2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281680 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Çevrimdışı Sinan23

Beni seven sayan herkese teşekkürler, Batshuayi haberini sindirdikten sonra Beşiktaşın yeni 8 numarasın ıve stoperini de açıklayacağım. İyi forumlar  :icool:

Ben sindirdim. Haberler için çok sağol. Fakat akşamki nkodou batsuayhi yazışmaları heyecan yapmadı. Sayende önceden biliyordum 😁😁😁

Çevrimdışı can1903

Ben sindirdim. Haberler için çok sağol. Fakat akşamki nkodou batsuayhi yazışmaları heyecan yapmadı. Sayende önceden biliyordum 😁😁😁
Bir dahaki transferimizi de belki de gelen kişi açıklar diyip heyecanı yükselteyim  :busted_cop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Gelsin baslasin yarin o zaman Can’im
Bu gidişle transfer bitmeyecek gibi  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Batshuayinin menajerine haber gönderen Çakallar, siz bizim elimizden topçu alamazsınız.

Ama Ahmet Nur Çebi sizin istediklerinizi size aldırtmaz ayık olun.  :eyes

Çevrimdışı Sinan23

Batshuayinin menajerine haber gönderen Çakallar, siz bizim elimizden topçu alamazsınız.

Ama Ahmet Nur Çebi sizin istediklerinizi size aldırtmaz ayık olun.  :eyes

Wow savaş hala devam ediyor. Halil e teklif varmı acaba? Brentford un kadrosunda şans bulma ihtimali milyonda 1.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı alimm

Yapmaaaa 😳😳😳😳 onu deme... Batshuayi... Hadi şimdi bekle ki transfer haberi alalım kendisinden... Zaman da geçmez artk⏳⏳inşallah Beşiktaş formasıyla resmini de atmak nasip olur...

Teşekkürler kral tekrar hayırlı olsun camiamıza

Teşekkürler her şey için... Cansınn 😉
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

Transfer sezonunu Ruben-Loftus Cheek & Jerome Boateng ile kapatıyoruz... 😉 On numara beş yıldız 🤩

Haa bi kaç tane yerli takviyesi de yaparız umarım...

Çevrimiçi Mehmet57

8 numaraya RLC’i alirsak stoppere ben bile gecerim

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/gokmenozcan/status/1426288430477156352
Satın alma opsiyonu 5-6 olursa, bence makul bir transfer. Ama iyi pazarlık yapılsın, tahminimce 10'dan başlar Chelsea tarafı.

Çevrimdışı alimm

Bence satın alma üzerine anlaşıldı.. Falat ffp sebebiyle Rosier gibi seneye zorunlu alacağız.. Bence 5i geçmeyecek

Çevrimiçi Kartal Ç

Batshu ile yabancı sınırını doldurduk.
14 ün 1 tanesi de 2000 veya sonrası doğumlu olmalı falan deniyordu o kriteri bir tek Hasic sağlıyor onu da kadroda göstermemiz lazım.
Uygulayabilirler mi bilemem ama seneye yabancı sayısı da 12 ye düşecek normalde.

Farklı pozisyonlar için hala pek çok isim geçiyor nasıl olacak bu iş? boyd ljajici gönderebilecek miyiz mesela?

vida wellinton nskala rosier souza atiba alex larin nkodu ghezzal boyd ljajic hasic Batshu

kadro dışılar: douglas lens

Çevrimiçi umutow

14 ün 1 tanesi de 2000 veya sonrası doğumlu olmalı falan deniyordu o kriteri bir tek Hasic sağlıyor onu da kadroda göstermemiz lazım.
Uygulayabilirler mi bilemem ama seneye yabancı sayısı da 12 ye düşecek normalde.

Farklı pozisyonlar için hala pek çok isim geçiyor nasıl olacak bu iş? boyd ljajici gönderebilecek miyiz mesela?

vida wellinton nskala rosier souza atiba alex larin nkodu ghezzal boyd ljajic hasic Batshu

Boyd u da say kadro dışıların arasına hatta ljajic ve hasici de

Çevrimiçi Akil Emre

Tff nin şu saçma sınırı olmasa ligi doğrudan domine ederdik. İç saha maçları için stoper necip ve sol bek rıdvanı kullanırsak elimizdeki orta saha ve forvetle maçları erkenden koparabiliriz.

Çevrimiçi annoca

eğer @can1903 dediği oyuncuları da ikna edip getirebilirsek bu kadroya yerli olarak yazılacak adamlar çağlar söyüncü ile merih demiral (mert müldür rosimi kesemez) olur. başka da bu kaliteye yakışacak yerli yok.

yerli sınırı elimizi kolumuzu çok bağlıyor. seneye masaya yatırılır inş. ozan tufan haberleri doğruysa isterim. mecbur isterim ki sergen ve şenol ile yani hoca ile performansı artan birisi, kafamızın rahat edeceği yedek olur. stopere yerli birini monte etmeliyiz olmuyorsa da olana kadar zorlamalıyız seneye durum çok sıkıntı.

Çevrimdışı goktasoktay

Yalnız bu loftus cheek olayı doğruysa işin rengi değişir. Adamda maşallah hem fizik kalite hem de teknik kalite üst düzey. Bilmem abartı mı gelir ama bizim ligin üstünde bir adam. Ben o yüzden ihtimal vermiyorum. Gerçi can sağolsun, tüyoyu vermiş ama yine de zor bir transfer bence. Keşke olsa..

Çevrimdışı underworld

Yerli11 Yerli11 Yerli11 nöbetindeyiz

Çevrimiçi Necmi

eğer @can1903 dediği oyuncuları da ikna edip getirebilirsek bu kadroya yerli olarak yazılacak adamlar çağlar söyüncü ile merih demiral (mert müldür rosimi kesemez) olur. başka da bu kaliteye yakışacak yerli yok.

yerli sınırı elimizi kolumuzu çok bağlıyor. seneye masaya yatırılır inş. ozan tufan haberleri doğruysa isterim. mecbur isterim ki sergen ve şenol ile yani hoca ile performansı artan birisi, kafamızın rahat edeceği yedek olur. stopere yerli birini monte etmeliyiz olmuyorsa da olana kadar zorlamalıyız seneye durum çok sıkıntı.
bu yapının içine kanser hücresini koymaya gerek yok onun yapacağı işi necip fazlasıyla yapar fener gitsin diye bayram ediyor yerli kalitesinimi arttıracağız yoksa takım kalitesinimi düşüreceğiz akıl var mantık var stadda linç yer sonra al eline kanseri onu taraftarın elinden sergen bile alamaz 65 kilo sezonu bitirip kampa 85 kilo ile dönmüş diyor renkliler alınmaması için bir milyon sebep var alınması için tek sebep yok oynadığı yere salih alındı zaten yerli sayını arttıracaksan tek yer stoper ve sol bek zaten iki kaliteli yerli alsak ertesi gün bu saçma kontenjan kalkar

Çevrimiçi sefaköykartali

Sınırlama bizi sıkıntıya sokacak belli. 20 maç oynatmak için isim transferi yapmaya boşuna bütçeyi zorlamaya da gerek yok. Yerli yüzünden kaliteden ödün vereceğiz mecburen, zaten ileri hat çok iyi, orta sahayı da iyice güçlendirip rakiplere dünkü maç gibi geride fırsat bile vermeden boğabiliriz. ŞLde çok büyük bir beklentimiz yok ama Avrupada da çok başarılı olabilir bu kadro.

Mert
Rosier Kaan Vida Rıdvan
Josef - RLC
Ghezzal - Alex T. - Larin
Batshuayi

Plase olarak Atiba, Necip, Töre, Kenan, Nkoudou, Salih de düzenli bu kadroda yer alır. Daha Welinton, Nsakala, Utku, Kartal, Oğuzhan ve Güven de var.

Boyd-Ljajic-Lens-Douglas dörtlüsünden kurtulmak lazım.
Bana kalırsa Güvenle Oğuzhan yerine de genç yerli alırım ama o sanırım gelecek sezona kalacak.

Çevrimiçi annoca

bu yapının içine kanser hücresini koymaya gerek yok onun yapacağı işi necip fazlasıyla yapar fener gitsin diye bayram ediyor yerli kalitesinimi arttıracağız yoksa takım kalitesinimi düşüreceğiz akıl var mantık var stadda linç yer sonra al eline kanseri onu taraftarın elinden sergen bile alamaz 65 kilo sezonu bitirip kampa 85 kilo ile dönmüş diyor renkliler alınmaması için bir milyon sebep var alınması için tek sebep yok oynadığı yere salih alındı zaten yerli sayını arttıracaksan tek yer stoper ve sol bek zaten iki kaliteli yerli alsak ertesi gün bu saçma kontenjan kalkar
sağlam 2 yerli alsak evet kontejyan kalkar abi sana katılıyorum peki bana söyler misin bu kadroya ilk 11 e koyabileceğin yerli kim var ? bir ihtimal umut meraş o da nskaladan kötü bence. merih çağlar merte paran yetmez. arda kızıldağ kaça bırakırlar meçhul bıraksalar bile potansiyelli ama şu an ki haliyle welintondan geride ki yaşı daha genç sen hiç bakmazsın bile. çözüm yolu nedir?

Çevrimiçi Samet Ç

Koray Günter'in adı geçiyordu bir ara bu sene olmasa bile seneye zorlamak lazım Kaan Ayhan'dan daha iyi stoper.

Çevrimdışı barisaydin

Bence olacağı bu çünkü direk oynayabilecek yerli oyuncu yok
Mert
Rosier   Vida  Kaan Ayhan   Rıdvan
Josef
Ghezzal   Atiba  teixeria  nkoudou
Batshuayi

Çevrimdışı Atkar

Ben belki de 15-16 sezonundaki Oğuzhan’dan ötürü hep Oğuzhan-Salih gibi orta sahaları seviyordum. Hatta ilk başlarda Josef-Atiba tandemini bile sevmiyordum,ama artık alıştım ve baya baya o güvenliği,gücü sevmeye başladım. Hatta Gedson tarzı değil de daha çok kuvvetli Cheek tarzı birinin gelmesi taraftarıyım. Fernando’da bu tanıma uyabilir. Hoca’nın Josef-Salih yapacağını da düşünmüyorum, arka taraf Josef-Atiba(Fernando-Xtransfer) tarzında kesin olarak kalır,önlerinde Teixera olur diyorum. Josef-Atiba tandeminin önünde Teixera olursa Teixera daha rahat oynar,daha çok pozisyon bulur. Atiba-Ozzy-Sosa orta sahasını hep özleyen biri olarak Atiba(X)-Josef-Teixera sistemi ile daha büyük başarılara yelken açabiliriz. İnşallah bu çizgilerde kalırız hatta 2-3 sene sonra Teixera’nın,Josefin,Ghezzal’ın 3-4 yaş daha ufaklarını da getirebilcek kıvama geliriz