bize uymaz, zaten büyük takım oyuncusu değil,

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Rasim

Ozanı almanın tek nedeni feneri ozandan kurtarmak için olur onların başlarındaki belayı alıp kendi başımıza sarmış oluruz zaten yerinde salih var
Ben inanmıyorum ona teklif götürdüğümüzü bence renkli basın kafamıza girmeye çalışıyor başka türlü feneri bu beladan kurtaramayacaklar
:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Demir

Ozanı almanın tek nedeni feneri ozandan kurtarmak için olur onların başlarındaki belayı alıp kendi başımıza sarmış oluruz zaten yerinde salih var
Ben inanmıyorum ona teklif götürdüğümüzü bence renkli basın kafamıza girmeye çalışıyor başka türlü feneri bu beladan kurtaramayacaklar
Bizden bir sürü beğenenide var. Milli takımın hiç olmasının gizli nedenlerinden biriside ozan. İnşallah bizimkiler öyle bir hata yapmaz.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Bizden bir sürü beğenenide var. Milli takımın hiç olmasının gizli nedenlerinden biriside ozan. İnşallah bizimkiler öyle bir hata yapmaz.
bugün alalım yarın milli takımdan kesilir

Çevrimiçi Mehmet57

Rakiplerin bizim icin “yasli takim” algisi yapip Trabzonu ligin favorilerinden gostermeleri de bir ayri komik. Efecan 32 yasina girecek. Nwakaeme 32 yasinda, Gervinho 34 yasinda, Hamsik 34 yasinda, Peres 31 yasinda, Hugo 30 yasinda, Koybasi 32 yasinda. Bunlarin hepsi 11 veya Ismail ve Efecan gibi rotasyonda cok yer bulacak oyuncular.

Çevrimdışı Zafer55

Stoper ve Orta saha transferlerinde yerli kontenjanı da göz önüne alınarak

A-) boateng&ozantufan
B-) kaan&gedson

Hangi çift tercih edilirdi acaba 🤔

C-) boateng & kaan 😊

Orta sahaya yabancı transferini çok mantıklı bulmuyorum mevcut ve gelecek sezon ki yabancı kısıtlamasından dolayı.. kaan orta sahada da kullanılabilir. Sağ bek için de alternatif olur..şu an en alternatifsiz pozisyon sağ bek görünüyor.. Bilal i daha hiç göremedik..Son maçın kadrosunda da yoktu.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Necmi Bugün, 11:41:23
    Ben bu ozan güzellemelerini zamanında caner içinde dinledim caner ozandan daha kabul edilir oyuncuydu
    Ozanı sindirebilmek için sağlam miğde olması lazım benimki o kadar sağlam değil

+1903, Ozan bizim formamızı giyecek kalitede değil, teknik,taktik,mental,karakter hiçbir kriteri bize uymaz, zaten büyük takım oyuncusu değil,

'Ozan' ismine bile yakışmayan karaktersiz Beşiktaş'tan uzak dursun !
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Sercan Dikme:
''Alex Teixeira’nın karantina süresi bugün doldu.
* Alex yarın 18’de yapılacak Beşiktaş antrenmanına çıkacak. @aspor''
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Batshuayi de kiralık ve opsiyonsuz diyorlar. Üstüne kiralama bedeli de ödenecek. Bende negatife döner bu transfer her sene forvet değişmesinden bıktım. Potansiyelini kullanıp 20+ gol atsa arkasından el sallarız.

Çevrimdışı Atkar

Hiç kusura bakmayın,opsiyonsuz 1.5M kiralama + 2.5-3M avro maaş olacaksa Batshuai bomboş transfer olur. Eğer tek sezonluk biri için 5M avro maliyete girecek isek bu isim neden Batshuai ? Tek sezonluk alacaksan ister 27 yaşında ister 33 yaşında olsun önemi ney ? 5m yıllık maliyete Batshuai’den çok daha iyileri bulunur,hiç kusura bakmayın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hiç kusura bakmayın,opsiyonsuz 1.5M kiralama + 2.5-3M avro maaş olacaksa Batshuai bomboş transfer olur. Eğer tek sezonluk biri için 5M avro maliyete girecek isek bu isim neden Batshuai ? Tek sezonluk alacaksan ister 27 yaşında ister 33 yaşında olsun önemi ney ? 5m yıllık maliyete Batshuai’den çok daha iyileri bulunur,hiç kusura bakmayın
Bu rakamları nereden duydun?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi annoca

bu rakam doğru değildir inş. böyle rakam mı olur 1 yıllık oyuncuya

Çevrimdışı Zafer55

Batshuayi Bu sene şampiyonlukta katkı versin yeter..Seneye Cenk ile devam ederiz.

Çevrimiçi annoca

@can1903 dostum nedir son durum kiralık mı opsiyonlu mu rakamları vs nedir bildiğin söyliyebilir misin