2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280241 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şu oyunculara 7 milyonu beşiktaş verse komisyoncular soyuyor kulübü diye ağlayan onlarca tip görürdük.

Rakip forumu okuyup okuyup buraya yazan çok fazla kişi var. Sezon içinde de bunu defalarca görmüştüm. An.tu ve gs sözlük okuyup dolduruşa gelen çok fazla insan var. Çoğusunun da yaşı küçük.

Birkaç gündür yedikleri kazıklara merhem olsun diye Beşiktaş’a huzur evi diye dangalakça bir şey attılar ortaya, ardından yaş muhabbeti bütün Beşiktaş forumlarında patlak verdi. Bunlara salak filan diyorsunuz ama çoğunuzu parmağında oynatıyorlar. Sezon içinde bile defalarca algı oyunları yaptılar. Hepsini de afiyetle yuttunuz.

Misal Mert’i ele alalım. Bu adam kaleci. Takımın yaş ortalamasına bunun yaşını katmak sizce mantıklı bir şey mi de gelir gelmez kalecinin yaşını konuşuyorsunuz? Dünyanın neresinde kalecinin yaşı konuşuluyor? Kaleci bu adam. Koşmuyor efor harcamıyor. Bütün olayı yeteneği, refleksleri ve tecrübesi. Çoğu zaman tecrübelisi gencinden daha makbul.

27-31 yaş aralığı bir futbolcunun en faydalı dönemi. Kurulan takımdaki as oyuncular bu yaş aralığında. Bu sezon kuvvetle muhtemel çoluk çocuğu tecrübeleri ile tokatlayacaklar. (...) Yerlerine 4 genç oyuncu aldın mı tekrar 25-26 ortalamayı görüyorsun. Ama ne lazım şampiyonluk lazım, para lazım, gelir lazım. Geçen yıl sıfır bütçe ile oluşan takıma bakın, şimdi az biraz para olunca oluşan takıma bakın. Bir de seneye şampiyon olursak elde edilecek imkanları düşünün. Bunu öngörmek bu kadar zor olmamalı. En verimli çağındaki oyuncularla kulübün tek hedefi bu yıl şampiyon olmak. Bundan başka hedef yok. Bunu gerçekleştirebilirsen başka hedeflerin olur zaten.

2010’ların başındaki ergen ve romantik internet fenomenleri gibi genç futbolcu fetişine kapıldı herkes. Bu takımda zaten 4 tane wonderkid var, kreş mi işletiyoruz burda.

Bu iki kulüp taraftarına çok fazla kanan var. Beşiktaş taraftarı olmak böyle bir şey değil bilesiniz.

[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 19:59:54 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı sefaköykartali

Hocanın şu 1 senelik kafadan acilen çıkması lazım. Bu sene ligi gol averajiyla da kaybetse yeni sözleşme yapılırdı en azından taraftar aynı baskıyı kurardı diye düşünüyorum. Bu kadar günlük düşünerek kadro planlaması yapamayız. Her sene 33-34 yaşında adamları bir sene oynatıp sonra değiştirerek bir oyun oturtamayız.

Hoca bu kafadan çıkmayacaksa, ben senelik kadroma bakarım maçımı çıkar alırım diyorsa ona da eyvallah ama bizim bir plan program ve sistemi şekillendirmek için sportif direktöre ihtiyacımız var o zaman. Hocanın oyuncu havuzu çok dar, zaten ilgilenilen isimlere bakarsak bir oyun anlayışından söz edemeyiz. Naingolan, Fernando, Gedson. Hepsi bambaşka profiller.    Hocanın istedikleri yapılmasın demiyorum, ama şimdiye kadar ne istese yapıldı, Mertle Batshuayiyi de sayarsak harbiden sol bek dışında acaba bile denilecek mevki yok şu anda. Yönetimde de o vizyon olduğunu düşünmüyorum ama stoper ve 8 numarada gönüllü scoutların ve kulubun scouting departmanına danisilabilir.

Ft bile yalandan da olsa 3 sene istiyor ona göre topçu alıyor. Victor Nellson u, Marcaoyu falan nereden taniyacakti, scoutlarıyla ortak iş yapmıştır.

En azından seneye Atibanın sözleşmesi bitecek, Nsakala nın sözleşmesi bitince, buralara ve diğer rotasyonlara genç hamleleri yapacak bir vizyona ihtiyacımız var. Şampiyon olamazsak böyle bir iki hamle onu telafi edecek geliri getirebilir.

Çevrimdışı can1903

Mertin maaşı, bonuslarla 1.3, 1.4

Bonuslarda maç başı, şu kadar sayıda maça çıkma vs.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Şu oyunculara 7 milyonu beşiktaş verse komisyoncular soyuyor kulübü diye ağlayan onlarca tip görürdük.

Rakip forumu okuyup okuyup buraya yazan çok fazla kişi var. Sezon içinde de bunu defalarca görmüştüm. An.tu ve gs sözlük okuyup dolduruşa gelen çok fazla insan var. Çoğusunun da yaşı küçük.

Birkaç gündür yedikleri kazıklara merhem olsun diye Beşiktaş’a huzur evi diye dangalakça bir şey attılar ortaya, ardından yaş muhabbeti bütün Beşiktaş forumlarında patlak verdi. Bunlara salak filan diyorsunuz ama çoğunuzu parmağında oynatıyorlar. Sezon içinde bile defalarca algı oyunları yaptılar. Hepsini de afiyetle yuttunuz.

Misal Mert’i ele alalım. Bu adam kaleci. Takımın yaş ortalamasına bunun yaşını katmak sizce mantıklı bir şey mi de gelir gelmez kalecinin yaşını konuşuyorsunuz? Dünyanın neresinde kalecinin yaşı konuşuluyor? Kaleci bu adam. Çoğu zaman tecrübelisi gencinden daha makbul.

27-31 yaş aralığı bir futbolcunun en faydalı dönemi. Kurulan takımdaki as oyuncular bu yaş aralığında. Bu sezon kuvvetle muhtemel çoluk çocuğu tecrübeleri ile tokatlayacaklar. (...) Yerlerine 4 genç oyuncu aldın mı tekrar 25-26 ortalamayı görüyorsun. Ama ne lazım şampiyonluk lazım, para lazım, gelir lazım. Geçen yıl sıfır bütçe ile oluşan takıma bakın, şimdi az biraz para olunca oluşan takıma bakın. Bir de seneye şampiyon olursak elde edilecek imkanları düşünün. Bunu öngörmek bu kadar zor olmamalı. En verimli çağındaki oyuncularla kulübün tek hedefi bu yıl şampiyon olmak. Bundan başka hedef yok. Bunu gerçekleştirebilirsen başka hedeflerin olur zaten.

Bu iki kulüp taraftarı ne deseler tuz alıp koşan bir grup var. Beşiktaş taraftarı olmak böyle bir şey değil bilesiniz.
renkliler dedi diye etkilenecek ben bir kişi tanıyorum başkada adam bulamazsın tabiki her baktıkları adam 35+ olunca bir tepki olması doğal bunu yaşlı olduğumuz için değil yaşlı olmamak için yapıyorlar tepkide gösterilmeli bence böyle olunca costa yerine batshuye düşünülür  yoksa şimdiye kadar alınan bir yaşlı topal oda makul görünür bize ne renklilerden bende okuyorum onları nasıl acınası duruma düştüklerini görüp eğleniyorum ghezzal geçen seneki oerformansını veremezmiş deyip mutlu oluyorlar alex fotm tutamazmış diye yine mutlu oluyorlar krndi kadrolarını bizimkiyle mukayese edip çok iyi olduklarını söyleyip avunuyorlar transfer yapmamışsınız biz şampiyon kadroyu koruduk üstüne yüksek kalite oyuncu aldık bir ton nasıl bizden kaliteli olduklarını düşünüyorlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Mert'in kötü hali bile iyi istatistikler çıkarmış :)

https://twitter.com/futbolverileri/status/1425455013342625799
hocayla sorun yaşıyordu zaten ayrılmak istemesinin nedeni bu yoksa düşük maaşa neden razı olsun

Çevrimdışı Çağrı Öz

renkliler dedi diye etkilenecek ben bir kişi tanıyorum başkada adam bulamazsın tabiki her baktıkları adam 35+ olunca bir tepki olması doğal bunu yaşlı olduğumuz için değil yaşlı olmamak için yapıyorlar tepkide gösterilmeli bence böyle olunca costa yerine batshuye düşünülür  yoksa şimdiye kadar alınan bir yaşlı topal oda makul görünür bize ne renklilerden bende okuyorum onları nasıl acınası duruma düştüklerini görüp eğleniyorum ghezzal geçen seneki oerformansını veremezmiş deyip mutlu oluyorlar alex fotm tutamazmış diye yine mutlu oluyorlar krndi kadrolarını bizimkiyle mukayese edip çok iyi olduklarını söyleyip avunuyorlar transfer yapmamışsınız biz şampiyon kadroyu koruduk üstüne yüksek kalite oyuncu aldık bir ton nasıl bizden kaliteli olduklarını düşünüyorlar

Genellikle daha küçük yaştakiler düştü bu tuzağa. Bugün bir çok yerde yaş muhabbeti gördüm asabım bozuldu. Ortada yenilen bir kazık var ferahlamak için Beşiktaş’a sarmışlar. Bir kısım taraftar da ne yazık ki bu zokayı yutmuş. Halbuki ne biz çok yaşlıyız ne de onlar çok genç. Beşiktaş’ın gündemi bile bu değil şu dönemde.

Ayrıca 6-7 milyon ile scouting mi olur aklını yitirmiş bunlar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben diyorum Mert şuan ligin en iyi 2.kalecisi.
Biz dua edelim Aykut ve ekibi ile ilgili bir sıkıntı durum var. Ondan yararlandık. Eğer başka antrenör olsa ne ucuza alabilirdik nede kaleye koyabilirdik.

Çevrimdışı tolgakgonul

Defans olarak çok savruktuk geçen sene. Ona rağmen Ersin 13 maçta gol yememiş güzel bi istatistik bence :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eskişehirli Mehmet Özcan yerlide alternatif yaratmak için iyi bir seçenek olabilir.

Yaş mevzusu sıkıntı renklilerin havlamasından ziyade zaten tecrübeli Vida varken oraya bir daha niye 35 36 yaşında adam bakıyoruz? Takımda tecrübe eksiği mi var, ŞLde Godinin bizi kurtaracağının garantisi mi var? Tosicle çıkıp sapladık, yeri geldi opareyle lpool eledik. Zaten takım yeterince tecrübeli bu sezon 50 tane maç oynayacağız, ayrıca kadro zaten yeterince kaliteli, Welinton da varken bir stoper riski alıp genç birini koyalım, hem tutarsa iyi kazanırız diye düşünmekte nasıl bir sıkıntı var anlayamıyorum. Mitrovici 4.2ye aldık, toplamda 3.9 kazandık. Tutsaydı Hırvatistan milli takımına forvet vermiş olacaktık, belki 10m kazanacaktık. Veteran adama ihtiyaç olsa alalım diyeceğim de bence şu anda takıma tecrübeden ziyade tempo ve atletizm lazım. 25-26 yaşlarında atletik bir stoper de alsak olur.

Çevrimdışı celiker1

Türkiye futbol liginin gelmiş geçmiş  en iyi ayakları olan yerli kalecisi  Mert Günok
.Ön alan baskısı yapmaya çalışan takımlara daha darahat ceza kesebileceğiz artık .Kaleciliğide bir
önceki sene çok iyi olan biri. 2senedir çok istiyordum bugün gerçekleşti .Gerçek anlamda ambargo hamleleri yapıyoruz . Hayatımda gördüğüm en iyi transfer sezonu geçiyor.Sonu güzel olsun
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 20:34:56 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

zaten 17. Şampiyonluk için başlıyoruz lige 🤔

Doğru abi de 2 şampiyonluk eksiğimiz olduğunda ısrarcıyım ve o seneki transfer döneminin götürüsü bu da sayıyı az soylemisim sadece:)

Çevrimdışı kaan1903

Mert ile ilgili güzel bir analiz floodu
okumak isteyen olursa diye buraya bırakıyorum;

https://twitter.com/fixqoydu/status/1418518795996520448?s=21

Çevrimiçi tolga1903

Misal Mert’i ele alalım. Bu adam kaleci. Takımın yaş ortalamasına bunun yaşını katmak sizce mantıklı bir şey mi de gelir gelmez kalecinin yaşını konuşuyorsunuz? Dünyanın neresinde kalecinin yaşı konuşuluyor? Kaleci bu adam. Koşmuyor efor harcamıyor. Bütün olayı yeteneği, refleksleri ve tecrübesi. Çoğu zaman tecrübelisi gencinden daha makbul.

2010’ların başındaki ergen ve romantik internet fenomenleri gibi genç futbolcu fetişine kapıldı herkes. Bu takımda zaten 4 tane wonderkid var, kreş mi işletiyoruz burda.

Bu iki kulüp taraftarına çok fazla kanan var. Beşiktaş taraftarı olmak böyle bir şey değil bilesiniz.

Yasaklı Link gssozluk okumaya renklinin zokasını yutmaya gerek mi var kör olmayan açar sene boyu sakatlık ceza dışında genel olarak oynayacak 11'i çıkarımda bulunur ne bu 60 yıllık Beşiktaşlı gibi tepeden konuşmalar hayır cevap vermeye değecek önemlilikte bir fikrin yok da her mesajda bir buraların ağası benim benim düşündüğüm olur havaları nedir yani forum burası herkes sen gibi pembe rüyalara dalmak her yapılanı olumlamak zorunda mı 2017'de de marcelo'yu 7'ye satıp yerine senelik 5 milyondan pepe getiren futbol aklına senin gibileri ağız açtırmıyordu en son bahçivanın falan maaşını ödeyip kaçtı herif.

Gelir elde edecekmişiz şampiyon olsan elemeyi geçme olasılığın geçememe olasılığının çeyreği kadar sen asıl önce bunu idrak et yok artık şampiyonlar ligi son senesine biz gidiyoruz işte neyin geliri uefa ayak bastı parası mı?

Kreş işletmiyormuşuz insanlar neden 6 tane 2002'li futbolcu yok diye mi veryansın ediyor iki tane 30 üstü stoperi yedekleyecek 35lik topalın üstüne ne caceresi demek suç mu? Ayranımız yok içmeye 33'lük naiggolan'ı napacaz demek yanlış mı? Ha bunlar 1 yanlışsa da bunu böyle ben bilirimci siz öğrenememişsiniz öğrenin gelin
renkliler sizi parmağında oynatıyor tarzında söylemek 10 yanlış (...)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Nazım Ar

Gsnin adı sanı duyulmamış aman aman bir performansı olmayan futbolculara 6, 7 milyonları saçması komik. Van Aanholt maaşının astronomik olduğundan eminim ama kanıtlayanam, eski takımında dünyaları alıyordu adam ve bonservissiz geldi siz düşünün. Boey tek doğruları şu ana kadar ama ilk maçından 1 gol attı 1 gol yedirdi 3 pozisyona soktu köy takımı rakibini. Sabrederlerse olur ancak.

Fbnin koreli stoperi genç Van dijk diye getirmesi de komik, o bölgede tecrübesiz oldular iyice, stoper alsam son bakacağım yer çin ligi olurdu herhalde. Serdar Dursun bence doğru transferleri.

Bizim Rosier, Ghezzal, Kenan, Mert, Salih transferleri çok doğru. Alex transferi doğru. M. Topal yanlış. D. Luiz, Cacares, D. Costa vb. Şu saatten sonra alınacak 30 üstü her oyuncu da yanlış olur. Doğru isimler Batshuayi, Sörloth, bunlar olmasa Okereke, Akpom, şablon değişecekse Willian Jose olur. Her sene forvet değişmez artık 2-3 sene izleyeceğimiz adam almamız lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş taraftarı renklilerin gazına gelecek kadar salak değil, kendi fikrine uymayan eleştirileri bu şekilde suçlamak mantıklı değil o yüzden.

Takımda şöyle bir ideal 11'de 31 yaş üstü 8 adam olması, çok doğal bir durum değil. Eleştirilmesi de gayet normal.

Mert
Rosier Vida Godin(Cacares) N'sakala
Josef Atiba
Ghezzal Alex Larin
Costa

Ama ideal 11 aşağıdaki şekilde olursa eleştiriler rafa kalkar.

Ersin
Rosier Vida Rugani Rıdvan
Josef Salih
Ghezzal Alex Larin
Batshuayi

30 yaş üstü oyuncu sadece 4 tane olur. Larin ile sözleşme yenilenirse, bu kadroda en az 6-7 adamı parlatıp para kazanmak mümkün.

İlk kadronun yapabilip de, ikinci kadronun yapamayacağı hiç bir şey de olmaz

Gsnin adı sanı duyulmamış aman aman bir performansı olmayan futbolculara 6, 7 milyonları saçması komik. Van Aanholt maaşının astronomik olduğundan eminim ama kanıtlayanam, eski takımında dünyaları alıyordu adam ve bonservissiz geldi siz düşünün. Boey tek doğruları şu ana kadar ama ilk maçından 1 gol attı 1 gol yedirdi 3 pozisyona soktu köy takımı rakibini. Sabrederlerse olur ancak.

Fbnin koreli stoperi genç Van dijk diye getirmesi de komik, o bölgede tecrübesiz oldular iyice, stoper alsam son bakacağım yer çin ligi olurdu herhalde. Serdar Dursun bence doğru transferleri.

Bizim Rosier, Ghezzal, Kenan, Mert, Salih transferleri çok doğru. Alex transferi doğru. M. Topal yanlış. D. Luiz, Cacares, D. Costa vb. Şu saatten sonra alınacak 30 üstü her oyuncu da yanlış olur. Doğru isimler Batshuayi, Sörloth, bunlar olmasa Okereke, Akpom, şablon değişecekse Willian Jose olur. Her sene forvet değişmez artık 2-3 sene izleyeceğimiz adam almamız lazım.
Zaten kadroda kiralık kalmadı. Batshuayiyi de 3 sene bağlarız, stoper ve orta sahaya EPLde transfer dönemi bittikten sonra her türlü birilerini buluruz. Mesela Stopere al Tangangayı kirala, Kaanı da alırsın, parayı da 8 numaraya göm, Gedsonu al 2 sezon boyunca kafa rahat senede 2-3 transfer yaparak geçir. Kazanmanın tek formülü 35inde geçmişi çok iyi adam almak değil ki?
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2021, 21:44:05 sefaköykartali ]

Beşiktaş taraftarı renklilerin gazına gelecek kadar salak değil, kendi fikrine uymayan eleştirileri bu şekilde suçlamak mantıklı değil o yüzden.

Takımda şöyle bir ideal 11'de 31 yaş üstü 8 adam olması, çok doğal bir durum değil. Eleştirilmesi de gayet normal.

Mert
Rosier Vida Godin(Cacares) N'sakala
Josef Atiba
Ghezzal Alex Larin
Costa

Ama ideal 11 aşağıdaki şekilde olursa eleştiriler rafa kalkar.

Ersin
Rosier Vida Rugani Rıdvan
Josef Salih
Ghezzal Alex Larin
Batshuayi

30 yaş üstü oyuncu sadece 4 tane olur. Larin ile sözleşme yenilenirse, bu kadroda en az 6-7 adamı parlatıp para kazanmak mümkün.

İlk kadronun yapabilip de, ikinci kadronun yapamayacağı hiç bir şey de olmaz
+1903.

Çevrimiçi Georgetown

:claps:
GURURLAN!

Çevrimdışı Çağrı Öz

Yasaklı Link gssozluk okumaya renklinin zokasını yutmaya gerek mi var kör olmayan açar sene boyu sakatlık ceza dışında genel olarak oynayacak 11'i çıkarımda bulunur ne bu 60 yıllık Beşiktaşlı gibi tepeden konuşmalar hayır cevap vermeye değecek önemlilikte bir fikrin yok da her mesajda bir buraların ağası benim benim düşündüğüm olur havaları nedir yani forum burası herkes sen gibi pembe rüyalara dalmak her yapılanı olumlamak zorunda mı 2017'de de marcelo'yu 7'ye satıp yerine senelik 5 milyondan pepe getiren futbol aklına senin gibileri ağız açtırmıyordu en son bahçivanın falan maaşını ödeyip kaçtı herif.

Gelir elde edecekmişiz şampiyon olsan elemeyi geçme olasılığın geçememe olasılığının çeyreği kadar sen asıl önce bunu idrak et yok artık şampiyonlar ligi son senesine biz gidiyoruz işte neyin geliri uefa ayak bastı parası mı?

Kreş işletmiyormuşuz insanlar neden 6 tane 2002'li futbolcu yok diye mi veryansın ediyor iki tane 30 üstü stoperi yedekleyecek 35lik topalın üstüne ne caceresi demek suç mu? Ayranımız yok içmeye 33'lük naiggolan'ı napacaz demek yanlış mı? Ha bunlar 1 yanlışsa da bunu böyle ben bilirimci siz öğrenememişsiniz öğrenin gelin
renkliler sizi parmağında oynatıyor tarzında söylemek 10 yanlış (...)

Yöneticiler, futbolcular, taraftar herkes eleştirilir, herkesin tavrı sorgulanır. Durup dururken bir yaş furyası patlak vermiş, kaynaklarının örtüştüğünü görüp yazmışım. Benzer olaylar sene içinde defalarca olduğu için ve aynı kişiler gözüme çarptığı için bir çıkarım yapmışım. Doğru ya da yanlış olabilir, muhattabı sen değilsen feryat figan cevap vermene de lüzum yok. Sana ağalık yapıyor gibi hissettiriyorsam ya da üslubumu beğenmiyorsan kendine ağalık yaptırma okumadan geç. İnternette türlü türlü insan var kimi ağalık yapar kimisi aşağılık kompleksi taşır. Payına düşen istediğini alsın. Ben yazdığımın noktası virgülüne kadar arkasındayım, ekleyecek yeni bir husus yok.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şampiyon önde basan Beşiktaş’ın kalesini korumak ile şanzımanı dağıtmış düşmemeye oynayan Başakşehir’in kalesini korumak arasında çok fark var. Bu transfere prensip olarak karşıydım. Umarım yanıltır beni çok iyi performans gösterir. Başakşehir’deki bir sezonu dışında beğendiğim bir kaleci değil.