2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278837 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Egos

Larine 2 milyon fazla. Amerikada 200 bin alan oyuncuya en fazla 300 bin vermeliydik. Zaten aldığı 1.6 nın da hepsi cebine girmemiştir.

Transferini gerçekleştirenleri yerin dibine soktuk.Şimdi 2 milyona imzalamazsa diye üzülüyoruz.

transferinde verilen fiyatlar fahişti, bonservis ödenmeyeceğine yönelik yapılan algı da oldukça olumsuz etki yarattı. bu algoritmayla geçen sene bilal ceylan'a yıllık 1.5 milyon avrodan kontrat imzalatılmış olsa eleştirenler haksız, iki sene sonra bilal ligin altını üstüne getirip değerini elliye katlasa 1.5 milyonluk anlaşmanın devamını savunmak yanlış olacak.

tüm maaşını piyango biletine yatıran adam eleştirilir, o biletlerden birine ikramiye çıkarsa da kafasına vura vura sevinirsin.

Çevrimdışı Necmi

Forvet adaylarımız konuşulurken hep aklımda Batsu geçiyordu keşke böyle bir adam alabilsek diye..Gerçekten çok çok iyi bir forvet alıyoruz..Tarzı aboubakar benzesede ondan çok daha kaliteli bir adam Batsu...

Costa dendi ama bu adamın sorunları belli futbolu kafasından bitirmiş olma ihtimali yüksek ayrıca son sahibi olacagimizda kesin..

De yong dendi bu adamda hollanda liginden başka hiç bir yerde başarılı olamamış
benimde ilk aklımda olan isimdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı alimm

Stoper ve Orta saha transferlerinde yerli kontenjanı da göz önüne alınarak

A-) boateng&ozantufan
B-) kaan&gedson

Hangi çift tercih edilirdi acaba 🤔
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Ç

Stoper ve Orta saha transferlerinde yerli kontenjanı da göz önüne alınarak

A-) boateng&ozantufan
B-) kaan&gedson

Hangi çift tercih edilirdi acaba 🤔
Sadece Boateng orta sahaya gerek yok devre arası bakılir şu takıma Ozan'ı sokup havayı bozmaya gerek yok herşey güzel giderken.

Çevrimdışı Necmi

transferinde verilen fiyatlar fahişti, bonservis ödenmeyeceğine yönelik yapılan algı da oldukça olumsuz etki yarattı. bu algoritmayla geçen sene bilal ceylan'a yıllık 1.5 milyon avrodan kontrat imzalatılmış olsa eleştirenler haksız, iki sene sonra bilal ligin altını üstüne getirip değerini elliye katlasa 1.5 milyonluk anlaşmanın devamını savunmak yanlış olacak.

tüm maaşını piyango biletine yatıran adam eleştirilir, o biletlerden birine ikramiye çıkarsa da kafasına vura vura sevinirsin.
birinin olacağını düşünüyorsan yanlış değil bu kafayla gidersek o zaman hiç genç oyuncu alamayız kimse cesaret edemez alex in bize şakterden önce önerildiğini bizimde oahalı diye almadığımızı biliyormusun 6 m ye şhaktere gitti biz daha uyguna alırdık ama alanı taraftar çiğ çiğ yiyeceği için kimse cesaret edemedi talisca içinde aynı şey geçerli larine üçyüz teklif ederdik kabul etmezdi bizde almazdık şimdi 20 m bonservisi olan larini uzaktan seyrederdik
Bizim elimizede fırsat geliyor ama genç oyuncu risk transferidir insanlar neymar alacak sanıyor formayı giyip golleri sıralayacak
Portekiz takımlarını örnek veriyor insanlar ama onlar parayı verip alıyor sonrada yıllarca sabrediyor biz kelle alıyoruz hemen bu arada şenolun kaprisi olmasa biz larinden daha erken faydalanırdık hiç şans vermedi bir taraftan taraftar linci vardı kiraya gönderdik şansımıza opsiyonu kullanmadılar

Çevrimdışı Necmi

Ben bu ozan güzellemelerini zamanında caner içinde dinledim caner ozandan daha kabul edilir oyuncuydu
Ozanı sindirebilmek için sağlam miğde olması lazım benimki o kadar sağlam değil

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Egos

birinin olacağını düşünüyorsan yanlış değil bu kafayla gidersek o zaman hiç genç oyuncu alamayız kimse cesaret edemez alex in bize şakterden önce önerildiğini bizimde oahalı diye almadığımızı biliyormusun 6 m ye şhaktere gitti biz daha uyguna alırdık ama alanı taraftar çiğ çiğ yiyeceği için kimse cesaret edemedi talisca içinde aynı şey geçerli larine üçyüz teklif ederdik kabul etmezdi bizde almazdık şimdi 20 m bonservisi olan larini uzaktan seyrederdik
Bizim elimizede fırsat geliyor ama genç oyuncu risk transferidir insanlar neymar alacak sanıyor formayı giyip golleri sıralayacak
Portekiz takımlarını örnek veriyor insanlar ama onlar parayı verip alıyor sonrada yıllarca sabrediyor biz kelle alıyoruz hemen bu arada şenolun kaprisi olmasa biz larinden daha erken faydalanırdık hiç şans vermedi bir taraftan taraftar linci vardı kiraya gönderdik şansımıza opsiyonu kullanmadılar

ağabey sergen yalçın olmasa larin'i bir an önce kiraya vermemiz gerektiğini söyleyecektin. bu, maçın bitmesine saniyeler kala skor tahmini yapmaya benziyor. muhtemelen tahminin doğru olur, ama bu nedenle kimsenin söylediklerine itibar etmesini sağlayamazsın. larin bonservissiz gelse ve maaşı 1 milyon olsa böyle eleştiri alacak mıydı? en iyisi tartışmaları bağlamından koparmadan sürdürmek. "birinin olacağını düşünüyorsan" diye belirttiğin adamın transferinden bir sene önce varlığını bilen tek kişi vardı takımda.

larin'in geçen seneki performansının kalıcı olduğuna kanaat getiren herkes sözleşmesinin uzatılmasını savunur, aksini düşünenler ise önümüzdeki yaklaşık altı aylık periyodun beklenmesi gerektiğini söyler.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2021, 11:56:33 Egos ]

Çevrimdışı Necmi

Ozanı almanın tek nedeni feneri ozandan kurtarmak için olur onların başlarındaki belayı alıp kendi başımıza sarmış oluruz zaten yerinde salih var
Ben inanmıyorum ona teklif götürdüğümüzü bence renkli basın kafamıza girmeye çalışıyor başka türlü feneri bu beladan kurtaramayacaklar

Çevrimdışı kaan1903

Geçen hangi yayındı hatırlamıyorum Larin’in aldığı 1.6 M maaşından sadece 600k sı Larin’in cebine giriyor dedi birisi. 1 milyonunu menajerler vs. Tırtıklamış. Menajerinin bedelsiz götürme oynuna karşı bizimkilerde Larin’e  bu parayı komple sen al diyerek teklif götürecekmiş belki fiyatı da yükseltirler

Çevrimdışı tuncaboylu

O transferde fahiş olan bir şey yoktu, her şeye itiraz eden ve hiç bir şeyi beğenmeyen yıldız transfer meraklısı bir kitlenin sesi çıkıyordu sadece.

Fikret Orman bu tayfayı mutlu etmeye çalışmak yerine, Larin gibi 10 tane transfer yapsa, en az 4-5 tane 15 milyonluk oyuncu olurdu elimizde.

Çevrimdışı Egos

O transferde fahiş olan bir şey yoktu, her şeye itiraz eden ve hiç bir şeyi beğenmeyen yıldız transfer meraklısı bir kitlenin sesi çıkıyordu sadece.

Fikret Orman bu tayfayı mutlu etmeye çalışmak yerine, Larin gibi 10 tane transfer yapsa, en az 4-5 tane 15 milyonluk oyuncu olurdu elimizde.

100 tane yapsa 40-50 tane olurdu, 1000 tane yapsa 400-500. en iyisi bin tane yapmak.

Çevrimdışı Necmi

ağabey sergen yalçın olmasa larin'i bir an önce kiraya vermemiz gerektiğini söyleyecektin. bu, maçın bitmesine saniyeler kala skor tahmini yapmaya benziyor. muhtemelen tahminin doğru olur, ama bu nedenle kimsenin söylediklerine itibar etmesini sağlayamazsın. larin bonservissiz gelse ve maaşı 1 milyon olsa böyle eleştiri alacak mıydı? en iyisi tartışmaları bağlamından koparmadan sürdürmek. "birinin olacağını düşünüyorsan" diye belirttiğin adamın transferinden bir sene önce varlığını bilen tek kişi vardı takımda.

larin'in geçen seneki performansının kalıcı olduğuna kanaat getiren herkes sözleşmesinin uzatılmasını savunur, aksini düşünenler ise önümüzdeki yaklaşık altı aylık periyodun beklenmesi gerektiğini söyler.
bana söyleme ben şimdi söylemiyorum bunları zamanındada söyledim zamanında söylediğim içinde şimdi gönül rahatlığı ile söylüyorum geldiği günden beri olacağına inandım şans vermiyor diye şenolu eleştirdim istediğim gibi konuşurum anlım ak kiraya verilmesinede karşıydım benim eleştirim üstünde durulmadığı şenolun bir sürü oyuncuyu harcadığı gibi bunuda harcadığıydı fo aldı diye beğeniyorum damgasıda yedim ben birine iyi dediğinde hemen fo cu damgası yedim
Neymiş efendim sergen parlatmış bir insanın içinde varsa parlatırsın madem öyle hüneri var 100 200 e gidelim ikinci üçüncü ligden rast gele toplayalım neden bu kadar para veriyoruz onada gerek yok yoldan geçeni toplayıp lisans çıkartalım sergen parlatsın

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet alacaktı.

O maliyetle gelen Fabri transferini haftalarca aciklayamamıştı yönetim korkudan, öyle bir tepki vardı. Taraftarın ortalaması yıldız oyuncu hastası, oyuncunun geleceğine değil geçmişine bakıyor.

Trabzonspor'un Sörloth'u getirdiği sene biz getirsek; yönetimin istifası isteniyor olurdu. Şimdi "3 milyon kiralama + 3 milyon maaş" verilip alınsa, herkes normal diyip coşkuyla tebrik eder.

Çevrimdışı Egos

bana söyleme ben şimdi söylemiyorum bunları zamanındada söyledim zamanında söylediğim içinde şimdi gönül rahatlığı ile söylüyorum geldiği günden beri olacağına inandım şans vermiyor diye şenolu eleştirdim istediğim gibi konuşurum anlım ak kiraya verilmesinede karşıydım benim eleştirim üstünde durulmadığı şenolun bir sürü oyuncuyu harcadığı gibi bunuda harcadığıydı fo aldı diye beğeniyorum damgasıda yedim ben birine iyi dediğinde hemen fo cu damgası yedim
Neymiş efendim sergen parlatmış bir insanın içinde varsa parlatırsın madem öyle hüneri var 100 200 e gidelim ikinci üçüncü ligden rast gele toplayalım neden bu kadar para veriyoruz onada gerek yok yoldan geçeni toplayıp lisans çıkartalım sergen parlatsın

yani başımızda şenol güneş olsa "larin ile sözleşme uzatılsın, 1.6 milyon verilsin." diyecektin.

fo'cusun.

Çevrimdışı Egos

Evet alacaktı.

O maliyetle gelen Fabri transferini haftalarca aciklayamamıştı yönetim korkudan, öyle bir tepki vardı. Taraftarın ortalaması yıldız oyuncu hastası, oyuncunun geleceğine değil geçmişine bakıyor.

Trabzonspor'un Sörloth'u getirdiği sene biz getirsek; yönetimin istifası isteniyor olurdu. Şimdi "3 milyon kiralama + 3 milyon maaş" verilip alınsa, herkes normal diyip coşkuyla tebrik eder.

korkak yönetim istemiyoruz.

Çevrimdışı Necmi

Evet alacaktı.

fabri iyi kaleci demişdim burda bana fo aldı ya översin demişlerdi ilk antrenman videoları düşmüştü ona bakıp söylemişdim

Çevrimdışı tuncaboylu

100 tane yapsa 40-50 tane olurdu, 1000 tane yapsa 400-500. en iyisi bin tane yapmak.
Komik gibi, ama değil de.

Shakhtar nasıl Shakhtar oldu? Fred ve Alex'i bulana kadar Dentinho gibi mantarları da topladılar. Ama tek başına Alex hepsinin maliyetini kurtardı.

Ukrayna Ligi çok mu göz önündeydi ya da lig çok mu kaliteliydi de millet 40-50 milyon Euro'lar verdi.

Biz de Shaktar kadar ses getirmeye başlamıştık Avrupa'da bir dönem.

Çevrimdışı Egos

fabri iyi kaleci demişdim burda bana fo aldı ya översin demişlerdi ilk antrenman videoları düşmüştü ona bakıp söylemişdim

benim forumdaki ilk mesajım farbi ile boyko'yu aynı kefeye koyuyordu. hâlâ ara ara bakar hüzünlenirim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Özetlerinde görmüştüm ben de, tek başına ligde tutmuştu takımı. Sakatlanmasa, sol bacağını bile alamazdık.

Çevrimdışı Necmi

yani başımızda şenol güneş olsa "larin ile sözleşme uzatılsın, 1.6 milyon verilsin." diyecektin.

fo'cusun.
allahtan şenol yok başımızda en azından sportif geleceğimizde umut var

Çevrimdışı tuncaboylu

korkak yönetim istemiyoruz.
Doğru bildiğini yapacak yönetim olmalı, taraftarı dinlemeye başladığında işler sapa sarar.

Falçao faziası ortada işte. Alırken 50 bin kişi karşıladılar, şimdi beddua ediyorlar alanlara.

Çevrimdışı Necmi

denedi iki transferde yiyip bitirdiler bugün lensi aldı diye herkes sövüyor ama larin hasiç aldı diye teşekkür edeni görmedim